Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Burnout REVENGE
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox
Stron: 1, 2, 3, 4
2razyjot
QUOTE(Marlon @ 8 08 2005, 16:48)
Ja wymiękam, ale się podjarałem cool.gif Huh.
*

I trzeba dodac, ze jest ZNACZNIE TRUDNIEJ!

Przeciwnicy zdrowo sadza na boostcie dobrze to widac, mialem odcinek ok. 200 metrow i nie lyknalem typa przed meta - wygral! Kolesie ostro spychaja, robia zmylki (jedziesz za typem, ten nagle zmienia kierunek a ty walisz w slup/kawal muru), wyskakuja ze skoczni i potrafia przycelowac w Ciebie, rozbijaja ruch uliczny. DO tego dochodza skroty, wspomniane wyskocznie, ktore przy odpowiedniej predkosci potrafia wskoczyc na wyzsza kondygnacje, zdarzaja sie tez niebezpieczne akcje - wyskok z przesadzona predkoscia = kraksa o wiadukt. icon_twisted.gif

Teraz szalejemy z ziomkiem i masterujemy czasy przejazdu ... Ta gra pozamiata wszystkie poprzednie czesci i napluje na nie lepka flegma! smile.gif
Marlon
Faktycznie, jest trudniej pod względem samej walki z przeciwnikami, mają konkretnego speeda, "myślą", kombinują... Na trasie częstokroć też można odczuć pewien dyskomfort z tytułu dość sporej liczby obiektów w które można walnąć, trzeba cały czas mieć się na baczności, patrzeć z czego się żyje... Niejednokrotnie zdarzyło mi się skręcić na pewniaka w lewo i np. walnąć w ścianę, gdyż za zakrętem jest rozwidlenie dróg (jest taki moment). Trasa ogólnie jest chyba najbardziej zamotana w dziejach serii - tego jeszcze nie było. Mogliby wszystkie napakować skrótami, jak w SSX3 np. Wracając do poziomu trudności, nie wiem jak ty wujku, ale mi się wydaje, że możliwość rozbijania ruchu ulicznego to dość konkretne ułatwienie - można kolesiowi walnąć centralnie w zad z całej siły i nic - z "cywila" zostaje wrak a ty mkniesz dalej... Teraz to trzeba tylko uważać na ciężarówki + busy, ewentualnie patrzeć, żeby nie zarobić czołówki. To chyba znacznie zmniejszy wypadkowość (i przypadkowość) w całej grze. Tak czy siak, zmianę odnotowuję na plus.
2razyjot
QUOTE(Marlon @ 9 08 2005, 09:27)
Mogliby wszystkie napakować skrótami, jak w SSX3 np.

Jesli wszystkie beda tak doladowane skrotami/wyskoczniami jak ta z demka to i tak bedzie wypasik.

QUOTE(Marlon @ 9 08 2005, 09:27)
Wracając do poziomu trudności, nie wiem jak ty wujku, ale mi się wydaje, że możliwość rozbijania ruchu ulicznego to dość konkretne ułatwienie - można kolesiowi walnąć centralnie w zad z całej siły i nic - z "cywila" zostaje wrak a ty mkniesz dalej... Teraz to trzeba tylko uważać na ciężarówki + busy, ewentualnie patrzeć, żeby nie zarobić czołówki.

Ja jestem przeciwnego zdania. Czesto goniac typa wbijam sie na fury, ktore on rozwalil. W dodatku te zakrety - jak wspomniales, niekiedy trzeba lekkim lukiem wchodzic bo za zakretem jest rozwidlenie drog no i masa fruwajacych elementow, ktore na chwile ograniczaja widocznosc a przed Toba moze byc slup/ciezszy pojazd. Poza tym przeciwnicy to poezja - walcza naprawde agresywnie!! icon_twisted.gif

