Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem ze skanerem
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Hardware
szeni
Skaner trzymam zazwyczaj pod łozkiem. Dzis chciałem je przesunąc, ale ze zapomnialem wyciągnąc spodeń urzadzenia, usłyszałem tylko TRACH! Otwieram klapke... A tam szyba w kawałkach. Pytanie: Czy mogę go po prostu rozkręcić, zmierzyć szybę, udać się do szklarza w celu zamowienia takiej samej, wysokiej jakość, szyby, po czym wmontować nową do środka? Czy też musi to być jakiś specjalny 'model' szyby? A moze lepiej oddac toto do serwisu??? Skaner to Plustek OpticPro S24. Z gory dzieki za pomoc
A.Z.BEST
Na pewno na początek zapytaj w serwisie. Może tak, a może nie... Huh, forumowicze nie muszą wiedzieć takich rzeczy :}.
erix
Mi się wydaje że to na pewno jest "specjalna" szyba ... sad.gif
Współczuje ...
szeni
Z tego co dowiedziałem się na necie, może być to zwykła szyba i wszystko powinno pasowac. Niedlugo rozkręcę i zobaczę... Ale nie wiem szczerze, czy jeszcze gwarancji nie stracę.
A.Z.BEST
Zapytaj w serwisie... ;d. Zapytaj - pytanie nie szkodzi i nie kosztuje.
szeni
A jesli natrafię na nieuczciwego czlowieka, ktory widząc latwy zarobek weźmie za to 20 zl, podczas gdy mogę zrobic to za darmo...? Jak bede mial czas, to rozkrece... Dzieki za pomoc - w sumie mozna zamykać, chyba ze ktos nagle bedzie mial sensacyjną wiadomosc
A.Z.BEST
Ale ja mówię byś poszedł, lub zadzwonił do serwisu i opowiedział na czym problem polega. Oni Ci powinni powiedzieć jaka jest na to rada.
srok@
zalezy czy resztki szyby rozpier,doliły wnętrzności tongue.gif bo mogły soczewke CCD (chyba takie teraz montują tongue.gif) rozwalić biggrin.gif a wtedy to amba tongue.gif Ja bym sprawdził, za szybe nie zapłacisz duzo, samo sprawdzenie w serwisie to będą chcieli koszt szyby tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.