Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak oceniasz design Xbox360?
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2
_Bardock
No więc ja z tym nowym Xboxem?
Podoba się czy nie?

PS:
TUTAJ macie zdjęcie
C1REX
Mi to przypomina wyglądem produkt Apple. Dosłownie małe dzieło sztuki. Będę musiał chyba TV wymienić, aby przy tym cudeńku nie szpecił pokoju : )

Raptor
Ujdzie... nie jest zle. Przynajmniej ladniej wyglada od ps3 :S
Mike
wyglada w porzadku, ale mimo wszystko wizualnie wole poprzednika..

i tak najdladniejszy byl DC ;>
Zgub4
Jest ładny podoba mi się x2.gif
gwiazdka
Jest ładny i Już smile.gif
ale stary x2.gif był ładniejszy smile.gif
srok@
jka tam widze wtyki na 2 pady :>
..::XMANiAK::..
wg. mnie jest sredni, stary X mial charakterystyczne cechy [duze X na obodowie, czarny kolor i zielone oko w srodku X]

ten mi sie nie podoba ze wzg.
-kolor [beda panele ale to niewszystko musi byc tez cala obudowa do zmniany [i pewnie bedzie smile.gif]
-ksztalt )(
-napisz Xbox 360 "zwykla czcionka TNR"
Marlon
Jak dla mnie jest po prostu średni - pad wymiata, konsola również, gdyby nie... Przedni panel - dla mnie jest niezbyt przemyslany, chaotyczny i brzydki. Reszta jest ok.
sildar
QUOTE(C1REX @ 17 05 2005, 00:06)
Dosłownie małe dzieło sztuki.
*

I tu sie absolutnie zgodze. X360 wyglada nowoczesnie, i wlasnie jak takie male dzielo sztuki. No, w koncu byl projektowany przez rzezbiarza happy.gif
Diabeu
jakoś ten stary pseudo kulisty dizajn mi bardziej pasował

ten jest na poziomie, jak się pomaluje to będzie lepiej
Humulus XP
Przynajmniej jest ładniejszy niż PS3, które wygląda jak hybryda skanera i drukarki.
kubson
mi sie podoba smile.gif pad wyglada lux konsola tez niczego sobie biggrin.gif
Flaha
Mi sie nowy Xbox bardzo podoba excl.gif excl.gif wreszcie bedzie pasował do mojego TV (taki fajny srebrny plaski sony tongue.gif ) wraz z moim kinem 5.1 bedzie to wszystko pięknie wyglądało excl.gif excl.gif I jeszcze te pady ahhh wub.gif x2.gif bo x2.gif 360 bedzie najlepszy excl.gif excl.gif
Ceglash
Wygląd - miernota dry.gif Gorzej niz PS3. I czy zawsze Xbox musi byc taki wielki? laugh.gif
Saunter
Chyba coraz bardziej sie przyzwyczajam. Poczatkowe wrazenie bylo srednie, po pierwszym naprawde cudnym Xboxie to wydawalo mi sie gorsze. Zobaczymy, jak na razie Xbox 1 gora ale mozliwe ze pozniej 360 zajmie palme pierwszenstwa. Pad maly - bedzie ciekawie (ten przycisk na logo X rulz)
Michas
Na pierwszych fotkach jakie widziałem wygląd przyprawiał mnie o mdłości , ale teraz jak są już lepszej jakości i widać wszystko tak jak trzeba to musze przyznać że podoba mi się nawet bardziej niż PS3 choć ten drugi też nie jest jakimś brzydalem.
Stachu
Hmmm...wygląd obu konsol mi podpasował. 360 dorownuje PS3 pod względem dizajnu przez wymienielne panele...niezły bajer imo.

Tylko ten kolor biały jest beznaziejny, reszta bardzo spoko...stylowo

Napewno nie bede go musiał chować pod stół tak jak iXa od czasu do czasu gdy gości w mojej chacie.
laugh.gif
CheeseOfTheDay
W porzondalu.
SIKI
W skali szkolnej dla mnie 5/6
Po zmienieniu przedniego panela i lekkim tuningu diody na niebieski będzie 6/6 biggrin.gif
X360 > PS3
padów nawet nie porównuje -__-
Jędrek
Nie bede tu podawal tego w skali szkolnej, jednak dla mnie to rewelacja. Poczatkowo mi sie nie podobal (1st zdjecie konsoli na jeux-france), potem coraz bardziej. Teraz tak mi sie podoba, ze nie widze sensu zmieniania przedniego panela. Mogli by wreszcie postawic ja poziomo ;]
DOA
W zasadzie jej urok polega na prostocie wykonania i chyba to mi sie najbardziej podoba nie jakis shit w kolorach pawia tylko stonowane kolorki i to jest styl cool.gif podoba mi sie happy.gif
Soul
Aaaaaaa jak te gry wygladaja ja chce nowego iXa dawac go tongue.gif
mlokon
wg mnie może wyglądać jak stare magnetofon byle spełniał swoją role tongue.gif
Solidny (pan)
Według mnie po prostu dobry. Nic niezwykłego, ale bardzo estetyczny.
CheeseOfTheDay
QUOTE(mlokon @ 17 05 2005, 18:24)
wg mnie może wyglądać jak stare magnetofon byle spełniał swoją role tongue.gif
*

