Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: KillZone 2
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
Trzcina
Cytuje : - koszmarna jakosc textur - przywodza one na mysl jak zywo PS2...i to jest najwiekszy az kujacy w oczy minus tej gry...

http://media.ps2.ign.com/media/488/488222/img_4028604.html

Screen z final fantasy 12, pierwszy z brzegu jaki byl na IGN. Jezeli znajdziesz w killzone tekstury ktore wygladaja 'rodem z ps2' to bedziesz moim guru.

Oczywiscie NIEKTORE i mowiac to mam na mysli glownie poczatkowa teksture statku latajacego sa slabe, ale zeby mowic ze calosc jest zla? To juz trzeba cos ze wzrokiem, obiektywizmem, albo czyms jeszcze innym nie tak. I obojetnie co bys teraz nie pisal, to ja bede cie lapal za twoj cytat i pokazywal jak bardzo bredzisz. Kwestia tylko czy bredzisz dla samego bredzenia, czy bredzisz bo lubisz, czy tez bredzisz bo sie nie znasz a koniecznie chcesz napisac cos co zostanie zapamietane.

Tyle w tym temacie nie chce mi sie dluzej bawic z kims, kto twierdzi w taki sposob bo uwazam to za CALKOWITA strate czasu.
YETI
CYTAT(walek @ 15 07 2007, 02:37) *
update nr.2
Sony zrobiło nas w konia (tz.tych którzy oglądali na gamespocie konferencje). Nie wiem jakim cudem to zrobili, ale to co my dostalismy to była skrócna wersja. Ponizej wklejam linki, gdzie dwó uczestników konferencji nagrało wszystko na tel. komórkowy. Słaba jakość, ale przynajmniej widzimy ten "cover system", i dłuzszy gameplay.

http://www.gametrailers.com/player/usermovies/83283.html

http://www.youtube.com/watch?v=G3Z2_5rLYIw

LOL tak to skomentuje 0_o

PS. THX za linki
LiSoQuan
To ze w relacji było "urwany fragment" to było wiadomo.. nagle były fragmenty z trailera a dzwiek pozostał z dema.. ale teraz juz wiadomo dlaczego tak zrobili... dwa kakretne zaciecia gry w mamencie kiedy sie dogrywa mapa (?).. czyzby to chcieli ukryc ?
vadzior1
killzone2 jesli patrzec grafa+ klimat niszczy wszystko co do tej pory widzialem. Nawet crysis gdzie tam kilku lebkow sie strzela skacze jak kangur. Tu sie czuje wojne pozatym mozliwosci cella ahhh miodzio. k2 na pc polozyl by niejednego quadcora intela i 8800gtxa. Jesli mialbym kiedys kupic ps3 to wlasnie dla tej gry. Niestety podobnie jak ps2 kupie ps3 kilka lat po premeirze kiedy beda juz niezle tytuly a cena bedize ok 1k slinotok.gif

juz pierwszy killzone przypadl mi do gustu szczegolnei te odglosy - a jesli chodzi o gry jestem bardzo ale to bardzo wybredny.

Fear i killzone swat 4 to dla mnie top3 jak narazie

szkoda tylko ze nie bedzie killzone 3 no bo teraz ziemianie atakuja hellgasta i zapewne go podbija pozabijaja i koniec historii no ale coz wodz i kilku ziomkow moze uciec mala luka w historii i killzone 3 zawita na ps4 w 213 roku ale to juz chyba bedzie jakosc renderowanego filmiku ala final fantasy slinotok.gif

aczkolwiek 1 niescislosc

killzone 2 atak na hellgasta a tam jest duza radjacjia powietrze palace pluca wiec planeta z atakujacymi powinna zrobic to samo co z hellgastami w koncu to tez ludzie byli
Maximmus
Niestety nie zgodzę się... jak na razie to K2 ma "potencjał", są nimi dla mnie zniszczalne środowisko i zaawansowana fizyka(takie moje cechy gry nextgen).
Na przykładzie Motorstorm widać co można jeszcze zrobić z gra przez kilka miesięcy do premiery. Crisis jednak to zupełnie inna liga, oświetlenie, fizyka, interaktywność środowiska, liczba elementów(samy kurczaków pewnie jest więcej niż postaci na planszy w K2 i Hallo3 razem wziętych-kto widział filmiki z gamplay to wie).
To wszystko sprawia ze mama marzenia że może za 4 lata ktoś dzięki magicznym sztuczką wyciśnięcia więcej niż 30% z Ps3(wypowiedż Naughty Dog) uzyska grafikę tak fotorealistyczna jak Crisis.
Radze obejrzeć filmiki prezentujące silnik CRYENGINE2 zanim kto kolwiek zacznie mnie krytykować... na pocieszenie dodam ze mam PS3 i naprawdę boli mnie że pokaz mocy jakim miał być K2 na PS3 do pięt nie dorasta CRISIS.
Jacobss
Co ty za bzdury wypisujesz?, no ale jedziemy...

CYTAT
Niestety nie zgodzę się... jak na razie to K2 ma "potencjał",

To samo można powiedzieć o Crysisie.

CYTAT
Crisis jednak to zupełnie inna liga, oświetlenie, fizyka, interaktywność środowiska, liczba elementów(samy kurczaków pewnie jest więcej niż postaci na planszy w K2 i Hallo3 razem wziętych-kto widział filmiki z gamplay to wie).
Buhaha, fajnie, że grałeś w Crysisa jak w Killzone 2, że widziałeś interaktywność otoczenia jaką oferuje Crysis. Sugerujesz, że Crysis jest wspaniały tylko po kilku odpicowanych filmikach? Widziałem filmiki z gameplaya (tak z gameplaya nie z prezentacji silnika) i nie zgadzam się w ogóle z tobą.

CYTAT
To wszystko sprawia ze mama marzenia że może za 4 lata ktoś dzięki magicznym sztuczką wyciśnięcia więcej niż 30% z Ps3(wypowiedż Naughty Dog) uzyska grafikę tak fotorealistyczna jak Crisis.

Kolejny lol, tak Crysis oczywiście ma fotorealistyczną grafikę, no jasne laugh.gif Pewnie sugerujesz się pokazem silnika.

CYTAT
Radze obejrzeć filmiki prezentujące silnik CRYENGINE2 zanim kto kolwiek zacznie mnie krytykować... na pocieszenie dodam ze mam PS3 i naprawdę boli mnie że pokaz mocy jakim miał być K2 na PS3 do pięt nie dorasta CRISIS.

