Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ulubione seriale TV
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Burth
Z brytyjskich to Allo Allo i Hotel Zacisze.
A także Hellsing, Kompania Braci. The Simpsons i Jaś Fasola biggrin.gif
nWo
Ma ktos cała pierwsza seire Lost ? chetnie sie wymienie na cos. Albo po prostu moze ktos bedzie taki uprzejmy i zechce sie podzielić -> czytaj nagrac na plytke i wysłać. Dogadamy sie. Osoby zainteresowane pomocą prosze na priv.
tk
Mógłby mi ktoś streścić mniej więcej ocb w tym całym Lost? Bo widze, że warto to ściągać a do nowej serii 24 trochę jeszcze zostało więc zaliczyłbym pierwszy sezon do tego czasu.
nWo
W telegraficznym skrócie:

Leci sobie Samolot, ale wiecznie latać nie moze i spada, spada na wyspe. Jakby sie moglo wydawać bezludną. Tyle ze pasażerowie samolotu przyżyli katastrofe i wyspa nie jest juz bezludna.

Dlugo dlugo puzniej (a moze i od razu nie wiem bo ogladalem tylko urywki co poniektorych odcinkow) okazuje sie ze jednak bezludna wyspa nie stala sie nagle pelna ludzi bo pasazerowie ja zaludnili. Okazuje sie ze na wyspie cos sie dzieje i ktos ja zamieszkuje. Ktos a moze cos, tego nie wiadomo az do 2 serii. Wyspa chroni swoich mieszkańców i odstrasza rozbitków od zapuszczania sie w coraz dalsze jej zakątki. Co jakis czas rozbitkowie odkrywają jakies dziwne budowle czy bunkry, i inne mechanizmy obronne przeciw tym którzy zechcą poznac tajemnice którą skrywa wyspa.

Koniec fabuly excl.gif Calosc jest tak zrealizowana ze niesposób sie nudzic.

Nie jest to jakies pipidupu w stylu bezludna wyspa w trójkącie bermudzkim tylko sprawnie zrealizowany triller - ze tak to nazwe. I jak ku*rwa mac mialem okazje braz odcinki od ziomala co je sciagal to olalem myslac ze szkoda na to czasu ale jedna gdy w calosci obadalem odcinek 23 mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif i want all of them, moze ktos je ma wszystkie 8,5 giga to ponad moje sily i sciaganie zajmie mi miesiące. W zamian moge zaoferowac:
Futurama, Veronica Mars, Joey (kontynuacja przygód tego typa z serialu Frinds)
Kriseh
Ja planuje sobie sciagnac caly pierwszy sezon Lost (dla mnie to jakies 3-4 dni sciagania), tyle, ze najpierw zasysam Stargate Atlantis (dopiero zaczalem). Jak cos to dam znac kiedy to zassam, ale mysle ze to bedzie jakies 2 tygodnie, bo w miedzy czasie pojawiaja sie nowe odcinki seriali ktore ogladam i nie moge byc do tylu ;p
Pablo_el
lost jest zrealizowany w formie reality show - sa wstawki o roznych osobach jak w Monster GArage na przyklad. Dodatkowo ma klimat z archiwum X oraz MASE glownych bohaterow, fabula naprawde daje rade (poczatek drugiej serii kopie zad) a aktorzy jusz sa gwiazdami. Serial oglada sie z zapartym tchem bo naprawde nie wiadomo co sie stanie dalej smile.gif

Chcialbym natomiast zwrocic wasza uwage na nowe serie dwoch znanych seriali - CSI Las Vegas (ktore jest na dzien dzisiejszy najbardziej ogladanym serialem w USA) oraz Joey (ktory mnie po prostu rozpi/eradala)
nWo
Tak Joey to masakrator excl.gif odcinki mozna ogladac po kilka raz i nie miec dość. Polecamy
mario87
co do nowych serii i CSI to zaczela się druga seria CSI NY

a co do Lost to też oglądam, już 3 dni przed rozpoczęciem 2 serii siedziałem jak na szpilkach bo niemogłem się doczekać biggrin.gif pff byle do czwartku

