Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Mario Kart DS
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Nintendo DS
Stron: 1, 2
Adam First
oho, dzisiaj dotarla paczka z kanadyjskiego sklepu, i juz moge pocinac.
i pocinalem.

jestem ... pod wrazeniem. ekstra, naprawde cieszy miche. : )
hm, mozeby zalozyc ogolny temat, taka niby baza danych, i tam sie umawiac na jakies meczyki po wi-fi?

sie robi.
Adam First
21sp
gwiazdka.
robot.

oj, bo wlasnie gralem na Worldwide, i mialem wyscigi z jakims robocikiem. odstawial wszystkich na kilometr, i mial gwiazdki przy ksywce.
wie ktos o co chodzi?
jakis pro gracz czy ki czort?
Dark koki
1 gwiazdke przy ksywce zdobywasz wtedy gdy przejdziesz wszystkie Grand Prix na co najmniej 1 gwiazdkę, 2 gwiazdki przy ksywce jak wszystkie Grand Prix przejdziesz na 2 gwiazdki, a 3 się domyśl biggrin.gif
marcin0903
Sorki, że odkopuję temat, ale mam pytanie, czy za ukończenie Missions są jakieś bonusy? Np. na 3 gwiazdki wszystkie zadania?
Aha i są jakieś jeszcze bonusy jak się przejdzie Grand Prix wszystkie na 1/2/3 gwiazdki, bo za samo ukończenie odblokowywują się postacie.

Ktoś chętny na WFC Match smile.gif? Jeśli tak to pisać na GG: 6222422
Aem
Rzucilem sie na Mario Kart zwabiony siwetnymi ocenami i recenzjami i.. zawiodłem sie. Co prawda odpalilem jedynie kilka wyscigow, ale odnioslem wrazenie strasznie slabego poczucia dynamiki.. Niby ten Marian popylal szybko i przescigal kolejnych oponentow ale z drugiej zupelnie nie czulem tej szybkosci.. Tak na pierwszy rzut oka zapowiada sie to samo co w Crash Team Racing tylko z innymi trasami, postaciami i power-upami.
ogqozo
CYTAT(Aem @ 23 09 2008, 12:19) *
Tak na pierwszy rzut oka zapowiada sie to samo co w Crash Team Racing tylko z innymi trasami, postaciami i power-upami.

Dziwne, żeby tak nie wyglądało, skoro CTR to zrzynka z Mario Karta.
Aem
Osobiscie klimat, trasy, postacie i wszystko inne podpasowalo mi bardziej w CTR. Kwestia gustu.
ogqozo
Nie mówię, że gorsze. Mówię, że zrzynka, więc nie dziwota, że przypomina.
Sarge
Dopiero teraz mam okazję pograć w Mario Kart DS i muszę przyznać, że zabawa jest przednia smile.gif . Nawet teraz, te 3 lata po premierze co tylko pokazuje, że takie gry się nie starzeją wink.gif . Już w Single'u gra się przyjemnie, ale gdy dziś odpaliłem online, zasiedziałem się jakieś dwie godziny, choć miałem włączyć tylko na chwilę biggrin.gif . Oczywiście sporo tu też zależy od przypadku, ale ogólnie na razie "cienki bolek" jestem bo udało mi się wygrać jak na razie dopiero kilka wyścigów wink.gif .

Panowie, może jakaś ustawka w weekend wink.gif ? Chętnie pograłbym z ekipą z forum, ale nie wiem czy ktoś tu jeszcze w tego Mario Karta gra smile.gif . Są jacyś chętni?
RoL
Ja czasem jeszcze gram online, ale tez jestem cienki ;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.