Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Burnout REVENGE
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox
Stron: 1, 2, 3, 4
..::XMANiAK::..
na dawnym forum zrobilem taki temat ale byl pozniejn iz 25kw i poszedl do kosza, teraz reaktywacja hyh.gif

pokazany jest juz 1 filmik
http://gametrailers.com/gamepage.php?id=1620
tk
Na filmiku słychać, że autorzy posłuchali opini więkoszości graczy i powrócą w czwartej części do elektronicznych rytmów ( mi się tam OST z trójki podobał ). Rozgrywka o dziwo sprawia wrażenie jeszcze bardziej dynamicznej. Dobrze, że postanowili wprowadzic większą interakcję z otoczeniem ( latające skrzynie, metalowe płyty, no i rampy w zwykłych wyścigach biggrin.gif ). Tylko podłoże na tej trasie jakieś takie brzydkie się wydaję przy bliskich ujęciach.
czyby w 4 byla koniec era crashow z autami?? bo skoro ma byc odbianie tych kierowcow na przeciwnikow [byc moze zrobia to tak jak w MC3-ROAD RAGE jako specialny powerup przez ktory mamy 5 sek mozliwosc niszczenia zwyklych aut]
tk
Stary, nie skumałem wogóle co napisałes biggrin.gif W każdym razie ja czytałem, że Crashe mają teraz wyglądać jakoś, że bierzemy udział w przedziale czasowym w kilku kraksach na trasie i jestesmy potem z całości oceniani.
chodzi mo o te kraksy ktore czesto mam sie zdarzaja w czasie wyscigu smile.gif potem respawnujesz sie kawalek dalej smile.gif, a w BR te auta zostana wykorzystanie jakos bron przeciwko oponentom [spychanie, itp] czyzby zostaly zlikwidowane czy ten niszczenie bedzie mozliwe pod jakims power upem [cos jak w MC3-ROAD RAGE]

teraz rozumiesz tongue.gif??
Diabeu
niszczenie będzie, a zadyma w ruchu ulicznym ma zależeć od naszych umiejętności
jak się typowi wbijesz na chama w bok to bumcrashbang i auto zdezelowane
Ike87
Wiecie co to będzie?!?!?
TOTAL FAKIN DESTRUCTION
Dr_Bakier
Samochody "cywilne" które jadą w tym samym kierunku co my będą służyć do tekadownowania, uderzenie w samochód jadący w przeciwnym kierunku niz nasz albo w pojazd jadący po drodze poprzecznej (skrzyżowania) zakończy się tradycyjna kraksą. Kilka wypadków pod rząd będzie w trybie Traffic Attack, natomiast tryb crash w stosunku do 3 części zostanie praktycznie nie zmieniony - znikną tylko mnożniki (x2, x4). Gatunkowo bardziej pasuje mi ost z trójki ale oglądając trailer BR i słuchając tej muzy aż się chce coś rozwalić twisted.gif Będzie dobrze
KoBik
Ja tylko dodam od siebie, że bardzo liczę na podobny OST jaki był w trójce. To dla mnie największa zaleta Burnouta 3. Rock który brzmi wspaniale i jazda jest wtedy konkretna. Nie pogniewam się jeśli autorzy wrzucą mixy-mixology czyli dla każdego coś miłego. Tak będzie sprawiedliwie.

JESIEŃ - trzeba czekać dry.gif a tu lato zaczyna świecić happy.gif
kubson
mi tez muzyka w 3 baaaaaardzo odpowiadala choc na codzien slucham innej smile.gif no ale ta co w filmiku jest tez raczej znosna. mam nadzieje ze revenge bedzie duzo bardziej miodniejsza niz 3 ( choc jak dla mnie 3 byla wspaniala) tongue.gif
A.Z.BEST
Ta seria aż się prosi, by być przeniesioną na nową generację, a tymczasem czwarta część na tą samą generację :}. FIFA to, czy jak??
KoBik
Mnie to osobiście nie przeszkadza. Jeśli EA sobie poradzi z tym tytułem to ja to łykam jak pelikan. Szczerze wątpie aby Criterion to spieprzyło happy.gif
tk
QUOTE(A.Z.BEST @ 12 05 2005, 06:26)
Ta seria aż się prosi, by być przeniesioną na nową generację, a tymczasem czwarta część na tą samą generację :}. FIFA to, czy jak??
*

