Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: KillZone 2
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
walek
CYTAT(YETI @ 20 07 2007, 00:08) *
No to moze:

-kiedy planują ujawnic jakieś szczegóły dotyczące multiplayera

Zadano mnostwo pytan na temat multi- pytano się o pojazdy, o to czy "shaking" Helgast bedzie zaimplementowane, kiedy bedzie public beta etc. Facet w tej kwesti milczy jak grób. Wiadomo jest to, ze mapy multi juz istnieją, i ze juz są testowane przez guerrillas. Nieomiekszam zadac pytania o szczególy zwiazane z multi. smile.gif

PS. Spytałem sie jeszcze, ile nacji tworzy KZ2, i czy jest ktos z Europy Wsch. Otóz około 20 naradowosci bierze udział w projekcie KZ2, a z wschodu Seb kojarzy sobie tylko wysokiego słowaka. smile.gif

update: mistrzowski fanboy'owy tekst. Kto grał w jedynke kuma o co biega. smile.gif

Our people. Fanboys and fangirls of Sony...For many years we have been confused...Shunt, opressed, and beaten by who Sony said we'd beat! Three years ago, I asked for time, and that time was given by Sony. Sony, the strength in our arms, the holders of your dream! Our company embarked to be the greatest company of all mankind...a company of freedom! Sony became that freedom! Our new platform changed our games. At first, it weakened them, but in fact they were growing stronger. In the time you have given us, we have rebuilt our engine, we have rebuilt our company, and we have remade our game! Our enemies at Bungie have been re-educated laugh.gif . We have given them new insight into our cause. On this platform we stand united. On the platform, those driven to destroy us will see our game! On this day we shall show Killzone 2, and we shall be bashed NO MORE!! Defenders of the PS3 dream, 2008 IS OUR TIME!!!
Arkady
Wiadomo coś na temat lokalizacji? Pamiętam jak było mówione o kilkunastu językach, w tym oczywiście polskim,a teraz cisza.
XM16E1
CYTAT(Arkady @ 20 07 2007, 11:34) *
Wiadomo coś na temat lokalizacji? Pamiętam jak było mówione o kilkunastu językach, w tym oczywiście polskim,a teraz cisza.

Po killzone liberation na PSp wydaje mi się że zrobią pełną lokalizację.Jestem ciekaw czy trzymała by dobry poziom KL?
Er_WolvEr
QUOTE(walek @ 20 07 2007, 01:19) *
Our people. Fanboys and fangirls of Sony...For many years we have been confused...Shunt, opressed, and beaten by who Sony said we'd beat! Three years ago, I asked for time, and that time was given by Sony. Sony, the strength in our arms, the holders of your dream! Our company embarked to be the greatest company of all mankind...a company of freedom! Sony became that freedom! Our new platform changed our games. At first, it weakened them, but in fact they were growing stronger. In the time you have given us, we have rebuilt our engine, we have rebuilt our company, and we have remade our game! Our enemies at Bungie have been re-educated laugh.gif . We have given them new insight into our cause. On this platform we stand united. On the platform, those driven to destroy us will see our game! On this day we shall show Killzone 2, and we shall be bashed NO MORE!! Defenders of the PS3 dream, 2008 IS OUR TIME!!!

Mia-żdżą-ce. Znam dokładnie text z oryginału i nie powiem zrobione wspaniale.

Zresztą, tu jest link jak by ktoś nie znał / nie pamietał.
http://www.youtube.com/watch?v=RQ2v2FqW5MA

QUOTE(XM16E1 @ 20 07 2007, 12:48) *
QUOTE(Arkady @ 20 07 2007, 11:34) *

Po killzone liberation na PSp wydaje mi się że zrobią pełną lokalizację.Jestem ciekaw czy trzymała by dobry poziom KL?

