Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Dead or Alive 4
Forum PSX Extreme > Kąciki > Forum Bijatyk
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Genra
QUOTE(SolNaciente @ 17 08 2006, 23:04) *

Prawda,comba owe można zatrzymać...ale chyba pieknie sie na nie patrzy,prawda?:)Szczegolnie na throw Hayabusy z mostku.....ach wub.gif

Akurat ten motyw byl slaby, kazdy to zna;p
mefi100
nie powiem ze zle, ale jakos bez polotu. Nie mniej jednak najbardziej to mnie dobija to "wciaganie" przeciwnika ktory juz prawie lezy na ziemi do dalszego juggla, przeciez to bezsensowne i nierealne (postac pada na glebe a tu ja ktos jeszcze kopniakieem podnosi do pozycji juggla lol) ze nie wspomne o tym iz to samo (przy odrobinie refleksu) mozna zrobiz z oponentem na tech rollu... no comment, Ogolnie gra sie fajnie ale takie wpadki potrafia wnerwiac..
SolNaciente
QUOTE(Genra @ 18 08 2006, 00:37) *

QUOTE(SolNaciente @ 17 08 2006, 23:04) *

Prawda,comba owe można zatrzymać...ale chyba pieknie sie na nie patrzy,prawda?:)Szczegolnie na throw Hayabusy z mostku.....ach wub.gif

Akurat ten motyw byl slaby, kazdy to zna;p

Może i każdy zna,ale przyjemnie sie go robi noobom biggrin.gif ...i wtedy widzisz tylko takie miny:" blink.gif "...
Genra
QUOTE(SolNaciente @ 19 08 2006, 18:55) *

Może i każdy zna,ale przyjemnie sie go robi noobom biggrin.gif ...i wtedy widzisz tylko takie miny:" blink.gif "...

Nie tylko noob ma kiepską mine gdy dostanie izune na moście, a jak jeszcze wejdzie HC to i mina doświadczonego Gracza będzie kiepska:p Inna sprawa że ja jak widzę super skillowego Hyabuse to już mam ochotę kogoś uszkodzić censored2.gif
Shinji-kun
Zonka to mozna zlapac, ale po multi throw Hayate ... wsadzic go w walce to juz trzeba byc HC wink.gif
Aramis
Smerec jest nienormalny bo mu Raijin siedzi cały w 95% przypadków tongue.gif .
Shinji-kun
Bo Smerec jest "nad-ludziem" O_o tongue.gif

Jest ktos chetny na spary na EP ? Ofkoz jezeli bedzie konsola ... gre biore ja.
Dabman
mega zuty i contery hayate probowalem od zasow dc, dopiero jakies 7 miechow temu zaczolem to sadzac na walkach z kumplami ( noobami ) przez ostatni okres jak mialem x'a 1 na 10 nie wchodzil, teraz juz jak dorwalem pada to musialem 2h pocwiczyc zeby zas wrocic do formy, mysle ze jak sie gra 1 do 3 postaci ( jak to jest w moim przypadku ) to klopotow z mega akcjami wielkich sie niema, inna kwestia ze w doa mozna wyczuc gracza z ktorym sie gra na codzien, i takie zeczy juz nie wchodza, poprostu nie ma okacji;)
FlyJ4ck
najlepsza jest Ayanne :>

ps: jak zdobyc wiecej niz 4 stroje dla jednej postaci?... bo 1 za story , 1 kupiony u zacka a reszta?

ps2 : moj gt : FlyJack chetnie zagram tongue.gif

GG: 1065910
Don_Pedro
milion nabywcow DoA 4!

www.next-gen.com.pl
Shinji-kun
QUOTE(FlyJ4ck @ 19 10 2006, 18:02) *

ps: jak zdobyc wiecej niz 4 stroje dla jednej postaci?... bo 1 za story , 1 kupiony u zacka a reszta?