aha i 1. sezon Lost znowu leci na AXN od poniedziałku do piątku o 19:30, już chyba 2 tydzień tak leci
Guts
Wlasnie jestem po obejrzeniu II epsa LOSTA s2 i czuje niedosyt, najwiekszy minus to fakt, iz serial nie posunol sie do przodu, wiekszosc scen z ep I mamy pokazane z perspektywy innego bohatera , wkoncu dowiadujemy sie co stalo sie na tratwie z Sawyerem i Mikiem ale i tak jest pare dluzyzn , jak by tworcy na sile starali sie zwlekac ze wszystkim. Niepokojace sa rowniez wiadomosci pochodzace bezposredndio od tworcow serii , ponoc maja pomysl na VI sezonow blink.gif
SIKI
ma ktoś 2,3i4 serie 24 na DVD/CD?
tk
QUOTE(SIKI @ 2 10 2005, 19:29)
ma ktoś 2,3i4 serie 24 na DVD/CD?
*

Wszystkie z tutaj wymienionych tyle, że druga dziwnie ponagrywana napisy musialbym poszukać i dopasować. Na CD ofkoz. btw ma ktoś pierwszą ?
SIKI
ile płytek wyjdzie? (3 serie)
Kriseh
Ja mam wszystkie odcinki 24 w bardzo dobrej wersji z pasujacymi napisami. A 2 odcinek Losta zarzadzil, niby nic nowego ale koncowka jest swietna, trailer 3 odcinka mnie mocno nakrecil, byle do czwartku ;p Joey 1 sezon jest swietny, natomiast pierwsze odcinki nowego sezonu takie sobie.
nWo
No to ma ktos pierwszy sezon Lost ?? plizzz bo ja tego nie oglądałem a sami wiecie jaki jest świetny wiec poratujcie smile.gif

Kriseh bede czekać

Edit
ok juz nie wazne zaczolem sciagac od pierwszego odcinka, do konca pazdziernika moze sie wyrobie.
madpet
Smallville albo po naszym tłumaczeniu "Tajemnice Smallvill"
Ryudo Kisaragi
moje to:

Xena Warrior Princess tongue.gif
Allo, Allo
Friends
Ally Mc'Beal
Mappety biggrin.gif
Świat wg Bundych

i masa innych
Tytek
Sw.wg Bundych
Kompania Braci
NA wspolnej:)
nWo
Kojarzy ktos Jimmego Neutrona ? Nowa seria, a w zasadzie jedyna seria kopie zad Humorem laugh.gif Joey powala głupotą i ekipą serialu ale Neutron ma podobny specyficzny humor. Polecam pomimo ze to bajka.
Kane
Świeżutka superprodukcja HBO/BBC Rome oraz Battlestar Galactica
tk
Obejrzałem dwa pierwsze odcinki pierwszego sezonu Lost i całkiem fajnie to wszystko zrealizowane. Może się rozkręcić. Nic tylko gonić świeże odcinki wink.gif
nWo
No i łyknolem całą pierwszą serie za jednym zamachem mellow.gif WYPAS (wielki za podesłanie plytek z serialem dla XboxFan'a)

Obejrzałem tez juz 2 odcinki II sezonu ale nie mam odwagi obejrzec 3 bo tez mam. W końcówce 2 odcinka pokazane jest co bedzie dalej ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

Poprostu oczekiwanie na kolejne az caly tydzien to dla mnie za duza katorga sad.gif Zrobie tak jak z II sezonem - najpierw calosc zassam a potem zrobie maraton.

Do tego czasu musi wystarczyć Joey i Veronica Mars i Jimmy Neutron. Top Gear'y tez sie pojawią wub.gif
Polecam stronke z serialami aktualizowana na bierząco Seriale
Guts
Znalazlem troche wolnego czasu wiec obejrzalem III odcinek II sezonu LOST biggrin.gif
Co moge powiedziec, REWELACJA , od poczatku do samego konca sledzilem z zapartym tchem wydarzenia na ekranie, dowiadujemy sie paru ciekawych rzeczy o naszych bohaterach ,nowa postac do tego nagle zakonczenie! Juz nie moge sie doczekac kolejnego epsa, bedzie sie dzialo biggrin.gif
mario87
Two LOST Premieres in POLAND
Posted by gertiebeth
Saturday, October 22 @ 16:20:09 CDT - 119 reads

Anonymous writes "First season of LOST premieres on Polish national televison TVP1 on Thursday, November 3rd at 20:20CET.

