Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ulubione seriale TV
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Diabeu
Surface był/jest na C+, ale odpuściłem sobie - więcej odcinków mi przepadło niż widziałem
tk
earl już się zaczął? sweat...

"dexter" zapowiada się świetnie, pierwszy ep już leży na hd, podobnie jak "jericho", "the nine" i "heroes". 27 rusza 2 sezon "masters of horror".
nWo
QUOTE(Diabeu @ 12 10 2006, 11:26) *

Surface był/jest na C+, ale odpuściłem sobie - więcej odcinków mi przepadło niż widziałem

no ja cały pierwszy sezon 15 odcinkow obejrzałem jak na rozgrzanych węglach -czekalem niemal rok do wznowienia i na 2gi sezon ale wznowienia nie bedzie, chyba ze przez inna stacje niz NBC.

2 sezon masters of horror - mniam

jarex
Moimi ulubionymi serialami sa m.in:"Świat według Bundych","Oficer"
"Lost:Zabubieni","Drew Carey Show","Swiat wedlug Kiepskich","Detektyw Monk"
Ja osobiscie lubie ogladac sitcomy,seriale komediowe,przygodowe,fantastyczne i niektore kryminalne.
Ceglash
Jak na razie śledzę nast. seriale:

LOST, choć zaczyna przynudzać
Prison Break - daje radę, ale 2 seria gorsza od 1
Heroes - fajne, choć się dopiero rozkręca
Jericho - dzięki Kriseh, że zarzuciłeś tym tytułem bo bym nawet nie wiedział, iz tak świetny serial zaczął byc w USA emitowany. Kapitalny!!!

Prosze bardzo ;] - Kriseh
jay jay
LOST
Swiat wg Kiepskich (jedyny zjadliwy polski serial autorstwa Ukrainca )
Battlestar Galactica -narazie jeden niezbyt obiecujacy odcinek ale dam im czas na poprawe
Kryminalne zagadka Las Vegas - zacny serial . Warto dotrwac do tej 23 przed TV..
Figaro
LOST
LOST
LOST
LOST smile.gif

I Miodowe Lata są świetne
I Moda na porażkę czy coś w tym deseniu....
Stachu
QUOTE(Diabeu @ 12 10 2006, 08:53) *

dla mnie numer 1 to "Dexter" (emitowany na SHOWTIME), emisję rozpoczęto w tym miesiącu i na razie wyemitowano 2 odcinki, po prostu klimatyczna miazga

opowiada o kolesiu (Michael C. Hall) który pracuje w policji jako "Blood Splatter Analist" a w wolnych chwilach morduje tych którzy zasługują na śmierć - typ jest potworem ale wzbudza sympatię - polecam!

http://www.imdb.com/title/tt0773262/

thx diabeu, serial jest MEGA!

a sama postac Dextera to jedaen z moich<jak narazie>ulubionych bohaterow serialowych:]
Obsolete
Przypomnial mi sie calkiem spoko serial, lecacy kiedys na polsacie - pl tytul to bodajze "Gwiezdna Eskadra" ("Space:Above and beyond" - http://www.imdb.com/title/tt0112173/). Dobra obsada, ciekawe odcinki, fajnie rozegrana koncowka (spoil: w ostatnich 2 odcinkach wszystko sie j*bie, 3/4 bohaterow ginie
tk
co racja to racja - "dexter" daje rade niemiłosierne chociaż jak narazie sprawdziłem jeden ep. ciekaw jestem czy urodzi się z tego seria, którą można kontynuować przez pare sezonów czy też zamknięta historia.
Ceglash
Litościiii.... Ile jeszcze fajnych seriali mi tu zaproponujecie? Ranyy, ja już dosłownie nie nadążam ze ścią...znaczy się kupowaniem blush.gif unsure.gif icon_twisted.gif tych seriali

chyba skuszę sie na tego "Dextera". Mam nadzieję, ze się nie zawiodę, w przeciwnym razie wyślę rachunek(czy jakos tak) wink.gif
Diabeu
tekA, pierwsza seria jest na podstawie pierwszej książki ("Demony Dobrego Dextera" za 18 pln w Empiku kupisz), jeśli powstanie druga seria (oby!!!!) to zapewne będzie na podstawie drugiej książki

w 3 odcinku zdeka odeszli od Ice Truck Killera i pokazali młodego Dexa i jego pierwszy mord, do tego rozkręca się akcja z zemstą policjantów - SWEET!