Poki co WSZYSTKO odnotowuje na plus. O grafice nawet nie wspominam bo chociazby asfalt dopakowali jeszcze bardziej, hehe. smile.gif
Marlon
QUOTE(wujaszek_JJ @ 9 08 2005, 10:04)
Ja jestem przeciwnego zdania. Czesto goniac typa wbijam sie na fury, ktore on rozwalil. W dodatku te zakrety - jak wspomniales, niekiedy trzeba lekkim lukiem wchodzic bo za zakretem jest rozwidlenie drog no i masa fruwajacych elementow, ktore na chwile ograniczaja widocznosc a przed Toba moze byc slup/ciezszy pojazd. Poza tym przeciwnicy to poezja - walcza naprawde agresywnie!!  icon_twisted.gif

Fakt, aczkolwiek nie wiem jak będzie w innych trybach gry, bo jeśli pozostaną czasówki to to będzie mocne ułatwienie - w B3 kraksa = restart, tutaj możesz zapodawać po swoim pasie, czasami tylko ryzykując dla boosta, a ewentualnym wjechaniem w delikwenta nie będzie trzeba się przjmować.
2razyjot
QUOTE(Marlon @ 9 08 2005, 10:10)
Fakt, aczkolwiek nie wiem jak będzie w innych trybach gry, bo jeśli pozostaną czasówki to to będzie mocne ułatwienie - w B3 kraksa = restart, tutaj możesz zapodawać po swoim pasie, czasami tylko ryzykując dla boosta, a ewentualnym wjechaniem w delikwenta nie będzie trzeba się przjmować.
*

Przejedz wyscig z demka pod rzad 10 razy i powiedz ile razy przejechales go na perfect (zero kraks)! Prosciej jest? Poza tym nie przesadzaj - chlopaki z Criterion nie dadza du.py na takim prostym aspekcie ... ninja.gif
Marlon
looz, nie twierdzę, że dadzą (pipi) bo gra będzie zbyt prosta. Ba, nie twierdzę, że w ogóle będzie prosta, bo fakt, że można kasować fury jest przyćmiewany przez inne aspekty zwiększające difficulty o których to już pisaliśmy. Aczkolwiek zdania nie zmienię, w czasówkach będzie łatwiej i tyle, co wcale nie musi być minusem.

A co do dema na perfect, to przeszedłem je kilkadziesiąt razy i perfecta zaliczyłem tylko parę razy.

Aczkolwiek gdyby nie bylo przeciwników, to kto wie...
sentinel
btw - wiecie, że wystarczy drobna żąglerka z plikami na płytce z demem, by pojeździć wszystkimi furami przeciwników, prawda? nie zmienia to faktu, że gra sama w sobie zawodzi, a ci którzy obczaili *jedynie* demko strasznie na forum hype'ują... :-)
Marlon
QUOTE(sentinel @ 12 08 2005, 13:57)
btw - wiecie, że wystarczy drobna żąglerka z plikami na płytce z demem, by pojeździć wszystkimi furami przeciwników, prawda? nie zmienia to faktu, że gra sama w sobie zawodzi, a ci którzy obczaili *jedynie* demko strasznie na forum hype'ują... :-)
*

Senti, raczej nie wiemy, więc mów jak to jest z tymi furkami. A hype'ujemy, bo IMO jest co hype'ować. Na czym się tak strasznie zawiodłeś?
Hela
QUOTE(sentinel @ 12 08 2005, 13:57)
*