Season Two will premiere on cable network AXN in January."

jesli to prawdo to będzimy mieli okazje obejżeć po raz trzeci ten świetny serial smile.gif kto przegapił wcześniej teraz ma kolejną szanse wink.gif

ale dlaczego muszę czekać jeszcze 2 tygodnie na 6 odcinek 2. serii?? icon_chainsaw.gif
nWo
TAK KU*RWA MAC hyh.gif to prawda najprawdziwsza prawda z prawdziwych prawde. Zdecydowanie najlepszy serial ostatniego 25 lecia Telewizji nareszcie w polsce !

Czwartek 03.11 godzina 20:20 LOST pilot 1 czyli sezon 01 episode 01
a o godzinie 21:10 LOST pilot 2 sezon 01 episode 02

Dwa odcinki na raz teraz to sie dopiero zacznie LOSTomania icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
Humulus XP
Tiaa - dadzą może pierwszy sezon a potem zapomną, że coś takiego w ogóle emitowali i znowu puszczą Alternatywy 4 albo Zmienników co by ludzie mogli się wszystkich kwestii na pamięć nauczyć.
Guts
Ja mam cicha nadzieje, ze serial zakonczy sie na sezonie II. Narazie widac , ze pomysly powolii
sie koncza, a z odpowiedziami nie da rady zwlekac (gdzies tam slyszalem , ze ma byc VI sezonow!).

4 listopada o godz. 22:50 TVP Kultura emisja ''kultowego'' Cowboy Bepop, naprwde warto zobaczyc.
Mackal21
Jestem po obejrzeniu pierwszych 9 odcinków ,,Lost'' i muszę przyznać ,ze takie seriale najbardziej do mnie trafiają.Uwielbiam takie klimaty,zwłaszcza,że niedługo planuje wyjechać w tamte rejony na wycieczkę(styczeń,luty).
Widze,że na forum sami ,,ściągacze''-tak to już jest,żyjemy w kraju nędzy i rozpaczy laugh.gif
A ty Guts na drugi raz pewne słowa zachowaj dla siebie ,bo jak dla mnie jesteś zwykłym gburem,który chwali się,że zaliczył wszystkie odcinki Losta i bezczelnie wypisuje ,,smaczki''.Precz z takimi ludźmi excl.gif excl.gif excl.gif excl.gif

P.S.-masz szczęście,że nie przeczytałem tych twoich tekstów,bo bym się naprawdę mocno wkurzył.
nWo
No guts nxt razem pisz spoilery czerwonym kolorem excl.gif

Ja tam wiem ze TVP nie zrobi takiej kaszany i nie zakonczy emisjo na I sezonie

UWAGA SPOILER czytaj na wlasną odpowiedzialność.

- wszak II sezon zaczyna sie dokladnie w momencie zakonczenia I sezonu. W koncu udaje im sie wbic do srodka i TADA niespodzianka smile.gif Gdyby ludzie mieli sie niedowiedziec co bylo dalej gdy udalo im sie wysadzic wlaz to najlepiej bylo by wogóle niezaczynac serii.

Wszak I sezon nic tak naprawde nie wyjasnia. Ani tego czym sa te odglosy w dzungli co przypominają mechanicznego dinozaura , ani dlaczego niedzwiedzie polarne buszują po dzungli, ani kim/czym sa ci others, no i co sie dzieje w środku tego włazu - ale to juz wątek z II sezonu wiec najpierw trzeba by zakonczyc wszystkie pozostale zanim zakonczy zacznie sie jakis nowy wątek ale najwodoczniej są one ze sobą w jakis tajemniczy sposób powiązane i to moze byc GREAT SEAZON FINALE. Moze na to wlasnie czekają twórcy serialu
Guts
Moje poprzednie wypowiedzi nie mialy zadnego spoilera wiec nie wiem o co chodzi.
A osobie , ktora oglada(bedzie ogladac) I sezon napewno nie zepsuje zabawy.

