Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ulubione seriale TV
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Yasio da rial madafaka
Ja rozumiem ze jest temat o serialach, ale tam tylko o sciaganiu itp. A tu chcialbym po prostu, zebyscie mi napisali jaki jest dla was najlepszy serial. Dla mie jest to Crime Story. Klimat lat 60-tych, Chicago, Las Vegas, krew, pot i lzy policjanta, smiech gangstera, i, niestety, przyspieszone zakonczenie (w USA to sie sprzedaja tylko seriale sensacyjne w kierunku Miami Vice wygiete). Poza tym swietna jest Futurama, That 70's Show, Simpsonowie, Świat wg. Bundych. A wy co lubicie?
..::XMANiAK::..
Dla mnie najlepsze seriale to:
Simpsons
Swiat wg. Bundych
Na wspolnej
pkr
arrow.gif Rodzina Soprano
arrow.gif Kompania Braci
arrow.gif Allo Allo tongue.gif
arrow.gif Nash Bridges
zduniacz
-South Park
biggrin.gif za humor.

Poniższe cenię za klimat:
-Lost

-StarGate SG-1

-Earth 2:
iaikO
Swiat wg. Bundych, Oficer, Opowieści z krypty, Na dobre i na złe, Simpsonowie, South Park, Przyjaciele, Moda na sukces ninja.gif
Pablo_el
Kultowe klasyki smile.gif
Southpark wub.gif
Viper (1 seria)
Alf
X-Files (pierwsze serie bo ostatnie zeszmacone byly mad.gif )

Bieżące albo dopiero przechodzace do klasyki
Scrubs
Lost
C.S.I. Lv
Joey biggrin.gif
Arox
Crime Story było dobre bo mi się z GTA kojarzyło.
Nash Bridges jest niezły
nWo
Veronica Mars
Joey
Band of Brothers
X-Files

Inne łykam okazjonalnie,

Nash Bridges
Bulionerzy
shady
Na wspólnej
M jak miłośc ;] ;p
oz_z
X-Files
Swiat wg. Bundych
That 70's Show
Zwariowany świat Malcolma
Kanu_napier
swiat wg bundych
fala zbrodni
bevis and butthead
kotlet_schabowy
Moje ulubione seriale to "Rodzina Soprano" (jak dobrze pójdzie to za jakiś czas będę miał wszystkie odcinki na PC), "Kompania Braci", to z takich "poważniejszych". Z animowanych to Głowa Rodziny, Simpsonowie, South Park (którego już daaawno nie oglądałem, odkąd ze zwykłej kablówki "odcięli" Wizję TV, czyli już jakieś 3 lata) i dużo innych, "normalnych", na przykład z Cartoon Network. Oprócz tego to "Na Wspólnej" ofkors, kiedyś taki "serial przygodowy", chyba "Sagala" czy coś takiego, co dzieciaki zbierały fragmenty takiego kryształu rozwalonego kiedyś. Prawdopodobnie o jakimś jeszcze zapomniałem.
_RikkimarU_
Różne seriale lubiłem, ale na chwile obecną to bedzie tak: bevis and butthead (i inne na MTV), drew carey show, co ludzie powiedzą, święta wojnA i takie tam
Dzwonek
- za fabule Viper oraz V.I.P
- za humor Śmiech wedlug Bundych
- gdy sam w domu "X-Files"
wink.gif
lukasz
Rodzina soprano
X-Files
South Park
kiedyś świat według Bunndych.
kubson
swiat wg bundych
ziemia 2
alf
south park
milenium
glowa rodziny
simpsons
futurama
rozowe lata 70
przyjaciele
i wiele wiele innych ktroych nie pamietam wink.gif
wujas90
Rodzina Soprano
Ostry Dyżur
Boston Public
i Ally McBeal tongue.gif
Yhu
Wychowałem się na Świecie według Bundych i na Alfie. Co przekłada się teraz na mój charakter humoru. Spaczony charakter humoru wink.gif . Swego czasu nie odpuściłem żadnego odcinka X-files. A teraz klimat dla mnie trzyma Lost . Oprócz wymienionych ciągle ściągam Star Gate.
dragu
W tej chwili, gdy prawie nie oglądam TV, Kompania Braci jest jedynym serialem, który mnie wciągnął.
W młodości było tego więcej - X-Files, Świat wg. Bundych, MacGyver, A-Team, Kubuś Puchatek icon_twisted.gif, Świat wg. Kiepskich, Dragon Ball i cholera wie co jeszcze.
tk
24 (3 sezon rox)
Band of Brothers
The Simpsons
X-Files
Ostry Dyżur biggrin.gif
ZyklonB
twin peaks
Stachu
QUOTE(ZyklonB @ 29 05 2005, 09:19)
twin peaks
*

