Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Dead or Alive 4
Forum PSX Extreme > Kąciki > Forum Bijatyk
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Hamtaro
Na dzisiaj szykuje sie konkretna konkretna nocka na chacie z nowym DEDEM.
Aktualny sklad - czyli czolowka polskich madafakow w deda : Mutti, grosik, Mario, Bubu, Oko
Jutro zdamy relacje.

To dobra wiadomość. W końcu ktoś bedzie mógł podzielić sie swoimi refleksjami na temat siekania z elitą w DOA smile.gif W miarę możliwości przydał by sie jakis materiał filmowy z tego grańska icon_wink.gif

To DOA ma juz nawet swoja polska czolowke (madafakow)... WOW

Tak się fajnie składa że ma. I to jeszcze kiedy DOA3 było na topie. Ale niewiele osób zdaje sobie wogóle z tego sprawę. Ale to przeważnie prawie nikogo nie obchodzi bo Dead nie cieszy się w Polsce tak wielka popularnością jak np.Tekken icon_wink.gif
Vince
A ja wygrywalem turnieje majac za soba trening w practice / arcade / siostra. NICE laugh.gif

BTW - pamietam jak gral Mutti, jasna rzecz. Z Mario tez gralem, wymiatal calkiem porzadnie Zackiem excl.gif
Reset
No Zack w tej cześci daje czadu tak jak zresztą wszyscy biggrin.gif Kim tu grać? sad.gif Wszyscy rozbudowani masa nowych żeczy podochodziła a i nowy skład całkiem ok (La Masakra rządzi biggrin.gif ).
Infinite
QUOTE(Hamtaro @ 3 02 2006, 22:46) *
Tak się fajnie składa że ma. I to jeszcze kiedy DOA3 było na topie. Ale niewiele osób zdaje sobie wogóle z tego sprawę. Ale to przeważnie prawie nikogo nie obchodzi bo Dead nie cieszy się w Polsce tak wielka popularnością jak np.Tekken :wink1:
No sie bardzo fajnie sklada, ale widac niezrozumiales (niedostrzegles), ironicznego tonu mojego poprzedniego posta. Zreszta mniejsza...

Mam nadzieje, ze doczekamy momentu, kiedy turnieje DOA beda, u nas na porzadku dziennym...
Swoja droga nie rozumiem, jak mozna robic turnieje w bijatyki gdzie wlasciwosci ciosu roznia sie zaleznie od tego, do ktorego portu pad jest podpiety ;D

Tak by the way - w polowie lutego, z Live'a bedzie do sciagniecia patch, ktory ma wyeliminowac buga zwiazanego z save'ami.
Prawdopoodbnie beda tez, co jakis czas do sciagniecia nowe stroje, ale jak kazdy za kazdy dodatek do gry, bedzie trzeba za nie bulic ;\
Maiden
Jakas sciec osiedlowa. Nie wiem, nawet jaka ma przepustowosc, bo netu nie zkladalem ja tylko moj ojciec i wlasciwie mnie to nie interesowalo. W kazdym razie, dzisiaj troche pogralismy z Ozim i lagi wprawdzie byly, ale w sumie dalo sie grac, wiec nie jest tak zle...

Zazdzwonm do providera, niech ci poddblokowywuje porty i ustawi IP jako ZEWNETRZNE. To może pomóc...
BTW masz sie do Soula odezwac.
Infinite
QUOTE(MaidenPL @ 4 02 2006, 01:30) *

Jakas sciec osiedlowa. Nie wiem, nawet jaka ma przepustowosc, bo netu nie zkladalem ja tylko moj ojciec i wlasciwie mnie to nie interesowalo. W kazdym razie, dzisiaj troche pogralismy z Ozim i lagi wprawdzie byly, ale w sumie dalo sie grac, wiec nie jest tak zle...

