Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Dead or Alive 4
Forum PSX Extreme > Kąciki > Forum Bijatyk
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Ryo-San
filmik jest w jakosci HD dlatego musisz go obejrzec w programie PowerDVD..na tym programiku bedzie smiagal bez zadnych zgrzytow..
DOA
No wlasnie teraz sprawdzilem na PowerDVD i tez sie tnie, mniej ale jednak sad.gif moze mam za stara wersje?
Mike
QUOTE(DOA @ 19 05 2005, 14:30)
No wlasnie teraz sprawdzilem na PowerDVD i tez sie tnie, mniej ale jednak sad.gif moze mam za stara wersje?
*

moze masz za slabego kompa?
C1REX
Ten mniejszy plik z torrenta, który podawałem nie tnie. Mam Durona 800 i ten większy też u mnie przycina. (chociaż mam cały ram zawalony i dysk non stop pracuje - torrent i inne bzdety)
Ameras
U mnie na blisko 2-gigowym procku także NIE DA się tego oglądać mad.gif
C1REX
A sprawdzaliscie na WMP9? Ja niestety nie mam tego i nie mogę sprawdzić.

Jak się nie uda Wam odpalićtego pliku, to polecam

http://www.titaniumtorrents.com/download.p...bit.mpg.torrent

Mimo, że torrent, to naprawdę są niezłe transfery. Mi około doby się ściągało przy ściąganiu masy innych rzeczy. Rozdziałka filmu sest ta sama.
Vince
Obejrzalem sobie trailer w wysokiej rozdzialce i jestem pod wrazeniem. Co prawda grafa nie rzuca na kolana, jest w sumie niewiele lepsza od tej w poprzednich czesciach, ale wykonanie aren i strojow to jest to! Nowe ciosy sa bardzo pozytywne (f+P+K Ayane z kontynuacja na low wub.gif ), ale jeszcze raz powtorze - interakcja z arenami to nowy wymiar. Renderingi mnie wkopaly wziemie, jak zobaczylem Ayane wub.gif tworzaca seala to mnie nie mogli spod stolu wyciagnac.
Cale szczescie to jest 15% zaawansowania prac. Czekam na sporo zmian jeszcze, na razie jest niezle.