Bo ja wiem czy zawodzi... Poprostu jest inaczej niz w B3.
Patent z rozwalaniem zwykłych samochodów na drodze mi się średnio podoba. Powinni go jakoś ograniczyć (np. można to robić tylko jak masz turbo za revenge na jakimś przeciwniku, albo coś takiego), ale usunąć z wyścigów i dać tylko do crashy. Zapodana na demie trasa jest całkiem, całkiem, jednak spodziwałem się czegoś więcej po tym jak Criterion zasygnalizowało, że beda rampy i bedzie mozna skakac, bo tu sa dodane jakos ciekawostka, mozna wygrac bez problemu zupelnie z nich nie korzystajac. Oczywiście jak chcemy z nich korzystac, to fajnie jest przeleciec kilkaset metrow z turbem x4. Ale po jakis szokujacy powiew swiezosci toto nie jest. Jak juz jestem przy trasach, to fajnie, ze nie trzeba caly czas jechac tak samo i trasa sie tak szybko nie znudzi, ale przeciwnicy raczej jezdza glownymi drogami, zjezdzajac na boczne drozki jak ktos i zepchnie, mogliby to poprawic w pełnej wersji. Szkoda ze nie dali chociaz jednego kwalka z soundtracku, bo jestem ciekaw czy powrocil patent z przyspieszaniem muzy jak wlaczy sie turbo. Niestety poczekam do wrzesnia. Co do reszty dzwiekow to nie niezle, ale w sporo jest przeniesione z B3, wiec nic dziwnego. Graficznie nie ma jakiejs wielkiem ewolucji, ale jest lepiej niz w B3, bo przy dosc duzej trasie zaprezentowanej w demie, jest wiecej szczegolow i obiektow 'wolnostojacych' (beczki, kartony, itp.). Samochody zyskały na polygonach (choc jakiejs wielkiej roznicy to nie robi), lepiej sie rozwalaja, te auta ktore sa w zwylkym ruchu ulicznym wygladaja sporo lepiej niz w B3. Efekt przspieszania jak jedziesz normalnie i wciskasz turbo, jeszcze bardziej wciska w fotel. Blur przy wlaczaniu 'crashbeaker`a' jak sie rozwalimy jest bardzo efektowny. A pozatym to pure gameplay, czyli to co w serii najlepsze. ufff...to sie rozpisalem, ale moze ktos to przeczyta tongue.gif
Marlon
QUOTE(Hela @ 13 08 2005, 15:22)
Zapodana na demie trasa jest całkiem, całkiem, jednak spodziwałem się czegoś więcej po tym jak Criterion zasygnalizowało, że beda rampy i bedzie mozna skakac, bo tu sa dodane jakos ciekawostka, mozna wygrac bez problemu zupelnie z nich nie korzystajac. Oczywiście jak chcemy z nich korzystac, to fajnie jest przeleciec kilkaset metrow z turbem x4. Ale po jakis szokujacy powiew swiezosci toto nie jest.
*

No pewnie, że można - czego się spodziewałeś? Na trasach są rozgałęzienia i rampy, ale nikt nie zmusza cię do korzystania z nich, nie wiem jak sobie wyobrażasz taki przymus i po co on miałby być wprowadzony?
mikes
polecam wam ściągnąc filmiki z crasha z gamespot'u... jak dla mnie lekki zawód... znaczy wszystko jestw pozrasiu trasy do crasha są zarąbiście wielkie, kilkupoziomowe itp. pojawiło sie auto-cel w które jakw alniemy dostajemy punkty ale jedno zawodzi. Brawa... gdy tylko w coś walniemy "widowania" krzyczy wow, hurra i biję brawa. To niesczy klimat nesamowicie. Jak nie będzie się dało wyłączyc to ceashe nie będą zbyt fajne...
2razyjot
QUOTE(Hela @ 13 08 2005, 15:22)
Zapodana na demie trasa jest całkiem, całkiem, jednak spodziwałem się czegoś więcej po tym jak Criterion zasygnalizowało, że beda rampy i bedzie mozna skakac, bo tu sa dodane jakos ciekawostka, mozna wygrac bez problemu zupelnie z nich nie korzystajac.

Mozesz bryknac na rampe i spasc na jakiegos pajaca; wybicie sie zwieksza pasek z boostem; wyskok i dostanie sie na wyzsza platforme = wiekszy boost i czesto rowniez skrot.

Wyskocznie, skroty, alternatywne drogi (tunel pod ziemia!) dodaja smaczku.

QUOTE(Hela)
Oczywiście jak chcemy z nich korzystac, to fajnie jest przeleciec kilkaset metrow z turbem x4. Ale po jakis szokujacy powiew swiezosci toto nie jest.

Rozwalania ruchu ulicznego; uzycie crashbreakera podczas impact time'u; genialnie zachowujacy sie przeciwnicy (walka z nimi to pierwsza klasa, w koncu zajezdzaja droge i potrafia rozne sztuczki - o tym, w innym postcie) >> powiew swierzosci? Eeee tam ... rolleyes.gif

QUOTE(Hela)
ale przeciwnicy raczej jezdza glownymi drogami, zjezdzajac na boczne drozki jak ktos i zepchnie, mogliby to poprawic w pełnej wersji.