To są tylko filmiki prezentujące możliwości. Możesz pomarzyć o nich w Crysisie. Tak samo jak wszystkie filmiki prezentujące nowe karty graficzne. Nie zobaczysz tego i tak w dzisiejszych grach. Posiadanie PS3 nie zmienia faktu, że troszkę może za bardzo się tym wszystkim podniecasz. W czym nie dorasta do pięt? Konkrety chłopie, a nie puste słowa. Owszem Crysis wygląda bardzo ładnie, ale to nie znaczy, że od razu trzeba wierzyć w te wszystkie "odpicowane" filmiki, które podają. Crysis jest jedną z obecne najlepiej wyglądających gier. Co nie zmienia faktu, że kilka rzeczy nawet na tych filmikach po prostu kuleje. Prawie jakbym czytał wypowiedź człowieka, który zobaczył filmik prezentujący możliwości Directx 10 i Geforce 8800 GTX. Był przekonany, że taka będzie teraz grafika. No cóż, był bardzo rozczarowany jak się okazało, że się mylił. Ale już tak na koniec to dodam, że byłoby miło gdybyśmy już przestali wreszcie gadać rzeczy w stylu "Crysis wygląda ekstra, Killzone 2 mu może lizać buty, albo Killzone 2 jest ekstra mega wszechmocne, schowajcie się wszyscy" Crysis jest grą pecetową. W wielu aspektach jest lepsza od Killzone 2, jak i Killzone 2 w innych jest lepszy. Zresztą, dopóki Crysis nie wyjdzie na PS3, dopóty nie możemy nic porównywać. Co nas obchodzą jakieś pecetowe gry? To forum o konsolach.
Xymek
CYTAT(Trzcina @ 15 07 2007, 09:54) *
Cytuje : - koszmarna jakosc textur - przywodza one na mysl jak zywo PS2...i to jest najwiekszy az kujacy w oczy minus tej gry...

http://media.ps2.ign.com/media/488/488222/img_4028604.html

Screen z final fantasy 12, pierwszy z brzegu jaki byl na IGN. Jezeli znajdziesz w killzone tekstury ktore wygladaja 'rodem z ps2' to bedziesz moim guru.

Oczywiscie NIEKTORE i mowiac to mam na mysli glownie poczatkowa teksture statku latajacego sa slabe, ale zeby mowic ze calosc jest zla? To juz trzeba cos ze wzrokiem, obiektywizmem, albo czyms jeszcze innym nie tak. I obojetnie co bys teraz nie pisal, to ja bede cie lapal za twoj cytat i pokazywal jak bardzo bredzisz. Kwestia tylko czy bredzisz dla samego bredzenia, czy bredzisz bo lubisz, czy tez bredzisz bo sie nie znasz a koniecznie chcesz napisac cos co zostanie zapamietane.

Tyle w tym temacie nie chce mi sie dluzej bawic z kims, kto twierdzi w taki sposob bo uwazam to za CALKOWITA strate czasu.

masz racje nie mamy o czym dyskutowac...i nie bredze dla samego bredzenia...w przeciwienstwie do Ciebie ja gram w gry zawodowo (taka mam prace hyh.gif ) i widze niektore rzeczy bo to takie zboczenie i skrzywienie wlasnie z pracy...zreszta wlasnie za to mi placa zebym nie patrzyl na gre przez rozowe okulary tylko wylapal to co jest do poprawki albo nie zatwierdzil tego co totalnie nie daje rady...
mi to w sumie wisi ze Killzone 2 jest dla Ciebie 8mym cudem swiata...wkurza mnie tylko to ze negujesz moja wypowiedz tylko dlatego bo smialem wytknac tej boskiej-oczywiscie twoim zdaniem pozycji jakies wady hyh.gif...
krzyzyk na droge...
walek
http://boardsus.playstation.com/playstatio...id=30663#M30663

Materiał pokazany na E3 jest w fazie pre alpha. Motherh, tester guerrillas, potwierdza to na oficjalnym forum playstation.
Maximmus
to jest link do materiałów o grze Crisis, powtarzam materiały z gamplay(trzy ostatnie napewno)

http://www.gametrailers.com/game/2509.html

Gra powstaje już jakiś czas i za kilka miesięcy zobaczymy ją w sklepach, fakty... mi sie wydaje że ty konkretów też nie podajesz...
Jak grafika niema dla ciebie znaczenia to kup sobie Wii.
Naprawdę-pod wieloma względami gry takie jak WiiSport przewyższająca Crisis, GoW, czy UT3... np. podobno sterowaniem? Ja grałem w to i mam inne odczucia ale to dygresja.
Gra K2 miała być pokazem mocy silnika, pokazem mocy Ps3(poczytaj sobie wywiady z szefostwem Sony).
I na pewno tym właśnie jest... czyli grafika na wysokim poziomie ale w momencie wydania będzie gra następnej generacji i pewnie nawet doczeka się konwersji na Ps4, bo twórcy Crisis już dawno zapowiadali że gry nie pociągnie żadna konsola.
Ponadto widziałem gratulacje(relacja wideo) Harisona dla twórców K2 za ogrom ich pracy i poziomu grafiki w K2 a nie składa sie gratulacje za osiągniecie 50% mocy konsoli.
Co do Crisis to nie tylko sie napaliłem z lekka ale powiem wprost, mam kompleks, każda gra ftp która widzę, od razu podświadomie porównuję do Silnika CryTek i jak na razie wszystko siada-mało tego, uważam ze to naturalne i zrozumiałe.
Haze na starcie z swoja "roślinnością", GOW z swoimi pancernymi ścianami.
Kilzone jak na razie wciąż jest dla mnie niewiadoma, na razie nie dorównuje dziełu CryTek ale ma potencjał, czas pokaże jak wielki(tekstury można poprawić... czy coś więcej?).
easye
Ale tu nie trzeba nawet podawac linkow do Crisisa. Wystarczy odpalic ostatni trailer z COD 4, zeby zobaczyc ze poziom tekstur i wykonanie jest lepsze niz poki co w Killzone 2. NIe oszukujmy sie - gadki ze to zaledwie 30 % mocy konsoli, pre alpha i inne bzdety mozna sobie od paru lat w dupe wsadzic. Do daty wydania jeszcze szmat czasu, wiec ocenimy jak juz wyjdzie !
Xymek
ale po co to tlumaczyc, zaraz wpadnie pan Trzcina czy inny i powie zebysmy sobie wszyscy kupili okulary bo Killzone to mega gra i sie wszyscy nie znamy bo to prawdziwa nastepna generacja i do rendera z 2005 niewiele brakuje...ehh szkoda slow...
Jacobss
Chłopie ile ty masz lat? Podniecasz się zwykłą grą komputerową jak nie wiem czym. No ale dobra...