Criterion na pewno spłodzi jakiegoś konkretnego Burnouta na X360, a tymczasem co w tym dziwnego, że zapowiadają Revange na pierwszego X'a, tak jakbyś już skreślał tą konsolę.
pewnie zaczeli cos tam robic ale o tym nic nie mowia [jak R* robilo SA zaraz po premierze VC]
A.Z.BEST
QUOTE(tekA @ 12 05 2005, 12:01)
QUOTE(A.Z.BEST @ 12 05 2005, 06:26)
*

Criterion na pewno spłodzi jakiegoś konkretnego Burnouta na X360, a tymczasem co w tym dziwnego, że zapowiadają Revange na pierwszego X'a, tak jakbyś już skreślał tą konsolę.
*

Chodzi mi raczej o zmiany względem trójki dry.gif . Poza trasami to chyba niewiele ujrzymy nowego. Na nowej generacji chociaż nad grafą musieliby popracować, a tak wyjdzie Mission Pack za 200 zeta. Co sezon, to kolejna gra z tej serii - wiadomo, że w przypadku THPS ten motyw zaczął się jednak ludziom przejadać i nie do końca podobać, że ich prawie taka sama gra sprzed roku robi się nagle gorsza, bo dorzucono nowe mapy/ trasy i zmieniony raptem 3 szczegóły (tym bardziej, że B3 wyciska wszystkie soki z tej generacji konsolek, no może nie z X'a) - lecąc ofkoz na popularności poprzedniego tytułu. Potem zaś zaczyna się robić tak, że ludzie nie kupują tej części jako wtórnej i dopiero wtedy firma musi się postarać naprawdę i zrobić prawdziego sequela, by zamiast wyłudzać kasę na tym pomyśle, zarobić te pieniądze poczciwiej - a i userzy będą zadowoleni. Ooo...
ciekawe czy wyjdzie na GC bo 3 niewyszla juz, jedynie posiadacze GC moga sie cieszyc Burnem2
Frank Jaeger
QUOTE(A.Z.BEST @ 12 05 2005, 17:14)
Chodzi mi raczej o zmiany względem trójki dry.gif . Poza trasami to chyba niewiele ujrzymy nowego. Na nowej generacji chociaż nad grafą musieliby popracować, a tak wyjdzie Mission Pack za 200 zeta. Co sezon, to kolejna gra z tej serii - wiadomo, że w przypadku THPS ten motyw zaczął się jednak ludziom przejadać i nie do końca podobać, że ich prawie taka sama gra sprzed roku robi się nagle gorsza, bo dorzucono nowe mapy/ trasy i zmieniony raptem 3 szczegóły (tym bardziej, że B3 wyciska wszystkie soki z tej generacji konsolek, no może nie z X'a) - lecąc ofkoz na popularności poprzedniego tytułu. Potem zaś zaczyna się robić tak, że ludzie nie kupują tej części jako wtórnej i dopiero wtedy firma musi się postarać naprawdę i zrobić prawdziego sequela, by zamiast wyłudzać kasę na tym pomyśle, zarobić te pieniądze poczciwiej - a i userzy będą zadowoleni. Ooo...

Hehe.. to samo miałem napisać.. no, ale potym jak Criterion dostało się pod skrzydła EA tego można było się spodziewać confused.gif "Więcej i lepiej", choć to drugie już niekoniecznie.. taki odgrzewany kotlet, który pojedzie po popularności serii.. szkoda tylko, że EA zrobi z tego serial, na widok którego mnie już chce się żygać..
http://xfersf05.ign.com/%5E1269442683/movi...?position=front

wywiad a w tle gosc grajacy BR

z filmiku widac ze samodochy sa ciezsze [nierobia takich ewolucji na B3] przypominjaa czasy B2, mozliwosc uzyca crashbreakera w czasie wyscigu oraz skroty lub 2 drogi do wyboru

ciekawe kiedy demo :}
Hlipo
trojka była dla mnie dobrą grą ale szubko się nudziła i nie miałem chęci powrotu do niej po 4 nie spodziewam się jakiejś większej odmiany ja wole pograc w nfsu
Ozi
Spora porcja nowych screenów...

