Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Motorola C650
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Hardware
iaikO
Ma ktoś ten model? Za cholerę nie moge jej podłączyć do kompa. Szukałem na różnych stronach, na róznych forach i nic, niektórzy mają ten sam problem a niektórym motka śmiga jak marzenie. Mam windowsa 98SE, jak ktos ma, lub miał taki problem jak ja, to prosze o kontakt.
Jakim
ja mam c550 a oprogramowanie nie różni sie praktycznie niczym od obu wersji.

Osobiście proponowałbym ci WinXp ponieważ mi na tym windowsie działało praktycznie wszystko... mogłem wgrywać tapety, dzwonki, zgrywać zdjęcia, wgrywać gry i aplikacje własne menu... mase rzeczy
iaikO
Chyba jednak będę musiał zrobić przeinstalke, chociaż wątpie żeby XP śmigał na moim sprzęcie. Ale może ktoś podłączył to do 98?:(
Jakim
na 98 mogłem tylko zgrywac zdjęcia i wgrywac tapety razem z dzwonkami
iaikO
O to mi głównie chodzi. W jaki sposób? Ja podłączam komę do kompa, wykrywa mi jako 'nieznane usb' Mam MPT 5.0.7 i nie wiem co dalej. Czytałem, że powinno ją wykryć jako modem i potem tylko dograć sterowniki z jakiegoś programu(nie pamietam nazwy) Mi jako modem nie wykrywa, a te sterowniki w ogóle nie działają.
Jakuza
http://www.matrax.net/forum/ - zapytaj się tutaj , napewno ktoś ci na tym forum odpowie tongue.gif

Jesli masz więcej niż jedno wejście USB - to w Mój komputer/właściwości muszisz zmienić z USB(nieużywany) na USB(liczba) . U mnie tak było , tylko że ja mam Motkę E398 i WindęXP
iaikO
QUOTE(Jakuza @ 12 05 2005, 11:08)
http://www.matrax.net/forum/ - zapytaj się tutaj , napewno ktoś ci na tym forum odpowie tongue.gif

Byłem tam, wszędzie już byłem, tylko 4um PE mi zostało tongue.gif
Jesli masz więcej niż jedno wejście USB - to w Mój komputer/właściwości muszisz zmienić z USB(nieużywany) na USB(liczba) . U mnie tak było , tylko że ja mam Motkę E398 i WindęXP

No tak nie próbowałem, dwa wejścia mam, zaraz pokombinuję.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.