Zazdzwonm do providera, niech ci poddblokowywuje porty i ustawi IP jako ZEWNETRZNE. To może pomóc...
BTW masz sie do Soula odezwac.
Sprobuje.
A z tego co wiem Soul jest w Wawce, tyle ze zadnego kontaktu z nim nie mam. Czekalem na niego wczoraj w Arenie, ale sie nie pojawil..
PePeP
A ja ostatnio czytałem "reader review" na jakiejś zachodniej stronce - ubaw po pachy - syneczek mówi że system przechwytów mimo zmniejszenia okna jest dalej "tani", gra całkiem losowa, nie panuje się nad postacią przez połowe czasu gry, system gry jest całkiem pozbawiony głębi. Do tego dodal że takie wrażenia ma 99% graczy poza jakimiś totalnymi leszczami oraz "die-hard" gamers. Ocena 5/10. Heh chyba leszczami lubiącymi mashowanie po przyciskach nie jesteśmy, wiec wychodzi na to że wszyscy Polscy gracze DoA 4 to "die-hard" biggrin.gif
grosik
A wiec tak...
Do calej zalogi dolaczyl jeszcze jeden typ, nikt inny jak Błazej K., nieztrudzony trener Janka li, ogolnie cala nocka wypasna, konkret i wogole, choc tak szczeze to i tak daleko jej do klimatow jakie mielismy jakies 5 lat temu, kiedy to na deda poswiecalismy po kilkanascie godzin tygodniowo na wspolne granie plus domowe treningi, ale to bylo za najlepszych czasow deda 2 hc, i deda 3-niezapomniane nocki w redakcji, a potem wyszlo tak ze x'a posiadal tylko mutek i my stopniowo stawalismy w tle jego umiejetnosci, i to potwierdzilo sie rowniez przy 4, jak na razie to jego Baba z c.h.u.jem czyli eliot nie dawala nam duzych szans, plus niesamowity i niepokonany pijany Brad w lapach czlowieka po dwoch debowych-maszyna do winsow, nie ma co...Nie wiem jak to zrobimy nie posiadajac 360 siatki ale mosimy potrenowac bo gra maizdzy. Obawialem sie co do grafiki bo odpalismy to cudo na tv 20 letnim marki Grunding 29' z dosc mocno zjechanym kineskopem, ale odpadlem jak zobaczylem gre w ruchu, ostrosc grafy,animacja, zero kantow, te tła... - cod miod i orzeszki, nie wyobrarzam sobie tego odpalonego na duzym hdtv, po prostu tego nie widze...
System jeszcze bardziej dopracowany, nowe zestawy do uczenia, tzw.dedowe akcje rzadza, za to wlasnie kochamy deda, tego wlasnie oczekiwalem, choc sam grajac dosc rozpraszalem sie przy tej grafice.
nie ma co , jak tylko dostane jakas prace odloze kase, konsola juz potanieje i musze miec to w doma, trzeba, nie ma inaczej.
a teraz minusy:

1-hitomi ma za chude nogi i za duzo wody w kolanach, dziwnie to wyglonda...
2-stado biegnacych gnu na stejdzu safari ma beznadziejna animacje nog, 4 nogi - duzy problem
3-muzyka - to kwestia gustu, jak dla mnie ciut za duzo tych techno trenso piosenek...

Pamietajcie o jednym : TAJMINGOWO MASZUJCIE DZAST FREJMY to dziala !!! biggrin.gif

KIK de PANCZ !!!
PePeP
Heh ja dzisiaj będe pare godzinek młucił z GONem, zobaczymy co z tego będzie tongue.gif
Shinji-kun
LOOOOOOOOOOOL no ludzie to przechodzi ludzkie pojecie !!!! Gralem online z jakimis gostakami .... przegralem 2 walki pod rzad, odblokowal mi sie achiwment, ze przegralem 5 walk, ale to nic :| Potem patrze w statsy a tu 905 meczy rozegranych z czego 875 przegranych O_o wczoraj rozegralem jakies 40 walk z czego 30 mialem wygranych !!! A dzisiaj TAKI bug !!! Nie dosc ze lag na kadym miejscu to jeszcze takie kwiatki !!! Dziekuje TECMO :|
MaxVarEmreis
QUOTE(shinji16 @ 4 02 2006, 18:13) *

