MOŻESZ UZYWAĆ TAKIEGO CZEGOŚJAK SPOJLER, ???? !!!! :[ :[ :[
QUOTE(SIKI @ 23 06 2005, 23:16)
No i Oficer się skończył...
Jak myślicie będzie II seria ?
Bedzie. Serial skonczyl sie wlasnie tak, aby byla mozliwosc nakrecenia 2-giej takze 13-sto odcinkowej serii. Grant nie zabity (pewnie ucieknie), Rita (zona) nie zlapana po zabojstwie tego premiera. Kruszon awansowal. Pewnie bedzie z Aldona i beda mieli kolejne dziecko. Partnerem Kruszona bedzie ten lysy, co ma siostrze blizniaczke.
Zrodlo: Moja glowa ;P
QUOTE(Tori @ 19 06 2005, 21:16)
Masakryczny serial

Ale jako jedyny bedzie lecial w wakacje dalej, bo wszyscy zawieszaja.
Jak mysliscie Kinga pusci sie z szefem z TV ? Mysle, ze jak Piotrek ja zdradzil to ona zrobi to samo, jednak wydaje sie modrzejsza
Mam pare ulubionych seriali.... ale obecnie najlepszy dla mnie
"Przystanek Alaska"
"Detektyw Monk" (2 seria już od wtorku

)
Tej, ponoć mają emitować znowu Bundych u nas? Słyszał ktoś kiedy, gdzie i o której?
Ceglash
25 06 2005, 23:30
QUOTE(iaiko @ 25 06 2005, 21:22)
Tej, ponoć mają emitować znowu Bundych u nas? Słyszał ktoś kiedy, gdzie i o której?
Od tego poniedziału o 16:15 na Polsacie(powtorki nastepnego dnia o 10:00).
Przy okazji od wtorku zaraz po Bundych "słoneczna telewizja" zaserwuje nam powtorki innego kapitalnego serialu "Na wariackich papierach" z... Bruce'em Willisem

(pamietam jak zachwycalem sie tym serialem w dziecinstwie)
QUOTE(Lacan @ 25 06 2005, 19:56)
"Detektyw Monk" (2 seria już od wtorku

)
Na jakim kanale ?
Monk jak zwykle na TVN
Dopiero pierwszy odcinek Bundych a już się uśmiałem
No wlasnie

Dzis uslyszalem w TVNie, ze jutro 1st odcinek. Trzeba ogladac
Kiedyś nie przepadalem za rodzinką Bundych no ale wczoraj nieźle się uśmiałem, zacznę chyba regularnie oglądać ;D
Siki, jeżeli to do mnie to nie rozumiem ocb ?
o to mi biega
chociaż nie wiem jak rozwiążą sprawę Bauera, bo Sutherland potwierdził już swój udział w nowej serii.
moge z tego wywnioskować, że bauer w IV serii umiera...
QUOTE(Jędrek @ 24 06 2005, 17:57)
Jak mysliscie Kinga pusci sie z szefem z TV ?
I żeś wykrakał

mnie ta Kinga to się wydaje fatalnie głupia, jak by farbowana blondi. Zresztą ona co rusz się szmaciła, np. z Kamilem. Ale Ola to co innego, takiej nie ulec, to trza być skończoną pizdeczką. Nawet ten Piotrek widać wykazał jakieś ochłapy męstwa i ją puknął. Ale na koniec musiał jednak udowodnić, że moje pochwały w jego stronę są przecenione... powiedział super idiotce Kingusi o wszystkim. A ta kretynka poleciała do szefunia i mu od razu popuściła gwinta. Zresztą gdyby szefunia nie było w pobliżu, to by pewnie dała jakiemuś żulowi pod sklepem.
Mogłeś też, że stracił nogi albo wpakowali go do więzienia, przestan spekulowac to się nie będziesz się tak denerwował, nie wale spojlerów.
QUOTE(Tori @ 29 06 2005, 22:47)
QUOTE(Jędrek @ 24 06 2005, 17:57)
Jak mysliscie Kinga pusci sie z szefem z TV ?
I żeś wykrakał

mnie ta Kinga to się wydaje fatalnie głupia, jak by farbowana blondi. Zresztą ona co rusz się szmaciła, np. z Kamilem. Ale Ola to co innego, takiej nie ulec, to trza być skończoną pizdeczką. Nawet ten Piotrek widać wykazał jakieś ochłapy męstwa i ją puknął. Ale na koniec musiał jednak udowodnić, że moje pochwały w jego stronę są przecenione... powiedział super idiotce Kingusi o wszystkim. A ta kretynka poleciała do szefunia i mu od razu popuściła gwinta. Zresztą gdyby szefunia nie było w pobliżu, to by pewnie dała jakiemuś żulowi pod sklepem.
Ale zobacz, ze w ta sytuacja moze odbic sie na Magdzie i Kamilu

I jeszcze na Pawle.