CYTAT
to jest link do materiałów o grze Crisis, powtarzam materiały z gamplay(trzy ostatnie napewno)

http://www.gametrailers.com/game/2509.html

No dobrze, ładnie to wygląda i tyle.

CYTAT
Jak grafika niema dla ciebie znaczenia to kup sobie Wii.

Jesteś śmieszny. W którym momencie napisałem, że grafika nie ma dla mnie znaczenia? Widać czytanie ze zrozumieniem się kłania. Nie wiem co to ma wspólnego z tematem.

CYTAT
Naprawdę-pod wieloma względami gry takie jak WiiSport przewyższająca Crisis, GoW, czy UT3... np. podobno sterowaniem? Ja grałem w to i mam inne odczucia ale to dygresja.

Jak wyżej nie wiem co to ma wspólnego z tematem

CYTAT
Gra K2 miała być pokazem mocy silnika, pokazem mocy Ps3(poczytaj sobie wywiady z szefostwem Sony).

No i jest pokazem mocy. A jeżeli mówisz o wywiadach masz na myśli te z 2005 roku? Aha i prosiłbym o linka.

CYTAT
I na pewno tym właśnie jest... czyli grafika na wysokim poziomie ale w momencie wydania będzie gra następnej generacji i pewnie nawet doczeka się konwersji na Ps4, bo twórcy Crisis już dawno zapowiadali że gry nie pociągnie żadna konsola.

Jak już zaczynasz bredzić to przynajmniej doinformuj się w temacie. Konwersji gry na najwyższych detalach nie pociągną konsole. Wyjdą za to gry pod Cryengine 2 pisane od początku pod PS3 i wtedy zobaczymy. Pokaż mi na jakimkolwiek filmiku z Crysisa taką zadymę i akcję jak w Killzone 2. Konwersję gry z obciętymi trochę detalami, podkreślam konwersję X360 jak i PS3 pociągnęły by bez problemu.

CYTAT
Ponadto widziałem gratulacje(relacja wideo) Harisona dla twórców K2 za ogrom ich pracy i poziomu grafiki w K2 a nie składa sie gratulacje za osiągniecie 50% mocy konsoli.

Nie składa się gratulacji lol laugh.gif Nie wcale nie. Ty będzie pewnie ustawiał kiedy się składa a kiedy nie. Dowiedz się wreszcie kiedy powstały pierwsze Dev Kity do PS3.
CYTAT
Co do Crisis to nie tylko sie napaliłem z lekka ale powiem wprost, mam kompleks, każda gra ftp która widzę, od razu podświadomie porównuję do Silnika CryTek i jak na razie wszystko siada-mało tego, uważam ze to naturalne i zrozumiałe.

Widać, że masz kompleks. Albo faktycznie jesteś gimnazjalistą, albo tak się dałeś nabrać marketingowej papce, że w to wszystko uwierzyłeś. Gra ftp a co to? ohmy.gif Porównywanie gry do silnika, nie tego jeszcze nie grali.
CYTAT
Haze na starcie z swoja "roślinnością", GOW z swoimi pancernymi ścianami.
Kilzone jak na razie wciąż jest dla mnie niewiadoma, na razie nie dorównuje dziełu CryTek ale ma potencjał, czas pokaże jak wielki(tekstury można poprawić... czy coś więcej?).

Fajnie, że grałeś zarówno w Killzone 2 jak i w Crysisa. Wszystko wiesz najlepiej. Te wszystkie podniety i wypociny najlepiej zaprezentuj na innych forach w tematach o Crysisie. To jest temat o Killzone 2 i nie widzę dalszego sensu w wprowadzeniu tej marnej "dyskusji" o Crysisie.

Edit:

CYTAT
Ale tu nie trzeba nawet podawac linkow do Crisisa. Wystarczy odpalic ostatni trailer z COD 4, zeby zobaczyc ze poziom tekstur i wykonanie jest lepsze niz poki co w Killzone 2. NIe oszukujmy sie - gadki ze to zaledwie 30 % mocy konsoli, pre alpha i inne bzdety mozna sobie od paru lat w dupe wsadzic. Do daty wydania jeszcze szmat czasu, wiec ocenimy jak juz wyjdzie !

Na co komu trailer? Jedyną rzeczą do porównania jest gameplay z CoD 4 zaprezentowany na konferencji Microsoftu. Dla mnie tekstury, trawy, budynków i postaci leżą i kwiczą. Toż to wygląda nie wiele lepiej od Cod 2. Podłoże jak snajperzy się położą wygląda tragicznie. Trawa się w ogóle nie rusza. Animacje ruchu i kładzenia się dowódcy snajpera jest tragiczna. Nie ma się co oszukiwać CoD 4 wygląda póki co średnio. Zobaczymy jak będzie, ale do premiery niewiele się zmieni. A i jeszcze bardzo był duży teraz działań laugh.gif . Jedna malutka ścieżka. Zresztą jak w poprzednich CoDach.

A i co do Killzone 2, zgadzam się w pełni z tym co pisze Trzcina.
Trzcina
Xymek... co mnie to obchodzi ze placa ci za granie? O_o Nie czyni to z ciebie najwiekszego znawcy tekstur w killzone i innych grach. Wiec ja cie prosze... skoncz offtopowac o to co to nie ty, bo nie ma to wiekszego sensu. Ewidetnie dales ciala porownujac tekstury z KZ do PS2 i tutaj nie ma gadania, w swietle tego reszta twoich wypowiedzi nie przedstawia dla mnie wiekszej wartosci. To by bylo tyle na ten temat.

Kazdy widzi co chce widziec. Kazdy gra w co lubi i na tym co ma... Ale siac farmazony ktore nie sa prawda to nie tutaj, nei na tym forum.