LOOOOOOOOOOOL no ludzie to przechodzi ludzkie pojecie !!!! Gralem online z jakimis gostakami .... przegralem 2 walki pod rzad, odblokowal mi sie achiwment, ze przegralem 5 walk, ale to nic :| Potem patrze w statsy a tu 905 meczy rozegranych z czego 875 przegranych O_o wczoraj rozegralem jakies 40 walk z czego 30 mialem wygranych !!! A dzisiaj TAKI bug !!! Nie dosc ze lag na kadym miejscu to jeszcze takie kwiatki !!! Dziekuje TECMO :|

Masz wersje PAL czy NTSC ??
el ZAX
Na bank to zostanie wyeliminowane w patchu, który ma wyjsc w tym miechu.

Ja na giere poluje ostro, czekam aż pojawi sie na allegro w przyzwoitej cenie smile.gif Mam nadzieje, że najpózniej na przelomie lutego/marca bedzie już u mnie lezała ;]
Shinji-kun
Mam ver. NTSC, jednak ku mojemu zdziwieniu bug ów znikl O_o mysle ze w tym patchu poprawia sprawe online :| (czasami lag jest nie do zniesienia confused.gif szczegolnie w potyczkach z polakami sad.gif)

btw. mam pytanko: jak wyjsc z lobby, gdy jest tylko 2 graczy i ja nie jestem hostem. By wyjsc z pokoju musze czekac do rozpoczecia walki i wtedy "START" i quit, jednak w takim wypadku zalicza mi przegrana confused.gif Uswiadomcie mnie jak nOOba plizzz smile.gif
Infinite
Podchodzisz do postaci na srodku lobby i dajesz quit session?
QUOTE(PePeP @ 4 02 2006, 12:10) *

A ja ostatnio czytałem "reader review" na jakiejś zachodniej stronce - ubaw po pachy - syneczek mówi że system przechwytów mimo zmniejszenia okna jest dalej "tani", gra całkiem losowa, nie panuje się nad postacią przez połowe czasu gry, system gry jest całkiem pozbawiony głębi. Do tego dodal że takie wrażenia ma 99% graczy poza jakimiś totalnymi leszczami oraz "die-hard" gamers. Ocena 5/10. Heh chyba leszczami lubiącymi mashowanie po przyciskach nie jesteśmy, wiec wychodzi na to że wszyscy Polscy gracze DoA 4 to "die-hard" :D

LOL. Widac, ze bijatyki nie sa dla wszystkich....
Vince
jednak ku mojemu zdziwieniu bug ów znikl

Przywidzenie? Moze fata morgana? Duchy czy inne ustrojostwo? tongue.gif

Ja na razie gram, zadnych bugow nie ma, jest coraz fajniej. Coraz bardziej dochodze do wniosku, ze warto wydac kase na X360 tylko zeby zagrac w ten tytul. Niedlugo Live! i bedzie sie dzialo!! biggrin.gif biggrin.gif
Ozi
Nie cieszylbym sie tak na Twoim miejscu Vince... hyh.gif