BTW - widzieliscie trailer Ninja Gaiden Black? POLECAM.
MUTTI
Póki co, nowa japonka rulez (Akira do domu, już teraz widać że laska go zdeklasuje bogactwem technik - zresztą to Team Ninja...). Blondasek z mieczem z kolei wygląda mi na następcę Gen-Fu (robi jego niski rzut, ponadto styl ten sam albo bardzo bliski). Natomiast zamaskowana kobita na ringu... Eeee, co to ma być? Capo-wrestling? Chyba już nigdy nie zobaczymy w grze prawdziwego Capoeiristy w abadach i z cordao, który zakłada nożyce itd. sad.gif Oby to poprawili... Może jakaś zbiorowa petycja? biggrin.gif
DOA
Zgadzam sie z Muttim w sprawie Japonki to rzeczywiscie bedzie niezla sztuka a Akira hmm no powiemy Sijaaaa!!! A ten Blond kolo to w 3/4 przypomina Gen-fu ale na jednym screenie widac jak by robil rzut Heleny wiec moze to bedzie jakies polaczenie tych dwoch stylow? A jezeli chodzi o Lise to prawde mowiac Capoeira by byla idealna w tej grze ale taka 100% a nie polaczenie z czyms jeszcze confused.gif No nic czekam na wiecej info o gierce dla mnie najlepszej wub.gif
DOA
Ja juz nie moge sad.gif niemoge sciagnac tego filmiku o duzej rozdzialce z torrenta noooo mad.gif ale dlaczego no!! Ehh cos czuje ze sobie nie obejze tego trailera chyba musze sie zadowolic ta gorsza sad.gif
Reset
Obadałem sobie dłużej filmik i zobaczyłem jedną niezmiernie ciekawą sprawę.Dodano guard breaky w kombach icon_twisted.gif Ryu robi P,P,K,K(guard break) to samo Kasumi P,P,p+P,K(guard break) i dalej siadła obrotówa bo reversu nie było.Bardzo fajna sprawa cool.gif
Aramis
Ta nowa niunia jest po prostu zajefajna. Poza tym, że strój w kimonie niszczy to jeszcze stuka "Akirowe" kombinacje - ST, DE i coś na wzór SPoDa. Zajefajna niunia. Tylko imię jakieś kijowe - Kokoro - wtf - tak sie pies w Suikodenie 3 nazywał blink.gif .
DOA
Trzeba przyznac ze yy Kokoro (rzeczywiscie imie jest dziwne) zapowiada sie genialnie i teraz moje czolowe miejsce Lei-Fang zaczyna byc zagrozone ninja.gif A ten Blondyn o imieniu Eliot (tez dziwne ale troche podchodzace do stylu Heleny, ciekawe jakie maja powiazania) zapowiada sie hmm tez ciekawie ale i tak w wiekszosci mnie interesuja laski bo to nimi gram najwiecej wiec ciesze sie ze dojda 2 laseczki (Lisa tez zapowiada sie okiiii) tongue.gif A jeszcze jedna sprawa, jezeli chodzi o tego kostka z filmiku co mowia ze to bos ostatni to mi sie wydaje tylko ze to jest koncowy filmik Zacka poprostu tak jak kawalek bylo filmiku Lei-Fang w pociagu... Wszystko sie okaze closedeyes.gif
Morden
Codziennie sledze wydarzenia z E3 sciagajac coraz to nowsze filmiki. W zeszlym tygodniu jednym z nich byla prezentacja Dead or Alive 4. Ok, przyznam ze tla sa po prostu masywne, ale co z postaciami? Wygladaja cholernie podobnie. Nie zeby mialy byc nie podobne do siebie na nowej platformie, ale czy naprawde niemozliwym jest osisgniecie wiekszej liczby detali? Zdawac by sie moglo ze na platformie stojacej ramie u boku PlayStation 3 wlosy postaci zachowywac beda sie naturalniej. To samo tyczy sie wody.

Tak sobie mysle, ze albo ta prezentacja jest dosc stara, albo Tecmo pokazalo zdecydowana wiekszosc fajerwerkow jakie maja na skladzie juz przy okazji aktualnej jeszcze konsoli.

Zauwazyl ktos napis wyswietlany na jednej z aren? "Congratulations on the Xenon launch!" Owszem, nazwa moze zmienic sie nagle, ale moze to swiadczyc o tym, ze Team Ninja zrobila te prezentacje juz jakis czas temu i gra wygladac bedzie inaczej.

Inna sprawa to fakt, iz developerzy nie nadazaja za technologia i stworzenie gry ktora wyciska z nowego sprzetu ostatnie soki to nie lada wyczyn. Jest to bolaczka nowej generacji. Gry staja sie cholernie trudne do napisania. Nie bez powodu tworzenie fotorealistycznych efektow filmowych zajmuje dlugie miesiace. Konsole zaczynaja zblizac sie do tej jakosci i programisci musza napisac program, ktory bedzie reagowal, ruszal sie i pracowal poprawnie, a to nie jest na dzien dzisiejszy takie proste.