Ceglash, powiem tak, jeśli podobało ci się Se7en to Dexter'a raczej pokochasz (dziwne porównanie? nie sądzę icon_twisted.gif )
Ceglash
QUOTE(Diabeu @ 19 10 2006, 08:39) *

Ceglash, powiem tak, jeśli podobało ci się Se7en to Dexter'a raczej pokochasz (dziwne porównanie? nie sądzę icon_twisted.gif )

Przed chwilą obejrzałem pierwszy odcinek "Dextera" i...spodobał mi się cool.gif Niemniej porównywanie go do Se7en jest nie na miejscu(tzn. myslę, że nie każdemu fanatykowi filmu Finchera ten serial musi się podobać - mimo podobieństw inne klimaty).
Diabeu
nie jestem fanem Se7en, ot dobry film z badziewiastym zakończeniem (przewidywalne srogo) - sam zauważyłeś, są podobieństwa a klimatem wygrywa Dex icon_twisted.gif
Ceglash
Drugi odcinek "dextera" zaliczony... Myślę, że ten serial zmierza w dobrym kierunku i tylko mam nadzieję, że ten seryjny morderca, który (mały SPOILER)zabija i cwiaruje ciała kobiet, nie pozostawiając ani kropli krwi(koniec SPOILERA) zostanie złapany dopiero w ostatnim odcinku pierwszego sezonu. Pomysł naprawdę super!

Anyway, widział ktoś z Was serial "Deadwood"? IMO doskonały MĘSKI serial, z dziwkami itd.(leciał ponoc na HBO). Jestem po 2 piewszych odcinkach i mile mnie ten western-tasiemiec zaskoczył.
Snejk
ja ogldam Deadwood ;] Jestem na 5 odcinku S02. bardzo spoko serial. swietna atmosfera łesternu bez upiekszej. Syf, brudasy w brodzie, dziwki, rewolwerowcy,'kur.wami' rzucaja w prawie kazdym zdaniu ;]
Al wymiata ;]

Dextera narazie widzialem 2 odcinki. Dobry, nawet dobry +
Goldi69-PL-
a oglada ktos wogole Jericho i nowego Robin Hood'a?
Kriseh
Jericho ja ogladam - najlepszy serial z wszystkich ktore obecnie ogladam (bije nawet Prison Break w mojej opinii).
jarex
Moje ulubione seriale to:
-Swiat Według Bundych
-Świat Według Kiepskich
-Z Archiwum X
-South Park
-Druzyna A
-Straznik Teksasu:}
-Lost
-South Park
-Alf
-Oficer
-The Simpson
-Futurama
-Gay Family
i to tyle
ogqozo
Od wtorku na HBO o 21:00 "Odległy front" ("Out there") - realistyczny serial o żołnierzach z Iraku. Polecam, zresztą marka HBO mówi sama za siebie.
Dante
ooo bardzo dobrze przyda się do maturalnej prezentacji pewnie
tk
nie polecam "runaway" ale widziałem tylo 1 ep. postacie dzieciaków drażnią niemiłosiernie. jak ktoś ogląda to niech napisze, czy wywiązuje się jakaś ciekawsza historia (wątek morderstwa).
Mariusz Saint
QUOTE(tekA @ 4 11 2006, 18:33) *

nie polecam "runaway" ale widziałem tylo 1 ep. postacie dzieciaków drażnią niemiłosiernie. jak ktoś ogląda to niech napisze, czy wywiązuje się jakaś ciekawsza historia (wątek morderstwa).

Nic się nie wywiązuje, bo serial został skasowany po trzecim odcinku smile.gif Oglądałem pilota i choć były w tej historii IMO tony potencjału (co parę odcinków jakaś wtopa i przenosiny do nowego miasta, aklimatyzowanie się tam itd.), zrobiono z tego dramat szkolny dla nastolatków. Nie ma sensu teraz tego ściągać, chyba że ktoś jest ciekawy i chce zobaczyć, jak wygląda skasowany serial smile.gif
tk
jakim prawem nie ma jeszcze napisów do masters of horror? litości już 2 odc poleciały.
Goldi69-PL-
wlasnie, ogladalem chyba z 5 epow 1 sezonu MastersOfHorror i mam pytanie, czy wszystkie to oddzielne historie, czy sa moze jakos powiazane?

Czy ktos mogl by zalozyc subforum Jericho bo serial naprawde sie rozkreca.
Dante
kazdy ep to osbna historia od innego mistrza horroru
rembikfromLS
- "Lost"
- "Kryminalne zagadki Las vegas"
- "Dexter"
- "6 stóp pod ziemią"
tk
pierwszy ep drugiego sezony "moh" kiepski raczej, chociaż scena z młotkiem czy postać księdza dawały radę. za to drugi odc szykuje się znakomicie (i takie też zgarnia oceny). tylko napisy by się wreszcie przydały.