Anyway, OFICJALNIE wylaczam sie z rozmow o grafice w KZ2 do czasu az odbedzie sie jakas nowa prezentacja. Over and out.
YETI
Nie wie po co ta dyskusja. Wystarczy wejsc na jakis wiekszy profesionalny servis i poczytac jakie wrazenie wywarła prezentacja KZ2. Zawsze znajda sie typy ktorzy beda narzekac, np. na tekstury rodem z PS2 (laugh.gif). Prawda jest taka ze ludzie sa zachwyceni tą prezentacją (jeszcze raz odsyłam na zach. servisy lub fora). Osobiscie nie spodziewałem sie tak wygladajacej gry. Co wazne osoby ktore sa rozczarowane KZ2, nie widzą tego że to jest prawdziwa woja, cały czas cos wybucha, lata nad głową. Dodatko dochodzi FENOMENALNA animacja, pokarzcie mi drugiego FPS z taka animacja (tylko niech nikt nie wyskakuje z Halo3 bo ta gra pod tym wzgledem zatrzymała sie na pierwszej czesc)
Tak wiec KZ2 to (IMO) obecnie najładniejszy konsolowy FPS. Ja tylko czekam na nowe PSXE i N+ i relacje z E3. Ciekawe jak KZ2 widzą redaktorzy tych czasopism (chce przeczytac o tych teksturach z PS2 laugh.gif )

CYTAT(WESKER-DARK LIFE @ 14 07 2007, 17:57) *
Najlepiej jak dla mnie animka była pokazana kiedy jeden z Helghastów przeskakuje przez poręcz, zwróćie uwagę na cień i oświetlenie również poprostu w grach lepszego nie widziałem ruchu postaci

http://i8.tinypic.com/62416dl.gif

THIS IS LIVING wink.gif
solo/ng
polecam:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=170717
GMB
CYTAT(easye @ 15 07 2007, 16:30) *

Khm Khm co do tego "wyższego" poziomu tekstur w COD4 to proponuje oblukać filmik z tymi dwoma snajperami. Kiedy postać gracza kładzie się na ziemi widać bardzo słabe tekstury podłożna także narazie proponuje się wstrzymać z takimi porównaniami.
YETI
A ja proponuje odpalic gameplay KZ2 i CoD4 na jakims duzym LCD. Dopiero póxniej pisac podobne głupoty.
PS. Zapomniałe ze posiadacze X360 moga odpalic tylko CoD4 ;P
Gawlick
Prawda. Ja w dalszym ciągu nie mogę uwierzyć że to tak bedzie wyglądać. Masakrator normalnie biggrin.gif
FaRgAtE
CYTAT
bo twórcy Crisis już dawno zapowiadali że gry nie pociągnie żadna konsola.

A następną wersje silnika to będzie trzeba na jakimś klastrze chyba odpalać bo normalne PC sobie nie dadzą rady... pie(piii)ie. Zobaczycie że wydadzą tą swoja gre nawet na Wii smile.gif
A i przypominam że Crysis jest tworzony z myślą o bardzo mocnych PC które mają co najmniej 2GB ramu + 1GB na karcie graficznej. A nasze "biedne" PS3 ma "marne" 0,5GB. Tu nawet nie ma o czym dyskutować. IMO KZ2 będzie miało lepszy engine (nie chodzi o możliwości, ale oto jak dobrze został napisany).
YETI
Jezeli juz jestesmy przy Crisis to swego czasu goscie odpowiedzialni za grafike w Heavenly Sword i Fable2, zgodnie stwierdzili ze taką grafike mozna osiagnac na PS3 i X360.

Ale teraz proponuje wrocic do KZ2 wink.gif
Ural
Co Wy wypisujecie za bzdurki. Crysis wcale nie będzie wymagał 2GB RAM i 1GB na karcie. Oczywiście przyda się w miarę mocny sprzęt, ale nie oznacza to wcale, że kupować trzeba GF8800. Spokojnie wystarczy jednordzeniowy komp, z 1GB RAM i 256MB na grafikę (np. GF 7800). Nie będzie to oczywiście granie ze wszystkim na full, ale taki sprzęt pociągnie tę grę bez problemu. Akurat Crysis to mój konik, bo grą tą i technologią w niej zastosowaną interesuję się od dłuższego czasu, a do tego mój znajomy nad nią dłubie jako grafik (pochwalę się nawet, że najpewniej będę beta-testerem ;]). Ale do rzeczy. Twórcy gry nigdzie nie twierdzili, że nie da się zrobić konwersji na konsole - oczywiście, że się da i sami twórcy twierdza, że gra będzie wyglądać niewiele gorzej niż na najbardziej wypaśnym PC. Porównywanie parametrów PeCeta do parametrów konsoli nie ma najmniejszego sensu. Tak robią osoby, które się nie znają na tym rynku i na tym jak to funkcjonuje. Na słabszej konsoli te same gry mogą wyglądać lepiej niż na bardziej dopasionym PC - powodów jest całe multum - jednym z nich jest ułatwienie jakim jest robienie gry pod konkretną (jedną) konfigurację sprzętową, drugim jest kwestia łatwiejszej i bardziej efektywnej optymalizacji, trzecim jest doskonałe wsparcie ze strony producenta (również w materii kodu), oferowanie gotowych technologii zwiększających efektywność, itp. W przypadku tytułu takiego jak Crysis na pierwszy plan wychodzi fizyka, a ta jest liczona przez procesor główny, a nie przez chip graficzny (chyba, że ktoś ma kartę do fizyki typu AGEIA, ale przy Crysis i tak pewnie nic to mu nie da). To między innymi dlatego w przypadku Crysis sugeruje się stosowanie procesora dwurdzeniowego, bo na drugi rdzeń wtedy przerzuca się wszystkie obliczenia dotyczące fizyki. Ile rdzeni ma PS3 wiemy wszyscy. Wiedzą o tym także ludzie z Cryteka, których engine został napisany z myślą o PC, PS3 i X360, do tego w Cryteku pracują już programiści od PS3 (nad czym pracują też nietrudno się domyślić). Kolejną rzeczą jest kwestia rozdzielczości - 720p to "tylko" 1280x720 pikseli - gry na PC odpala się już często w wyższych rozdzielczościach. Wymieniać można bez końca - wniosek - nie porównywać PC z PS3.