Przechodz kazda postacia Time Attack po kilka razy (jedne maja 3 stroje inne wiecej, ze wskazaniem na panie).
tk
jak jest z systemem w doa4? sa jakieś znaczące zmiany? jak jest z reversalami na mid-kick'i? bliżej do trójki czy "ultimate'a"?
Genra
QUOTE(tekA @ 9 11 2006, 17:30) *

jak jest z systemem w doa4? sa jakieś znaczące zmiany? jak jest z reversalami na mid-kick'i? bliżej do trójki czy "ultimate'a"?

MK hold jest jak z DoAU
Dabman
ja tego doa bym powiedzial, "blizej do tekkena" powod? ehh odbicia od scian, ziemi i innych takich, wsumie wisowiskowe ( wiadomo doa ) ale mi bardzo przeszkadza w rozgrywce, dlatego wole doau
Velius
Wlasnie zakupilem DOA4,jak narazie nie moge przywyknac do zmian w systemie(ktore jednak mi sie podobaja) i do pada x boxa,ostatni raz gralem w DOA2 na PS2 wiec podwojny hardcore mam.Postaram sie szybko nadrobic zaleglosci i jestem ciekawy czy ktokolwiek z tu obecnych pyka w to jeszcze online i mialby ochote na jakis sparing czy cokolwiek?
C1REX
Ja mam X-a od niedawna. W DOA bede online gral juz niedlugo.

Natomiast do pada przywykac nie zamierzam. Poluje na sticka Hori, co jednak tak latwe do zdobycia wcale nie jest.
Velius
Skoro masz zamiar grac online,to prosilbym Cie o podanie Gamertaga(moze byc poprzez PW) lub na gg,bo jakos ciezko tu kogokolwiek znalezc;/
Velius
Bleh double post,z gory sorry ale chce zeby sie wyswietlilo jako nowy post bo sie juz porzadnie wku***.

Ok przechodze do sedna prosze o jakies porady jak walczyc z Hayabusa bo cholery dostaje,ostatnia moja stycznosc byla z DOA2,tak wiec 4 czesc sporo sie rozni,mimo wszystko radze sobie jakos i wyczuwam postaci,ale grajac online sparingi,hayabusy poprostu nie moge zniesc...Co chwila kazdy kolo ucieka gdzies w tyl i albo robi ten chamski rzut,albo wjezdz mi znikad wslizgiem(ten cios gdzie znika w dymku i nagle pojawia sie nad nami),jak mozna z tym efektownie walczyc?Narazie pomaga mi tylko blok + kucniecie zeby uniknac rzuto i wslizgu w tym samym czasie,ale nigdy nie wiem co napewno odpali no i taka walka mocno wkurza.

Sorry za brak profesjonalnego nazywania ruchow,ale wypadlem jak narazie z obiegu w tej kwestii i dopiero od nowa sie oswajam z gra,jezeli to cokolwiek pomoze to gram Ein'em.
C1REX
Wreszcie jestem online.

Pograłem chwilę i grało mi się super. To znaczy jestem cienki okropnie i wiekszość walk wtopiłem, ale samo połączenie nie sprawiało większych problemów. Tylko z jednym kolesiem mi trochę wolniej gra chodziła. Reszta była podobna do zwykłego versusa.

Wiem jednak, że jestem w komfortowej sytuacji:
-mieszkam w Londynie
-Mam łącze 24MB + 1,3MB uploadu + stałe IP.

BTW: Chętni do grania niech mnie dodają do listy.
XLive mam od dziś : )
Genra
QUOTE(Velius @ 30 11 2006, 23:55) *

Bleh double post,z gory sorry ale chce zeby sie wyswietlilo jako nowy post bo sie juz porzadnie wku***.