Kapa okrutna z Livem... tak jak podczas grania w DOA:U wsio bylo w porzadku tutaj jest tragicznie. Nieważne czy z polakami (tylko z Infinite udalo mi sie jako tako pograc) czy z kims innym. Nie mam pojecia co jest grane... Ktos tam coś przebakuje że bedzie patch; mam nadzieję że to prawda bo inaczej mozna zapomniec o jakimkolwiek graniu.
Reset
W sumie Vince nie musi się martwić o live bo i tak jest ekipa do grania cool.gif , mała bo mała ale jest.Dzisiaj się po raz pierwszy pokazały 2 pady i zaczeło się sprawdzanie tego i owego.No zmian jest dużo np teraz po wbiciu na ścianę można od razu reversować i okazało się iż po raz kolejny możemy sobie practice włożyć tam gdzie słońce zagląda tylko w dziwnych sytuacjach, to co siedzi w practice nie siedzi na vs mad.gif HAHA tam gdzie Hayate miał przewagi ma teraz rzut na gwarancie to samo Janek i np jego p,p+K biggrin.gif Co do postaci to Kokoro bedzie niezłym rzeźnikiem (chyba tongue.gif ) u Hayabusy coś strat nie widać sad.gif Kryśka jest zarąbista to samo Brad ten co dał mu holdy z postaw ma u mnie browara cool.gif i rzuty na kucniętego biggrin.gif szkoda że stary dzagiel nie siedzi ale cóż życie sad.gif No i La Masakra małe czekoladowe cudeńko blush.gif Ta giera jest tip top cool.gif
Maiden
Kapa okrutna z Livem... tak jak podczas grania w DOA:U wsio bylo w porzadku tutaj jest tragicznie. Nieważne czy z polakami (tylko z Infinite udalo mi sie jako tako pograc) czy z kims innym. Nie mam pojecia co jest grane... Ktos tam coś przebakuje że bedzie patch; mam nadzieję że to prawda bo inaczej mozna zapomniec o jakimkolwiek graniu.

Patch bedzie na bank. jest juz draka na oficjalnych forach gry i tecmo wezmie sprawy w swoje rece podobnie jak infinity ward w przypadku COD...
Pytanie tylko kiedy go wydadza...

Powiedzcie mi lepiej jeden z drugim. Skoro graliscie razem to wnioskuje ze mozna grac w DOA z ludzmi z "listy" ? smile.gif
Infinite
Z ludzmi z listy pograsz sobie bez problemu - zakladasz sesje, wysylasz invite i osobnik ktory go zaakceptuje, automatycznie przenoszony jest do Twojego lobby. Ofkoz invite'y moze wysylac tylko osoba hostujaca dana sesje.
Maiden
QUOTE(Infinite @ 5 02 2006, 10:33) *

Z ludzmi z listy pograsz sobie bez problemu - zakladasz sesje, wysylasz invite i osobnik ktory go zaakceptuje, automatycznie przenoszony jest do Twojego lobby. Ofkoz invite'y moze wysylac tylko osoba hostujaca dana sesje.

Nom, czyli ktos niezly kit mi probowal wcisnac. thx 4 info :*
ememiks
Mam male pytanie w wielkim skrucie ?co sa problemy z graniem w necie w doa4? no juz mialem kupic ale widze jakies obawy?
PePeP
Na razie w necie gra się strasznie, przynajmniej ja mam duże problemy mimo że łącze jest szybkie. Z tego co wiem to większość ludzi zgłasza poważne problemy. Ogólnie do grania po necie na razie się ta gra nie nadaje.
Ozi
Przez ostatnie dwa dni udało mi się rozegrać kilka pojedynków na przyzwoitym poziomie; mam na myśli brak lagów. Generalnie jest dobrze choć nie rewelacyjnie.

W każdym razie da się pograć.
Shinji-kun
Hmmm cos mi sie wydaje ze tecmo po cichaczu zaczela dzialac w kwesti grania przez XL !!

Od dwoch dni, grajac zarowno z rodakami jak i z obcokrajowcami laga nie uswiadczylem O_o (@Vince nie, to nie fatamorgana), a lacze nadal mam takie same.
el ZAX
Sorry jak juz o tym było, ale nie wie ktos czy są jakies różnice pomiędzy wersjami PAL a NTSC (endingi, muza)?
Genra
QUOTE(zax The Player @ 11 02 2006, 15:17) *

Sorry jak juz o tym było, ale nie wie ktos czy są jakies różnice pomiędzy wersjami PAL a NTSC (endingi, muza)?

Na szczęście niema.
Ozi
Co do lagów - ja mialem jak sie okazało problemy z netem, teraz już jest wsio ok. Tzn. lagów nie ma, gra się rewelacyjnie.