Mmmm z tego co wiem już dawno zapowiedziano lokalizacje, zapewne taką samą jak w Liberation - czyli z głosami.
Uhhhhhhhhh wsadż se widelec szmato z ISA.
Mikes
Jeśli mówiy o lokalizacji, to proszę o inny zespół niż ten który robił przy Liberation, niby lokalizacja jest dobra, ale jeśli ktoś zna realia Killzone i teksty z jedynki dosłownie kuje to po oczach. Ja mimo wszystko mam nadzieje TYLKO na spolonizowane napisy. Zdecydowanie bardziej wolę "C'mon bitch" niż "No chodź tu szmato"

Chociaż tekst "Urwę Ci jaja i zachowam na pamiątkę" był słodki xD
WESKER-DL
Krwaw wink.gif polonizacja jak najbardziej w nowym Killzonie ale tylko napisy, chociaż jak będzie wybór jak w Liberation to może być wink.gif
nightrunner
Ja również wolałbym tylko napisy polskie - jednak jakoś angielski brzmi bardziej przekonująco z ust żołnierzy miedzynarodowej organizacji ISA tongue.gif
VascoDa
Wszystko zalezy od tlumacza. Poznalem ostatnio chlopaka ktory tlumaczy filmy Pixara czy Dreamworks na polski i niezle sobie daje rade.
Mysle,ze przy grze przydala by sie analiza slangu wink.gif i konsultacja na tym forum, ale moze warto powalczyc. Jak bylyby glosy za takim rozwiazaniem, to podsune mu ten pomysl. smile.gif
nightrunner
CYTAT(VascoDa @ 20 07 2007, 14:40) *
Wszystko zalezy od tlumacza. Poznalem ostatnio chlopaka ktory tlumaczy filmy Pixara czy Dreamworks na polski i niezle sobie daje rade.
Mysle,ze przy grze przydala by sie analiza slangu wink.gif i konsultacja na tym forum, ale moze warto powalczyc. Jak bylyby glosy za takim rozwiazaniem, to podsune mu ten pomysl. smile.gif

Oczywiście, że zależy od tłumacza - można przyjąć, że praktycznie każda "bajka komputerowa" jest dobrze/bardzo dobrze tłumaczona (shreki itp.). Pewnie problemem jest kasa - nikt nie wyłoży dużo na polonizacją gry w Polsce, gdzie sprzeda się ułamek tego co w krajach bardziej "ogarniających".... Mam nadzieję, że będzie możliwość wyboru języka na wszelki wypadek tongue.gif
walek
Panowie, moze jakies pytania do Seb Downie (wlssnie jest na forum). Bo mi się juz skonczyły pomysły. smile.gif
YETI
Na ich planecie (Helgastów) mozna sie spodziewac zimowej scenerii?
XM16E1
Mału offtop biggrin.gif

qwingnut0021 wrote:

1. ARE THERE ANY GIANT ENEMY CRABS?

--------------------------------------------------------------------------------

Seb odpowiada:

Yes, and they walk around shouting "Riiiidge Racer!". No. No giant enemy crabs . xD
Jacobss
Mam prośbę, zadaj mu takie pytanie. Czy nie uważa, że gra może zostać zakazana w Niemczech, ze względu na dużą brutalność (Niemcy mają na tym punkcie świra). Będę Ci bardzo wdzięczny. Mieszkam w Niemczech, i będę chciał grę normalnie kupić w sklepie, a nie sprowadzać z UK czy Austrii. Jeszcze raz wielkie dzięki smile.gif.
XM16E1
kabotyn wrote:
1.How many languages are you going to put into the game (not every gamers can use english language)? Can we expect other dubbing than english?

2. Can we see easter eggs?

--------------------------------------------------------------------------------

1 To be determined what languages we are going to support. Usually we fully localize most of the languages. Depends on what Sony wants.

