Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ulubione seriale TV
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Kriseh
Pierwszy sezon Heroes liczy 22 odcinkow. Tak wiec nWo, pomyliles sie ;]
ogqozo
Od wtorku na TVN trzeci sezon "Bez skazy" (Nip/Tuck) - jak ktoś ma tylko podstawowe kanały, to to będzie dla niego chyba najlepszy obecnie serial (no, może poza CSI). Co prawda z sezonu na sezon poziom lekko spada, ale i tak jest przednio.
helveg
czy oglada ktos "weeds"? bo jestem ciekawy opinii o tym serialu, tymczasem chyba sprawdze earla
Dante
Oglądałem weeds ale jakoś niezbyt mnie przekonało do siebie i po 3 czy 4 odcinkach pierwszego sezonu zrezygnowałem.
Boorak
U mnie odwrotnie, serial od razu mi przypasowal, jedna z moich ulubionych pozycji.
Figaro
Ja się również wypowiem...

Lubię seriale, ale tylko kilka jest naprawdę świetnych.

Lost - Za scenariusz, klimat i głębię. Aktorzy grają bardzo dobrze, wystarczy obejrzeć 1 odcinek, i może wam się podobać lub nie i tak będzie was korciło aby obejrzeć kolejny wink.gif. Ten serial już jest kultowy, będzie klasykiem, nie dziwie się temu.

Dexter - A to przez głównego bohatera, i ułożoną fabułę.

Miodowe Lata - Za absurdalny humor smile.gif

Świat według Bundy - j.w

Des
South Park
Simpsonowie
Family Guy
Świat wg Bundych i Kiepskich
Liga Sprawiedliwych
Teen Titans
większość kreskówek z Cartoon Network
Latający cyrk Monty Pythona
i inne dobre
Tommo
circle.gif South Park
circle.gif Dexter
circle.gif Prison Break
circle.gif Lost
circle.gif Weeds
circle.gif Supernatural
circle.gif Heroes
circle.gif 24
circle.gif Deadwood
circle.gif Jericho
pozdro
dureń
Moje ulubione;
Detektyw Monk ROXXXXXXXXXXX-Mój ulubiony
Św. wg. KIepskich też Roxxxxx
helveg
obecnie ogladam ile sie da "3rd planet from the sun", skonczylem sezon 5, do 6 nie mam napisow, pomozecie??? btw POLECAM! biggrin.gif
Ofeck
Ja teraz mecze "przyjaciol" - swietny humor tam jest biggrin.gif
izon
CYTAT(Dynat @ 18 12 2006, 12:19) *
A gdzie The O.C?? confused.gif Nikt nie oglądał przygód Seta(Seda?), Ryana, Marisy itd.

Ps. Dla tych co oglądali, TVN bedzie pokazywać 3 sezon od wiosny biggrin.gif

A tutaj:D.Dla mnie to najlepszy serial jaki kiedykolwiek widzialem.Niedawno go zaczolem ogladac i rewela.Chetnie bym kupil 3 serie na dvd ale 200 zeta juz za samą pierwszą odstrasza:(.Dziwi mnie ze nikt tu nie wspomina o tym serialu swego czasu(czyli jeszcze 2 lata temu) bil on rekordy popularnosci w stanach.Emitowala go telewizja FOX.Od 28 sierpnia w Tvnie bedzie mozna ogladnąc 4 serie o absurdalnej porze 14.20.Pozdro dla fanów the o.c.!
Kriseh
Chyba sobie jaja robicie... Odrzuca mnie od tego na lata swietlne, nawet fajna Mischa Barton nie pomaga.
Ceglash
Doprawdy, nie rozumiem tego całego zafascynowania O.C. Wprawdzie nie widziałem tego "bajgla", ale jakoś tak kojarzy mi się z kiczowatym ultramłodzieżowym "Beverly Hills 90210". Chociaż może ja czegoś nie wiem, uświadomcie mnie;)

Tak poza tym, to obecnie zaliczyłem wszystkie ważniejsze seriale - "Lost", "Prison Break", "Dexter", "The shield", "Monk", "CSI", "House MD", "Deadwood". A teraz jestem w trakcie zachwytów nad "The Simpsons". Jestem wniebowzięty bo przede mną 18 sezonów:D
STRETCH
@wniebowziety: zacznij od 1sezonu. z odcinaka na odcinek bedzie coraz leppiej.
Shadow of Nobody
CYTAT(Ceglash @ 20 07 2007, 19:26) *
Doprawdy, nie rozumiem tego całego zafascynowania O.C. Wprawdzie nie widziałem tego "bajgla", ale jakoś tak kojarzy mi się z kiczowatym ultramłodzieżowym "Beverly Hills 90210". Chociaż może ja czegoś nie wiem, uświadomcie mnie;)