Ok przechodze do sedna prosze o jakies porady jak walczyc z Hayabusa bo cholery dostaje,ostatnia moja stycznosc byla z DOA2,tak wiec 4 czesc sporo sie rozni,mimo wszystko radze sobie jakos i wyczuwam postaci,ale grajac online sparingi,hayabusy poprostu nie moge zniesc...Co chwila kazdy kolo ucieka gdzies w tyl i albo robi ten chamski rzut,albo wjezdz mi znikad wslizgiem(ten cios gdzie znika w dymku i nagle pojawia sie nad nami),jak mozna z tym efektownie walczyc?Narazie pomaga mi tylko blok + kucniecie zeby uniknac rzuto i wslizgu w tym samym czasie,ale nigdy nie wiem co napewno odpali no i taka walka mocno wkurza.

Sorry za brak profesjonalnego nazywania ruchow,ale wypadlem jak narazie z obiegu w tej kwestii i dopiero od nowa sie oswajam z gra,jezeli to cokolwiek pomoze to gram Ein'em.

Praktyczniwe wszystkie ataki Hayabusy które wykonuje z "ongyoin" mozna wystepować.
C1REX
Oj cieniutki w tą grę jestem. Żaden kumpel nie chciał ze mną grać w poprzednie częsci i teraz to wychodzi. Czuję się taki malutki.

Dodajcie mnie do listy. Muszę się podszkolić, a ktoś przy okazji podniesie sobie na mnie rangę : )
C1REX
Coraz lepiej mi idzie. Gram wyłącznie Kryśką - tania i łatwa. Na początek jest ok.
Dwie rangi w górę w ciągu jednego posiedzenia daje : ) na gębie.
Masa noobów, ale i sporo naprawdę kumatych ludzi siedzi.

Powiedzcie mi tylko, gdzie mam szukać dobrych informacji o DOA?
Na DOA central podają takie gwaranty, które można przerwać w każdym możliwym miejscu. Przedszkole tam jest.

Uzależniłem się od tej gry.

BTW: Problemów z łączem w ogromnej większości przypadków nie mam. Tylko emula trzeba wyłączyć.
raVen20
A co daje ta ranga w DOA?
C1REX
QUOTE(raVen20 @ 3 12 2006, 21:32) *

A co daje ta ranga w DOA?

Prestiż. Satysfakcję. Szacunek. Kasę za wygrane walki (do wydania w sklepie Zacka)

Łatwiej też o grę z najlepszymi.

No i można dostać bezwartościowe Achievmenty.
Velius
Ja nie moge narazie wyjsc z C,mam pecha i albo trafiam na bardzo dobrych graczy ktorzy mloca Hayate,albo noobow ktorzy napieprzaja jeden guzik i mnie denerwuja.Albo to ja jeszcze jestem noobem i nie potrafie tej gierki do konca ogarnac;p
C1REX
QUOTE(FlyJ4ck @ 19 10 2006, 17:02) *

Wersja dla nadludzko cierpliwych: przechodzenie Story/Time Attack w każdym stroju (info z gamefaq)
Wersja dla normalnych: Kupowanie w sklepie Zacka (tylko na live)

Niektóre postacie mają tylko 4. Nawet Kryśka ma ich tylko tyle.

BTW: Dodaj mnie do listy. Jak będę wolny, to chętnie pogram z Polakiem.
Velius
QUOTE(C1REX @ 4 12 2006, 02:10) *

QUOTE(FlyJ4ck @ 19 10 2006, 17:02) *

Wersja dla nadludzko cierpliwych: przechodzenie Story/Time Attack w każdym stroju (info z gamefaq)
Wersja dla normalnych: Kupowanie w sklepie Zacka (tylko na live)

Niektóre postacie mają tylko 4. Nawet Kryśka ma ich tylko tyle.

BTW: Dodaj mnie do listy. Jak będę wolny, to chętnie pogram z Polakiem.

Moze masz ochote na rundke teraz ze mna?(wyslalem pma ale brak odzewu;p)
C1REX
Moze masz ochote na rundke teraz ze mna?(wyslalem pma ale brak odzewu;p)

Nie mogę teraz. Rano zaczynam czternasto (!!) godzinną zmianę. Zastępuję kumpla w pracy.

