Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ulubione seriale TV
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
mario87
dzisiaj obejżałem najnowszy odcinek, przez tą 3tygodniową przerwe troche zapomniałem o LOST tongue.gif ale na szczęście teraz będzie chyba normalnie co tydzień, a przerwa będzie od 14 grudnia do chyba 6 stycznia

co do ostatniego odcinka to można się było domyśleć która to osoba będzie, ale nigdy bym nie pymyślał że w taki sposób smile.gif

aha, co do ojca Shanon i Jacka to też to od razu zauważyłem i to chyba właśnie była żona Jacka spowodowała ten wypadek ohmy.gif ale coś się kupy nie trzyma, w 1ep było powiedziane że wjechała czołowo na SUV i że jechała sama, w najnowszym odcinku było powiedziane że ojciec Shanon też zdeżył się czołowo z SUV... czyżby 2 samochody zdeżyły się czołowo z tym SUV?? aha, gość który zmarł w szpitalu w ep1 był kierowcą tego SUV
a co to w ogołe jest SUV? może łatwiej było by mi to zrozumieć rolleyes.gif
Kriseh
SUV - sport utility vehicle. Ot takie polaczenie vanow z tzw terenowkami. Idealnym chyba przykladem SUV jesy Hummer H2. Generalnie ostatni krzyk mody ;p
Pablo_el
LOSTmoglybyc to dwa SUVy wink.gif
maciek88
Odnośnie LOST.

1. Dotkor
2. Gruby
3. Lock
4. Ćpun
5. Blondynka
6. Blondynka w ciąży
7. Przestępczyni
8. Czarny
9. Syn czarnego
10. Koreańczyk
11. Koreanka
12. Typ, ktorego wylowil doktor
13. Murzynka, ktora stracila męża
14. Irakijczyk
15. Gościu, ktory zastrzelil tego gline

Gdzie pozostałe 31 osób?

Film jest super. Ściągne sobie dzisiaj dwa kolejne odcinki.
Guts
QUOTE(CoRpsE @ 17 11 2005, 22:06) *

Odnośnie LOST.

1. Dotkor
2. Gruby
3. Lock
4. Ćpun
5. Blondynka
6. Blondynka w ciąży
7. Przestępczyni
8. Czarny
9. Syn czarnego
10. Koreańczyk
11. Koreanka
14. Irakijczyk

Gdzie pozostałe 31 osób?

Plus jest taki, ze tworcy w kazdej chwila beda mogli wprowadzic nowa postac i nikt im nic nie zarzuci smile.gif
Pomysl ile epsow musialo by powstac zeby kazdego uchwycic, zrobila by sie II Moda na sukces.
A co do ''Gościu, ktory zastrzelil tego gline '' to nazywa sie Sawyer tongue.gif Jeden z moich ulubionych bohaterow.
Mq
QUOTE(CoRpsE @ 17 11 2005, 22:06) *

Odnośnie LOST.

1. Dotkor
2. Gruby
3. Lock
4. Ćpun
5. Blondynka
6. Blondynka w ciąży
7. Przestępczyni
8. Czarny
9. Syn czarnego
10. Koreańczyk
11. Koreanka
14. Irakijczyk

Gdzie pozostałe 31 osób?

Przeciez jest pelno innych rozbitkow w tle,serial po prostu sie na nich nie koncentruje.
tk
Siódmy odcinek średni jakiś, miałem nadzieje, że Goodwin odkryje więcej faktów na temat The Others no ale patent z Nathan/Ethan fajny wink.gif "Nathan wasn't a good man... That's why he wasn't on the list" ... kolejne pytania, ciekawe w którym sezonie dowiemy się czegoś konkretnego. Już myślałem, że posiadacz misia to dziecko francuski, a tu jakiś bahor z samolotu, lipa. Mam nadzieję, że w następnych odcinkach poznamy Sayida z drugiej strony... Początkowa scena wypadku samolotu, konkretnie zrealizowana.

Wie ktoś na ile odcinków zaplanowano Prison Break?
zduniacz
QUOTE(tekA @ 18 11 2005, 22:02) *

Wie ktoś na ile odcinków zaplanowano Prison Break?

Z tego co mi wiadomo zobaczymy jeszcze 2 odcinki w tym roku, a pozostałe 9 (czyli w sumie 22) nie wiadomo dokładnie kiedy, tym bardziej że od stycznia fox będzie pokazywał w poniedziałki 24h.

A nowy Lost mi sie podobal tongue.gif
tk
Premierowy odcinek na 15 w Niedziele jest zapowiedziany...
zduniacz
QUOTE(tekA)
Premierowy odcinek na 15 w Niedziele jest zapowiedziany...