Stworzenie gry pokroju Metal Gear Solid 3 jest ogromnym wyzwaniem dla calego sztabu ludzi z najnowszym oprogramowaniem oraz stacjami roboczymi. Pomyslec, ze gry moga byc kilka razy lepsze, dokladniejsze, a co za tym idzie bardziej zlozone. Szesc razy wiekszy team? Lepszy soft? Lepszy hardware? Im wiecej ludzi tym gorsza komunikacja pomiedzy nimi. Gry zaczynaja sprawiac klopoty.
DOA
Morden to co powiedziales jezeli chodzi o napis podczas walki Lisy z Bassem tzn. Xenon to poprostu jest fakt ze ten filmik jest bardzo wczesny. Ehh juz o tym sie mowilo ze to co widziales na filmiku DOA4 to TYLKO 15% zrealizowanej gry wiec nie dziw sie ze np. detali nie jest tak duzo jak na nowa generacje bo to dopiero poczatek pracy nad DOA4 przez Itagakiego i TN. Nigdy nie wykorzysta sie na samym poczatku wydania, calej mocy konsoli w grze bo to by bylo no zabardzo nie do wykonania chyba ze konsolka byla by bardzo prosta w obsludze. A poza tym ludzie tworzacy gry musza troche sie "oswoic" z nowa maszynka zeby pozniej robic na niej coraz lepsze tytuly. A druga jest taka sprawa ze bez sesu (moim zdaniem) zrobic odrazu suuuuper gierke wykorzystujaca cala moc i mozliwosci konsolki a pozniej nie miec juz jak zaskoczyc lepsza gierka graczy. DOA4 jest teraz bardzo ladna gierka (oczywiscie z filmikow to mowie) ale dopiero kiedy gierka bedzie naprawde juz przy koncu tworzenia, bedziemy mogli powiedziec jaka ona jest naprawde, ale nie przypominam sobie zeby TN zawiodlo (przynajmniej mnie) pod wzgledem grafy, grywalnosci czy innych waznych aspektow w grze. Poczekamy zobaczymy ale dla mniej jest juz dobrze wink.gif
C1REX
QUOTE(DOA @ 24 05 2005, 15:44)
A druga jest taka sprawa ze bez sesu (moim zdaniem) zrobic odrazu suuuuper gierke wykorzystujaca cala moc i mozliwosci konsolki a pozniej nie miec juz jak zaskoczyc lepsza gierka graczy.

No tak, przecież to oczywiste, że oni specjalnie robią swoje gry brzydkie. Przynajmniej na początku, by uśpić czujnośc konkurencji i zaskoczyć konsumentów ; )
Ryo-San
gra jest aktualnie w bardzo wczesnym stadium developingu..jak podalo Team Ninja na chwile obecną zrobione jest 15% gry..wiec nie ma co plakac..jeszcze duzo zmian przed nami (mam nadzieje)
DOA
"""No tak, przecież to oczywiste, że oni specjalnie robią swoje gry brzydkie. Przynajmniej na początku, by uśpić czujnośc konkurencji i zaskoczyć konsumentów ; )"""

Jakbys umial czytac miedzy wierszami to bys zrozumial o co mi chodzi blink.gif ale jakos mi nie zalezy zebys mnie kumal huh.gif bo wcale nie napisalem zeby robili BRZYDKIE gry tylko nie od razu SUPER tymbardziej pod wzgledem graficznym bo musza najpierw poznac konsolke wiec daj na luz wink.gif
Pro8e
Specjalnie wielkim fanem DOA to ja nie jestem, ale fajnie poszpilac dla przyjemnosci. Tez gralem Lei Fang i to oczywiste ze Japoneczka by nia nie byla tak czy siak. Jak wiadomo kimono to Japoska 'garderoba' a japonczycy sa strasznymi nacjonalistami i na pewno juz nie znosza jak sie im miesza Japonczykow z chinczykami czy innymi koreanczykami, wiec Japonska ekipa NA PEWNO nie ubralaby chinki w kimono happy.gif
skoro jest gotowe dopiero 15% gry a gra wyglada tak jak w tej chwili (kiedy to jeszcze najnowsze konsole sa w fazie testowej) to kiedy wyjdzie finalna wersja na nowego Xa to na prawde wszyscy beda w szoku. Poza tym tylko nie rozumiem czemu dodaja 2 facetow i 2 laski... przeciez nikt facetami nie gra... wink.gif powinni dac zamiast tego 4 laski cool.gif
C1REX
Facetami też się gra. Hayabusa, Jann Lee, Brad Wong, czy Gen Fu dają radę. Poza tym, ta gra ma opinię najlepiej zbalansowej bitki i naprawde można się kierować gustem przy wyborze postaci turniejowej.