Raczej? Raz jezdza tak, raz inaczej - cholernie mi to pasuje! Nie ma takiej powtarzalnosci jak w "3". Raz pojada wiaduktem a innym skopia Ci du.pe wpychajac na slup gdy bedziesz robil slalom ... Szkoda jedynie, ze sami nie wybuchaja - bo wtedy byloby naprawde ostro ... icon_twisted.gif

QUOTE(mikes)
polecam wam ściągnąc filmiki z crasha z gamespot'u... jak dla mnie lekki zawód... znaczy wszystko jestw pozrasiu trasy do crasha są zarąbiście wielkie, kilkupoziomowe itp. pojawiło sie auto-cel w które jakw alniemy dostajemy punkty ale jedno zawodzi. Brawa... gdy tylko w coś walniemy "widowania" krzyczy wow, hurra i biję brawa. To niesczy klimat nesamowicie. Jak nie będzie się dało wyłączyc to ceashe nie będą zbyt fajne...

Nie wierze, ze zrobia niegrywalny, glowny atrybut serii ... Nie wierze ... Ale czas pokaze!
styxq
dla mnie to nowy Burnaut mogłby spokojnie wyjsc w formie dodatku do 3 dry.gif wszystko jest identyczne jak w 3 oprocz kilku smaczkow blink.gif ale narazie grałem w demo bo do full jeszcze troche czasu, ale wątpie żeby zdołali do tego czasu dokonac cudu

wolałbym żeby zostawili ten tytól na nextgeny więcej by osiągneli smile.gif
Diabeu
EA pompuje tytuł na maxa, nie podoba mi się to.
a Revenge będzie tym czym 3 być powinna

a co do publiczności w Crash Mode to tez kwas jest, jakie HURRAA???? prędzej darcie mordy tych co siedzą w tych samochodzikach być powinno a nie jakieś piski
2razyjot
QUOTE(_Diabeu_ @ 16 08 2005, 14:18)
a co do publiczności w Crash Mode to tez kwas jest, jakie HURRAA???? prędzej darcie mordy tych co siedzą w tych samochodzikach być powinno a nie jakieś piski
*

A ja wlasnie skumalem filmiki z Crasha nowego i jestem pod wrazeniem! Nareszcie urozmaicenie, nie ma juz tak latwo, chociaz tutaj widac bylo, ze te 2 plansze naleza do pierwszych - zero kombinowania. Koles wbil sie na srodek pasa i sie zaczelo! Ciesza nowosci - licznik rozwalonych aut, brak limitu czasowego, sieka jest dobra a crashbreaker wchodzi po rozwaleniu celu (auto oznaczone jako target, trzeba tak ustawic zadyme aby sie rozwalilo, hehe) - bedzie dobrze. Okrzyki itp. mnie nie ruszaja, mogloby ich nie byc a jak sie okaze w praktyce zobaczymy grajac.

W trailerze pojawia sie plansza usytuowana na 2 pietrze jakiegos parkingu - bedzie mooocno. Niech sobie mowia co chca - bedzie ma-sa-kra-tor i tyle! Senti? Slyszysz?? Muahahahahahaha ... icon_twisted.gif
Marlon
A tam, lać na tą publikę - jak chcą to niech sobie mordy drą, mam to w (pipi)e. Analizując wszelkie powszechnie dostępne materiały nie trzeba mieć magistra aby stwierdzić, że ta odsłona serii będzie najlepsza, a tryb crash pewnikiem pozamiata. Ludzie, przecież, co prawda pod skrzydłami EA, ale zawsze Criterion... Oni doskonale wiedzą co to znaczy PURE GAMEPLAY i ja w nich wierzę...
Diabeu
tylko niech ten pure gameplay nie zdechnie po kwartale jak w b3 (i tak optymistyczne założenie)
Marlon
Kwartał? Trzy miechy ciorałeś w B3? Jak tak to szacun (wymasterowałeś?) Mi ta gra zajęła tak ze 2 tygodnie góra i już mi się nie chciało, 100% ofkoz nie ma...
Diabeu
wymasterowałem szybciej, w samo masterowanie czasów dla samego siebie się bawiłem
a w 2 to dla samej frajdy mogę do dziś ciorać

jednak coś się popsuło w serii, za duży hype
2razyjot
QUOTE(_Diabeu_ @ 17 08 2005, 09:50)
wymasterowałem szybciej, w samo masterowanie czasów dla samego siebie się bawiłem