Piotrek dobrze zrobil, ciekawe czy ona bedzie chciala to powtorzyc (Ola

). Bo jezeli juz ich malzenstwo (Piotruś i Kinguś xD) ma sie rozpasc to... czemu nie
No co ty Kamil to już ma wszystko w (pipi)e i się browarami w kuchni zalewa
... nie ja tego nie oglądam
kurde Jedrku to ja już wiem, czemu tak rzadko na live teraz jesteś... Zostałeś nałogowym oglądaczem telenowel
Kurde mogłoby tvn Rodzinę SOprano powtórzyć, bo nie oglądałem tego serialu

No i kiedy ku.rwa Polsat ma zamiar nadać 2 edycje 24 godzin
ja sobie ostatnio oprócz Bundych oglądam "Na wariackich papierach" z Willisem.
Czuje sentyment do tego serialu bo to był chyba jeden z pierwszych, jaki widziałem w życiu, jak go puszczali pare lat temu ;)
QUOTE(SIKI @ 2 07 2005, 23:30)
kurde Jedrku to ja już wiem, czemu tak rzadko na live teraz jesteś... Zostałeś nałogowym oglądaczem telenowel

Polsat jeszcze nie wyemitowal drugiego sezonu ''24'' a w USA przymierzaja sie do serii 5 i 6

. Ostatnio ogladam Bundych (Czasem ''Na wariackih papierach) oraz LOST (w polsce pewnie bedzie puszczany za 2/3 lata

).
to ja wiem, że nie wyemitował i mam nadzieje, że to zrobią przed koncem roku...
a ja chce "alo alo"
QUOTE(kempa @ 4 07 2005, 11:05)
a ja chce "alo alo"

Jak się nie myle ma być jeszcze w te wakacje, na jakim kanale kiedy dokładnie tego mi nie wiadomo.
QUOTE(Guts @ 3 07 2005, 17:57)
QUOTE(SIKI @ 2 07 2005, 23:30)

Polsat jeszcze nie wyemitowal drugiego sezonu ''24'' a w USA przymierzaja sie do serii 5 i 6

. Ostatnio ogladam Bundych (Czasem ''Na wariackih papierach) oraz LOST (w polsce pewnie bedzie puszczany za 2/3 lata

).
LOST to nadają na AXN, polski kanał
a włąsnie LOST ciekawy serial, oglądam go właśnie na AXN, leci w soboty o 20 chyba ale to już prawie koniec sezonu, zostały chyba 1/2 odcinki
ktoś wie czy jest już 2 sezon w USA?
to ja wiem, że nie wyemitował i mam nadzieje, że to zrobią przed koncem roku...
Nie liczył bym na to, podobnie jak ze szczególnie, że już dosyć dawno puszczali pierwszy sezon. Podobnie ze Smallville, zatrzymali się na drugim sezonie i wola puszczać jakieś Without A Trace czy inne Cold Case. Jeżeli chodzi o seriale to w Polcse nie ma innego wyjścia niż internet. A Soprano mogli by puścić bo nie oglądałem od początku więc się nie zabierałem za późniejsze sezony. Co do "Na wariackich papierach" ( co za tłumaczenie

) to gdyby nie Willis to nawet bym nie spojrzał na ten serial.
No jak dla mnie to to najlepszego nie ma , ale jest kilka przyzwoitych , w moim mniemaniu to:
"Off center" 26-cio odcinkowy sitcom , moj definitywny faworyt w tej dziedzinie
"The Sopranos" klasa sama w sobie
"ER" bo wciaga jak diabli ( tylko cześć odcinków , tak do 3 serii jeszcze dalo sie to ogladac )
nie wspominam tu o anime bo tego to bym wymienil definitywnie za duzo....
Wlasnie polsat funduje nam retro wakacje z "Rodzina Bundych" "Macgiverem" ( jak to sie pisze