2. Maybe. Depends how much time we have.

Sorry ze nietłumacze ale z przetłumaczaniem u mnie kiepsko dry.gif A niechce wprowadzać w błąd
Er_WolvEr
QUOTE(XM16E1 @ 20 07 2007, 17:07) *
qwingnut0021 wrote:

1. ARE THERE ANY GIANT ENEMY CRABS?

Yes, and they walk around shouting "Riiiidge Racer!". No. No giant enemy crabs . xD

1. CZY BĘDĄ JAKIEŚ OGROMNE WROGIE KRABY?

Tak, i będą łazić wszędzie krzycząc "Riiiidge Racer!". Nie. Żadnych ogromnych wgorich krabów . xD

QUOTE(XM16E1 @ 20 07 2007, 17:13) *
kabotyn wrote:
1.How many languages are you going to put into the game (not every gamers can use english language)? Can we expect other dubbing than english?

2. Can we see easter eggs?

1 To be determined what languages we are going to support. Usually we fully localize most of the languages. Depends on what Sony wants.

2. Maybe. Depends how much time we have.

Sorry ze nietłumacze ale z przetłumaczaniem u mnie kiepsko dry.gif A niechce wprowadzać w błąd

1. Jak dużo języków chcecie by gra miała (nie każdy gracz zna/może używać angielskiego)? Czy mozemy oczekiwać innnego dubbingu niż angielski ?
2. Czy będą jakieś easter egg'i ?
1.(...) Zwykle robimy pełną lokalizacje większości języków. Zależy czego chce SONY (jakie sony będzie chciało)
2. Może. Zależy jak dużo będziemy mieli czasu.

QUOTE(walek @ 20 07 2007, 16:34) *
Panowie, moze jakies pytania do Seb Downie (wlssnie jest na forum). Bo mi się juz skonczyły pomysły. smile.gif

-Jak duża będzie kustomizacja (jeżlei bedzie) w online ?
-Jak myśla ile ludzi uda sie wpakowac na największa arene online ?
-czy będa jakieś smaczki dla tych co grali w 1/Liberation ?
- czy myślą, iż silnik KILLZONE'a wykorzystająw przyszłości do innej gry ?(oprócz kontynuacji)

-czy będzie Killzone Tag Team Racing smile.gif ? Na trailerach jest tyle fajnych wozów i ,,latawców", że mozńa by zrobić takiego spin-off'a.
komar737
Albo:
Czy Killzone 2 bedzie lepszy od Halo 3 ?
XM16E1
CYTAT
Grape_Juice wrote:
1. Is a flamethrower instant kill in single player (aginst Helghast and when used against you)?

2. Will melee attacks against you knock you to the ground without killing you?

3. Was there ammo cases in the demo? I think they looked a little too different and bright. Any chance of starting of with limited amount of ammo and have to swap guns once you run out?

Thanks

1. No comment.

2. Currently no. I have not heard of this being considered. Sounds like something that might be a difficult thing to do well in 1st person view without confusing or annoying the player.

3. Currently the AI drop ammo/weapons and there is ammo pick-ups scattered around the levels as per norm. To be seen if we try and do anything more intricate or contrived.

komar rzucono jedynie odpowiedź : " We will make a game on our own merrit and we are not going to "kill" anyone or anything. Calling a game GameX-killer is lazy and overused."
KRATOS_PL
CYTAT(komar737 @ 20 07 2007, 16:41) *
Czy Killzone 2 bedzie lepszy od Halo 3 ?

