Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Star Wars Episode III: Revenge of the Sith
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Nintendo DS
erix
Co myślicie o tej gierce ? Miała właśnie premierę w USA i dostała na GS ocenę 7.3 - good . Wygląda dość fajnie (choć 2D - ale są też sekwencje 3D ) .
Zarzucam troche fotek :

-------------------------------------------

-------------------------------------------
szczurek
od czasu zagrania w to na GBA mam dziką chęć posiadania tego na DSa. Jaka piękna rzeźnia, omg. Walka z Hrabią Dooku to czysty hardkor dla palców. Argh, ja to chceem

starwars.gif
..::XMANiAK::..
chyba jedynie stylus bedzie sluzyl jako drazek w etapie latanie w 3d, reszta to pewnie jakies minigry... confused.gif
szczurek
mi to lata koło parasola, sama rzeźnia mi wystarczy
dante2003
Touchscreenem będzie się odpalać ataki.
..::XMANiAK::..
chyba palcem niz stylusem [chyba ze pauza by wziac do reki stylusa tongue.gif hyh.gif]
erix
ciekawe kiedy bedzie w europie ...
szczurek
w videogamesplus wyląduje 6 czerwca, cena 45 kanadyjskich dolców. Ja biere z tamtąd...

starwars.gif
erix
hmmmmm , chyba tez sie załapie . O i jak cos to mógłbyś więcej sztuk sprowadzic ??
erix
Czy to możliwe że w mad games . pl , była już dostępna ta gra ? Bo na stronce jest do zamówienia ...

ps. sorry za double posta 'a blush.gif
szczurek
mozliwe, ale ta cena, brr koszmar. To ja chyba jednak wole sprowadzic z zagranicy.....
erix
Na DVDcrave kosztuje 140 pln z hakiem . To chyba w sumie z przysyłka wyjdzie tyle co z madgames ... A może taniej question.gif
szczurek
przesyłka z DVDCrave wynosi 10plnów więc chyba wyjdzie taniej niz w MadGamesie z MadCenami
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.