Dobrze ci sie kojarzy, O.C. to pełnym ryjem "Beverly...". Mi ten do bólu debilny serial nawet się spodobał i z przyjemnością go oglądałem...w każdym razie do drugiej serii, bo potem postacie się schrzaniły (zwłaszcza Rayan który na początku przypominał mi Squalla, potem wyszły z niego ciepłe kluchy) i zaczęto kopiować własne pomysły.

CYTAT(Ceglash)
Tak poza tym, to obecnie zaliczyłem wszystkie ważniejsze seriale - "Lost", "Prison Break", "Dexter", "The shield", "Monk", "CSI", "House MD", "Deadwood".

Ja bym jeszcze dodał "Heroes", serial który z początku mnie nie przekonał ale z czasem wciągnął. Obecnie jestem nim wręcz pochłonięty (podobnie jak "4400").
Marcin$
arrow.gif Prison Break - co tu dużo mówić, jeden z najlepszych seriali jakie oglądałem.
arrow.gif Desperate Housewives - świetny serial komediowy, obejrzałem już 3 sezony, więc coś w tym musi być. Poza tym uwielbiam wszystkie anegdoty, które mówi Mary Alice na początku i końcu każdego odcinka wink.gif
arrow.gif Lost - podobnie jak PB, klasa sama w sobie.
arrow.gif Mr. Bean - chyba to można zaliczyć do seriali.
arrow.gif Heroes - od połowy sezonu (gdzieś 11 odcinek) robi się ciekawie.
Tori
Pamiętacie taki serial o foto modelach, co byli jakimiś agentami i w ogóle wszyscy byli piękni i czysto załatwiali sprawy. W openingu była piosenka I NEED A HERO.
ogqozo
Tak w ogóle, to na TVP2 od września będą lecieć trzy nowe, amerykańskie, dobre seriale - "Brzydula Betty", "House M.D." i "Na imię mi Earl". Wszystkie polecam.
tk
spoko, że earl'a sciagnęli, amerykańską wersje brzyduli też z chęcią obadam.
Obsolete
CYTAT(Tori @ 29 08 2007, 13:04) *
Pamiętacie taki serial o foto modelach, co byli jakimiś agentami i w ogóle wszyscy byli piękni i czysto załatwiali sprawy. W openingu była piosenka I NEED A HERO.

Brygada Acapulco. A piosenka to zwala sie chyba raczej "I need a heat", bo tytul oryginalny serialu brzmial Acapulco h.e.a.t.

Gral tam boski Fabio, tylko dzieki niemu ten serial istnial i zostal zapamietany.

ciacho
Boorak
CYTAT(Obsolete @ 29 08 2007, 14:13) *
CYTAT(Tori @ 29 08 2007, 13:04) *

Brygada Acapulco. A piosenka to zwala sie chyba raczej "I need a heat", bo tytul oryginalny serialu brzmial Acapulco h.e.a.t.

Gral tam boski Fabio, tylko dzieki niemu ten serial istnial i zostal zapamietany.

ciacho

Pudlo ;]

Toriemu chodzi o Cover Up aka Niebezpieczne ujecia.
ogqozo
Od wtorku na TVN-ie "Twarzą w twarz". Serial w reklamach wygląda na jakąś "Magdę M.", ale to nowe dzieła Patryka Vegi (facet od "Pitbulla"), więc polecam oglądać na wszelki wypadek, a nuż coś dobrego wyjdzie. Małaszyński twierdzi, że to bardzo dobry serial.

