Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Need For Speed Underground 2 DS
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Nintendo DS
flyjack
excl.gif cool.gif Cudowna gra do ktorej premiery zostalo niespelna 20 dni...a tu cisza... Nikt o niej nie wspomina.A to przecie wlasnie ona bedzie jedna z pierwszych gier pokazujaca mozliwosci DS. Głownie graficzne. A co powiecie na rysowanie wlasnych wzorów na bryki ? Dotykowy ekranik bedzie tu pasować jak ulał.
Cala gra prezentuje sie swietnie...
A oprocz tego np w Ultimie (www.ultima.pl) jest do kupienia za 139zl.
Polecam. Naprawde warto. ninja.gif
Mithos
Ciekawe jak bedzie ze sterowaniem i modelem jazdy. Jak bedzie to rozwiazane tak jak w RR to porazka... unsure.gif
..::XMANiAK::..
ciekawe czemu bedzie sluzyl dotykowy ekran [wydaje mi sie ze bedziemy aktywowac nitro jedynie [ale jak bedziemy to robic skoro jedna reka bedzie na krzyzaku a druga na przycisku A?? chyba palcem confused.gif], no procz robienia wlasnych naklejek tongue.gif]
Mithos
A tu troche filmikow :

http://www.planetds.de/index.php?page=news...1115404986'
mamy juz pierwsza ocene U2- IGN dal 7/10
Tori
QUOTE(flyjack @ 8 05 2005, 20:41)
Polecam. Naprawde warto. ninja.gif
*

Polecasz? a grałeś chociaż w nią? widziałeś trailer?
wacko.gif
flyjack
ale ty jestes niedorozwiniety smile.gif
[Tori: nie pozwalaj sobie szmaciarzu, bo za takie offtopy i dodatkowe obrażanie bez podstaw mamy fajną rangę dla podobnych do ciebie.]
mario87
http://www.gamerankings.com/htmlpages2/922...d%20for%20speed

średnia ocen 70% .... szczerze mówiąć spodziewałem się tego
MichAelis
Jakos nigdy nie krecily mnie wyscigi na heandheldy, na GBA mialem GT cos tam i sprzedalem po jednym okrazeniu. Kieszonki sa do RPG i platformerow+kilka wyjatkow na DSa smile.gif
Mithos
Gral ktos ????
NeoSek
Gralem z kumplem ktory ja posiada. Ogolnie fajna tylko sterowanie mi troszke przeszkadza bo przy trzymaniu strzalki np. w lewo na zakrecie i gwaltowne puszczenie to odrazu samochud jedzie prosto to dzieje sie okolo polowy sekundy i przez to reakcja samochodu jest dziwna. Rysowanie Vinyli przypadlo mi do gustu najbardziej lecz poznanie dokladnych opcji tuningu jest mi narazie obce lecz moze ja pozycze sobie i spedze nad nia kilka nocek biggrin.gif
jak oceniace gre?? podajcie jej plusy i wady smile.gif bo zamierzam kupic sobie jak przejde Golden Eye
flyjack
a golden eye fajne ? warto kupic ?
narazie jedyny procz dema Metrida, FPP, gierka spoko ale ma swoje minusy
- sterowanie-na poczatku jest trudno ale po kilku razach restartu levelu nabierzemy wprawy smile.gif
- 6 misji
-malo bonusow [zadnych minigier, jedynie dodatki do MP]
-kilka rodzaji przeciwnikow

zalety
-60 klatek
-grafika
-duza ilosc broni

poczytaj sobie recenzje na skizo

gierka nie jest za najlepsza [mozna wybaczyc, pierwszy fpp smile.gif] ale jesli ktos jest fanem FPP to moze smialo brac

ocena 7+
dom5
QUOTE(..::XMANiAK::.. @ 4 08 2005, 09:57)
jak oceniace gre?? podajcie jej plusy i wady smile.gif bo zamierzam kupic sobie jak przejde Golden Eye
*

W NFS-a U2 grałem już jakieś 10 godzin i gra wydaje się być w porządku (przeszedłem ją dopierpo w połowie). Na plus zaliczyłbym to, że gra jest szybka i raczej długa. Ciekawe też są mini-gry(cztery). Co do wad to model jazdy nie każdemu może przypaść do gustu (ale jest znośny i mi się podoba). Modele samochdów też mogłyby lepiej wyglądać. Gra momentami jest trudna i może frustrować, ale ogólnie gra się całkiem przyjemnie. Fanom wyścigów napewno się spodoba.
PS. A tak przy okazji, nie wie ktoś może czy na DS-a zmierza przypadkiem Colin, bo zawsze bardzo mi się podobał.
a jakie sa te 4 minigry??
dom5
Takie same jak w wersji na GBA, tyko tutaj steruje się nimi za pomcą ekranu dotykowego. Polegają one na przesuwaniu pisaka po ekranie, bądź dotykaniu ekranu w odpowiednim momencie. Ogólnie można spędzić z nimi trochę czasu (a nawet trzeba, żeby odblokować dodatkowe części do samochodu).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.