Tak czy siak, to jestem za daleko idącymi zmianami w tej serii. Poza wspaniałym systemem, ta gra powinna się też podobać szerokiej publiczności i mieć opinię dobrej gry turniejowej. Każdą bitka umiera, jak nie ma z kim i po co trenować.

BTW: Tecmo przynajmniej nie leci w ciula i pokazało więcej ze swoejej gry, niż wielu innych producentów swoje propozycje, na current-geny.
Vince
QUOTE(C1REX @ 24 05 2005, 18:54)
BTW: Tecmo przynajmniej nie leci w ciula i pokazało więcej ze swoejej gry, niż wielu innych producentów swoje propozycje, na current-geny.

I o to chodzi. Jak widze te wszystkie rendery... Owszem, milo sie je oglada, ale nie lubie byc robiony przez producentow w jajo.
DOA
Mam male pytanko, slyszalem ze ma byc 4 zawodnikow nowych (2 laski i dwoch facetow) ale teraz sie zastanawiam jaki bedzie ten drugi facet skoro tylko mowia o Eliocie jako nowym zawodniku :? No ja tez gram w wiekszosci Laskami ale nie ignoruje Kolesi, czesto poprostu robie Random, a jezeli chodzi o zbalansowanie to w 95% sie zgadzam ale fakt faktem uwazam DOA za najlepiej zbalansowana Bijatyke i juz tongue.gif
MUTTI
Dzisiaj po długiej przerwie zagrałem znowu w DoA3... I co tu dużo mówić, tego nic nie jest w stanie zastąpić. Tekken 5 nie daje rady, żaden tekken nigdy nie zaoferuje tak naturalnych, dynamicznych i rajcownych akcji.

Póki co, nie ma się co sugerować trailerem, bo z tego co można przeczytać tu i ówdzie wynika, że Team Ninja jeszcze nie wkręciła się pożądnie w możliwości nowego sprzętu i dlatego pokaz wygląda, jakby powstawał na maszynkach obecnej generacji.

Co do systemu... "Sztywniejszy" sidestep i wyrwania z rzutów - w zasadzie nic więcej nie potrzeba. Gdyby były jeszcze wyrywki z reversali, to już orgazm totalny (ale jak nie będzie, to przeżyję).

Jedyna poważniejsza wtopa, to ta zamaskowana szmula na ringu... Jeśli faktycznie połączą Capoeira z wrestlingiem, albo zrobią jakąś dziwną kichę, to... Stracę sporą część szacunku do Team Ninja sad.gif
Morikage
też jestem zdania że łączenie capoeira z innym stylem to porażka. Lisa powinna walczyć tylko capoeirą, chociaż jej styl "Lucha Libre" będzie napewno bardzo widowiskowy i czuję ze będzie to jedna z moich ulubionych postaci - tylko niech jej zrobią jakieś normalne kostiumy, bo ten z trailera "powala"
C1REX
Właśnie mi to najbardziej się w tej nowej odsłonie nie podoba. Tzn. ten design. Jest tak kiczowaty, że mnie odrzuca. Niestety, nie tylko mnie.

Design powinien być bardziej mroczny i poważniejszy. W Ninja Gaiden jakoś todobrze wszystko wygląda. DOA3 ma fajne plansze i wiekszosc strojów też nieźle wygląda. Chociaż pewne zmiany bym chętnie przyjął.

Odnośnie systemu:
Osobiście wolałbym, aby gra była trochę sztywniejsza (coś jak Tekken lub SC), a 8WR dało się unikać ciosów. Reversale IMO powinne być niewyrywalne, ale zabierać mniej energii. Ewentualnie zrobić je jak było domyślnie na DC - najpierw przód, później odpowiedni kierunek z blokiem. Choć bardziej przemawia do mnie pierwsze roziązanie.

