CYTAT(Zeratul @ 5 09 2007, 03:09)

znajdz mi fragment, gdzie koles sie niby zachwyca... bo caly artykul, to tylko jego nadzieje... widocznie juz sie przejechal na Sony i woli nie wyglaszac durnych sadow jak fanboje...
Tutaj sie niby zachwyca. Moze to nie są ahy i ohy, ale na pewno takie fragmenty mozna zaliczyć w poczet "zachwytów", czyż nie mój drogi Zaretulku. Głupio cie teraz?:
"
Strong tech built over the course of more than two years enables the world that is amazingly detailed and smoothly animated at 30 frames per second. As the team tells us, one character in Killzone has as may polygons as an entire level of the fisrt killzone."

KZ ustawil wysoko poprzeczke, ale jesli chodzi o fps na konsoli sony, bo ogole to byl sredniakiem.
Jako całokształ, jesli chodzi o grafe, to gra przypominała sinusojde, po które raz wspinała sie na wyżyny, a raz zaliczała depresje. BLACK wysoko ustawiło poprzeczke, Killzone jest o jeden szebelek niżej.

Polecam artykul o H3 jezeli chcesz przeczytac jak ktos sie czyms zachwyca...
O multi piszą same poematy, lecz kwestie wizualne nie przekraczają więce niż jeden akapit. <<< ironia
http://www.gameinformer.com/News/Media/Med...A-61F209064198}Na stronie znajduje się ponad 20 mintowy "walkthrough", składajacy sie z trzech plików. Trochę sie rózni od tego co juz widzieliśmy w tym "25 minutowym"- inaczej ustawieni żołnierze, inaczej atakujący SEV etc... wiadomo kazdy gracz przechodzi gre zupelnie innymi "ścieżkami". Sciagnąc pliki nalezy GetRight'em, w tradycjny sposób ciężko (strona sie dławi).
Ps. Plik nr. 2- zwrócie uwage na 5:05 min. Sev wyleczył Ricco z cięzkiej agoni. Czy ja tego nie widziałem przypadkiem w Gears of War w multi?