Możemy zrobić sesję treningową. Też jestem jeszcze noobem. Ranga A, to najwyższa z jaką jestem w stanie teraz wygrać. Sam jestem na B (awansowałem ze spadku na D).
Velius
Ok,to czekam jutro,bede online tak pewnie wieczorkiem,a najbardziej by mi odpowiadalo kolo 23,ale jeszcze sie zobaczy.

Ja mam kupe porazek bo niestety honor przemawial glosniej niz rozsadek i juz pierwszego dnia jak dostalem w tylek od korenczyka z ranga SS,ubzduralem sobie ze musze go pokonac...no i 12 loses w dupe:D ale raz bylem blisko!
C1REX
BTW: Ma ktoś z tu obecnych Live'a, co zna się na Christie i/lub Baymanie?
Reset
No w arenie od czasu do czasu grywam ja XArena lub xArena nie pamiętam dokładnie tagu cool.gif Krycha to mój main biggrin.gif I o ile jest łatwa to z wygrywaniem są problemy sad.gif Jeszcze ją dosyć mocno słabili po patchu.Podstawa u Krychy to punche najszybsze w grze dosyć upierdliwy p+rzut po którym ma wredną zgadywankę typu: jak coś robią to p+P,P i mają stuna a jak blokują to rzucik, kiedyś po prawie każdym wybiciu siedziało P,P,d+P,P, p+K,P ale teraz trza mocno stuna nabić.Seryjki na noobów to P,P,d+K,P dwa ostatnie idą na low i dają stuna jak d+K wejdzie to P też chyba że zrewersują.Postawa jest fajna ale trza to dobrze używać niestety ja mam lagi często i mnie szlag trafia przy tej grze dry.gif Odnośnie Baymana to do Genry tongue.gif polecam wyuczyć się jego holdów które ida w multisy.Odnośnie naliczania statsów to grajcie bez obaw z lepszymi wy za porażkę macie -100 on jak przegra to od razu dostaje -1000 a wy jesteście o tyle samo do przodu biggrin.gif
Einem da się wygrywac jak pokazał kolega z Canady wygrywając WCG
Odnośnie Hayabusy to jest to największe ścierwo w tej grze i trza z tym żyć sad.gif Teraz śruba z łepkiem jest karalna rzutem, trza o tym pamiętać, a jak znika to odrazu zaczynam 8wr, Krychą jest lepiej bo robię postawę i jej specjalny SS który zazwyczaj mu na plery wejdzie icon_twisted.gif
Velius
Ostro sobie pogralismy z C1REXEM,ale przydaloby sie wiecej osob z polski,nikt nie jest chetny na ustawke na DOA4,moze jakis doswiadczony gracz chce potrenowac slabszych?;p
raVen20
Hej ja chętnie zagram dziś koło 20..
C1REX
Ja mogę np. w sobotę za dnia. Ewentualnie piątki i soboty wieczorem, jak nigdzie nie wyjdę.
W tygodniu to różnie - ostatnio bardzo trudno dostępny jestem.

Zna ktoś beztresowy sposób na pokonanie setki w survivalu? Chciałbym zdobyć wszystkie achievmenty w tej grze.

BTW: Smerec ma trzecie miejsce na świecie w time attack. Niecałe 3 minuty. Oczywiście koleś jest z tego forum.
raVen20
Co daja te achiwmenty?
C1REX
Wyższy gamescore, ktory daje tyle, co punkty w grach. Profity z tego są w granicach satysfakcji jedynie : )
C1REX
Coraz lepsza mi się ta seria wydaje. Nadal jestem okropnie cienki, ale powoli zaczynam pojmować tą grę. To niesamowite, jak ta ra wynagradza czas spędzony przy konsoli. Jestem teraz na B+ i ocieram się o A. Czasem nawet wygram z kimś z S. W sumie to słabo jednak.

Mam spore zaległości, bo praktycznie nie grałem nigdy w Tą serię. Wydawała mi się noobfriendly. Mocno się myliłem.