Mam oba nexgeny (PS3 i X360) ale kibicuje konsoli SONY ktora bedzie miala dla mnie najlepsze gry i licze ze KILLZONE bedzie lepsze od HALO 3 pod kazdym wgledem nawet online ale trzeba poczekac az obie gry sie pojawia na rynku to wtedy sie okaze.
komar737
Kratos_PL chyba nie zrozumiales, o co mi chodzi tongue.gif

Odpowiedz calkiem pokretna, widac, ze sie zmieszal tongue.gif.
Soul
Tak Kratos , jak marzysz to zamykaj oczy , bardzo Cię proszę , Halo 3 nic nie pobije w online, jedyna gra która się bardzo do tego zbliży to IMO COD4 .
Tak wracają do tematu żebym warna nie dostał to na Gametrailer.com pojawiły się krótki filmiki które mówi co w danej dziedzinie jest the best. I zdaniem panów z GT ,COD 4 to najlepiej wyglądająca gra, dlaczego o tym wspominam bo KZ2 było na liście. A tu non stop jest na ten temat sporo gadania IMO panowie z GT mają rację COD 4 wygląda najlepiej z gier FPP, zrobił największe wrażenie na publice ( nie mam tu na myśli fanboyow SONY bo ich jest od groma i im się nic nie
wytłumaczy)

@ Komar737

Fanboy nigdy nie zrozumie ,co do niego piszesz.
walek
Ja powiem tak: filmiki jakie są dostępne w sieci, nigdy nie zwyrifikują ci prawdy na temat gry, zwłaszcza jesli chodzi o oprawę. Dla mnie najlepsze wrażenie na E3 zrobiło Gears of War- walka z Brumakiem (w mojej świadomości pewnie jeszcze tkwi 5 minutowa sesją z tą grą na X0), potem jest Call of Duty 4, a na trzecim miejscu umieścił bym Uncharted: Drake's Fortune. Killzone2 okupuje na mojej liście, dopiero czwartą pozycje (kontrast miedzy tym trailer'em E32005, a E32007 jest wyraźny). Osobice twierdze, ze finalny produkt KZ2 złamie kark CoD4, i kopnie w jaja GoW. smile.gif

Ps. Co to jest " lod-popping"?
GMB
Khm Khm prosze tylko nie posądzać mnie tutaj o faworyzowanie sprzętu Sony ale sprawdziłem te filmiki na Gametrailers i ubaw miałem niezły. O ile COD4 faktycznie można uznać za Best Looking FPP tak już w kategorii Best Graphics brak takich tytułów jak Uncharted, R&C czy Heavenly Sword to jakiś żart roku. GT po raz kolejny odwaliło błazenadę. Już nie mówię o pierwszym miejscu dla któregoś z tych tutułów (chociaż IMO Uncharted powinien zająć 1 lokatę) ale żeby wcale nie uwzględnić tych pozycji w rankingu? ŻENADA!

PS. Coś dziwnie to wygląda. Za Most Disappointing została uznana obniżka ceny PS3 przy czym nie wspomniano nic o modelu 80GB za cene 60GB. Śmierdzi mi tu kasą ale co ja się będę wypowiadał.
KRATOS_PL
CYTAT(Soul @ 20 07 2007, 20:07) *
Tak Kratos , jak marzysz to zamykaj oczy , bardzo Cię proszę , Halo 3 nic nie pobije w online, jedyna gra która się bardzo do tego zbliży to IMO COD4 .
Tak wracają do tematu żebym warna nie dostał to na Gametrailer.com pojawiły się krótki filmiki które mówi co w danej dziedzinie jest the best. I zdaniem panów z GT ,COD 4 to najlepiej wyglądająca gra, dlaczego o tym wspominam bo KZ2 było na liście. A tu non stop jest na ten temat sporo gadania IMO panowie z GT mają rację COD 4 wygląda najlepiej z gier FPP, zrobił największe wrażenie na publice ( nie mam tu na myśli fanboyow SONY bo ich jest od groma i im się nic nie
wytłumaczy)

@ Komar737

Co, COD4 juz sie zblizylo do HALO 3?? jaja se facet robisz?? tych gier czlowieku jeszcze nie ma wiec o czym my tu gadamy??? Ja rozumiem ze ty wszysko wiesz i we wszystko grales ale co tu napisales to jest bezsensu.
Musiolik
CYTAT(walek @ 20 07 2007, 21:30) *

o ile się nie mylę, to chodzi o Level of Detail popping, że im bliżej podchodzimy do czegoś, to wczytują się lepsze tekstury, przy źle rozwiązanym tym elemencie, widać jak 'wskakuje' lepsza tekstura. Jak się mylę, to mnie poprawcie smile.gif