SPOILER !!!!!!!!!

Jak narazie akcja strasznie sie wlecze, prawda dowiadujemy sie paru nowych rzeczy
ale boje sie , ze cos spiepsza. Widac , ze pytan rowniez robi sie coraz mniej. No i trzeba sie nastwic
na pare odcinkow poswieconych II ekipie rozbitkow. Teraz czekam na odcinek VI a oceniajac wstepnie zwiastun zapowiada sie wysmienicie.
Mq
Oj,na milosc boska,Lost nie jest serialem o odpowiedziach tylko o pytaniach(co potwierdzaja sami tworcy).Mam nawet nadzieje ze az do konca nie dostaniemy defintywnych (nie wymagajacych myslenia) odpowiedzi na wiekszosc pytan.Zreszta przestancie sie mazac bo nowe odcinki przynosza bardzo duzo informacji,trzeba tylko zwracac uwage ;p Nie chce wielkich zwrotow akcji chyba ze w jakis sposob beda zwiazane z dinozaurami.
LegionPolski
1)Star Trek
2)Wings
3)Simpsons
player_one
drew carey show
mishka
allo allo
the soprano's
rozowe lata 70
swiat wd bundych
Haro
Przyjaciele
The Simpsons
babciahania
Kończe 3 sezon That '70s Show
Naprawdę gorąco polecam!!!
tyle razy tarzałem się po podłodze ze śmiechu...
a do 8 sezonu jeszcze daleko, więc mam jeszcze sporo do obejrzenia.
btw: w polsacie leciały tylko 2 pierwsze sezony...
tk
Pogawędki przy "kwadratowym stole" rządza. Wogóle Ashton Kutcher (czy jak go sie tam pisze) i ten co mieszkał w piwnicy genialnie wypadają. Kozacki serial.
tk
Sorry za podwójny post ale ... Smallville na DVD
maciek88
Właśnie obejrzalem 3 i 4 odcinek LOST. Uwielbiam takie przygodowe filmy, super sie stało ze to puscili. Korci zeby zassac caly sezon, ale chyba sobie odpuszcze. Przynajmniej bedzie na co czekac.
wortigern
Pan Lok to jest postać ktora narazie najbardziej mnie rozwalila, po 4 odcinku niektore rzeczy zaczynaja sie układac ;]
SIKI
Nie moge doczekac się następnego czwartku icon_twisted.gif Ciekawi mnie to czemu Lock nie powiedział niczego o 'monstrum' ;]
PiotrB
QUOTE(tekA @ 6 11 2005, 21:36) *

Sorry za podwójny post ale ... Smallville na DVD

To zdecydowanie mój ulubiony serial. Ostatnio obejrzałem 3 sezon - Masakra !
tk
No trzeci to masakrator, z 4 już podobno niestety gorzej - nie wiem widziałem tylko pare odcinków.

Co do Losta to Locke jeszcze nie jedno zdziała, każdy odcinek z flashbackami z jego przeszłości to masakrator. Bardzo tajemnicza postać, nie jeden raz może się wydawać, że koleś wie albo chociaż domyśla się więcej niz mówi pozostałym. Ja wreszcie dotarłem do bięzących odcinków i po trosze dołanczam sie do komentarza Harolda Perrinaeu (Michael) dla www.tv.com "Co tajny rządowy projekt ? Hahahahaha ... ale to glupie!" biggrin.gif. No ale zobaczymy co będzie dalej, mam tylko nadzieję, że zapowiedz "One of the surviviors will be lost ... forever" nie spełni się w taki sposób w jaki podejrzewam ...