Większość postaci nie wymaga dobrego manuala, ale trzeba sporego ogrania. Trzeba wiedzieć co, jak i gdzie należy przerwać/karać. Tego wszystkiego do ogarnięcia wydaje mi się sporo więcej, niż w grach namco.

Do tego dochodzi balans ciosów. Można używać naprawdę całej command listy i być skutecznym. Ba, tu nawet takie ładne granie się opłaca. Poza dostawaniem pochwał od graczy, budujemy świetne mindgame,y. Obrażenia i karalność jest naprawdę fajnie dobrana.

Szkoda tylko, że tak mało polaków na Livie. Wszyscy w Gears of War grają.

Seria świetnie się rozwija. Coraz silniejsza konkurencja dla gier namco i segi rośnie. Osobiście stawiam DOA teraz w tym samym szeregu co Tekkena, Virtuę i SC.

BTW: W rankingach widzę znanych graczy w inne gry. Np.: XCTU, JinMaster.
Zmieniłem też zdanie o DOAcentral. Powinienem pomyśleć, zanim coś na forum chlapnę.
Vince
Fajnie, ze pojawiaja sie nowi, ktorzy doceniaja gierke smile.gif Co do DOACentral to oni maja glupi nawyk laczenia mixupow przechodzacych w juggla. Tak jakos utarl sie sposob zapisywania tych rzeczy. Ba, nawet w oficjalnym poradniku (ja mam do DOA3) zapisywane wszystko jest wlasnie w ten sposob. Poza tym Central potrafi byc kopalnia waznych info - poza topicami "Kasumi > all" sa tez frame daty i masa fajnych filmikow. Autentycznie nie myslalem, ze mozna grac tak Ayane jak jeden z kolesi na azjatyckim turnieju to zaprezentowal. No i masz racje - manualnie nie jest bardzo wymagajaca, ale za,je,biscie wynagradza kombinowanie, wszechstronne uzywanie command lista i czas poswiecony na trening.
Smerec
Z chęcią bym pograł po LIVE w DOA4 gdybym miał lepszego NET'a:( I mnie też cieszy rosnące zainteresowanie DOA4 więcej graczy to wiecej przeciwników:P
Beregond
Chciałbym zadać takie niezbyt mądre pytanie, a mianowicie czy ma znaczenie czy gram na padzie z ogonkiem czy bez? Czy różnią się szybkością przesyłania sygnału czy coś w ten deseń? Skoro mam grać w taką grę w której ludzie liczą ile poszczególny cios zajmuje klatek to pomyślałem że to może mieć znaczenie...

A tak poza tym, jeśli ktoś niezbyt ograny ale cierpliwy by się uparł to mógłby grać skutecznie biorąc na początek Ayane? Myślałem jeszcze nad Kokoro, a ewentualny wybór to Elliot lub Hitomi... Doradziłby ktoś którą z tych (lub innych) postaci sobie wybrać?

I tak na zakończenie, które postacie uznawane są za najbardziej popularne/najbardziej przegięte? Szczerze mówiąc wolałbym wybrać coś ciekawego i rzadszego i tego się trzymać...

C1REX
QUOTE(Beregond @ 14 12 2006, 20:30) *

Chciałbym zadać takie niezbyt mądre pytanie, a mianowicie czy ma znaczenie czy gram na padzie z ogonkiem czy bez? Czy różnią się szybkością przesyłania sygnału czy coś w ten deseń? Skoro mam grać w taką grę w której ludzie liczą ile poszczególny cios zajmuje klatek to pomyślałem że to może mieć znaczenie...

A tak poza tym, jeśli ktoś niezbyt ograny ale cierpliwy by się uparł to mógłby grać skutecznie biorąc na początek Ayane? Myślałem jeszcze nad Kokoro, a ewentualny wybór to Elliot lub Hitomi... Doradziłby ktoś którą z tych (lub innych) postaci sobie wybrać?