http://www.xboxyde.com/news_1700_en.html
Dervil
Nie wiem może to tylko moje zdanie, ale gra wydaje sie miec grafike na takim poziomie ze z latwoscia uwierzylbym jeszcze ze to na 360 biggrin.gif
Szczególnie po obejżeniu trailera nowego NFS(szit smile.gif)
_Blaze_
Gra jest naprawde OSTRA biggrin.gif Wlasnie na taka gre teraz czekam - megaszybka, piekna i grywalna... Znajomi znowu nie zobacza mnie przez tydzien cool.gif
Fil-O
No widac maly skok graficzny w stosunku do 3, ale czy nie lepiej zeby Revenge byla tworzona od poczatku na platformy next-gen? dry.gif
el ZAX
QUOTE(Fil-O @ 6 07 2005, 12:54)
ale czy nie lepiej zeby Revenge byla tworzona od poczatku na platformy next-gen?  dry.gif
*

nie, bo chce se tuz po wakacjach jeszcze na obecnym Xie zagrac w nowego Burnouta hyh.gif
SamFisher
to przepychanie samochodow jest totalnie zje.banym pomyslem. chyba ktos inny wzial sie za robote 4 czesci, bo nie wierze, zeby ludzie odpowiedzialni za takie pomysly jak takedown, wpadli na cos tak kretynskiego. koles jedzie 400/h za chwile uderza w tyl polciezarowki jadacej 50/h i ta leci gdzies w piz.du do przodu. jeszcze wyglada to tak chu.jowo, ze ja pier.dole. na dodatek w ostatnim neo+ przeczytalem cos w stylu: "teraz gra sie zaje.biscie, nie trzeba omijac samochodow, bo mozna je przepychac" kur.wa ta gre robia chyba specjanie dla takich matolow jak oni. jak jestem fanem burnouta, tak w 4 czesc chyba nie bede chcial grac. i jeszcze to nowe z(pipi).ane logo (burouT). zal mi dupe scisnal
SnakeMayCry
Nie no...serio można przepychać innych...to po co ruch uliczny w ogole ? Coś czuję mokrą łapę EA w tym, oj mocno coś śmierdzi ...
Arox
Zniszczenia są chyba większe niż w 3 - tak mi się wydaje.
Trasy ciekawsze, skocznie itp. Ciekawie prezentuje się miasto w nocy.
Co do przepychanek to bądźmy dobrej myśli - Criterion wie co robi (chyba...)
Yap
Spokooojnie, ta rozwałka i przepychanka to może być jeden z trybów gry. A może samochód ulega stopniowemu zniszczeniu (powinien) i należy umiejętnie rozplanować tą przepychankę. Napewno nie będziemy zawiedzeni. Gra nas wciągnie przez zęby.
KoBik
Oto Polacy, lamentują zanim gra ujrzy światło bo już są pewni, że Burnout Revange będzie skipcony. Eh szkoda słów panowie, pamiętacie jak Burnouta dosiedli panowie z EA? wielu się to niepodobało a wyszedł hit który kopie wszystko inne co arkejdowe.

Burnout Revange wciśnie w fotel, można być pewnym excl.gif
wlasnie katuje demo nowego Burna [jak nowego MK SM]

demo zawiera 1 trase, ktora starcza [jadac nonstop na nitrze z ok 1,30min a tak grajac na punkty ok 2,30 min]

demko przypadlo mi do gustu, jest teraz znaczne trudniej jezdzic [slupy, kilka drog do wyboru [latwo sie pogubic] oraz trudniej robic takedowny [oponenci juz nie robia takedowna gdy uderzymy ich w dupe z nitrem], przeszkadza mi jedynie kamera podczas takedowna czy cos takiego [lepsza byla w B3]

w demie zasmakujemy crashbrekera podczas crasha [nowy bonus-PAYBACK [mi sie udalo zrobic Triple Payback smile.gif] i mozliwosci uzycia cywilnych aut jako broni

moj rekord Zemsty to 64 000 biggrin.gif
ping
QUOTE(..::XMANiAK::.. @ 27 07 2005, 14:43)
wlasnie katuje demo nowego Burna [jak nowego MK SM]

demo zawiera 1 trase, ktora starcza [jadac nonstop na nitrze z ok 1,30min a tak grajac na punkty ok 2,30 min]

demko przypadlo mi do gustu, jest teraz znaczne trudniej jezdzic [slupy, kilka drog do wyboru [latwo sie pogubic] oraz trudniej robic takedowny [oponenci juz nie robia takedowna gdy uderzymy ich w dupe z nitrem], przeszkadza mi jedynie kamera podczas takedowna czy cos takiego [lepsza byla w B3]

w demie zasmakujemy crashbrekera podczas crasha [nowy bonus-PAYBACK [mi sie udalo zrobic Triple Payback smile.gif] i mozliwosci uzycia cywilnych aut jako broni