@KRATOS_PL - n/c, od Ciebie zionie fanbojstwem na kilometr, to nie jest zdrowe
YETI
CYTAT(GMB @ 20 07 2007, 21:44) *
w kategorii Best Graphics brak takich tytułów jak Uncharted, R&C czy Heavenly Sword to jakiś żart roku. GT odwaliło po raz kolejny odwaliło błazenadę. Już nie mówię o pierwszym miejscu dla któregoś z tych tutułów (chociaż IMO Uncharted powinien zająć 1 lokatę) ale żeby wcale nie uwzględnić tych pozycji w rankingu? ŻENADA!

WTF?

hahah to jakis zart czy jak, chetnie zobacze ta liste i tytuły ktore zdaniem GT wygladaja lepiej od Uncharted czy HS
laugh.gif
GMB
Trzymaj Yeti:

http://www.gametrailers.com/game/5191.html

Tu masz wszystkie kategorie.
YETI
THX

Pojawiło sie sporo odpowiedzi od pacownika Guerrilla Games
http://boardsus.playstation.com/playstatio...ing&page=42

polecam smile.gif
Soul
CYTAT(KRATOS_PL @ 20 07 2007, 19:51) *
CYTAT(Soul @ 20 07 2007, 20:07) *
wytłumaczy)

@ Komar737

Co, COD4 juz sie zblizylo do HALO 3?? jaja se facet robisz?? tych gier czlowieku jeszcze nie ma wiec o czym my tu gadamy??? Ja rozumiem ze ty wszysko wiesz i we wszystko grales ale co tu napisales to jest bezsensu.

O i po raz kolejny ,typ w ogóle nie kmini co się do niego piszę ;D Gdzie ja tam człowieku napisał zbliżyło ?o_O napisałem że się zbliży ,a to co innego , no chyba że Ty masz problemy ze zrozumieniem co dane słowo oznacza. Zgadza się gier jeszcze niema ale grałem w H1 w H2 i w H3 Bete , grałem również w poprzednie części COD'a i na podstawie tego stwierdzam fakt , że COD 4 może być naprawdę genialną grą jeżeli chodzi o online. Halo nic nie przebije w tej dziedzinie , jeżeli chodzi o konsole , ale zaraz za nią IMO będzie COD4 ( IMO tzn , że dla mnie tak będzie , patrząc po filmikach ,po gameplay'ach) po za tym, to ten temat nie służy do tego typu rozmowy , nie chce dostać warna za gadanie z Fanboyem i typem który średnio rozumie to co się pisze -__- Więc jak coś to na pw.

A i warto też panowie zauważyć, że GT miało okazje tam być i zobaczyć obie gry na realu(w przypadku COD4 nawet pograć) , a nie tak jak my.

I Tu nie chodzi tylko o mnie panowie wracamy do tematu , bo przyjedzie wielki zły Trzcina , i się zdenerwuje tym co zobaczy.
geks
CYTAT(GMB @ 20 07 2007, 22:00) *
Trzymaj Yeti:

http://www.gametrailers.com/game/5191.html

Tu masz wszystkie kategorie.

to sa oceny w/g gustu jakiegos oceniajacego. A za przeproszeniem co mnie ma obchodzic czyjas wizja. Dla mnie to co pokazal killzone2 jest jedyna ciekawa rzecza na e3. Best fps 1st Best event 1st Best graphics 2nd Best klimat i miodnosc 1st. Best halo3 killer 1st
ziemia1
http://www.videogameszone.de/?article_id=607188&mag=25

kawałek gameplaya, wcześniej go nie widziałem. Jest w połowie strony.
YETI
Killzone 2’s Lighting Engine: Overview
http://gamers-creed.com/?p=141.