*

Nie wiem dlaczego, ale wciaz z dzika checia wracam do B3 i lubie sobie zagrac co pare dni. Ostatnio lyknalem "dwojeczke" i bawilem sie wysmienicie ... Czekam na "Revenge" i jestem pewien sukcesu tej produkcji zarowno pod wzgledem grywalnosciowym jak i komercyjnym. Amen! cool.gif
Diabeu
jo, pewno ja jestem już burnoutem znużony, ot co

chcę (pipi) Carmageddon
2razyjot
QUOTE(_Diabeu_ @ 17 08 2005, 10:17)
chcę (pipi) Carmageddon
*

Ooooooooo!!! Czorcie, piszemy petycje do Criterion by pod engine "Burnouta" wrzucili nowa "Carme" i niech sie dzieje co chce ... happy.gif
Diabeu
EA im nie pozwoliłoby na takie coś - maxymalizacja zysków to ich cel
gdyby do tego FullAuto co powstaje na xO dorzucili przechodniów to by było miłe heheheh icon_twisted.gif
Ozi
Zmieniono datę wydania BR - 16 września. Nie pamietam jaka była poprzednio więc nie wiem czy sie cieszyć czy nie... hyh.gif
MichAelis
wg mnie od zawsze taka byla
SIKI
8,9 od IGN
Nieźle
Jędrek
W Neo dostal wiecej wink.gif
Saunter
Minimalnie, wydaje Ci się <ironia mode off>
mario87
na gamespocie dostał 9.1
Jędrek
Ocena z Neosa wydaje sie najbardziej adekwatna do gry ;]
SIKI
A możecie zdradzic tą tajemnice i podac ocenę z N+ ? ;]
bartiz
W NEO+ ocena 9.9 - standart ;p
Jędrek
Tym razem jednak ocena wydaje sie byc nieprzesadzona ;]
SIKI
Widze, że EA Polska sypło kasą tak samo jak Sony podczas betatestów KillZone :f
Jędrek
Ale tym razem ocena jest niezawyzona przeciez smile.gif
styxq
oj niestety jest zawyżona jak zresztą zawsze w n+ closedeyes.gif

BR to xzwykła odgrzewka B3. a szkoda bo 3 dawała popalic twisted.gif i mogliby bardziej się wysilic a jak nie potrafią już więcej wyciągnąc z tej generacji to mogą zatrzymac BR na next geny happy.gif
Jędrek
Po tym co widzialem na demie to moge stwierdzic, ze uderza najlepszy Burnout. ;]
SIKI
QUOTE(Jędrek @ 12 09 2005, 22:17)
Po tym co widzialem na demie to moge stwierdzic, ze uderza najlepszy Burnout. ;]
*

QUOTE(Jędrek @ 12 09 2005, 22:17)
Ale tym razem ocena jest niezawyzona przeciez
*

No jak nizawyżona skoro to jest ztuningowany B3 i dostaje prawie 10.
Gra na 10 to bardziej przełomowa gra, a nie odgrzewany kotlet.
EA robi z Burnouta to samo co z FIFY.
gralem w demko i ta gra nawet na 9 nie zasługuje imo.
imo ocena IGN jest adekwatna.
2razyjot
QUOTE(SIKI @ 12 09 2005, 21:22)
No jak nizawyżona skoro to jest ztuningowany B3 i dostaje prawie 10.
Gra na 10 to bardziej przełomowa gra, a nie odgrzewany kotlet.