Słuszne podejście closedeyes.gif

A mnie się bardzo spodobał blush.gif
el ZAX
Na 100% bede mogl ocenic jak konsola bęzie stała pod moim TV tongue.gif ale na zdjeciach wygląda całkiem całkiem. Fajny jest Ring of Light, konsolka ma oble ksztalty i jest mala tylko srednio mi sie podobaja te akcenty wlotów/wylotów powietrza na górnej częsci:/ No i szkoda ze nigdzie na obudowie nie ma logosa kolorowego. Ale ogolnie mimo wszystko podoba mi się smile.gif
emik
nędza..
Jakim
Dizajn podoba mi się o wiele bardziej od tego z Ps3 ale tez o wiele mniej od tego z Revolution...
tk
Na początku design przypominał mi trochę słabej klasy odtwarzacze dvd ale po jakimś czasie zaczął mi się podobać. Szkoda tylko, że nie mamy charakterystycznego X'a gdzieś na konsolce. X360 lepiej prezentuje się w pozycji pionowej i już myślę jak by go usadowić, żeby ładniutko to wyglądało. Niesety nic nie przebije wyglądu Revo, IMO number one.
AkUz
Konsolka wyglada w porzadku w sumie stawiam ja na 1 miejscu w tym aspekcie...nie wiem co widzicie w tym hubie..tzn w Revo biggrin.gif
Jakim
Jest mała ma (pipi) dizajn i fajny kolor. Widac że jest zbudowana z fajnego plastiku. Poza tym lubie kolor czarny i Ps3 jak już bym kupował to także w kolorze czarnym;]
Razer
Znajomy po tym jak pokazalem mu zdjecia zapytal "ale w ktora to strone?" - swietna opinia na temat x36:) Ladniejszy niz "lexmark ps3" smile.gif
peter
wygląda świetnie design jak ktoś już wspomniał na styl Apple Xbox360+iPod świetne połączenie oceniam wygląd 9+/10
plej
A widzieliście jak mógł inaczej wyglądać X360?
obadajcie TU prototypy nowego X'a...
MURZYN
wyglada jak elektryczny czajnik na wode ahahaha
..::XMANiAK::..
wszystkie prototypy mialy 4 wersja starego pada ale ostatnie 3 juz po 1 wejsciu tongue.gif
erix
Mi wygląd X360 odpowiada - 7 / 10
.:MicK:.
Design x-pudła nie podoba mi się za bardzo tongue.gif . W pozycji horyzontalnejjest ok, ale w pionie..... to normalnie kicha. Ten klepsydrowaly kształt.... fujj. Pad cool ( bo bezprzewodowy), reszta na 3+. O bebechach x'a nic nie wiem więc też nie piszę. Powoli skłaniam się w stronę Revolution od Ninny. twisted.gif
Radzik
Nowe konsole w zasadzie nie przypominają juz konsol a jakieś wypasione kombajny multimedialne badź DVD playery. Mimo wszystko nowy X prezentuje sie lepiej od podobnej do drukarki PS3 o padzie nie wspominając. Jednak kolor czarny lepiej by pasował do 360-tki.
Ryo-San
QUOTE(Radzik @ 19 05 2005, 16:48)
. Jednak kolor czarny lepiej by pasował do 360-tki.
*

bialy plastik jest duzo tanszy w produkcji niz czarny...no ale powini zrobic jak Sony..dac nam kilka kolorow do wyboru i po sprawie..
Hlipo
jak zobaczyłem pierwszy raz nowego x'a z stwierdziłem kaszana ale był on na małej fotce ale gdy teraz zobaczyłem szczegóły zmieniłem zdanie
Ce.
A mi sie podoba...w porównaniu z przypuszczającym wygladem PS3 ty wygrywa. Nawet pada mają lepszego.A własnie bedzie na srodku przyciskXbox Guide Button to nawigacji po Xlive a takze wyłaczenia konsoli wink.gif bo bedą bezprzewodowe
MURZYN
ogladalem relacje z targow i byl pokazany ten nowy X a na jego przod padal roznego rodzaju obraz
tak jakby mial miec kilka rodzajow przendiego panelu, taka zmienna nakladka
nie wiem czy to zrobili sobie tak o czy bedzie cos takiego bo w wywiadzie z koelsie od X nic o tym nie wspominali
Ryo-San
przedni panel będzie mozna sobie zmienic na jakis inny..to zostalo juz potwierdzone jakis czas temu;]
sildar
Dla mnie design X360 to rewelka ;] Nie wiem czemu niektorym sie niepodoba, ale w sumie gust jest rzecza wzgledna. O padzie rowniez nie moge powiedziec zlego slowa - poprostu bardzo ladny i na oko wygodny pad. W dodatku ta dioda i specjalny przycisk dla XBL icon_twisted.gif
Mike
QUOTE(Ce. @ 19 05 2005, 18:30)
Nawet pada maja lepszego.A własnie bedzie na srodku przyciskXbox Guide Button to nawigacji po Xlive a takze wyłaczenia konsoli wink.gif bo bedą bezprzewodowe
*

mnie sie ten pomysl nie bardzo podoba, qrwicy dostane jak w czasie wymagajacej sesji wcisne przez przypadek "power" na padzie x[
kubson
na bank nie bedzie to tak ze raz sie nacisnie i konsola sie wylancza pewnie bedzie trzeba przytrzymac lub jakies info wyskoczy biggrin.gif
Fil-O
Co moge powiedziec, nowy XBOX wymiata, jest na pewno najladniejsza z konsol nowej generacji. wub.gif wub.gif wub.gif Zarówno w pozycji pionowej jak i poziomej prezentuje sie oblednie. I ten przycisk POWER, po prostu POWER. blush.gif Ten sprzet ma dusze. smile.gif
Frank Jaeger
Jak dla mnie rewelacja ;] PS3 wygląda jak chlebak, a Revo jakoś tak pospolicie.. imo X360 jest najładniejszym next-genem..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.