FLooK
Na tym ss praktycznie fotoreal!
kenedi
Ale ta gra super wygląda slinotok.gif ! Ja chce ją mieć! A jedynka była super to dwójka będzie jeszcze lepsza. Na pewno biggrin.gif .
LoCKer
mi sie jedno nie podoba w grafice kz2 grafa jest matowa. W GoW sie blyszczy jak psu jajca i to mi sie podoba ale i tak KZ2 miecie na kilometr:) no ale przez ta matowosc jest taka realstyczna
Emet
A moze ktoś wrzucić gdzieś te screeny nowe (jak zakładam..) ?? Już któryś raz dzisiaj próbuję otworzyć to stronę i nie działa confused.gif
YETI
CYTAT(Emet @ 31 07 2007, 21:44) *
A moze ktoś wrzucić gdzieś te screeny nowe (jak zakładam..) ?? Już któryś raz dzisiaj próbuję otworzyć to stronę i nie działa confused.gif

To nie są nowe screeny, cały artykuł opisuje oswietlenie w grze, plus kilka screenow z trailera, prezentujacych ze pod tym wzgledem KZ2 zarządzi.

np.
http://gamers-creed.com/wp-content/uploads...zleflashsi4.jpg
Emet
Czy to jest to lub coś podobnego? http://ninja-matic.gametrailers.com/gamepa...g&id=125517

Ps. Link do screena też nie działa ;/ (ogólnie gamers-creed coś mi nie idzie huh.gif)
walek
CYTAT(LoCKer @ 31 07 2007, 22:02) *
mi sie jedno nie podoba w grafice kz2 grafa jest matowa. W GoW sie blyszczy jak psu jajca i to mi sie podoba ale i tak KZ2 miecie na kilometr:) no ale przez ta matowosc jest taka realstyczna

Ten sam uztkownik, który poruszył kwestie światła w KZ2, wypowiada sie na temat tekstur, i ogólnie grafiki. Wklejam jego post, bo wydaje mi sie, ze to co pisze ma sens:

But... one thing to notice about this game compared to other "ZOMG GRAFX" games...

There's no BUMP-MAPPING.

Typically - you can see heavy BM used in UT engine games - this is used with dynamic lighting along with SUPER SHINY TEXTURES and bloom to create the ILLUSION of super-sharp textures through bump mapping and light reflections.

Tell me - when was the last time you came across dry dirt... and it was SHINY? A rock? How about a COTTON SWEATSHIRT?

Developers are using this Bump Mapping with Shiny Textures and Light to create the illusion of texture definition when it's not even there.
And it winds up looking plastic, wet or like shiny rubber.

KZ2 is the first visually intense game that doesn't use this trick - it just lays everything out on the line. KZ2 is almost TANGIBLE - whereas - other games just look like games. The characters in KZ2 look like they're wearing cloth - not like they're wearing LEATHER PANTZ like in some other games that get slapped with the "graphic" tag.

tangible- namacalny
CYTAT('Emet')
Czy to jest to lub coś podobnego? http://ninja-matic.gametrailers.com/gamepa...g&id=125517

Ps. Link do screena też nie działa ;/ (ogólnie gamers-creed coś mi nie idzie huh.gif)

Tak, to jest to samo co wkleił Yeti. Twórca tego blog'u jest zabanowany na forum gametrailers. Dlaczego? Nie wiem smile.gif

TaKeShiX
CYTAT(Musiolik @ 20 07 2007, 21:54) *
CYTAT(walek @ 20 07 2007, 21:30) *

o ile się nie mylę, to chodzi o Level of Detail popping, że im bliżej podchodzimy do czegoś, to wczytują się lepsze tekstury, przy źle rozwiązanym tym elemencie, widać jak 'wskakuje' lepsza tekstura. Jak się mylę, to mnie poprawcie smile.gif

było to widoczne w kz1 i jest widoczne w trailerze kz2 z tegorocznego e3 [pisałam o tym na 42 stronie tego tematu closedeyes.gif ]