A tak w ogóle mam pytanko, wie ktoś może jak na Live w grze tagowej zagrać w 4 typa? Wiem, że to jest możliwe i nie tylko na jednej konsoli, nie wiem tylko jak to ustawić, co wcisnąć i takie tam.

Any ideas?
Infinite
Szczerze, to nie wiem, ale sam bralem w takiej walce udzial (z jakims angolem, przeciwoko dwom innym), wiec da sie jakos...
Pewnie zalezy od tego jaki rodzaj rozgrywki wybierzesz (winner stays, kumite itd.). Osobiscie nie wiem, ktory bo nie szukalem tylko dalem "quick match"...

By the way Ozi - daj cynk jak bedziesz online (na GG najlepiej), bo ciekawy jestem jak teraz z lagami u mnie...
el ZAX
Wreszcie dostałem najnowszego 'Dedzia'. Powitało mnie fajne intro, ale daleko mu do tego z DOAU (stawiam je na drugim miejscu). Zapodaje Story mają Hitomcią i... Od razu czuje się jak w domu smile.gif Toż to stare dobre DOA smile.gif Grafika śliczna niczym panny występujące w grze, ale aż tak bardzo mnie nie powaliła. Pierwszy kontakt z Alphą to było jedno wielkie O__O Co ona w ogóle robi, masakra. Ciekawe jak jest na Very hard;> (narazie gram na normalu). Zauważyłem troche nowych ciosów u niektórych postaci, nie jest zle. Jak tylko mi przyjdzie Starter do Live'a to zaczne grac ze światem, narazie musze poodkrywac troche achievmentów;) No i potrenowac trzeba bo mnie komp łoi ;D
Maiden
Kupilem, podzielam odczucia Zaxia ale dorzuce swoje 3 grosze jesli chodzi o online...

P A D A K A w zyciu nie widzialem bardziej niedopracowanej gry pod wzgledem XBL icon_evil.gif

- KOSZMARNE ale to KOSZMARNE lagi ( Ta gra imo plynnie nie chodzi )
-Bugi
-Zwisy przy multi on-line

Po prostu smiech na Sali =S
Infinite
Zax, widac musisz jeszcze pograc, bo to juz napewno nie jest STARE DOA ;)

Swoja droga, widze ze jednak nie ja jedyny mam problemu z ta gra na Live.
Wiec istaniej mozliwosc, ze to jednak nie wina mojego lacza. Trzeba bedzie sprawdzic jakas inna gre online...
el ZAX
QUOTE(Infinite @ 16 02 2006, 21:42) *

Zax, widac musisz jeszcze pograc, bo to juz napewno nie jest STARE DOA wink.gif

Chodziło mi o to samo DOA pod względem klimatu, stylu - czaisz icon_wink.gif Bo od strony technicznej domyslam się, że jest inaczej, ale po 2h grania nie moge tego stwierdzic ;]

Od czego to zalezy, że jednym gra się niezle (Ozi, Shinji) a niektórzy mają problemy? Aż boje sie co będzie u mnie...
Genra
Cool DoA4 na WCG 2006.
Reset
No w arenie pograliśmy dzisiaj po livie i było w kratke parę walk się trafiło gdzie nie było żadnego laga wszystko cacy ale większosc jednak szarpała niemiłosiernie sad.gif w sumie nawet nie wiadomo czemu wystarczyło żeby jakiś gamoń sie dołączył do już rozpoczętej walki a się zaczynał meksyk mad.gif
Odnośnie poziomu internetowych pojedynków...
huh.gif ech tylko ze 2 panów się trafiło co to wiedziało o co chodzi jakby z czego jeden mnie rozjechał jak burą szmatę biggrin.gif zafajdaną żeńską wersja master chief'a ohmy.gif kapiasta baba mad.gif
Ogólnie mieszane uczucia ważne aby z ziomkami z innych wspaniałych polskich miast nie lagowało a będzie dobrze cool.gif
I o w mordę ile gamoni gra Hayabusą to nie mieści się w głowie z czego 3/4 tak samo odskok baska huh.gif
Ozi
Dawaj GT Reset to zagramy.
Reset
Erm nie za bardzo pamiętam szef kafejki dopiero dzisiaj podłączył x'a pod net szło jakoś tak x arena albo na odwrót biggrin.gif
Z flagą USA tyle że każdy klient będzie grał na tym GT cool.gif
Ozi
hyh.gif

To dodaj mnie tam do listy i jak sam będziesz przy konsoli a ja będę online to założ grę i dawaj invite - ja tam zawsze jestem chętny na kilka partyjek w DOA.