I tak na zakończenie, które postacie uznawane są za najbardziej popularne/najbardziej przegięte? Szczerze mówiąc wolałbym wybrać coś ciekawego i rzadszego i tego się trzymać...

Gra jest dość dobrze zbalansowana, ale przyjęło się, że wszystkie ninje są mocne.
Topem jest Hayabusa. Niemal na równi leci Hayate i Ayane. Potem są Gen Fu, Kasumi, Leon i Kokoro.

Najłatwiejsze do opanowania z tych mocnych, są podobno Hayate i Kasumi. Ayane też jest dość prosta.

Ja gram Christie która jest bardzo łatwa do opanowania, ale jednocześnie jest jedną z najsłabszych postaci w grze. Jednak tu nie ma tak wielkich różnic i nawet z Hayabusą na S czasem wygram.

Rodzaj pada nie ma znaczenia. Inna sprawa, że pady są maksymalnie syfne do bijatyk.

BTW: Wreszcie po 300 walkach jest ranga A. W sumie teraz widzę, że to zupełnie żadne osiągnięcie nie jest. Ludzie z A to jeszcze leszcze są (średnio, bo czasem i z C się kumaty trafi)
raVen20
Dziwne,
Wczoraj zagralem sobie time atack oczywiscie ustawienia default
Christie i przed 7 walka pojawil sie filmik jak Spartan wychodzi z drzwi i cos tam mowi no i walki z nią.
Czy ktoś tak miał?
No i czy da się jakoś zdobyć to Kimono dla Kokoro?
Jeszcze o achivmenty , te ukryte to jakie oczywiście w DOA
Smerec
Nom wiele razy miałem jak SPARTAN wchodzi na 7planszy w Time Attack by mi zepsuć jakiś dobry wynik:) jedyna metoda na kimono to zmiana w plikach, ale do tego trzeba mieć przerobioną konsole i pare programiko. Niestety nie bawiłem się tym jeszcze w DOA4 bo mam nieprzerobiona konsole. Ale w DOA3, DOAu2, Ninja Gaiden i DOAX nie było najmniejszych problemów z modyfikacjami plansz i strojów:) Choć nie sądze by były problemy w DOA4 co widać po pierszym miejscu w Time Attack amerykanina(i po 3miejscu jego kolegi:)) którzy podmienili zapewne prawie wszystkie plansze na RING(sciany bardzo blisko i +20dmg od uderzenia w sciane) by uzyskać lepszy rezultat czasowy, bo odziwo na TIME ATTACK TAG gdzie plansze są podobne ci amerykaninie nie są już tacy super:) Tu masz wszystkie Achivmenty spisane razem z tymi ukrytymi http://www.gamefaqs.com/console/xbox360/code/928260.html.
raVen20
Dziwi mnie tylko dlaczego pokazane jest kimono a nie ma go w grze?
Może Tecmo wyda jakiś dodatek?
Beregond

Najłatwiejsze do opanowania z tych mocnych, są podobno Hayate i Kasumi. Ayane też jest dość prosta.

Hmm, no dobrze, skoro twierdzisz że poradzę sobie Ayane to wierzę na słowo- dzięki za odpowiedzi.
Reset
Hayate dostał trochę osłabień po ostatnim patchu i na samym topie został tylko Ryu biggrin.gif W doau i doa3 była to ciekawa postać, miała bardzo fajnego i nawet trudnego dżagla który niestety tutaj już nie siedzi sad.gif (tzn siedzi ale właściwość ciosu jest inna).Postać prosta, w cale się nie trzeba uczyć izuny aby wygrywać, chory demage, chore set upy itp.Co do Ayane to ta postać ma, że tak powiem drugie dno blush.gif Owszem można grac biednie i odwalać standardy, ale im dłużej gramy tym wiecej odkrywamy biggrin.gif Ayane ma chyba najlepszy movment w tej grze, możliwoś odkręktek/dokrętek prawie po każdej akcji sprawia iż kombinować można dowoli.Z topów (męskich) najbardziej w tej części lubie Janka biggrin.gif daje rade ale niestety w naszych internetowych warnkach, nie daje rady nim grać po niecie sad.gif Hitomi tez sobie człowiek poradzi babka ma power, ze ho ho.Co do postaci ciekawych i nie za częśto używanych hmm Brad jest najlepszym przykładem, ziomek ten jednak wymaga dużo cierpliwości cool.gif Pogrywam też Tiną i Helenką (hehe d,d z postawy DAJE RADE icon_twisted.gif )
Tutaj każdy znajdzie coś dla siebie.
Krysia słaba nie jest tongue.gif tylko trza dobrze wiedzieć jak przykapić, fajne akcje z postawą też ma, ale znowu nie na net bo trzeba dokładnie bufforować mad.gif
C1REX
QUOTE(Reset @ 15 12 2006, 23:10) *