Ale jesli 'B3' dostaje 9 (IMO ocena zasluzona) to 'Revenge' zasluguje na ocene wyzej i dla mnie to niezaprzeczalne 9+. Gra, ktora ulepszona jeszcze bardziej spelnia moje wyobrazenie gry niemal idealnej, z niklymi bugami (zalamania w teksturach, bug z wpadaniem pod trase nie wyeliminowany z dema), ktore nie psuja radochy z gry.

QUOTE(SIKI @ 12 09 2005, 21:22)
EA robi z Burnouta to samo co z FIFY.
gralem w demko i ta gra nawet na 9 nie zasługuje imo.
*

Proponuje pograc w fulla i zobaczyc jakie wyzwania stawia nowa odslona. Pewnie oceny nie zmienisz, bo na dobra sprawe rewolucyjnych zmian nie uswiadczysz - ot, mocno dopakowane elementy, ktore cieszyly w poprzedniej odslonie.

Gra nie powinna z pewnoscia figurowac jako nowy Burnout, moze 'Burnout 3: full loaded'? Co wcale nie zmienia moich odczuc co do caloksztaltu. smile.gif

A o samej grze powiem tyle, ze daje ognia i fani 'Burnouta' poczuja sie w pelni usatysfakcjonowani. Wyscigi sa srogie, opponenci walcza jak w demku, wybuchy, piekna grafika z szeregiem filtrow, beton po raz kolejny daje po oczach swoja 'chropowatoscia', trasy po poteznej metamorfozie (moc skrotow, hopek) i kontrowersyjny CRASH, ktory odrzuci niektorych (oczekujacych latwej, nieskomplikowanej rozwalki - trzeba kombinowac) ... Zawrot glowy gwarantowany!!

Na minus stanowczo soundtrack - klimat "3" z naciskiem na gorzej, po 8 h stwierdzilem, ze nie kojaze ANI JEDNEGO kawalka - to niedopuszczalne. Na szczescie na hdd mam ponad 10 gb soundtrackow wiec machnalem reka ... happy.gif
KoBik
Dzięki Wujek;)
Już jestem w fazie gotowści sprawdzenia tego tytułu, mam nadzieję, że zbije mi czaszkę, btw. póki co powróciłem do "szaraczka" tak do mojej kochanej maszyny. Po obejrzeniu FF Advent Children czuję się lepszym człowiekiem... rolleyes.gif
T3xz
QUOTE(styxq @ 12 09 2005, 19:08)
oj niestety jest zawyżona jak zresztą zawsze w n+ closedeyes.gif

BR to xzwykła odgrzewka B3. a szkoda bo 3 dawała popalic  twisted.gif i mogliby bardziej się wysilic a jak nie potrafią już więcej wyciągnąc z tej generacji to mogą zatrzymac BR na next geny happy.gif
*

niestety prawda jest taka, że w różnicy z B3, BR kopie zady. Oczywiście jeżeli sugerujesz się demkiem gdzie miano prędkości uświadczysz prędzej w kartonach uciekających przed wiatrem niż samych furach to trudno na inną interpretację ocen N+. Jeżeli jesteś maniakiem pure-arcade to ocena mówi sama za siebie. Natomiast jeżeli jesteś "neutralny" to spuść z tonu i odejmij sobie 0.5 oczka.
..::XMANiAK::..
wg. mnie ta czesc Burna [porownojac 3 i R] jest trudniejsza w czesci CRASH, w 3 czasami za 1-2 razem dostawalo sie zloto a tutaj jest znacznie trudniej zdobyc GOLDa, a Road Rage, itp sa b. latwe [najczesniej na nich sie zdobywa Perfect]
CRASHCAM to nie ma slow na to..........

plusy:
-grafa
-duza ilosc samochodow [ktore praktycznie nie roznia sie wygladem a ma maja takie same osiagi....]
-speed
-traffic attack-fajny trybik, ale na multi jest calkowicie zwalony napisy czy punkty zaslaniaja nam widoc przez co nie wiemi czy trafiami w auta czy jedziemy tylko po ulicy]
-uzycie cywilnych aut jako broni daje rade ale znaczni lepiej bylo by gdyby dali kilka aut np. same osobowe a jakies pickupy czy ciezarowki zaliczali by sie juz do crasha [a tak tylko tir i autobus ...]
-fajnie animacje naszych trofeum
-tytulowa zemsta
-poziom trudnosci
-wiatr ciekawie utrudnienie w Crash
-kilka drog do wyboru