QUOTE("Chicago Tribune")
24' premieres with a four-hour, two-night event Sunday, Jan. 15 and Monday, Jan. 16 on Fox. Additionally, the second hour on Monday, Jan. 16 will mark the series’ 100th epiosde."

A tu jeszzce o Prison Break:
QUOTE("Chicago Tribune")
A Fox spokesperson says that "Prison Break" will indeed have its "fall finale" on Nov. 28, and will return with nine additional episodes in 2006. But, according to the spokesperson, a May return for the show "is one option, but it is not set in stone yet."

Koniec - 28 Listopada, wznowienie prawdopodobnie w maju 2006.
Burth
Do listy moich ulubionych seriali dodaje LOST, dawno mnie tak serial nie wciągnął, polecam

Teraz czwartek to moj ulubiony dzien smile.gif
Kriseh
Chyba ich tam zdeka po(pipi)ilo z Prison Break... Czekac do wiosny z nowymi odcinkami?! O_o Bez sensu... A co do Losta to Sawyer i Kate to absolutne debesciaki, poczekajcie az poznacie ich lepiej :>
Jędrek
No szkoda. Prison Break rzadzi. Zaczne ogladac Stargate'y. Nie wiem co Wy widzicie w tym Lost'cie. Dla mnie to jakas naciagana fabula i niestworzone akcje. Nawet calego pierwszego odcinka nie widzialem. wink.gif
mario87
no to się nawet o LOST nie wypowiadaj
Guts
Nie obejrzales do konca jednego odcinka i juz oceniasz dry.gif Poprostu cudownie.
Jędrek
Nie mam zwyczaju ogladania czegos na sile. A to byla luzna opinia.
nWo
Dodaje drugą juz masakrującą humorem komedie pod tytułem MY NAME IS EARL

Myslalem ze nie ma nic smieszniejszego niz Joey ale Earl poprostu miażdzy.
Boorak
QUOTE(Kriseh @ 21 11 2005, 19:04) *

Chyba ich tam zdeka po(pipi)ilo z Prison Break... Czekac do wiosny z nowymi odcinkami?! O_o Bez sensu... A co do Losta to Sawyer i Kate to absolutne debesciaki, poczekajcie az poznacie ich lepiej :>

Kriseh a moglbys podac zrodlo tej informacji? Szczerze to ja myslalem, ze beda juz tylko trzy odcinki (dzisiaj 13, a 14 i 15 pierwszego stycznia) i koniec, bo aktualnie to ciezko mi wyobrazic sobie co mozna dalej wymyslic, ale mam nadzieje, ze scenarzysci mnie (i nie tylko mnie) milo zaskocza. Prison Break to jak dla mnie numer jeden (a ogladam go od zaledwie tygodnia) W Lost'cie "gubie sie" juz od sierpnia i tez jest bardzo fajnie. Oprocz tego ogladam jeszcze The O.C. ale to juz zupelnie inne klimaty... Pozatym mam zamiar sprawdzic Numb3rs...
Kriseh
Stronke wczesniej zduniacz cytowal ogloszenie w sprawie Prison Break. A ja ciagle mam nadzieje, ze to jakas plotka...
Dante
Lost i prison break to killery ostatniego czasu ale można obczaić tez Weeds bo to niezła komedia a odcinek to niecałe 30 minut
Poscok
Namber Łan "The Simpsons" tuz za nim "Futurama" pozniej "Friends","Rozowe lata 70".Swiat Wedlug Bundych","Detektyw Monk" i wiele innych biggrin.gif Ale te co najwazniejsze to sa wymienione happy.gif
Canis
Seriale które na pewno otaczam kultem to"Przystanek Alaska","Cudowne lata"i"Ich pięcioro".Kocham je za zarąbisty feeling i wogóle kojarzą mi się z latami młodości.Druga liga-co nie znaczy że gorsza-"Archiwum X","Świat wg Bundych","Skrzydła","Przyjaciele".A w ostatnich tygodniach sponiewierał mnie"Detektyw Monk"i"Lost".
zduniacz
Nie jestem pewien źródla, ale podobno kolejny odicnek Prison Break obejrzymy wczesniej niz w maju, bo 20 marca. (109 dni jeszcze zostało). CHyba akcja Amerykancow z wysylaniem do siedziby FOX papierowych labedzi odniosla skutek biggrin.gif Lepiej to niż czekac do maja...