) i "Na warjackich papierach" z tym ostatnim polecam sie zapoznac jak ktos lubi Bruca "brudny podkoszulek" Willisa
QUOTE(SIKI @ 3 07 2005, 00:30)

Rozgryzles mnie. Ale inni nie wiedza dlaczego nie gram i niech tak zostanie.
QUOTE(mario87 @ 4 07 2005, 15:32)
a włąsnie LOST ciekawy serial, oglądam go właśnie na AXN, leci w soboty o 20 chyba ale to już prawie koniec sezonu, zostały chyba 1/2 odcinki
ktoś wie czy jest już 2 sezon w USA?
Drugi sezon ma byc po wakacjach a doklanie 21 wrzesnia
odliczanie
Szczerze wątpie ale zapytac nieszkodzi. Moze jednak ktos sie znajdzie kto ma serial Relic Hunter. Dosc stary z 1999 - 2002 roku
Synopsis - Tia Carrere szuka skarbów. Taki telewizyjny konkurent dla Lary Croft

Kiedys to szlo na naszej TV tylko kanału nie pamietam.
No i zaczelo sie.
Kilka nowych seriali na TVN.- ciekawe co z nich bedzie

BTW. Kinga jednak puscila sie na boku...
QUOTE(Jędrek @ 5 09 2005, 21:19)
No i zaczelo sie.
Kilka nowych seriali na TVN.- ciekawe co z nich bedzie

BTW. Kinga jednak puscila sie na boku...
Widzialem reklamy tych seriali, ten w ktorym wystepuje pani Brodzik to tania podrobka Ally Mc Beal, jest jeszcze jeden ''Niania'' , to rowniez PL wariacja amerykanskiego serialu ''The Nanny'' (u nas pod nazwa Pomoc domowa). Jak dla mnie kapa widac, ze ciezko wymyslec cos nowego.
Jak sie ogląda reklamę powtórek Oficera na dwójce to można pomyśleć ,że to jakaś ckliwa telenowale o nieszcześliwych miłościach biednego policjanta

Dla zainteresowanych czwartki 22:40
Obsolete
9 09 2005, 16:54
QUOTE(kempa @ 4 07 2005, 11:05)
a ja chce "alo alo"

leci o 17 10 na tvp2, ale tym razem zakupili serial z durnym dubbingiem (francuski probably), ktory pasuje z (pipi) i mocno irytuje.
a weź idź z tym francuskim Allo Allo
pierwszy odcinek był normalny, po angielsku, ale 2 i 3 (dzisiejszy) to porażka
bunt! (pipi)
Ölschmitz
9 09 2005, 19:13
no wlasnie, ogladam pierwszy mysle se, ze jest okay, a wczoraj jak puscili z francuskim to dzisiaj zbojkotowalem, a co nie dam sie:)
kiedys archiwum x dawalo rade, jak jeszcze bylem mlodszy i balem sie nocami tych strasznych historii:)
Ja zaczałem oglądać "Friends" ale w wersji komputerowej. Polewka jak stary:D
Ceglash
10 09 2005, 01:55
Ostatnio do mojego panteonu najlepszych seriali dołączył "Desperate Housewives", który na szczescie wykupił Polsat. Ale nadal moim no. 1 jest "Married with children".
Masz na myśli "Gotowe Na Wszystko" ? Myślałem, że to jakieś (pipi) w stylu "Wybrańców Fortuny"
Nimloth_1988
10 09 2005, 13:25
Ja uwielbiam seriale sensacyjne i komediowe. A najbardziej lubię Gliniarzy bez odznak i South park
Ceglash
10 09 2005, 14:10
QUOTE(tekA @ 10 09 2005, 12:12)
Masz na myśli "Gotowe Na Wszystko" ? Myślałem, że to jakieś (pipi) w stylu "Wybrańców Fortuny"

Tak mam na mysli "Gotowe na wszystko". Wczesniej dużo dobrego o tym serialu wyczytalem w necie toteż zasiadłem w czwartkowy wieczór przy TV i... się nie zawiodłem. Wbrew pozorem nie jest to kolejny serial dla kur domowych. Choć widać, że jest kierowany raczej w stronę kobiet(gadanie o randkach, wysmiewanie meskiego przyrodzenia

) to nawet mężczyźni mogą się na nim zdrowo umiać. W dodatku w tle majaczy wielka tajemnica(dlaczego jedna z bohaterek popelnila samobojstwo i co jest w tym cholernym kufrze

).
Polsat zasłuzył na wielkiego plusa za rozpoczęcie emisji tego serialu, tym bardziej że emituje od razu 2 odcinki po sobie, a nie jeden
Heh. Jestem juz po tych 'nowych' i mowie Wam, ze tylko Magda M. jest czegos warta.