Kafejka powiadasz...? A nie będzie to mieć wpływu na Twój transfer jak będziecie mieli full luda na sali? hyh.gif

Mały edit:

Znalazłem właśnie w necie (forum doacentral - http://www.doacentral.com/forum/viewtopic.php?t=5716 ) dość wiarygodne info jak grać taga w 4...

W lobby daje się "Join Match" a potem najeżdża swoją postacią na postać tego z kim chcemy być w teamie (ewentualnie d-padem sterujemy tą śmieszną "koronką" na tą postać), naciskasz A i wyskakuje info o jego osiągnięciach w DOA Online, i na tym ekranie Y wysyła zaproszenie do teamu.

Ofkoz wszystko to robi się gdy wszyscy są w lobby.
Vince
Yol, tez gralem po necie i musze powiedziec, ze (pipi) uczucie jest jak sie kogos rozjedzie, ze az wrzeszczy przez headseta happy.gif 60% osob ma lagi, 15% ma lagi takie, ze sie nie da grac, 25% jest spoko. Nick to "x arena". Lagi przez kafeje czasem sa, ale sa ograniczniki transferu zamontowane, wiec zle nie jest. Fajowa opcja, zaluje, ze nie gralem w DOA3 na Xie przez Live! dry.gif
Ozi
Nie masz czego załować, bo w DOA3 i tak byś nie zagrał przez Live. hyh.gif
Vince
No to w DOAU, mnie tam specjalnie nie razily braki w systemie tego remake'a.
Aramis
Najfajniejsza w recce Doa4 w PE jest tabelka "minusy":). Zgadzam się w 101%ach xD
DOA
Recka jest taka jakiej sie spodziewalem tongue.gif Hmm natomiast ocena... no trudno, ale wiadomo ze w psx tekken i soul jest bardziej popularny. Widac to przynajmniej po konciku bijatyk. No nic, recka mi sie podobala i autor zamiescil bardzo dobrze komenty do osob, ktore uwazaja DOA za plytka gre pod wzgledem rozrywki tongue.gif Sija
Shinji-kun
jesli z zasady nie lubisz DoA...
...to Twoja strata, buraku:)!!

ten tekst ma genialny przekaz smile.gif bravo MUTTI biggrin.gif
Ozi
Najfajniejsze jest wymienienie w końcowej tabelce rozbudowanego systemu online jako plus i niewspomnienie o tym ani słowem w samej recenzji... Nie wnikam w szczegóły bo taka "polityka" wpisuje się w ogólny wizerunek tego typu rozgrywki promowany przez PE - online w Polsce nie istnieje więc olewamy ten temat.

A sama recka to jak zwykle w przypadku Muttiego pierwsza klasa. To jego porównanie kilku serii bijatyk przekonało mnie swego czasu do kupna pierwszego x-a i DOA3; i tym razem się nie zawiodłem. Gra jest świetna a Trzcina się nie zna i jest słabiak... hyh.gif
Morikage
Recenzje Muttiego dotyczace DOA zawsze podnoszą człowieka na duchu, kiedy wokół zdecydowana większość katuje tylko TK i SC. Dzisiaj po przeczytaniu tego artykułu miałem okazję pograć w DOA4 i zmiany w systemie są faktycznie bardzo odczuwalne - czułem się zagubiony jak dziecko pierwszy dzień w przedszkolu. Team Ninja jak zwykle w formie icon_twisted.gif
Genra
Recka Muttiego wymiata:]

Tutaj macie podział wagowy w DoA4. Wiadomo rózna waga, rózne juggle. Podział zosatł troszke poprawiony gdyż w pierwszej wersji był w nim mały błąd.

