Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: SE K508i
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Hardware
bartle
Siemanko, zastanawiam się nad kupnem SE K508i w ERZE. Ma ktos tego fona? Jak tak to wypowiedzcie się o nim. ponad 2 lata temu kupilem w idei t300 i sie na nim przejechalem, nie chce zeby z tym bylo tak samo. Chciałbym porzadny telefon ktory bedzie sluzyl:) (itak go pewnie zmienie szybko:P) Jeżeli nie ten sony ericsson to co byscie polecili? od razu mowie ze motorola E398 jakos mnie nie przekonuje. Zastanawialem sie nad nokia 6610i, duzo znajomych ma te telefony i widac jest to solidny telefon, tylko ta cena 1zl... widac chca sie pozbyc:/ czekam na propozycje z gory dziekowa za odp:)
mlokon
Bierz SE K508i tongue.gif biggrin.gif
keyzee
co było nie tak z t300?
Polecałbym Ci SE nie narzekam jakoś na tę markę.Teraz mam Sagema Myx5-2 telefon niczego sobie choć cięzko przestawić sie z SE.
bartle
nom sporym minusem SE jest 12mb pamieci, teraz mam rozkminke SE albo motorola hehe. Motce brakuje odtwarzania formaty 3gp, a w se wymiennych kart pamieci:/
True
Jezeli chodzi Ci o motke e398 to odtwarza 3gp full cacy. A tak w ogole e398 to zaje/bisty telefon. Jakosc dzwieku w mp3 kosi nie jeden przenosny odtwarzacz; dzwonki mp3 to tez dobry bajer i wbudowane glosniczki ma dosyc dobre, graja glosno i lepiej jak male ruskie radyjka z bazaru;p
Jakuza
QUOTE(True @ 14 05 2005, 17:10)
Jezeli chodzi Ci o motke e398 to odtwarza 3gp full cacy. A tak w ogole e398 to zaje/bisty telefon. Jakosc dzwieku w mp3 kosi nie jeden przenosny odtwarzacz; dzwonki mp3 to tez dobry bajer i wbudowane glosniczki ma dosyc dobre, graja glosno i lepiej jak male ruskie radyjka z bazaru;p
*

Dodam jeszcze od siebie , że po wpisaniu odpowiednich kodów można odblokować dyktafon i video smile.gif . 3gp oczywiście obsługuje , bo parę filmików mam wgranych na koma wink.gif . Dodatkowo aparat ma latarkę , znaczy się to jest lampa błyskowa ale łatwiej dzięki niej w nocy do łazienki trafić wink.gif . Co do głośniczków to dają radę , chociaż przy najgłośnieśniejszym ustawieniu pierdzą niemiłosiernie . Karta pamięci 64Mb z adapterem , chociaż całkiem niedawno widziałem na allegro karty 512 Mb do tej Motki smile.gif . Największe wady to długotrwałe ładowanie się baterii ( z 3-4 godziny ) i brak radia ( do którego przyzwyczaiłem się mając Nokię 7250i... )

Także łykaj Motkę , bo to moim zdaniem aktualnie jeden z najlepszych telefonów na rynku biggrin.gif
bartle
Nom i kupilem ta motke. telefon na wypasie:D, tylko nie moge znalezc kodu na rozblokowanie video, a z tego co wyczytalem to zeby to rozblokowac trzeba jakis soft wgrac blink.gif narazie poki jest gwara to nie bede sie bawil w zmiane softu bo cos spie...pusje i qrna walek bedzie. A filmy nawet ladnie wygladaja, wmiare plynna animacja, tylko ze bateria szybko pada:/ po 1,5h filmu telefon do ladowarki:/
Jakuza
QUOTE(bartle @ 16 05 2005, 22:09)
Nom i kupilem ta motke. telefon na wypasie:D, tylko nie moge znalezc kodu na rozblokowanie video, a z tego co wyczytalem to zeby to rozblokowac trzeba jakis soft wgrac blink.gif narazie poki jest gwara to nie bede sie bawil w zmiane softu bo cos spie...pusje i qrna walek bedzie. A filmy nawet ladnie wygladaja, wmiare plynna animacja, tylko ze bateria szybko pada:/ po 1,5h filmu telefon do ladowarki:/
*

Jeśli animacja ci rwie podziel filmik na mniejsze części , to pomoże . Bateria faktycznie jest dość słaba ( 4 godziny grania w splintera i słuchania mp3 wystarczy by padła tongue.gif , szkoda że ładuje się drugie tyle tongue.gif ) .

Tak przy okazji - jakby ktoś miał Splinter Cella : Chaos Theory na Motkę niech da znać na Priva smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.