@wałek - a dlaczego się pytasz ?
FLooK
Guerrilla is recruting

Ktoś chętny?? ;]
walek
BBC grało w KZ2: http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/6929484.stm

Niedawno, dość przypadkiem, przeczytałem na wirtualnej polsce zapowiedz Killzone2. Takiej amatorszczyzny, w życiu nie widziałem. Panowie z wp, nie znają angielskiego, i piszą czasem rzeczy wyssane z palca. Jesli oni otrzymują za swoją prace pieniądze, to ja jestem w szoku. Tak skundlonego serwisu o grach, jeszcze nie widziałem. Nawet dzieciaki z giery.eu wykazuja się wiekszym profesjonalizmem. A oto najwięszy bubel! :

pisze wp: Podobno w zaprezentowanym filmiku modele postaci składają się jeszcze z tej samej liczby poligonów co w Killzone na PlayStation 2. Nad efektami specjalnymi pracują ludzie związani z hollywoodzką branżą.

A to oficjalne info o modelach postaci:

"The PS3 really allows us to build Killzone 2 on a grand scale with a level of detail that is truly eye-catching. To give you an example, our character models on screen use the same amount of polygons as an entire level of Killzone on PS2."
źródło: http://uk.ps3.ign.com/articles/803/803249p1.html

pisze wp: "Póki co, oficjalna data premiery to luty 2008 roku."

Nie było oficjalnej daty wydania KZ2.

cały artykuł: http://gry.wp.pl/core.html?filtr=13,0&...8,3568,1#igbody

YETI
kto czyta wp.pl? laugh.gif
lothronik
Troszkę nowego gameplaya: http://news.bbc.co.uk/player/nol/newsid_69...sb=1&news=1. Śliczne. smile.gif
Jinxters
No,no fajne błyskawice, wogóle ładnie tylko nieraz tak jakoś pustoo
YETI
Pod jakim wzgleem pustawo? ze nie ma 10 przeciwników w kazdym pomieszczeniu?
a tak w ogole to zazdrosze temu gościowi ;]
Graficznie gra powala, chyba najładniejsza gra na next-geny. Mimo ze to tylko filmik, z taką a nie inna jakoscia, to mozna docenic piekno tej gry.
komar737
Marzy mi sie, zeby dali elementy TPP, tak jak w Vegas. Normalnie wtedy to juz by bylo apogeum.
walek
Mam nadzieje, ze nie bedzie żadnych elementów TPP w KZ2, jak to było w Rainbow six: Las Vegas. W trybie "cover TPP", widziałes dokładnie co się dzieje przed tobą- nie lubie takich "ułatwiaczy". Oby ten obiecany "blind fire" w Killzone 2 był jakoś sesnownie zaimplementowany.

Ps. Wypiłem Tyskie, zamuliło mnie fajnie. Nie to co te angielskie sikacze. smile.gif
kenedi
Ta gra ma najlepszą grafikę! Mówcie co chcecie, KILLZONE 2 bardziej mi się podoba niż Crisis. Ja chce DEMO!!! A ten gościu co gra w to WIELKI szczęściarz.
Jacobss
Filmik robi wrażenie. Bardzo dobra fizyka. Widzieliście te otoczenie jak się rozwalało po tym granacie? Ekstra. smile.gif. W ogóle piękne oświetlenie. Nie wiadomo jak tekstury bo słaba jakość filmiku, ale i tak wszystko wygląda bardzo ładnie. No i z tego co widziałem to AI się rozgląda, kuca, po prostu bardzo ładnie wykonane. Oby tylko Killzone 2 nie był, aż tak liniowy jak Gears of War. tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.