moj rekord Zemsty to 64 000 biggrin.gif
*

też cioram, po screenach już widzieliście że gra jest mroczniejsza więc oszczędze, co się rzuca w oczy to naprawde rozbudowana wielopoziomowość i mamy wiele możliwości dojazdu do mety, całkiem fajnie wygladają unoszące się nad jezdnią gazety. Jeśli chodzi o przepychanie się to nie macie się co martwić, jak widziaem wyżej jakiś krzykacz strasznie bluzgał ale jest to fajnie zrealizowane, gra ma większą dynamikę. Nie mogę sie doczekać
Sasori
A jak z muzą jest? Bo w 3 musiałem wyłączyć ją po 20 minutach grania, te rzygliwe skate punki na jedno kopyto doprowadzały mnie do bolączki (teraz najcześciej pogrywam przy Juno Reactor albo Soulfly). W drugiej części muza była o niebo lepsza (apropo, pamiętacie, jak zmieniała się przy włączaniu boosta? w 3 to zniknęło, a jak jest teraz?)

Mógłbym w zasadzie sprawdzić sam, ale aktualnie mam tak koszmarnie wolne łącze że pas.
KLP
w demowce nie ma muzy, tylko po skonczeniu wyscigu zalacza sie jakas pseudo elektronika
ping
tamto to nie punk był tylko jakieś (pipi) dla amerykańskich małolat, co do B4 to ciekaw jestem faktycznie jak się prezentuje track lista
Sasori
A nie skate punk, jak napisałem? Normalny punk to rzecz jasna co innego, mnie chodziło o to napieprzanie na jedno kopyto, tak teraz modne w krainie hamburgera. Z całego soundtracka B3 dobrych było nie więcej niż 3 kawałki (Franz Ferdinand rulez), reszta zlewała mi się w jedno.
Diabeu
skate-cali-cokolwiek muza w b3 była skipeszczona, brak zróżnicowania i jak ktoś nie jest sympatykiem takiego plumkania to idzie szału dostać
całe szczęście custom suondtrack jest obecny
2razyjot
Demo nowego "Burnouta" trafilo na mojego Boxa wczoraj okolo 22:00. Niewyspalem sie dzisiaj ale ... Warto bylo! icon_twisted.gif

Na poczatku atakuje demko pozlepiane z nowych mozliwosci jakie daje jazda w nowa odslone kultowej serii, to jednak pozostawie bez komentaza bo mozna je zassac w sieci jako trailer gry. Nas interesuje rozgrywka. W demie udostepniono nam jeden z wyscigow przy kilku opponentach, do wyboru jedna fura. Skojazylem, ze sterowanie rozni sie chociazby tym, ze teraz przy wypadku mozemy zrobic crashbreakera i tym samym czynic jeszcze wieksza trzode (pozostalo sterowanie autem podczas wypadku - Impact Time powraca i ma sie nadzwyczaj dobrze)!

Model jazdy bez zmian czyli arcade pelna geba z tym samym pokladem rajcownosci co ostatnio. Tak samo wygodne sterowanie, znany wszystkim pasek "Burnout", ktory rozszerza sie/zmniejsza w miare naszych dobrych/zlych poczynan na trasie. To, co uderzylo mnie prosto w gebe to JESZCZE MOCNIEJSZE uczucie predkosci!!! Na wlaczonej dopalce jezdzi sie jeszcze szybciej a i rozmycie otoczenia na skutek predkosci naszego bolidu wypada subtelniej. Przeciwnicy poszli po rozum do glow i atakuja jeszcze mocniej, probujac wjechac nam w du.ps.ko/zepchnac na pobocze czy tez wbic w ruch uliczny. Trzeba Wam wiedziec, ze teraz mozna tworzyc jeszcze lepszy ro.zpi.z.dziec na drodze a to za sprawa mozliwosci zakorkowania ulicy w postaci samochodow cywilnych, w ktore mozemy uderzyc od tylu - teraz nie konczy sie to crashem (oczywiscie klasa wozu musi byc porownywalna do naszego, autbusu nie rozwalicie fura sportowa) a wyprowadzony z rownowagi pojazd pieknie uderza w inne samochody i przy dobrej technice kosi rywali. Mowilem juz o wybuchaniu naszej fury - ostry patent, gdy ktos nas skasuje i lecimy przy agresorze mozemy zrobic mu "malego psikusa" w postaci eksplozji, czas zatrzymuje sie na moment by wypelnic glosniki odglosem wybuchu a TV rozblyskiem ...