Co to ma do Killzone 2? Bardzo wiele - otóż porównywanie K2 do Crysis też nie ma większego sensu. PS3 stać na Crysisa, ale pewnie za jakieś 2 lata. K2 jest pokazem możliwości PS3 na dzień dzisiejszy - tj. w takim zakresie, w jakim udało się dotąd poznać mocno skomplikowaną architekturę konsoli - nie wiem czy np. na rynku jest aktualnie jakakolwiek gra wykorzystująca wszystkie rdzenie PS3. Dlatego porównywanie gier "na oko" nie ma na dzień dzisiejszy najmniejszego sensu, a konsole takie jak PS3 mają więcej rezerw odnośnie mocy, niż może się wydawać. Zaś sam Crysis jest grą zupełnie inną klimatycznie od K2 - zaś sam K2 zapowiada się na mega-killerka i Crysis też mu nie jest straszny - choć to tylko moja prywatna opinia wink.gif.

[edit - pisałem przed postem Yetiego - jeno mój nieco długi wink.gif]
FaRgAtE
Ural: ty ostatnio wprost emanujesz obiektywizmem smile.gif

Sprostowanie do mojej wcześniejszej wypowiedzi.
Wspomniane porównanie Konsoli z PC miało na celu pokazanie różnicy sprzętowej jaka jest miedzy PC a PS3. I jak sobie z tym świetnie radzą developerzy z GG. To że ono nie ma tak naprawdę sensu to ja dobrze wiem, programowanie konsoli wymaga innego podejścia do kwestii pisania gry. Ale to świetnie obrazuje że kiedy sie ma do dyspozycji 1GB na same tekstury (które na oba sprzęty robi sie prawie tak samo - nie zagłębiając sie w techniczne szczegóły które są zależne od tego "na co sie robi") to nie przejmujesz sie (nie aż tak) że "tekstura podłogi w statku którym lecą żołnierze w killzone ma słabą rozdzielczość". Każdy wie że gier a PC nie optymalizuje sie tak jak na konsoli. To jest tak oczywiste że aż nie będę tego pisał.

CYTAT
Nie będzie to oczywiście granie ze wszystkim na full, ale taki sprzęt pociągnie tę grę bez problemu.

Dla mnie jak mam grać na PC to "na full" nie po to dev sie meczy by zrobić super modele i świetne tektury żebym sobie to ograniczał. Oczywiście to IMO.

CYTAT
Tak robią osoby, które się nie znają na tym rynku i na tym jak to funkcjonuje.

Dzięki za okazanie szacunku, kogo znam sie chwalić nie będę, bo nie widzę takiej potrzeby. Po prostu pamiętaj że na tym forum jest parę osób które siedzą w branży. Nie zakładaj że ludzie nie wiedzą co piszą.
CichyGrzmot
Pozwole sie wtracic w ta dyskusje wink.gif . Moj pierwszy komentaz do grafiki KZ2. Powiem tak, kiedy zobaczylem gameplay, lekko sie skrzywilem, nie rozumialem czemu tyle ochow i achow . Na mnie grafika nie zrobila ZADNEGO wrazenia. Myslalem ze ze mna cos nie tak, ze mam dowma (pewnie i tak mam). Dzisiaj doznalem jednak oswiecenia, dostalem od kumpla (thanks siwy wink.gif ) linka do gameplaya z BiA, ktory wczesniej widzialem kilkanastokrotnie. Grafika mnie w nim swego czasu powalila na glebe... tyle ze widzialem go jaaakis czas temu i mi sie zapomnialo o tym, jaki poziom ona trzyma. Chodzi mi o to, ze obraz idealnej grafiki (BiA) jak na dzisiejsze czasy byl przechowywany w mojej podswiadomosci i wlasnie dlatego grafa z KZ2 wydala mi sie ''niespecjalna''. BiA nie zostalo zaprezetowane na tegorocznych E3 , wiec nikt gry tej nawet nie bierze pod uwage przy przyznawaniu fotela graficznego lidera (mniewam ze to jedyny powod) .

Macie tu linka do tego kombajna i mozecie wyrazic swoje opinie w odpowiednim topicu jezeli zechcecie.
http://www.gamersyde.com/stream_3895_en.html
i w HD http://www.gametrailers.com/player/22053.html
I sory za troche offtopowy post, ale widze ze ten topic to i tak niezle go,wno, wiec uznaje ze sie nikt obrazic nie powienien.

I kto dalej po obejrzeniu TEGO mysli ze w killzone sa dobre tekstury jest idiota
vadzior1
CYTAT(CichyGrzmot @ 16 07 2007, 00:06) *
Pozwole sie wtracic w ta dyskusje wink.gif . Moj pierwszy komentaz do grafiki KZ2. Powiem tak, kiedy zobaczylem gameplay, lekko sie skrzywilem, nie rozumialem czemu tyle ochow i achow . Na mnie grafika nie zrobila ZADNEGO wrazenia. Myslalem ze ze mna cos nie tak, ze mam dowma (pewnie i tak mam). Dzisiaj doznalem jednak oswiecenia, dostalem od kumpla (thanks siwy wink.gif ) linka do gameplaya z BiA, ktory wczesniej widzialem kilkanastokrotnie. Grafika mnie w nim swego czasu powalila na glebe... tyle ze widzialem go jaaakis czas temu i mi sie zapomnialo o tym, jaki poziom ona trzyma. Chodzi mi o to, ze obraz idealnej grafiki (BiA) jak na dzisiejsze czasy byl przechowywany w mojej podswiadomosci i wlasnie dlatego grafa z KZ2 wydala mi sie ''niespecjalna''. BiA nie zostalo zaprezetowane na tegorocznych E3 , wiec nikt gry tej nawet nie bierze pod uwage przy przyznawaniu fotela graficznego lidera (mniewam ze to jedyny powod) .

Macie tu linka do tego kombajna i mozecie wyrazic swoje opinie w odpowiednim topicu jezeli zechcecie.
http://www.gamersyde.com/stream_3895_en.html
i w HD http://www.gametrailers.com/player/22053.html
I sory za troche offtopowy post, ale widze ze ten topic to i tak niezle go,wno, wiec uznaje ze sie nikt obrazic nie powienien.

I kto dalej po obejrzeniu TEGO mysli ze w killzone sa dobre tekstury jest idiota

ehhhh niektorym tez podobaja sie a nawet zenia sie z pasztetami tzw dziewczyna bez zeba na przedzie jak to spiewal kult
bia to zwykly lekko zmodyfikowany unreal engine 3.0. Ot troche inne kolorki ale wciaz ten sam plastik- ale bedzie kolorowo.Kwestia sceny ile bedzie znajdowalo sie w niej polygonow ale mozna powiedz ze praktycznie jest to samo co moh airborne - kwestia palety kolorow. Ale i tak watpie aby te obie produkcje wygladalo lepiej niz gow na pc bo bylo by wstyd aby jakis deweloper kupujacy licencja przebil samego epica.