(Zastanawia mnie tutaj tylko, co oznaczają zapowiedzi, że będa spore zmiany w systemie i bardziej będzie trzeba się skupić na defensywie? To teraz nie trzeba? Może mniejsze okienko na revers?)

Fajnie by też było, gdyby z 8WR były dodatkowe ciosy - jak w SC.

Chociaż gdyby gra była tak popularna jak Tekken lub SC, to system mógłby zostać nietknięty, a byłbym usatysfakcjonowany.
Ozi
QUOTE(C1REX @ 24 05 2005, 19:54)
Facetami też się gra. Hayabusa, Jann Lee, Brad Wong, czy Gen Fu dają radę.

A gdzie pierwszy killer gry Bayman? hyh.gif

Mam szczerą nadzieję, że poprawią online (który notabene i tak chodzi niewiarygodnie). W którymś z wywiadów Itagaki miał podobno powiedzieć, że na X360 jedną walką bedzie mogła oglądać nawet i 100 graczy. Brzmi to tak kosmicznie, że nie bardzo mi sie chce w to wierzyć - w tej chwili jesli w lobby jest wiecej niz 5 graczy to nie ma co liczyc na porządne granie...

Jeśli zaś chodzi o dostępny w tej chwili trailer - to niech przestaną się skupiać na wyglądzie otocznia i koniecznie poprawią postacie, bo to co mamy w tej chwili zakrawa na kpinę... przecież to kopia postaci z DOA:U. W tej kwestii czeka ich jeszcze duuuuużo pracy. hyh.gif
Pro8e
QUOTE(C1REX @ 24 05 2005, 23:51)
(Zastanawia mnie tutaj tylko, co oznaczają zapowiedzi, że będa spore zmiany w systemie i bardziej będzie trzeba się skupić na defensywie? To teraz nie trzeba?  Może mniejsze okienko na revers?)

Moze po prostu zmniejszony damage... Bo ten pasek to zapieprza sprinter w potrzebie do klozetu. wacko.gif I moze wprowadza te bronie ktore by dopiero taki damage zabieraly... ale wtedy by sie z tego SC2 zrobil -_-' poza tym nie ma co gdybac.
DOA
Co napewno bym chcial to zmniejszenia okna reversow i ich mocy(ale troche), a druga sprawa jest taka ze postacie naprawde wygladaja na tym filmiku jak z Ultimate'a a jak zobaczylem Ayane z Hayabusa to myslalem ze sie pomylili i ze to jest jakas probna wersja z DOAU!! Ehh plansze zawsze byly genialne i teraz powinni naprawde brac sie ostro do roboty z wygladem postaci!! Nie wiem dlaczego ale jak zobaczylem filmik poraz 4 to mi sie ich wlosy zucily w oczy bo myslalem ze stac TN na wiecej bo to wyglada kijowo. No ale to niby 15% pracy wiec nie bede az tak narzekal na TN bo i tak dooooobrzy sa tongue.gif A jezeli chodzi o te rzeczy z SC czy Tekkena to przeca nie robcie z DOA polaczenia SC i T bo chyba wam sie podoba DOA zato jaki jest nie? No fakt ze mogli by PARE spraw ulepszyc ale nie koniecznie na podstawie tworow Namco.
C1REX
A tak się składa, że pewne sprawy "twory namco" mają najlepiej pomyślane. (np. 8wr z SC)
DOA
No tak z tym to prawda ale o ile sie nie myle to wykorzystali to w DOA3 chyba ze sie myle. Nie mowie zeby nie brali NIC z tych gier bo zmiany napewno sa potrzebne ale tak zeby nie zmienilo to typowego gamepleyu gry.
Reset
QUOTE(MUTTI @ 24 05 2005, 22:33)
Dzisiaj po długiej przerwie zagrałem znowu w DoA3... I co tu dużo mówić, tego nic nie jest w stanie zastąpić. Tekken 5 nie daje rady, żaden tekken nigdy nie zaoferuje tak naturalnych, dynamicznych i rajcownych akcji.