Krysia słaba nie jest tongue.gif tylko trza dobrze wiedzieć jak przykapić, fajne akcje z postawą też ma, ale znowu nie na net bo trzeba dokładnie bufforować mad.gif

Też tak myślałem, ale zmieniam zdanie. Poza szybkimi punchami mało ma.
Ma bardzo słabe przechwyty. Tylko jeden (na low punch) wybija. Bardzo słaby dmg pojedyńczych ciosów i jugli. Słabe rzuty. Slabiutkie lowy. Slaby wall game. Sporo akcji nie ma alternatywnego zakończenia i jedyne zaskoczenie przeciwnika, to nie skończyć akcji.

Zaletą jest, że to bardzo mało popularna postać. No i czasem przez ten brak alternatywnych zakończeń kumaci gracze faktycznie dają się nabierać na cancelowanie akcji i przechodzenie w rzut lub delay ciosu.

Tiną i Bassem też dużo ludzi nie gra. Ja wuduję głownie 4 ninje, jana, kokoro, brada, eliota. Czasem Gen Fu, Leon. Dosłownie raz grałem z Tengu - koleś jednak dobrze obeznany z tą postacią i grą - pogrom na mnie.
Reset
Poza szybkimi punchami ma jeszcze g/t+K co prawda teraz nie juggluje jak kiedyś mad.gif ale to jej jeden z najlepszych midów biggrin.gif Jako jedna z niewielu postaci może przeskoczyć dosyć łatwo nad wstającą postacią i wylądować na plerach przeciwnika.p+rzut do dla mnie jeden z najlepszych rzutów w grze laugh.gif , jeżeli za plecami mamy ścianę lub przeszkodę to t+rzut jest wyśmienitym rozwiązaniem, albo zwiekszony demage albo duży stun i zgadywanka.Ona ma dobry demage z ciosów ale trudno nimi trafić biggrin.gif Ściana nigdy nie była jej dobrą stroną a teraz jeszcze można reversować od razu po wpadnięciu na ścianę.Lowy ma dobre ale tu wchodzi postawa i trudności jej wykorzystania na netcie.Ogólnie to jest taki fajny sredniak tylko nie wiem czemu pojechali ją w patchu i zrobienie najsilniejszego dżagla jest teraz mocno utrudnione sad.gif
Beregond
Uhm, czy to brednie co słyszałem, czy może prawda że jak się nie ma ogrania Ayane to po wykończeniu akcji dostaje się jakiś chory dmg w plecy?

g/t+K

Ech, już tak dawno nie grałem w jakąś porządną bijatykę że mam problemy z rozszyfrowaniem tego... Mógłby ktoś szybko przypomnieć wszystkie skróty?

Aha, te gajdy na gamefaqs są w jakiś sposób użyteczne czy to tylko brednie niedzielnych graczy?
Vince
QUOTE(Beregond @ 16 12 2006, 10:57) *

Uhm, czy to brednie co słyszałem, czy może prawda że jak się nie ma ogrania Ayane to po wykończeniu akcji dostaje się jakiś chory dmg w plecy?

Hmm, mozna to tak okreslic biggrin.gif Albo w plecy albo na kucajacego tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.