W sumie tez nie ma co sie co tak zachwycac ue3.0 owszem niby latwiejsze lepsze narzedzia do tworzenia gier ale tak naprawde porownojac do ue2.5 to lepsza implementacja fizy,wiecej polygonow w scenie i poprawiony bumpmapping ktory byl zawsze cienkim ogniwem silnikow unreal 2 np w porownaniu do silnika napedzajacego korniki ridika
W kazdym razie grafika w k2 wymiata tyle ze dla wzrokowcow praktycznie caly czas jest zielono-szaro-czarne kolory jedynie kolorytu wprowadzaja wybuchy. Duzy plus ze nie ma tam tzw plastiku jaki prezentuja wszystkie jak dotad ue3.0 produkcje.
Graficznie jest porownywalnie a nawet troche lepiej jesli natomiast polaczyc to z klimatem chaosu wojny odglosow soundtracku ta gra bedzie siala zniszczenie.
walek
"Tekstury są obecnie dobre. Motion-blur sprawił, ze wydają się troche lipne." tak napisał na forum PS motherh

źródło: http://boardsus.playstation.com/playstatio...ing&page=17

A co wy, o tym sądzicie? (to pytanie kieruje raczej do osób, majacych pojecie o developingu gier- nie offtopowac mi tu!)

Ps. Pamiętacie pierwszy screen Kz2?. Sprawdzcie go na gif'ie (czwarty gif od dołu)-. Moze to ta nocna pora, ale według mnie jakość tekstury ściany jest mocarna! Wygląda jak prawdziwa!

http://boardsus.playstation.com/playstatio...;thread.id=1299
Keymaker
Czy wy nie macie o czym dyskutować ? Liczy się gra jako całość, grywalność, a nie to czy tekstur ściany jest mocarna czy ssie. Na razie gra zapowiada się na momentami naprawdę intensywny i klimatyczny FPS. Ale nie liczyłbym na bóstwo pod względem grafiki. Będzie bardzo dobrze, ale wolałbym, aby więcej mocy przeznaczyć na fizykę środowiska i inteligencję przeciwników.
easye
Dokładnie. Zresztą - co to za dyskusja - to tak jakby ktoś pisał - "ej - na forum Bungie piszą, że HALO 3 będzie znowu najlepszą strzelanką sieciową - to prawda ? Nie oftopować - pytam tylko tych co się naprawdę na tym znają"

Kiedy ta gra w ogóle ma się ukazać ?
solo/ng
@CichyGrzmot no offence, ale wskaz mi w ktorym miejscu textury w trailera KZ2 maja slaba jakosc. Bo dla mnie sa takie, ktore dobrze oddaja klimat sens calej sceny. Chyba nie powinien wyznacznikiem byc jest silnik nafaszerowany mapami normalnych z milionem odlabkosw i bumpow, tuszujacych realna jakosc i ostrosc textur. Oczywiscie nic nie ujmujac silnikom ala U3 czy ID. To sa inne koncepcje; Podobnie bylo z silnikiem ID Doom3/Q4 i Valve z silnikiem Source.

@walek - jezeli naprawde jest tam mation blur, to tak - powoduje on, ze wszystko w ruchu staje sie rozmyte. Czasami jest to uzywane celowo w niektorych grach, generalnie sam efekt jest banalny, pisalo sie juz go na 8bitowych kompach (w demach). Jednakze nie podoba mi sie opis "its a bug". motion blur ciezko aby byl wygenerowany jako bug, choc w przypadku architektury ps3 i roznych zapewnie sposobow buforowania ramki kto wie. Jezeli jednak QA twierdzi ze to bedzie poprawione, to zapewnie bedzie. Tak czy siak juz obecny stan KZ2 mi sie podoba, inna sprawa ze nie wiem czy w to bede gral, FPS na padzie - od zawsze no thx, nie da sie grac precyzyjnie; no chyba ze bedzie jakis dobry aim system, aby moc sie skupic na grze, a nie na analogach.
GMB
Myśle że punktem odniesienia do tego czy tekstury w KZ są dobre jest to jakie tekstury uważamy za odpowiednie. IMO w KZ oteksturowanie idealnie pasuje do kilmatu gry. Zupełnie nie widzę tam tekstur pokroju tych w UT3 lub Unchated, które wszedzie są chropowate i świecą się jak psu jajka na jesieni. To po prostu by mi nie pasowało do KZ. Czy jak patrzymy na otynkowaną ścianę na realu to widać tam chropowatość i jakieś odblaski? NIE! Dlatego wkurzają mnie gry przepełnione takimi efektami. Jak ktoś chce zobaczyć na PS3 takie właśnie oteksturowanie to polecam Uncharted. Tyle że tam takie coś pasuje.
kotlet_schabowy
Powiem, że naprawdę dobre porównanie, GMB smile.gif.

A co do zarzutów, że bezsensu tu pisać tylko o wyglądzie gry : cóż, chyba nikt z forumowiczów jeszcze nie grał w Killzone nowego.
Keymaker
Myślę, że jakiś tam HIV czy Butcher był na pokazie, ale zostawił szczękę na E3 i nic nie może mówić ;D
YETI
http://i202.photobucket.com/albums/aa88/Bl...IGN/664vgcp.gif
Krew jest wykonana tak jak w Gears of War...czyli swietnie! biggrin.gif A tak w ogole to swietna aniamcja padajacego helgasta smile.gif

http://i202.photobucket.com/albums/aa88/Bl...IGN/4lxxc15.gif
Przeładowanie broni (bron jak i same rece wykonane swietnie) plus rozsypujacy sie filar (podobno KZ2 to taki n-g Black....oby smile.gif )
Amer
szczerze? nie przypominam sobie by krew w Gearsach prezentowała się AŻ tak fajnie (ale to pewnie dlatego, że nie miałem okazji oglądać jej w zwolnionym tempie).