Jesli predkosc fur sportowych sprawiala Wam trudnosc w postaci czestych wypadkow, tak tutaj mozecie za wczasu zacisnac zwieracze i zaopatrzyc sie w komplet padow by nie je.b.nac o podloge! Jest o wiele szybciej i bardziej hardkorowo - ciagle cos sie dzieje, na trasie czesto wystepuja przeszkody w postaci slupow wspierajacych wiadukt a opponenci palaja checia bys zobaczyl taki z bliska! Jest naprawde ostro. Trasy ulegly przemianie na lepsze - dane mi bylo testowac wyscig umiejscowiony w miescie. Z glownej trasy zjechalem razem z rywalami w jakas boczna uliczke, rozwalane beczki, sypiaca sie karoseria od walki ... W pewnym momencie zostalem zepchniety w odnoge i rzucilem przeklenstwem myslac, ze zakonczy sie to crashem i strata cennych sekund. Jakze wielkie bylo moje zdziwienie gdy okazalo sie, ze byla to malo uczeszczana droga na skroty - wyjechalem 2 sekundy przed 'ogonem' - banan autmatycznie wskoczyl mi na morde!! Dzieje sie mili Panstwo ...

Grafika, chociaz wydawalo sie to malo prawdopodobne, zachwyca po raz kolejnyi hociaz skok jakosciowy nie jest tak potezny jak w wypadku "2" bs "3" to jest SROOOGOOOO. Pieknie wykonane auta (dopakowane o kolejne trojkaciki, pieknie odbijajace sie otoczenie), 'chropowata', uslana bruzdami asfaltowa ulica, ladnie oteskturowane budynki i slonce panujace majestatycznie posrod betonowej dzungli ... Nie wiem jak oni to zrobili - ale widoczna jest roznica pomiedzy "3" a nowym, nadchodzacym produktem - ogromne brawa!!!

Ponad godzina jazdy na tej samej trasie. Walka, sypiace sie elementy karoserii, poprawione wypadki (lepsze ujecia kamery) i wizualizacja uszkodzen, ostra jazda na trasie, kombinowanie i gaz do deeeeeechyyyyyyy. "Burnout: Revenge" to najbardziej oczekiwana przeze mnie scigalka w tym roku i na ta odslone konsol. Jedno jest pewne, gralem tylko w demo i narobilem sobie takiego smaka, ze po wyjsciu pelnej wersji biore urlop i zaglebiam w nia zebiska ...

W grze nie mialem przyjemnosci posluchac soundtracku aczkolwiek nawet gdyby chlopaki go skopcili ja mam pokazna ilosc muzy na dysku Xa, nie ma sie o co martwic. Jesli ktos bal sie o nowa odslone "palenia kapcioszkow" moze spac spokojnie, to bedzie czysty, nieskrepowany, grywalnosciowy i wizualny orgazm ... Ja na wskutek gry wstepnej (jaka bylo demo) dostalem spazmow galek ocznych i przysadki mozgowej - ta gra pozamiata.

PS. z filmikow wyczailem ulepszony CRASH bez cholernych mnoznikow (powiedzmy sobie szczerze - bylo za latwo), bedzie techniczna sieka ... Oby tylko tym razem nie zapomniano o mozliwosci wpisow jak w "2", wszak rywalizacja z kumplami przy zgrzewie browarow to juz tradycja, hehehe ...

icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
WJJ, i inni smile.gif, jesli nie chce wam sie czekac az minie taki :fimlik" ktory pokazuje co bedzie w B4, zastapcie wszystkie duze pliki video [xmv] malymi smile.gif
KoBik
Jeśli w Burnout Revange będzie techniawka to ja jej podziękuję z góry, nie wszyscy lubią techno jazde.
Marlon
A może lepsze było to bezpłciowe pitu-pitu z 3? Jak Ci nie będzie pasić, to sobie wrzucisz własny soundtrack i git...
Diabeu
najlepiej srobili muzę w dwójce, żadnych wokali, szybkie bity i ten efekt towarzyszący turbo - no ideales
KoBik
Są gusta i guściki, choć prawda ten efekt z dwójki z wyciszaniem muzyki i innym tempem robił.
Jak dla kogo to muza w B3 może i jest bezpłciowa, ale nie dla mnie...
2razyjot
W ogole z ta muza to jest jakas zwala, jakby nie mozna bylo wrzucic kilku stacji radiowych jak np. w 'GTA' ... A tam juz rozne gatunki muzy i kazdy znalazlby cos dla siebie! blink.gif
KoBik
Racja Wuju, tak powinni zrobić i żadnego problemu:) to byłoby najlepsze rozwiązanie. Podzielić muze na kilka gatunków i spokój, w PGR 2 zrobili mnóstwo muzy i każdy znalazł coś dla siebie.
tk
Soundtrack w Revange powinien być po prostu bardziej zróżnicowany, trochę elektroniki, pare szybkich gitarowych kawałków i tyle (najlepiej coś nielicencjonowanego, bez wokali jak w Forzy no ale to EA więc wiadomo). W opcjach zaznaczasz sobie jaki gatunek chcesz (coś jak w THUG'u) i wszyscy są zadowoleni.
jak wam nie pasuje taka muza to mozecie zrobic sobie specialny soundtrack do Burna smile.gif
Sasori
Dziwnym nie jest, ale mnie się marzy coś jak w dwójce (zmieniająca się muza podczas boosta), a tutej custom nie styknie. Jeżeli nie powrócą do tej formy OST, to rzeczywiście wsio ryba, co będzie grało (i tak sobie wrzucę Juno Reactora hyh.gif).
Ma$tah
Czy w grze bedzie System Link (co by przez XBC pograć biggrin.gif ) ?
Ja po ponad 2 godzinnym katowaniu dema jestem pod ogromnym wrażeniem. Jedna trasa zaledwie, a można na tyle sposobów ją ukończyć. Nie potrzeba wypijac już specjalnych płynów, żeby podnieśc poziom adrenaliny w ciele hehh rolleyes.gif
http://games.teamxbox.com/xbox/1124/Burnout-Revenge/

chyba nie bedzie SL
Marlon
JA PIER.DOLĘ!!! Demo B4 rzuciło mną o ścianę! Coś niesamowitego, powiem szczerze, że nie spodziewałem się zbyt wiele po czwartej odsłonie serii, sądząc, że EA bedzie chciało uczynić z tego kolejnego tasiemca z cyklu "to samo tylko parę furek więcej"... Jakże się pomyliłem.

Po pierwsze grafika - nie dokonał się jakiś niesamowity skok jakościowy, ale takowego się nie spodziewałem. Warto zaznaczyć, że jest lepiej niż w poprzedniej odsłonie, tak jakoś bardziej "brudno" - trasa w demie jest najmroczniejszym trakiem w serii, zarówno pod względem kolorystyki jak i całego designu. Wszędzie pełno śmieci, starych gazet, pustych beczek itp.. Do tego brunatna tonacja kolorystyczna i... Rewelka, jak dla mnie bomba, i coś nowego po dość cukierkowej (asia) "trójce" (o ile oczywiście wszystkie trasy będą w podobnym stylu). A jak to wszystko w ruchu się sprawuje, przejazd z niebotyczną prędkością i już wszystkie syfy fyrgają w powietrzu tworząc taki klimacik, że hej! (fruwające stare gazety roxx!)

Gameplay - zrywa kask krótko mówiąc. Trasa jest tak przemyślana, że zadyma panuje niemiłosierna. Po pierwsze: masa skoczni, nie ma jak wybić się hen wysoko i wylądować na jakiej wyższej kondygnacji, albo spaść przeciwnikom prosto przed maskę kasując kilka małych aut i tworząc nielichy tygiel za sobą - coś pięknego... Najlepsze akcje jednak odchodzą podczas wypadków - używanie crash breakera podczas wyścigów to kapitalny pomysł z uwagi na fakt, że to co mieliśmy okazję zobaczyć w "trójce" jest tylko nędznym pierdnięciem a nie prawdziwym wybuchem... Tutaj odpalenie cb podczas gdy obok suną jakieś fury + niczego nie świadomi przeciwnicy owocuje POTĘŻNYM (pipi)NIĘCIEM!!! I to na taką skalę, że grając na podkręconym sprzęcie (dźwięk) niemalże czułem jak mi z głośników po stopach wieje... Zadyma się robi niesamowita, to dopiero można nazwać EKSPLOZJĄ!!! Do tego jeszcze wspomniana wcześniej możliwość niemalże bezkarnego maltretowania "cywilów", nie mam pytań - to będzie najbardziej zadymiarska część serii i prawdopodobnie najlepsza.

W demie nie ma soundtracku, ale efekty dźwiękowe już teraz urywają łeb przy samej (pipi)e (eksplozje, eksplozje, i jeszcze raz eksplozje!!!).

Ja wymiękam, ale się podjarałem cool.gif Huh.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.