Póki co, nie ma się co sugerować trailerem, bo z tego co można przeczytać tu i ówdzie wynika, że Team Ninja jeszcze nie wkręciła się pożądnie w możliwości nowego sprzętu i dlatego pokaz wygląda, jakby powstawał na maszynkach obecnej generacji.

Co do systemu... "Sztywniejszy" sidestep i wyrwania z rzutów - w zasadzie nic więcej nie potrzeba. Gdyby były jeszcze wyrywki z reversali, to już orgazm totalny (ale jak nie będzie, to przeżyję).

Jedyna poważniejsza wtopa, to ta zamaskowana szmula na ringu... Jeśli faktycznie połączą Capoeira z wrestlingiem, albo zrobią jakąś dziwną kichę, to... Stracę sporą część szacunku do Team Ninja sad.gif
*

Jeżeli będa wyrwania z rzutów to większa część systemu będzie musiała zostać zmieniona, są wyrwania z rzutów=revers w tym momencie jest przegięty bo niby jak ukaram unsure.gif no chyba że zrobią np. tak iż tylko rzuty na high counter są newyrywalne.Za to sidestep który by więcej mogł zdziałać byłby jak najbardziej ok cool.gif .A tak to takie małe marzenia typu, żeby zostawili ścianę, Brad nie dostawał countera tylko dlatego iż jest w pozycji leżącej ranting.gif , żeby P,P,d+K,P Hayate DOBIJAŁO do ściany song.gif , żeby Christie miała salto do tyłu slinotok.gif [382]bow.gif no i mus żeby Bass nie miał już swojego zafajdanego juggle'a chair.gif .Na filmiku było widać iż wciąż iż będa ciosy dobijajace do sufitu ciekawe czy zostawili możliwość relaunchu jak w DOAU, a no i reversy mogły by być jak w DOAU z mid kickiem reversowanym przodem.
A tu mamy kawałek wywiadu z Iatdakim:
Itagaki: The counters in DOA4 will be more offensive and aggressive, there will be more counters that launch or put your opponent back turned. And yes they will do more damage.

DOAC: How many points will the counter system have in DOA4?

Itagaki: For the casual player, it will be the same 4-point counter system. But for the high level player, it will be a 6-7-point counter system. Also certain characters will have special or advanced counters (Like Lei-Fang and Bayman’s advanced counters in DOA3).

Zapowiada się spoczko spox.gif
Genra
Ech Reset gdyby P,P,d+K,P dpbijało to wszystki ciosy tego typu musiały by dobijać, to spowodował by uproszczenie juggli przy ścianie, zreszta sama ta kombinacja jest karalna rzutem, wiec po zmianach proponowanych przez Ciebie była by praktycznie bezuzyteczna. Pozatym Hayate wyciąga raptem ok 10-30 pkt wiecej niz większość innych postaci. Odpuść już z tym kolankiem Bassa, jak to zablokuje to Bass leci za minimum 80, zresztą z jakiegos powodu Bassem jakoś nikt nic nie wygrał, pomijam kwestie że w DoAU gdzie tego juggla niema to Bass jest całkowicie ne grywalny:/

Fajnie by było natomiast gdyby Team Ninja zmiane tagowoa pozostawiło z dwójki, bo brak zwykłego rzutu w trybie tagowm jest bezsensu.