Brakuje tylko juchy zostające za typem na ścianie (vide Vegas) confused.gif
nightrunner
CYTAT(Amer @ 16 07 2007, 16:44) *
Brakuje tylko juchy zostające za typem na ścianie (vide Vegas) confused.gif

Może mi się wydaje, ale na tym pierwszym gifie widać jak jucha osadza się na śćianie za Helghastem smile.gif

A tak w ogóle, to krew bardzo mi się podoba - wydaje się być taka... hmmm "naturalna" wink.gif
YETI
krew zostaje na scianie, widac to na tym gifie
http://i202.photobucket.com/albums/aa88/Bl...IGN/664vgcp.gif
Amer
no tak, faktycznie... wybaczcie, stary jestem i ślepy confused.gif

krew wygląda i 'działa' pięknie - ciesze się na samą myśl o możliwości wypatroszenia kilku takich typków.

a przy okazji, czy w jedynce też była krew, bo szczerze mówiąc naprawde nie pamiętam (no tak, stary, ślepy i zapominalski...)?
McDrive
Jakieś czerwone rozpryski na ludkach z ISA i H. były podczas trafień... ale nic sie nie osadzało na ścianach i podłodze sad.gif
walek
CYTAT(Keymaker @ 16 07 2007, 10:33) *
Czy wy nie macie o czym dyskutować ? Liczy się gra jako całość, grywalność, a nie to czy tekstur ściany jest mocarna czy ssie. Na razie gra zapowiada się na momentami naprawdę intensywny i klimatyczny FPS. Ale nie liczyłbym na bóstwo pod względem grafiki. Będzie bardzo dobrze, ale wolałbym, aby więcej mocy przeznaczyć na fizykę środowiska i inteligencję przeciwników.

Wszyscy o tym doskonale wiemy, ze grafika nie decyduje o grywalności. Nikt tutaj tego nie podważa (poza nielicznymi wyjątkami). Dyskusja na temat tekstur, wiedzie tu prym, bo ona jest najbardziej kontrowersyjna, i najbardziej skupiajaca uwagę. Załoze się, ze wiekszkość z nas po trailerze, powiedziała sobie "o k**a, jak to wygląda, tylko te niektore słabe tekstury". My tu staramy się wyjaśnic dlaczego jest tak, a nie inaczej, i jak do tej pory, sprawa ta wydaje mi sie wyjasiona. Od tego jest te forum- szukamy, polemizujemy, krytykujemy, wyciagamy wnioski itd.

CYTAT('Amer')
a przy okazji, czy w jedynce też była krew, bo szczerze mówiąc naprawde nie pamiętam (no tak, stary, ślepy i zapominalski...)?

Oczywiscie była. Wygląda to jak pikselotway tętniczy wytrysk 2D.

Ps. Piszesz dla PE? Wiesz, od roku nie miałem zadnego magazyny PE, wiec nie wiem co, jak, gdzie, kiedy. smile.gif
Memory
Guerilla Games podaje kolejne szczegóły na temat Killzone 2
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=35184
walek
Pamiętacie tą eksplodującą głowę helgasta? To nie był "head-blow". Seb Dowie wyjasnia: http://boardsus.playstation.com/playstatio...ing&page=24
YETI
CYTAT(walek @ 16 07 2007, 19:51) *
Pamiętacie tą eksplodującą głowę helgasta? To nie był "head-blow". Seb Dowie wyjasnia: http://boardsus.playstation.com/playstatio...ing&page=24

Tak w ogole to swietny temat, mozna sie sporo dowiedziec.

2. Theres a rumor saying theres a third faction, good guys or bad?

2. No comment.

ISA, Helghasci i ktos trzeci? smile.gif

Amer
CYTAT(walek @ 16 07 2007, 17:37) *
Ps. Piszesz dla PE? Wiesz, od roku nie miałem zadnego magazyny PE, wiec nie wiem co, jak, gdzie, kiedy. smile.gif

W miarę możliwości, tzn coś tam staram się podziałać czasami. Jednak to co pisze w TEJ chwili, z pewnością podchodzi już pod offtop wink.gif
Noth
Nowy gameplay tzn stary ale nowy smile.gif

http://www.jeuxvideo.tv/killzone-2-video-40131.html
YETI
screeny z trailera
http://www.ps3site.pl/ps3-news/killzone-2-t3498.0.html
arab
Potwierdza się na podstawie tych screenów moja teoria o tym, iż muszą jeszcze dużo pracy włożyć w tekstury otoczenia.
walek
CYTAT(arab @ 17 07 2007, 18:19) *
Potwierdza się na podstawie tych screenów moja teoria o tym, iż muszą jeszcze dużo pracy włożyć w tekstury otoczenia.

And I'll tell you what - it looks a f*** of a lot better than that rubbish screenshot!

http://www.eurogamer.net/article.php?artic...9403&page=2

update:
http://www.gamevideos.com/video/id/13133

To jest dobrze znany nam trailer z E3. Jednak obejrzyjcie sobie fragment między 1:45 a 2:15. I obserwujcie odlatujący, a potem eksplodujący statek... twice. smile.gif
walek
Jak wiadomo Sebastian Dowie, jest jednym członków zespołu tworzące Killzone2. Od czasu do czasu pojawia się forum Playstation, i odpowiada na pytania internautów ( w tym również i moje ). Dzisiaj sie nudziłem, wiec postanowiłem co niektóre pytania przetłumaczyć i opublikować na forum PE.

Jesli chodzi o tłumaczenie, to czasem pomijałem zbędne lanie wody, i skupiłem sie naistotniejsz treści pytania. Czasami -zmieniałem pewne wyrazy, tak aby to po "polskiemu" ładnie brzmiał. smile.gif

-Na pierwszy ogien moje pytania (kurcze, prawie jak wywiad na żywo):

-Jakbyś opisał róznice między trailerem, który mozna było ściągnąc z internetu, a tym co ty widzisz na codzień, w studiu dev. w Amsterdamie (kazde pytanie o grafike konczyło się "no comments', wiec postanowiłem podejść Sebastiana z innej strony)
Seb Dowie: Chodziło ci o gameplay pokazywany na E3, a nie o trailer?... Więc to jest to, co widzieliśmy smile.gif

-Phill Harrison powiedział, ze niektóre elementy przerosły trailer z E3 2005. Moze wymienić, które z nich?
S.D. Porównaj ten z E32007, i odpowiedz sobie na pytanie. Wydaje sie, ze ludzie mają na ten temat różne opinie. Dla mnie, osobiscie, jest to warstwa dzwiekowa.

