Twoje argumenty są tak słabe, że aż żałosne. No to jedziemy:
CYTAT
O czym ty pi/e/p/rz/y/sz? Co ma sciaganie gier z netu do wyczekiwania na gre i sceptyzmu co do szumnych zapowiedzi i hype-u w okol gry?
W moim mniemaniu, jeżeli kupię tą grę mam prawo jeździć po niejoraz wychwalać ją ile mi się podoba. Ty natomiast i tak jej nie kupisz, co najwyżej ściągniesz (wtedy już pewnie PS3 będzie złamane), więc moim zdaniem nie ma masz prawa mówić innymi, że mają klapki na oczach. Może to ty masz klapki na oczach, bo urwałeś się kilka dni temu z choinki? Przypomnij sobie swoje ostatnie posty w tym temacie. Żenada i tyle.
CYTAT
Juz raz ekipa odpowiedzialna za KZ2 puscila "gameplay", ktory okazal sie sciema a wy dalej lykacie wszystko, zero nauki na bledach. Poza tym naprawde zalosne jest twoje szczekanie - ktos napisze, ze ma zdrowe podejscie i obawy co do odzwierciedlenia przechwalek co do jakosci gry a ty juz ujadasz bo ktos gra na backupach?
Przepraszam bardzo, ale co to ma do rzeczy? Po 1. Nie Guerilla, a Sony. Po 2. Znamy powody dlaczego to zrobili. Po 3. My niczego nie łykamy. My mamy oczy i widzimy. A widzimy gameplay. Jeżeli to co ci napisałem wcześniej jest nie wystarczającym dowodem, to przykro mi, ale guzik mnie już obchodzi czy wierzysz. Ujadam, bo ktoś kto gra na piratach, (tak piratach, kopie bezpieczeństwa to sobie możesz wsadzić, wstydzimy się po prostu napisać na piratach, albo nie legalnych kopiach?) nie ma prawa moim zdaniem krytykować twórców za grę, za którą w ogóle nie zapłaci, bądź zapłacił. Jeszcze szczególnie ty, pierwszy pirat

Ja nie widzę, aby w żadnym momencie Sony ani Guerilla przechwalali się grą od czasu pokazania pierwszego gameplayu. Pokazali co mieli i tyle. To my gracze sprawiliśmy, że gra stoi bardzo wysoko w oczekiwaniu. Bo na to zasługuje. Gra się sama obroniła, twórcy niczego nie musieli robić. Ja już nie wspomnę co będzie jak osiągną 100% poziom renderu. Wtedy pewnie powiesz, że kciuk bohatera ma troszkę gorszą teksturkę i przez to gra jest słaba. Sorry, ale takie mam wrażenie czytając twoje wypociny. Ciekawe czy ty nie wyczekujesz (wyczekiwałeś) jakiejś gry z zapartym tchem. Soul gadał tak samo jak ty. Gadał "czym się tu podniecać" a sam lał w gacie w temacie o Halo na Halo 3. Niech zgadnę, z tobą byłoby podobnie.
CYTAT
Ogladam trailery, filmy z gameplayu ale nie podniecam sie jak rolnik na mysl o 1 orce - mam dystans. Jak wyjdzie super gra to wtedy bede sie cieszyl, puki co po prostu chlodnym okiem sledze zapowiedzi.
I dobrze. Gra cię nie grzeje w porządku. Tylko, nie wmawiaj mi, że mam klapki na oczach, albo łykam wszystko, tylko dlatego, że jestem tą pozycją bardzo zainteresowany. To mnie właśnie bulwersuje. Nie to, że masz inne zdanie (broń Boże) tylko to, iż zarzucisz mi (nam) klapki na oczach i podniecenie. A jest się czym podniecać. Nie wiem po co ja to piszę, bo raczej nie warto z tobą gadać.