Mam nadzieję ze Leifang pozostawią mozliwości defensywne takie jak w DoA3 bo w U jest strasznie biednie bez tego.
Reset
QUOTE(Genra @ 25 05 2005, 11:11)
Ech Reset gdyby P,P,d+K,P dpbijało to wszystki ciosy tego typu musiały by dobijać, to spowodował by uproszczenie juggli przy ścianie, zreszta sama ta kombinacja jest karalna rzutem, wiec po zmianach proponowanych przez Ciebie była by praktycznie bezuzyteczna. Pozatym Hayate wyciąga raptem ok 10-30 pkt wiecej niz większość innych postaci. Odpuść już z tym kolankiem  Bassa, jak to zablokuje to Bass leci za minimum 80, zresztą z jakiegos powodu Bassem jakoś nikt nic nie wygrał, pomijam kwestie że w DoAU gdzie tego juggla niema to Bass jest całkowicie ne grywalny:/

Fajnie by było natomiast gdyby Team Ninja zmiane tagowoa pozostawiło z dwójki, bo brak zwykłego rzutu w trybie tagowm jest bezsensu.

Mam nadzieję ze Leifang pozostawią mozliwości defensywne takie jak w DoA3 bo w U jest strasznie biednie bez tego.
*

A weź nie pitol co tongue.gif 10-30 ja wyciągam 119 on 170 trochę większa różnica prawda.Kolanko Bassa mi nie przeszkadza przeszkadza mi dżagiel po nim i jak osłabią ten dżagiel o 30-40 będzie jak wsam raz a nie że raz go złykam cośtam jeszcze i koniec a i zablokowanie za 80 a dżagiel za 140 wciąż się opłaca cool.gifZ jakiegoś powodu nie widziałem nigdy ściany Janka, Hayate w turnieju rolleyes.gif
ps za jakąś godzinę powinienem być w A weź poczekaj na mnie to coś pogramy ninja.gif
DOA
No po przeczytaniu wywiadu z Itagakim to teraz wiadomo ze beda reverse przynajmniej u Lei-Fang i Baymana te z DOA3 no i mam nadzieje ze pare innych osob tez je dostanie. Itagaki powiedzial tez ze sila reversow w DOA4 zwiekszy sie troche od tych w DOA3 (gluuupie posuniecie blink.gif ) no nic zobaczymy w praniu ale z tego co sie mowi to w DOA4 reverse bloki i w ogole beda bardziej usprawnione i nie takie proste juz jak wczesniej czyli niby szykuje sie nam gierka bardziej wymagajaca (mam taka nadzieje wink.gif )
Reset
Czemu ludzie chcą osłabienia reversów huh.gif Kara za revers jest ogromna i nitk po czyms takim nie zreversuje na pałę no i jeszcze są ciosy omijajace revers a w tedy lecimy na juggle'a...No wyjątkami są reversy wybijające albo multisy Ryu rolleyes.gif
Genra
QUOTE(Reset @ 25 05 2005, 12:20)
[A weź nie pitol co tongue.gif 10-30 ja wyciągam 119 on 170 trochę większa różnica prawda.Kolanko Bassa mi nie przeszkadza przeszkadza mi dżagiel po nim i jak osłabią ten dżagiel o 30-40 będzie jak wsam raz a nie że raz go złykam cośtam jeszcze i koniec a i zablokowanie za 80 a dżagiel za 140 wciąż się opłaca cool.gifZ jakiegoś powodu nie widziałem nigdy ściany Janka, Hayate w turnieju rolleyes.gif
ps za jakąś godzinę powinienem być w A weź poczekaj na mnie to coś pogramy ninja.gif
*