-Na jednym trailerze mogliśmy zauwazyć eksplodujący statek desantowy, w którego uderzył piorun. Na kolejnym ten sam statek został potrącony przez inny, juz płonący. Zamierzacie umieścić w grze wiele takich smaczków?
S.D. Tak, zamierzamy umieścić tych motywów tak duzo jak to tylko bedzie możliwe, w rozsądnych ilościach, po to by graczowi się przyjemnie oglądało i grało.

-Jak "tworzyliście" poziom trudności? Czy god-mode polega na tym, ze dostaje jedną kulkę i ginę, a w easy-mode muszą zmarnować na mnie cały magazynek? Czy mozemy oczekiwać "bystrego" zachowania na wyższym poziomie trudności?

S.D. (sorry,tego mi sie nie chce tłumaczyć smile.gif) Erm, tough question. Balancing anything in a game is possible the hardest thing to do. A lot of it is down to focus testing, getting average playthrough/death stats and just watching newbies play. The more you do this the more proof you get for a particular section being too hard/too easy etc etc. With those stats you then try make an informed decision to try and balance the level or leave it as it is. One thing to remember is that the game over-all has to have a difficulty curve. So once you have all the stats for each section/level/chapter you can see how far off the curve you are and make adjustments.

-"Playthrough" na konferencji Sony oglądali tylko zaproszeni goście. My (internauci) oglądalismy trailer zmontowany z paru fragmentów gameplau'u i sceny otwierającej.
S.D. Kluczowe kwestie były zawarte w trailerze. Zobaczysz niedługo również i "playthrough" (moj przyp. Nice!!)

-Efekt szmacianej lalki i soczysta krew, są świetne. Ale czy istnieje szansa, ze w finalnym prudukcie zobaczymy Helgasta, który po strzela z karabinu bedzie miał podziurawiony hełm, zniszczoną aparature oddechową, odzież itd?

Hmm... do pewnego stopnia moze. (nie jestem pewien jak to przetłumaczyć, wiec ponizej umieszczam oryginalną odpowiedz) Obecnie moze zestrzelić czapki i maski.
"Hmm.. to a small extent maybe. Depends on how much it actually adds. Right now you can shoot off hats and face-masks etc" (kto wie moze w jakims stopniu przyczynie sie do zaimplementowanie tego motywu w grze smile.gif)

Reszta wyłapana z topicu:
---------------------------------------------------------------------------------------------------
-Dlaczego Helgaści noszą maski, na swoje macierzystej planecie?.
S.D. Chodzi o styl... Helagasci nie byliby Helgastami bez, gdyby nie nosili masek smile.gif

-Czy Killzone zaoferuje nam jeszcze bardziej zaawansowaną fizyke? I czy bedzie zimplemetowana interakcja z "martwym ciałem" ala Gears of war.
S.D. Obecnie mozna strzelac do wroga w kazdy punkt na ciele (Seb chciał zaznaczyc, ze "kazdy punkt" = rozna reakcja; przynajmniej tak mi sie wydaje)
Natomista jesli rzucisz granat, to zoabczysz latającą szmacianą lalkę. Jesli chodzi o iterakcje z "martwym ciałem", to my tego nie chcemy. Chodzenie po trupie byłoby irytujące
(moj przypis: zwłaszcza jak się gesto ściele trup)

-Zdaje sie, ze Killzone jest we wczesnej fazie produkcji, wiec finalna wersja bedzie miała ostrzejsze tekstury?
S.D. To był bug związany z motion-blur (mój przyp.chodzi o te kiepskie tekstury na trailerze), więc tak, poprawimy je.

-Czy zobaczymy stopy naszego herosa?
S.D Na chwile obecną, nie.

-Czy strzał w "dyśke" równa się trup na miejscu?
S.D Niekoniecznie. Niektóre strzały strącają kaski lub czapki z głów Helgastów

-Czy aminacje "konania" są mieszanką fizyki i skryptowanych animacji? (moj przyp.skryptowane animacje ???)
S.D Tak

-Czy zamierzacie bardzo mocno skoncentrować się na warstwie dzwiękowej? Wykorzystacie pojemność BR, aby umieścić dzwięk wysokiej jakośc?. Pytam się bo trailer nie zaimponował w tej kwestii... Wiecie, głosy w jedynce były monotonne, zdawało się ze nie współgrały z postaciami, jakby oddzielnie funkcjonowały. Moze powinienem jeszcze raz obejrzeć trailer, i wsłuchac w warstwe audio?
S.D Warstwa dzwiękowa bedzie "wielka". Widziałem Killzone w studiu nagraniowym, gdzie gra była masterowana, i musze wam powiedziec, ze wrazenie było imponujące. Jesli wsłuchasz się uwaznie w "gameplay-trailer" (moj przyp. duzo na tego nie dali), to z pewnością zauwazysz wiele warstw dzwiękowych. Ułszysz okrzyki bojowe, wystrzały z broni, klimatczyczną muze, dzwięki etc. Za kazdym razem jak to słysze, to jestem pod wrazeniem.

-Jakie są wasze inspracje przy tworzeniu Killzone2?
S.D Pierwsza cześć bazowała mocno na II wojnie światowej. Killzone 2, moim zdanie, jest trochę bardziej "współczesne", ale poczekajmy i zobaczmy.

-Czy planujecie wydanie "walkthrough", jakie było pokazywane na E3?
S.D. Rozmawialiśmy na ten temat, ale to nic pewnego

.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jesli chcecie więcej info, to wejdzcie na strone: http://boardsus.playstation.com/playstatio...ing&page=27

Jutro o mniej-więcej 12.00 bedzie Seb Dowie, wiec rejestrujcie sie i zadawajcie pytania. Dzisiaj foruma oglądało 16 tyś ludzieji, w tym pond 300 zarejstrowanych. smile.gif

Ps. Trzy nowe gif'y na samym dole topicu: http://forums.gametrailers.com/showthread....359&page=42
YETI
walek świetna robota!
good.gif

http://i184.photobucket.com/albums/x293/fateil/62i6a93.gif
smile.gif
walek
Dzięki Yeti... jedyny ktory doceniła cięzką prace, masz u mnie browar. thumbsup.gif

Jesli macie problemy z zrajestrowaniem sie na stronie, to wrzucajcie tutaj pytania (lub na PW). Tylko pamietajcie, ze setki ich zadano, i postarajcie sie wymyslec cos oryginalnego.
YETI
No to moze:

-kiedy planują ujawnic jakieś szczegóły dotyczące multiplayera
-czy na TGS mozna spodziewac sie czegos nowego (trailera???)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.