'Niania' jest lipna, ze az glowa mala, a 'Aniol Stroz' to kicha na maxa.
'M jak Milosc' daje rady.
TVN nigdy nie mial nic 'swojego'.
Jak to nie Na Wspólnej

A co do nowych propozycji TVN'u to rzeczywiście kupiaste, w Magdzie. M na plus Paweł Małaszyński. Niania lipna strasznie ale dla samych tekstów lokaja będe się starał to oglądać. Premierowy odcinker kryminalnych strasznie słaby. Czekamy do stycznia 2006 wtedy Fox zaserwuje naprawde dobry serial
Troche z inej beczki (zagranicznej ;p) - ja polecam serial Prison Break (do tej pory byly 4 odcinki) - bardzo dobry z ciekawa historia. Duze wrazenie zrobil na mnie pilotowy odcinek Supernatural, jezeli serial bedzie trzymal poziom pierwszego odcinka to bedzie ciekawie. Wszstko oczywiscie do zassania na torrentach ;p
2razyjot
20 09 2005, 08:31
Allo! Allo! i komisarza Zawade ogladam, ino mam tendencje do opuszczania odcinkow bo czesto zapominam.
Jest tez taki pseudo-smieszno-glupi serial o siostrach na TVN7, ta mloda klientka jest dobra to i ogladam czasami ...
SOUTH PARK bo: śmieszne teksty, kiblowy humor, Cartman:), Kenny umiera. Pamięta ktoś odcinek "Casa bonita"??? Mistrzostwo świata...cała prawda o South Park heheh
13 Posterunek też "robił" ale polsat jak zwykle go spaprał puszczając "któryś tam" raz...
Podpisuję się pod "protestem"..."allo allo" z francuskim dubbingiem jest dobre co najwyżej dla...hm...francuzów:)
Podpisuję się pod "protestem"..."allo allo" z francuskim dubbingiem jest dobre co najwyżej dla...hm...francuzów:)
Wczoraj akurat było stare dobre "Allo allo" w orginale i musze stwierdzic, ze przez ten francuski dubbing serial strasznie traci na wartości.
Jestem wlasnie po seansie pierwszego odcinka nowego sezonu LOST!
Co moge powiedziec, masakra jeszcze wiecej pytan bez odpowiedzi, wkoncu
dowiadujemy sie , co znajduje sie w srodku wlazu, poznajemy rowniez nowe
fakty z zycia Jacka. Jedyny minus, jak zawsze konczy sie w najmniej oczekiwanym momencie

O Boze pojawil sie juz drugi epizod!
QUOTE(Guts @ 29 09 2005, 19:54)
Jestem wlasnie po seansie pierwszego odcinka nowego sezonu LOST!
(...)
O Boze pojawil sie juz drugi epizod!
Ja wlasnie przed chwilka obejrzalem ten 2 odcinek i MASAKRATOR!!! Jestem pod wielkim wrazeniem
no i wreszcie mozna zobaczym kim ci Inni (Others)! . A odcinek za tydzien zapowiada sie po prostu cudownie!. I znow kocham ten serial ;p
Rzadko oglądam telewizje, a seriali prawie wcale, ale ostatnio spodobały mi się "Gotowe na wszystko", no i jak akurat włączę telewizar a leci "Allo, allo", to też oglądam, ten fiml chyba nigdy mi się nie znudzi.
1. serial o takim jednym co to 4 przyłożenia w jednym meczu zdobył

- za klimat i postawę Ala
2. Drew Carey Show za za...bisty humor
3. Buła i spóła tylko i wyłącznie za rolę Pawła Wawrzeckiego
Z innej beczki - nieśmiertelni "policjańci z jajami" (MIAMI VICE) i Colombo
@EDIT
Matko Boska !!! Zapomniał bym o wyku...stym "
Kamera Caffe"
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.