Episode 14: "The Rat"

Date: 20th of march

Side Note: The 13th of march repeat of the last episode aired.
nWo
Moze mi ktos zaspoilerowac o czym jest Prison Brake ? nie wiem czy warto sciagac.
zduniacz
Poczytaj na
http://www.fox.com/prisonbreak/

W skrócie, Michael Scofield pakuje sie do jednego z wiezien, ktore sam projektowal, aby ratowac swojego brata oczekującego kary smierci za, jak wierzy Scofield, zabójstwo, ktorego nie popełnił.
tk
Prison Break to debeściak stawiam na równi z 24, ściągaj, ściągaj. A jeżeli chodzi o to, co będzie się dziać po ucieczkce z więzienia, to stawiam na próbe udowodnienia wystepków pani wice prezydet. Przez te 13 odc scenarzyści pokazali już na co ich stać więc nie ma o co się martwić. A z ta przerwą to nieźle odwalili z jednej strony jaram się nowym sezonem 24 ale, przerywać w takim momencie.

Numb3rs to coś o genialnym matematyku co pomaga rozwiązywać zagadki kryminalne? Chyba 2 sezon jest teraz, tez mnie korci ale za duże zaległości: 5 sezonów Family Guy, 17 Simpsonów, 9 South Parka itd itp. biggrin.gif

Widział ktoś Rome?
Guts
Wooow, Prision Break to wymiatacz, wczoraj w nocy zapuscilem sobie pierwszy epizod i jak zaczolem
tak siedzialem do 2.00 ogladajac dwa kolejne smile.gif Najgorsze jest to, ze kazdy epek jest cholernie wciagajacy
wiec jak cos to bede lykac po 2/3 odcinki dziennie. Co do glownego ''hiroła'' to az dziw bierze, ze z zawodu jest architektem (kozak z niego niezly)
Jędrek
Ja obejrzalem 12 odcinkow w 2-3 dni. A potem ciezko jest czlowiekowi czekac na inne odcinki. A teraz jeszcze musimy czekac do marca. closedeyes.gif
Guts
Wlasnie zakonczylem ogladac Prison Break wink.gif Serial wysmienity, swietna fabula, akcja,
epsy od 7 w gore kopia ostro po jajach ;] Jedynej rzeczy jakiej nie moge scierpiec to :
(pipi) czemu mi to zrobili i zakonczyli serie w tym momencie !!!! I do tego 4 miesieczna
przerwa blink.gif Damnn jak moga , jak moga icon_chainsaw.gif
zduniacz
QUOTE(Guts @ 6 12 2005, 00:49) *

Wlasnie zakonczylem ogladac Prison Break wink.gif Serial wysmienity, swietna fabula, akcja,
epsy od 7 w gore kopia ostro po jajach ;] Jedynej rzeczy jakiej nie moge scierpiec to :
(pipi) czemu mi to zrobili i zakonczyli serie w tym momencie !!!! I do tego 4 miesieczna

Gdzieś był wywiad z twórcami, lolki mówili że mają obmyśloną fabułe na 4-5 sezonów! Nie chciałbym tu nikogo wyzywać od idiotów, ale wg mnie zabiją ten serial...
Jędrek
Jesli mozesz - zapodaj/znajdz go (wywiad). 4-5 sezonow ? Przesada. Dla mnie max 20-25 odcinkow. Nie mozna bez konca uciekac, a przeciez cos w odcinkach musi sie dziac.
Guts
QUOTE(zduniacz @ 6 12 2005, 18:25) *

QUOTE(Guts @ 6 12 2005, 00:49) *

Gdzieś był wywiad z twórcami, lolki mówili że mają obmyśloną fabułe na 4-5 sezonów! Nie chciałbym tu nikogo wyzywać od idiotów, ale wg mnie zabiją ten serial...

A nie pomylilo ci sie przypadkiem z Lostem ? Z tego co wiem to maja byc 22 epizody i K.O.N.I.E.C.
zduniacz
QUOTE(Jędrek @ 6 12 2005, 18:31) *

Jesli mozesz - zapodaj/znajdz go (wywiad). 4-5 sezonow ? Przesada. Dla mnie max 20-25 odcinkow. Nie mozna bez konca uciekac, a przeciez cos w odcinkach musi sie dziac.

QUOTE(Guts @ 6 12 2005, 18:33) *

QUOTE(zduniacz @ 6 12 2005, 18:25) *

A nie pomylilo ci sie przypadkiem z Lostem ? Z tego co wiem to maja byc 22 epizody i K.O.N.I.E.C.