Od poniedziałku "Brzydula Betty" na TVP2 o 22:00. Taka lekka komedyjka, triumfator Złotego Globu. Polecam.
tk
a jakby jeszcze ktoś nie zdołał zauważyć to od 07.09 na tvp 1 "tajemnica twierdzy szyfrów" a od 13.09 na polsacie "ekipa".
Dante
a na tvp 2 zapodają ugly betty my name is earl i house md
Tori
Najlepsze są i tak Desperate Housewives

CYTAT(Boorak @ 29 08 2007, 14:58) *
Pudlo ;]

Toriemu chodzi o Cover Up aka Niebezpieczne ujecia.
ahahaha, to jest to! wracają wspomnienia xD
jaszczoor
CYTAT(Dante @ 7 09 2007, 14:40) *
a na tvp 2 zapodają ugly betty my name is earl i house md

w jakie dni i godziny?
Di
Earl leci w soboty o 20:45. Info było w topicu o tym serialu.
Dante
House md w czwartki chyba o 22 a w poniedziałki o tej porze jest Ugly betty
Jarek_
Moj ulubiony serial w TV (wszystkie normalne kradne z internetu) to Gillmore Girls. Co mi sie nie spodobalo to ze (mialem mala przerwe wiec nie wiem co dokladnie) ojciec Rory tak se przyszedl po prostu i wszyscy zadowoleni kur.wa co to ma byc. I ta chinka kolezanka rori 0 imprez chlopakow a wlaczam i nagle sie okazuje ze w ciazy jest HALO.
Czasem ogladam Klan jak leci olka dzisiaj tak ladnie wygladala mmm...
Tommo
na chwile obecna moje top 3 to
1.Dexter
2.Weeds
3.Supernatural
Masorz
aktualnie top3 hyh.gif :

1.dexter
2.heroes
3.stargate sg-1
Labik
1 lost
2 weeds
3 married with children

aktualna topka
mlodziak1993
Top3:
1.Grey's Anatomy
2.Desperate Housewives
3.Prison Break
Kornolio
Moje top 3:
1. Scrubs
2. Prison Break
3. Desperate housewives
Nekrokatolik
najlepszy serial for ever to oczywiście śWIAT WEDłUG KIEPSKICH w morde jeża xD szkoda że już waldusia nie ma
i jeszcze
south park
detektywi i w11
angel
czarodziejki
i jak kolega wyżej hoży doktorzy
Tommo
Wczoraj zassałem pilota Chucka i muszę przyznać, że jest to ciekawy, lajtowy serial.
Z przyjemnością zassam cały sezon.
Stachu
ulubione aktualnie ogladane

1 californication - swietny obyczajowy miniserial, mini bo ma 12 epow po 30 min
2 scrubs - czyli szydera z chirugow i ER
Tommo
Ostatnio skonczyłem oglądać Chucka i 1 sezon Six Feet Under(genialny serial, szczególnie polecam dla fanów Dextera)
Teraz biore się za House, mam nadzieje, że dobre.
Specu
Rzym
Kompania Braci
Dexter
South Park
Drawn Together
no i ofkoz Metalocalypse
Tommo
Właśnie oglądam pierwszy z 6 sezonów więziennego serialu OZ.
Podejście do tematu dużo bardziej poważne niż w PB szajsie.
Polecam!
Wojthas
Ulubione :
Family guy hyh.gif
Świat wg. Bundych ( najlepszy serial komediowy jak dla mnie)
Joey
MASH
Prison Break (I sezon genialny, II wporzo ale im dalej tym gorzej)
Nash Bridges
Kompania Braci
Siwy_
swiat wg bundych i south park

jesli liczyc tez anime to dragon ball rowniez
Wyso
Pitbull
Złotopolscy
Świat wg. Kiepskich
Świat wg. Bundych
Daleko od noszy
07 zgłoś się
Daleko od szosy
Zmiennicy
Alternatywy 4
Tommo
Moje nowe top 5
1.Dexter
2.Six Feet Under
3.Sopranos
4.Lost
5.Weeds/Californication
Uzny
firefly
Alex van Cube
1.House (Dr. House)
2.Scrubs (Hoży Doktorzy)
3.Grey's Anatomy (Chirurdzy)

Moje trzy najulubieńsze seriale.
Tak się dziwnie składa, ze wszystkie dotyczą medycyny...
Dziwne bo na co dzień się nią nie interesuję...
No, ale polecam je wszystkim!
HikiQmori
1. M jak miłość
2. Heroes
3. Californication
4. Dexter
5. House M.D.
ghost.
Heroes
Lost
Prison Break
Californication
CSI Vegas
Supernatural
South Park
Jericho (juz sie skonczyło niestety...)
STRETCH
ogladal ktos ten serial?
http://www.youtube.com/watch?v=BF8-PejzkIs
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.