Minusy:
-kamera CRASHCAM
-menu [nie ma SINGLE EVENT jak w 3 tylko gramy na karierze]
-po zagraniu kilku h gra ciagle sie powtarza tyle ze w innych lokacjach
-tryb road rage nie wciaga jak w 3
-brak wynikow po przejechanym etapie jak to bylo w demie
-ujecia kamer podczas Takedowna
T3xz
-ujecia kamer podczas Takedowna

podobnie jak w B3 do wyłączenia w gł. menu. Powiem szczerze że już od pierwszych minut to wyłączyłem i nie pamiętam tego minusa./
Diabeu
nie ma trybu Single? dziiiiwneeeeee
jaszczoor
QUOTE(_Diabeu_ @ 20 09 2005, 09:23)
nie ma trybu Single? dziiiiwneeeeee
*

mellow.gif to ja o czymś nie wiem czy może mam poprostu inną gre? ;]
Diabeu
a to pytaj Xmaniaka, on takie rzeczy wypisuje icon_twisted.gif
..::XMANiAK::..
czytaj dokladnie co ja pisze...
Sojer
Nie wiem co Wy macie za wersje, ze wynajdujecie w niej takie dziwne blędy smile.gif

+ Grafika, choć na początku trzymałem dystans, tak po godzinie dostrzegłem porażającą różnicę - jesli tego nie widzicie, to zainwestujcie w nowy narząd wzroku!

+ Brak popierdółkowatych bonusów w opcji Crash stanowi trudniejszy kąsek do zgryzienia - a o to przecież chodzi.

+ Na pochwałę zasługuje tytułowy Revenge - za*ebisty motyw podczas wyścigu!

update:
+ trasy (prawie zapomnialem) - mnóstwo skoczni, skrótów - zakręcone do granic możliwosci. I fajnie, ze wyeliminowano ślizganie się po bocznych barierkach, bądź murach - nadal można, ale nie tak jak w trójce, czasem zdarza się zachaczyć o coś odstającego blush.gif

Reasumując... Burnout Revenge to ulepszona trójka - przynajmniej ja tak to czuje.

btw: spora ilosc Graczy narzekala na OST w trójce - teraz jest dla każdego coś odpowiedniego, więc nie grymasić biggrin.gif

Revenge powinien zakonczyc ere panowania Burnoutów, gdyż jest doskonałym zaokrągleniem serii - kolejnego sequela nie strawię. Teraz przesiadka na Black panowie twisted.gif
KoBik
uuu zgadzam się w 100% Sojer, przesiadka na Blacka;)
ja sam dopadne nowego Burnouta już w sobote, oby Hiv miał rację...
2razyjot
QUOTE(Sojer @ 20 09 2005, 23:27)
Nie wiem co Wy macie za wersje, ze wynajdujecie w niej takie dziwne blędy smile.gif

+ Grafika, choć na początku trzymałem dystans, tak po godzinie dostrzegłem porażającą różnicę - jesli tego nie widzicie, to zainwestujcie w nowy narząd wzroku!

+ Brak popierdółkowatych bonusów w opcji Crash stanowi trudniejszy kąsek do zgryzienia - a o to przecież chodzi.

+ Na pochwałę zasługuje tytułowy Revenge - za*ebisty motyw podczas wyścigu!

Bledy? Z technicznych to zapadanie sie pod trase czy zalamujace sie powtorki przy restarcie w CRASHach. Wiecej anomalii chwilowo nie zauwazylem.

Grafika sliczna, dopakowana jednakowoz na niektorych trasach jakby niedopieszczona (vide pierwsza trasa w grze).

Zarzutow wiekszych brak. Tak samo napisalem, ze nowy burnout to taki "Burnout 3: full loaded", kolejny "B" bylby pomylka na obecna generacje konsol. cool.gif

BTW: nowy Burnout pojawil sie w PALu ...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.