Spoko ty wyciagasz mniej, tylko masz rolla po ziemi gdzie nie łapie Cię większość midów, dużo lepsze poruszanie i jeszcze Christie jest duuuuużo szybsza. Popróbuj kiedyś po wcinać się takim Bassem gdy zaczynasz ten swój taniec puchami, Oczywiscie o limbo stunie Christie też zapominasz, tak wiem Bass ma lepszego tylko ze on musi trafić z odpowiedniej postawy i jeszcze na kancie.
Genra
Jeżeli ktoś ma czas , chęci i dobrego kompa to polecam ten filmik http://www.1up.com/do/download?cId=3140417 , jest to ten sam filmik co wcześniej tylko wzbogacony o jedną ciekawą scenke. Polecam szczególnie fanom Hitomi:]
DOA
Hmm szkoda ze od momentu pojawienia sie picow i tego filmiq nie pojawilo sie nic nowego huh.gif Nawt newsow nie ma nowych confused.gif Chyba ze o czyms nie wiem to mnie oswieccie ninja.gif
Infinite
Pojawilo sie pare nowych rzeczy, w tym pare scanow z Famitsu, ale nie prezentuja one nic nowego.
DOA
A gdzie mozna znalezc te scany z Famitsu? Bo niestety nie wiem unsure.gif
Genra
www.doacentral.com są gdzieś na stronie głównej.
DOA
No na doacentral to juz wszystko przeczytalem dry.gif No fakt ze sa jakies "nowe" info ale kompletnie nie zmieniaja faktu ze malo o tej czesci jest wiadomo... Jak zwykle Itagaki wszystko trzyma w tajemnicy closedeyes.gif Prawdziwy ninja.gif z niego...
Reset
QUOTE(DOA @ 15 06 2005, 13:13)
closedeyes.gif  Prawdziwy  ninja.gif z niego...
*

...alkoholik wink.gif
Co ma byc to bedzie ja w spokoju poczekam na 4 pykając sobie w 3 cool.gif
grosik
Nie ma co! od wrzesnia ostro zbieram na trzy szostke i tego deda bo normalnie nie moge, z Mutkiem jak sie widzimy to gadamy juz prawie o jednym, byle do zimy!
MUTTI
no dokładnie, ale trzeba by coś zagrać wreszcie hyh.gif mnie już tak ręce świerzbią na jakieś fighty, że chyba nawet w tekkena bym zagrał wink.gif Ciekawe kto jeszcze w to gra gdzieś blisko...

A na DoA wpadnij jakoś do Kasi przez weekend tongue.gif Przyjedź z Olą, to laski sobie pogadają a my zagramy i wszyscy będą happy biggrin.gif
Ozi
Oczekiwanie na 4 część DOA niech skróci Wam te kilka ciekawych artów/fotek... tongue.gif

I na koniec fotka, tylko pośrednio związana z serią DOA. hyh.gif

el ZAX
1 nowy skan...

A co do samej gry - liczę po prostu na kolejną, lekko usprawnioną częsc tejj swietnej bijatyki. Nie znam sie na tym gatunku, w DOA grywam amatorsko i przy najnowszej odslonie gry licze głównie na mega wywaloną w kosmos grafioze. Mam nadfzieje ze TN sie postara cool.gif
Infinite
Scanik fajny, ale niestety nie powala... Ja chce grafiki, dorownujacej renderom z Ninja Gaiden ;p

Ja tam juz odkladam, zeby miec ta gierke i nowego x'a w dniu premiery...
DOA
No niestety grafa nie powala na ten czas ale licze na fakt iz TN postara sie wykonczyc ta gra usprawniajac grafe do maximum hyh.gif No ale fakt faktem ze i tak bede musial miec ta gre i tyle. Nawet jak grafa nie zmieni sie powaznie od momentu pierwszysch picsow ktore sie pojawily to i tak gra bedzie dla mnie super! Oczekuje na nowe newsy z fotkami hyh.gif
Flik
panowie jedno pytanie. czy myslicie ze jest jakas szansa ze w doa4 ujrzymy Ein'a, ewentualnie jakas postac, ktora bedzie dziedziczyla po nim styl. niedawno zaczalem ostro trenowac i przy przesiadce nie mam zamiaru zmieniac postac.
ps. czy hitomi = ein? (nie moge aktualnie sprawdzic gdyz nie mam savea z doa3)
ps2 wiem ze ein to hayate z lukami pamieci)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.