Hmmm oto ten link:
http://www.northjersey.com/page.php?qstr=e...2Y3dnFlZUVFeXk3

konkretnie końcówka.
Jędrek
Ten wywiad nic wcale nie mowi fanom. Tyle to ja sie domyslalem, ale z tymi 4 mozliwymi sezonami to przegiecie lekkie jest.
Guts
Swietna wiadomosc, amerykanie wszystko potrafia spiepszyc confused.gif Powiedzcie mi co jeszcze mozna wymyslec w temacie Prison Break ? Przeniesienie do nowego hiper wiezienia skad nie ma szans na uczieczke (do tego w cala afere bedzie zamieszany prezydent USA i jego sekretarka).
tk
Widzieliście zwiastun 5 sezonu 24? Nie ma nawet minuty, a połowa to migawki z czwartego. Oprócz paru wybuchów i Bauera w nowym fryzie w sumie nic nie wiadomo. Może to i lepiej biggrin.gif

Co do Prison Breaka to rzeczywiście powinni skończyć na pierwszym sezonie. To jest problem w dobrymi serialami, z jednej strony chciało by się jeszcze trochę poogladać, ale z drugiej w większości przypadków kolejne sezony nie sa juz takie dobre.
nuke`
-> M jak miłość
-> Samo życie
-> Klan
-> Plebania
-> Na wspólnej
-> Moda na sukces
-> Zbuntowany Anioł
- a teraz bardziej real
-> Lost
-> Smallville
-> Kompania Braci
-> Pełna chata pamiętam jak to w tv leciało i nagrywałem na vhs ahhh stare czasy
+ coś tam hyh.gif
tk
Update: Ukazał się odcinek zerowy 5 sezonu 24 trwający 11 min. ale w sumie tez niczego konkretnego się nie dowiadujemy...
Guts
QUOTE(tekA @ 7 12 2005, 15:46) *

Update: Ukazał się odcinek zerowy 5 sezonu 24 trwający 11 min. ale w sumie tez niczego konkretnego się nie dowiadujemy...

Wooow, juz V sezon ''24'' , jeszcze I nie skonczylem ogladac smile.gif
Dante
5 sezonów Prisone break to dosc nietypowy pomysł ale można założyć że bohaterom uda się uciec ale np. zginie lub zostanie porwany synalek skazanego na śmierć przez co bohaterowie zostaja w kraju i walczą z nowym prezydentem albo coś w tym stylu bo 5 sezonów o ucieczce z więzienia nie da się pociągnąć
zduniacz
Mam pytanie do tych, którzy śledzą serial 24. Nie ogladałem w życiu żadnego odcinka, natomiast mam mozliwość obejrzenia 2 sezonu na dvd. No więc, czy akcja jest bezpośrednio powiązana z sezonem pierwszym, czy nic nie stracę ogladając od sez. drugiego ?
Kriseh
Dobrze ci radze obejrzyj najpierw sezon 1, bo jest wiele powiazan miedzy sezonami. A swoja droga 2 sezon to absolutny debesciak jak dla mnie jezeli chodzi o ten serial.
Guts
Na forum :http://www.movieforum.pl/24 mozna dowiedziec sie paru spoilerow dotyczacych Prison Break:

W II sezonie nasi bohaterowie maja sie wydostac z wiezienia , natomist w sezonie III znow trawia do paki.
Ponoc Abruzzi is dead hyh.gif
Kriseh
Ponoc? Przeciez widzielismy co sie stalo na koncu ostatniego odcinka. Nikt nie mial prawa tego przerzyc, no chyba, ze ktos przybiegnie i zaalarmuje straznikow. Ja stawiam raczej na to, ze ktos is dead ;p
A tak przy okazji, w sobote dowiedzialem sie, ze juz sa 3 nowe odcinki SG: Atlantis O_o Z checia sobie zrobilem mala sesje i jestem bardzo zadowolony z nowych odcinkow.
petros76
z seriali najlepsze dla mnie:przyjaciele,rodzina soprano,crime story,the shield.
banny
plebania, Klan i moda na sukces...

tak powaznie to Lost i tlyko Lost wink.gif
SIKI
poszukuje 2 i 3 sezonu "24 godziny"
jak ktoś ma to PW
tk
Widział ktoś Masters Of Horror? Warto?
Ölschmitz
jeszcze nie wiem, ale wlasnie zasysam 11 pierwszych odcnikow, dzisiaj pewnie napisze pare slow o pierwszym, nakreconym przez Argento ;]
Snejk
mam wszystkie odcinki ktore do tej pory wyszly. ogolnie fpyte. carpenter dal rade, argento tak sobie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.