Gra jest GENIALNA. Czysta przyjemnosc na jednej plytce

Niedoszukujmy sie niewiadomo czego.... bo tu chodz o przyjemnosc z takiej "glupiej" jazdy... rozwalania sie.. itp

Gra bawi to szpiku kosci....
Zabawa jednak sie konczy przy ostatnim [10] etapie ... tam powraca jakby B3 z masa samochodow i randomowymi wypadkami w niewiado skad wziete samochody. Jednak zeby tam zdobyc zloto to wyzwanie dla najlepszych

Polecam naprawde.
Na poczatku moze byc zaskoczenie, jak przeciwnik staje sie "rywalem" nawet jak nas nie dotkanal, a my sie w samochod rozwalilismy... ale wiadomo... ze to taki przymrozenie oka...
Jednak denerwujace jest bardzo, jak robie Total payback, a potem pojawiam sie juz jako 3. To chyba dobija kazdego. Po payback samochody pojawiaja sie przed nami.
Bomba ta giera. czy ktos moze mi powiedziec co sie dostaje za savy z innych gier EA? Bo brakuje mi 8 samochodzikow

A mam wszystko na zloto, tylko troche "signature" mi brakuje i challenges UNcompleted
Jak zalicze reszte to zedytuje posta. Jak na razie 93% of the game complete
Tak jak obiecalem, EDYCJA:
Gra cos oszukuje w %.
Zaczalem zaliczac Chalanges, i chyba 4 mi brakowalo, a mialem juz 100% gry.
Chyba przegapilem jaki bonus sie dostaje za "setke", bo brakowalo mi samochodow wlasnie z chalanges.
glpota chyba, bo signature takedowns nie licza sie do %. Brakuje mi 5 [19/24].
No wiec wrazenia po zakonczonej grze {chyba ze bedzie mi sie chcialo te 5 fotek zgarnac?].
Wszelkie Chalanges nalezy zaliczac jak najszybciej [mowa o "win race wiyhout crash], potem to komputer odstawia taka maniane ze glowa boli.
Wogole to najlepiej pozaliczac najpierw crashe, aby dostac "Black'a" [jak go mialem to do konca gry nim jezdzilem]. niewiem tylko czy crashe trza na zloto zaliczyc, czy wogole,bo ja robilem GOLDy [nie od razu, ale sie meczylem dopoki niewyszlo zloto].
Rangi i "gwiazdki" to wielka porazka tej gry. Niepamietam kiedy [3.4 etam? mialem perfect] ale jak zostalem "ELITE" to skonczylo sie odliczanie gwiazdek. Moze one sie licza do % gry? Jak ktos moze sprawdzic to bylbym wdzieczny.
No wiec za zdobycie wszystkich "stars'ow" jest..... qpa

Aszkoda. Ucieszylbtym sie z jakiejs rangi dla "maniakow".
Saochody jak mowielem, BLACK!! Jest jeszcze NIXON SPECIAL za zaliczenie chalanges w white mountain... chyba ma dobra przyczepnosc, ale ma tylko 205 boost speed. Nie wiem czy te bryki sie czyms roznia? Dla mnie wszystko to to samo, a Black jest cool i w zupelnosci starczy do zaliczania wszystkiego na gold.
Gierka jest jak blondynka. w sam raz na raz. Na poczatku jest bardzo przyjemna [jazda po prawie pustych ulicach] jednak potem to za duzy random i zamieszanie sie dzieje.
Wspaialym wynalazkiem jest "air controll". jednak znajac zycie, to dopiero w nastepnej czesci ktos wpadnie, aby mozna bylo tego uzywac w normalnych wyscigach. Przydaloby sie zwlaszcza do Vertical takedowns

Powodzenia zycze w zdobywaniu GOLDow

PS. graem w wersji na PS2

ps2. Czy samochod jadacy w menu randomowo sie zmienia? czy zalezy od %? widzialem zolty,zerwony i czarny

I wielka szkoda ze ich nie dostalem, bo sie troche napalilem na bryki.