true, fajne to było:p

Kiedyś łykałem wszystko co leciało w TV, teraz oglądam jedynie mecze.
puszkin
teraz nic, kiedyś drużyna A, McGuyver, Airwolf, Earth 2 i chyba większość amerykańskich seriali sensacyjnych
hellium
the Sopranos
Six Feet Under
desden
X-Files,dragon ball jaki by nie był wole go jak inne anime,niestety od paru lat go juz nie oglądałem ;/
Jak przyjdą do mnie dziewczyny jestem zmuszony oglądać te polskie, co za głupoty dry.gif
lolo99
Kiedyś Archiwum X ale od kiedy sie zeszmacili i przenieśli na Polsat to skończyłem.

Na dwójce też ostatnio oglądałem o CIA ale nie wiem jaki tytuł dokładnie:P
erix
- Swiat wedlug Bundych (stare dobre czasy)
- Druzyna A
- McGuyver
- Kiepscy smile.gif
- X Files
- Dragon Ball (a co tongue.gif )
maciek88
Dzisiaj już tylko Przystanek Alaska (ta, smiejcie sie). IMO genialny serial trafiajacy w sedno mego gustu jesli chodzi o filmy niepelnometrazowe. Wysoki poziom, sielanka, sympatyczne postacie, prowincjonalne górskie miasteczko, błache i niekiedy zabawne problemy jego mieszkańców, które często poruszają ważne tematy egzystencjalne naszego życia od strony filozoficznej - krotko mowiac poglady bohaterow na temat zycia/swiata sa nieprzecietnie interesujace.
A mowiac prosciej - jest to godzina świetnego relaksu przed TV przy ktorym nic mnie nie irytuje (ulice "Na Wspólnej" chetnie bym puscil z dymem).
Hocico
Moga byc mini seriale jesli tak oto moje
1 Kompania braci.
2 Alternatywy 13
3 Zmiennicy
kempa
-alo alo

-alf

-swiat wdług bundych

-the x files (początki serii)

-miasteczko twin peaks

z obenie emitowanych nic mnie nie kręci...

BTW:czy ktoś wie,gdzie można obejrzec któryś z tych serialii?
Tori
M Jak Miłość jest wypasione. Iza się pocięła, zafajdała całą łazienkę krwią(widać motywy z Dark Water laugh.gif) i poleciała do szpitala. Geoff Rowley przyszedł, powiedział- PROWIZORKA i poszedł. A Piotrek niedługo jeszcze zamoczy w Oli smile.gif Jak nie lubić takiego serialu biggrin.gif
JJJ
ja ostatnio zaczolem jeszcze ogladac Alias,przyjemnie sie oglada ten serialek
Jędrek
- M jak Milosc - Piotrek zamoczy w Oli w poniedzialek. tongue.gif
- Oficer - Kruszon zaczyna sie mscic za smierc Rysia
- Na Wspolnej - Gwalciciel chodzi z najlepsza kolezanka ofiary. - dawno nie widzialem, moze mi ktos powiedziec czy jeszcze sa razem?
- Kryminalni - Adam Zawada w Szpitalu ! Wyjdzie dopiero po wakacjach smile.gif

Tyle z polskich, ale jakze dobrych smile.gif

Inne:
- Ostry Dyzur

Tyle. laugh.gif
Pablo_el
z nowych seriali polecam The Inside

fajny klimat, niezla fabuła - byly narazie 2 odciniki i oba trzymaly poziom
SIKI
Wszelkie polskie seriale sensacyjne (Oficer, Fala Zbrodni, Sfora (wiadomo coś o kontynuacji??), Ekstradycja)
Oficer jest całkiem spoko, mam nadzieje, że będzie następna seria.
24 godziny też świetna seria, czekam na drugą serie w Polsacie.
no i ofkoz M jak Milość laugh.gif
Sparda
Z polskich to na pewno Oficer,może jeszcze Sfora.No i zapomniał bym o 24h które też jest świetne
Batman
Ja ostatnio wziąłem się za oglądanie Dark Angel i muszę powiedzieć, że to naprawdę świetny serial. Jego zalety to dobra fabuła, ciekawa wizja świata no i oczywiście Jessica Alba tongue.gif.
Flik
@siki - kontynuacja sfory byla juz w kinach ale nie pokazali jej jeszcze w tv.
Tori
QUOTE(Batman @ 19 06 2005, 16:39)
Ja ostatnio wziąłem się za oglądanie Dark Angel i muszę powiedzieć, że to naprawdę świetny serial. Jego zalety to dobra fabuła, ciekawa wizja świata no i oczywiście Jessica Alba tongue.gif.
*