- Class 1: Feather Weight
Ayane, Kasumi, Kokoro, Lei-Fang, Hitomi

- Class 2: Light Weight
Eliot, Tina

- Class 3: Light-Middle
Christie, Helena, Lisa, Jann Lee

- Class 4: Middle Weight
Hayate, Brad, Ein, Ryu, Zack, Ryu

Class 5: Middle-Heavy
Gen-Fu

Class 6: Heavy Weight
Bayman, Leon, Bass

Class 7: Super Heavy Weight
Nicole, Tengu
Czezare
Tymczasem w serwisie Gry Online ukazala sie -mozna powiedziec- konkurencyjna do tej z PSXE recenzja DoA4.Do przeczytania tutaj:
http://www.gry-online.pl/s020.asp?ID=3267
Warto ja przeczytac.Co sadzicie o jej poziomie merytorycznym?
MUTTI
Heh, no fajnie skoro się Wam recka podobała... Co do braków, to i tak jestem z niej bardzo zadowolony, bo przy tak katowsko małej objętości (jak na taką grę), musiałem wyciąć praktycznie pół każdego "działu" (grafika, gameplay itd.) w stosunku do wersji, jaką sobie wstępnie napisałem. Dla mnie najgorszą kapą był fakt, że nie zmieściło się choćby jedno słowo o zmianach w starym składzie (nowe zagrania itd.), oraz nowych sposobach wykonywania wielu rzeczy. Cóż, najwyraźniej było za dużo świetnych gier w numerze, także miejsce było na wagę złota biggrin.gif

Aha, no i "prawdziwy" tekst w oceniaczce brzmiał "...to twój problem, bucu". Nie wiem czy słowo "buc" jest wulgaryzmem, ale jakoś nie dostrzegam sensu takiej zmiany blink.gif No cóż, niestety o takich rzeczach człowiek dowiaduje się już z gazety dry.gif

No i syf, dalej nie mam czasu założyć sobie live'a... Cóż za los icon_evil.gif
Maiden
No i syf, dalej nie mam czasu założyć sobie live'a... Cóż za los

To kwestia 2 minut smile.gif
MaxVarEmreis
QUOTE(MUTTI @ 26 02 2006, 18:19) *

Heh, no fajnie skoro się Wam recka podobała... Co do braków, to i tak jestem z niej bardzo zadowolony, bo przy tak katowsko małej objętości (jak na taką grę), musiałem wyciąć praktycznie pół każdego "działu" (grafika, gameplay itd.) w stosunku do wersji, jaką sobie wstępnie napisałem. Dla mnie najgorszą kapą był fakt, że nie zmieściło się choćby jedno słowo o zmianach w starym składzie (nowe zagrania itd.), oraz nowych sposobach wykonywania wielu rzeczy. Cóż, najwyraźniej było za dużo świetnych gier w numerze, także miejsce było na wagę złota biggrin.gif

Aha, no i "prawdziwy" tekst w oceniaczce brzmiał "...to twój problem, bucu". Nie wiem czy słowo "buc" jest wulgaryzmem, ale jakoś nie dostrzegam sensu takiej zmiany blink.gif No cóż, niestety o takich rzeczach człowiek dowiaduje się już z gazety dry.gif

No i syf, dalej nie mam czasu założyć sobie live'a... Cóż za los icon_evil.gif

Mam pytanko, nie wiem czy bedziesz w stanie odpowiedziec na nie, ale coz smile.gif.

Mówisz, że okroiłes swoja recke aby sie zmiesciła do gazety. To dlaczego nie dali wiecej stron?? Przecierz wiadome było, że ta gra na 99% zarzadzi. 2 strony dla tej gry to za mało. To tak jakby dac Tekkenowi czy FFXII 2 strony. Nie rozumiem. No coż szkoda ze tak wyszło.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.