A tak przy okazji polecam Prison Break - oryginalna historia, ciekawe postacie - na Foxie było juz 10 odcinków. Do 15.01 pewnie sie skonczy - wtedu uderza wymiatacz.
SIKI
Ma ktoś jakiegoś linka do informacji nat kontynuacji "Oficera" ??
zduniacz
QUOTE(tekA @ 10 11 2005, 22:36) *

A tak przy okazji polecam Prison Break - oryginalna historia, ciekawe postacie - na Foxie było juz 10 odcinków. Do 15.01 pewnie sie skonczy - wtedu uderza wymiatacz.

O tak, nie spodziewałem się, że jakiś serial jest lepszy niż Lost. A jednak, Prison Break biggrin.gif. Przynajmniej lepszy niż drugi sezon losta, to napewno. Sam motyw ucieczki z więzienia może nie jest oryginalny, ale ciekawy sposób, w jaki jest ukazana (ten stoicki spokój Skołfilda biggrin.gif), zwroty akcji trzymają widza napiętym oczekiwaniu na kolejne odcinki... Co to za wymiatacz, który uderza 15.01?
Kriseh
teka, zduniacz niech no ja was usciskam biggrin.gif nareszcie nie jestem jedyny krory oglada najlepszy serial zaraz po Lost jakim jest Prison Break biggrin.gif Kurcze, zalozylem temat o tym serialu juz dawno, ale dobrze ze znalazl sie ktos kto to oglada.

chcialbym byc taki opanowany jak Scofield... No i fajna pani doktor ;p

A co Lost i zapowiedzi, ze one of the survivors will be lost forever to niestety prawda ;( Obejrzalem najnowszy odcinek i ku.wa mac jestem w lekkim szoku...
Pablo_el
Tak na margienesie - 2 seria LOST jak dotad byla srednia ale odcinek 206 jest swietny i przywraca wiare ze dalej bedzie niegorzej biggrin.gif
tk
Kriseh: Nie wiem czy się cieszyc czy smucić ... obawiałem sie że zginie Sawyer ...

Co to za wymiatacz, który uderza 15.01?

5 sezon 24 godzin.

Ogladał ktoś może "Rome"? Dobre to? Albo "American Dad" (kreskówka od McFarlane'a - twórcy Family Guy'a)?
zduniacz
QUOTE(Kriseh @ 11 11 2005, 01:03) *

chcialbym byc taki opanowany jak Scofield... No i fajna pani doktor ;p

Urocza jest biggrin.gif
QUOTE(Pablo_el @ 11 11 2005, 05:13) *

Tak na margienesie - 2 seria LOST jak dotad byla srednia ale odcinek 206 jest swietny i przywraca wiare ze dalej bedzie niegorzej biggrin.gif

Też właśnie obejrzałem i cóż, zakończenie mnie roz(pipi)ało, nareszcie wydarzyło się coś na poziomie pierwszego sezonu.
Tylko szkoda, że Shanon dostała kulkę, jedna laska w serialu mniej confused.gif
Guts
LOST spoilery

Nowy odcinek jest swienty, nie wiem czy zauwazyliscie ale w scenie gdy Shanon
jest w szpitalu i dowiaduje sie o smierci ojca przez chwile widac Jacka (jednak wszystkie
postacie sa ze soba jakos powiazane). Najbardziej wkurzylo mnie to, ze Shanon zginela
akurat wtedy kiedy przestala mnie denerwowac (a tak bylo przez cala pierwszy sezon);
Sowyer akurat zyje i dobrz icon_twisted.gif Nie moge sie juz doczekac nowego odcinka, zakonczenie
jest wprost genialne; jestem ciekaw jak to sie wszystko dalej potoczy.
nWo
Za duza przerwa jest pomiedzy odcinkami teraz dla mnie. Wiec po tym jak obejrzalem caly 1 sezon w ciagu calego dnia 24 prawie non stop 2x12 teraz nie ogladam drugej serii, obejrzalem tylko 2 pierwsze odcinki, reszte sciągam tym razem w wersjach 700 mb smile.gif Obraz zyleta.

Polecam za to Grey's Anatomy i Veronica Mars, niestety juz 2 sezony wiec jak ktos nie ogladal wczesniej - moze byc krucho.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.