fabuła beznadziejna, ale oglądam często, żeby sobie 'popatrzeć', wiadomo na kogo biggrin.gif
Kubaa__
QUOTE(Jędrek @ 19 06 2005, 11:29)
- Na Wspolnej - Gwalciciel chodzi z najlepsza kolezanka ofiary. - dawno nie widzialem, moze mi ktos powiedziec czy jeszcze sa razem?
*

Jeszcze chodzi, ale chlopaki szykują na niego zamach, wiec wiadomo co sie stanie.

Ja ostatio ogladam niby żenujące, nude i nieciekawe W11 (;>) i Kryminalnych (zawsze mnie ciekawi rozwiazanie sprawy, chociaz w W11 jest prosty schemat - w kazdym odcinku jest conajmniej dwoch podejrzanych, policjanici bez problemow zdobywają dowody i pozniej oczywiscie łapią bandytow ;>).
Tori
QUOTE(Kubaa__ @ 19 06 2005, 21:04)
QUOTE(Jędrek @ 19 06 2005, 11:29)
*

Jeszcze chodzi, ale chlopaki szykują na niego zamach, wiec wiadomo co sie stanie.
*

dostaną wpierdul od tego cwaniaczka. Oni wszyscy to suche klaty i nawet konia by zbić nie potrafili. Nalepszy jest ten DI dŻEJ, który zawsze się śmieje. kandydat na rolę Jokera. Masakryczny serial
icon_twisted.gif
iaikO
W11 imo, najbardziej beznadziejny, żałosny, udawany, prosty serial(?!) w polskiej TV. Ten duet policyjny mnie rozwala, ich teksty są tak żałosne, że chooy strzela! Nie mam pojęcia dlaczego oglądam każdy odcinek x.X
Mackal21
Robin of Sherwood.Oglądał ktoś z was to może kiedyś?
SIKI
QUOTE(Flik @ 19 06 2005, 20:09)
*

Kiedy?
Bo wersja kinowa Sfory leciała "równo z serialem" i to nie była kontynuacja tylko krótsze przedstawienie historii.
tk
A propo Sfory to jeden z lepszych polskich seriali nie to co teraz te wszystkie Gliny i inne Oficery. Skończył się chyba drugi sezon Kryminalnych bo [SPOIL] zaje.bali Zawade [SPOIL]
Jędrek
QUOTE(SIKI @ 19 06 2005, 22:44)
QUOTE(Flik @ 19 06 2005, 20:09)
*

Kiedy?
Bo wersja kinowa Sfory leciała "równo z serialem" i to nie była kontynuacja tylko krótsze przedstawienie historii.
*

O ile sie nie myle to w kinie Sfora leciala jakies 3 tyg. po tym jak skonczyla sie w TV. I byl to dalszy ciag np. Zamiast Pawla Wilczaka zagral Artur Zmijewski, bo Duch jak wiecie zginal na koncu serialu.

[SPOIL] zaje.bali Zawade [SPOIL]

Nie zaje.bali tylko ranili wink.gif

Sfora jezeli porownujac do Oficera i Gliny to sredniak. Oficer jest naprawde dobry, tylko trzeba go zrozumiec wink.gif
SIKI
No i Oficer się skończył...
Jak myślicie będzie II seria ?
szeni
Wracajac do tematu, to lubie se luknac (nie smiac sie! zero ironnii):

- M jak Milosc
- Klan
- Plebania
- Zlotopolscy
- Cienka niebieska linia (co bylo w TV Okey na DVD)

Nie lubie natomiast seriali polsatowych i tvnowych - zupelnie inny styl od tych w TVP, wszystkie podobne jakies takie
tk
Prawda Oficer jest bardzo dobry, no ale dla mnie zniewieściały Szyc nie przebije kompani ze Sfory.

Mała przerwa i już w styczniu 5 sezon 24 godzin, zgodnie z tendencją zwyżkową tego serialu spodziewam się czegoś naprawdę wbijającego w fotel chociaż nie wiem jak rozwiążą sprawę Bauera, bo Sutherland potwierdził już swój udział w nowej serii.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.