6 odcinek ponownie od argento, wnioskując z imdb podobne klimaty jak w "jennifer".
Blim
Zdecydowanie Prison Break, pozniej dlugo dlugo nic i Lost. smile.gif
tk
od 10.12 co niedziele o 20:10 axn będzie emitować serial "jericho". dla tych co nie znają, warto obczaić - trzyma poziom. w stanach aktualnie jest gdzieś koło 10 odc pierwszego sezonu.
walker_san
DEADWOOD ten serial mnie zabil, super po prostu biggrin.gif biggrin.gif
Blim
Dorzuciłbym jeszcze nowy serial Day Break. Nieźle wkręca wink.gif.
Mariusz Saint
QUOTE(walker_san @ 24 11 2006, 23:42) *

DEADWOOD ten serial mnie zabil, super po prostu biggrin.gif biggrin.gif

Nie da się ukryć tongue.gif Moje ulubione seriale na dzień dzisiejszy to LOST (choć IMO sezon trzeci na razie słabuje mocno), Deadwood (wiadomo tongue.gif ), Dexter (tu chyba też nie są potrzebne dodatkowe wyjaśnienia smile.gif ), House MD i ostatnio Heroes - nie dawałem temu wielkich szans po pilocie, a tu show rozwinęło się niesamowicie O_o
Looper
Trzy najlepsze Pitbull, Band Of Brothers i 24.
ogqozo
Od niedzieli na AXN o 20:00 "Jericho" - serial, który oglądalnością dorównuje Lost. Nie bez powodu! Zresztą jest trochę na Lost wzorowany, jest dużo tajemnic, szybki rozwój wydarzeń (szybszy!)... noo, zobaczcie, jednym słowem.
Dynat
A gdzie The O.C?? confused.gif Nikt nie oglądał przygód Seta(Seda?), Ryana, Marisy itd.

Ps. Dla tych co oglądali, TVN bedzie pokazywać 3 sezon od wiosny biggrin.gif
signap
Prison, My Name Earl i ostatnio Sleeper Cell s2

warto ogladac Jericho?? pytanie dla tych co obejrzli juz caly sezon, narazie obejrzalem pilota i ciekawi mnie te bomby atomowe ,itp sprawy smile.gif
Kriseh
QUOTE(signap @ 18 12 2006, 11:27) *

warto ogladac Jericho?? pytanie dla tych co obejrzli juz caly sezon, narazie obejrzalem pilota i ciekawi mnie te bomby atomowe ,itp sprawy smile.gif

Warto ;] Akcja sie pozniej rozkreca, dochodza konflikty miedzy ludzmi w miescie, kolejne tajemnice glownych bohaterow i takie tam (nie chce za duzo zdradzac). Na razie jest 11 odcinkow, reszta leci jakos w styczniu/lutym.
Zeratul
BattleStar Galactica, Lost, That 70's Show smile.gif
Ölschmitz
wlasnie odswiezam sobie rodzine soprano i zasysam odcinki z neta od poczatku i tylko utwierdzam sie w przekonaniu, ze to najlepszy serial jaki ogladalem (nie liczac monty pythona oczywiscie)

wypas.
Suavek
- nowa Battlestar Galactica (najlepszy serial jaki widziałem w życiu, genialne!)
- Star Trek Deep Space 9 (najlepsza seria Star Trek, świetni bohaterowie, genialne odcinki i przesłanie)
- South Park (wiadomo ;>)
- Heroes (jak na razie jest bardzo dobrze)

To z tych najlepszych. Oglądam więcej ale nie różnie z nimi bywa (wielce rozreklamowany LOST, który ssie od początku drugiego sezonu itp.).
nWo
Veronica Mars - 3 sezon
Greys Anatomy - 3 sezon
Men in Trees - 1 sezon
Top Gear - 9 sezon
My name is Earl - 3 sezon
The Office US - 3 sezon
The Office UK - 2 sezon
Jericho - 1 sezon
Heroes - 2 sezon
Prison Break - 2 sezon
Lost - 3 sezon
The 4400 - 3 sezon
Invasion - 1 sezon
Sleeper Cell - 2 sezon
Surface - 1 sezon
Sopranos - 6 sezon
South Park - 10 sezon
Family Guy - 6 sezon
Beauty and the Geek - 3 sezon

i mine kuwa oczy bolą po nocach wacko.gif

SIKI
24 i tyle
Claire Redfield
Ja tam z seriali to oglądam:
-Charmed
-Buffy
-Lost
-24 Godziny
-Chirurdzy
tongue.gif
tk
coś dziwnie te sezony liczysz nwo ("earl", "heroes").
nWo
Nie no akurat szgadza sie, Earl wlasnie skonczyl 2 sezon i bedzie 3 tak samo jak w Heroes, mamy juz 2 sezon dry.gif chyba ze na torrentach ktos sie yebnoł wówczas bedzie mi głupio happy.gif
ghost.
QUOTE(nWo @ 31 01 2007, 22:45) *

Nie no akurat szgadza sie, Earl wlasnie skonczyl 2 sezon i bedzie 3 tak samo jak w Heroes, mamy juz 2 sezon dry.gif chyba ze na torrentach ktos sie yebnoł wówczas bedzie mi głupio happy.gif

no to bedzie Ci głupio smile.gif przynajmniej w kwestii Heroes
Rusek
Moje Ulubione seriale TV:
South park
M jak miłość
Na wspólnej
w-11
kryminalni
niania.
Boorak
Earl tez sie jeszcze nie skonczyl.
Dante
ALe dużo osób z powodu przerwy w episji myli się i myśłi że sezony seriali własnie wtedy się kończą.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.