Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: KillZone 2
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
Vaster
Pamiętam jak przed premierą ps2 jarałem się grą MGS2
Wyglądała szał c,huja.Piękna grafa-oj ja,jaka fotorealistyczna.
A po premierze (na którą troszkę dłuzej czekałem niż obiecali)mina mi zwiędła gdy MGS2 okazał zwykłym średniakiem(dla mnie)
Niechciałbym zeby sytuacja sie powtórzyłą z Killzonem.
A ze gry tak będą prędzej czy później wyglądały to jest pewne,nieuniknione.
Pamiętajcie wygląd to nie wszystko.
Ja mam nadziej ze killzone będzie hitem,ale nie jaram sie jak niektórzy napaleńcy.Pozyjemy zobaczym.
I odradzam zakupu konsoli zaraz po premierze,tłumaczyć chyba nie muszę że sony jest mistrzem w produkowaniu pierwszych wadliwych modeli.
Kocham gry ale nie nawidzę sony-amen
szeni
Ale zważ, że mimo piekny MGS2 okazał się sredni, to inne gry dorownywaly mu, a nawet przewyzszaly go pod wzgledem graficznym. Nawet jesli Killzone 2 okaze sie crapem - a inne gry beda oferowac lepszą grafikę, a przy tym przyzwoitą grywalnosc - bedzie pysznie.
Vaster
Ja doskonale zdaję sobie z tego sprawe że późniejsze gry będą piękniej wyglądały niż omawiany tutaj Killzone.
Szczerze to mam taką nadzieję...wiem,wiem nadzieja matką...hehe
jak już wcześniej pisałem,pożyjemy zobaczymy
sildar
Moze nie pierwsze gry beda wygladaly jak KZ2 ale pozniej napewno tak wink.gif Zwroccie uwage na gry z X360 - one sa robione na dev kitach o 1/3 mocy!!! I tera wyobacie sobie Obliviona ktory wykorzystuje 100% mocy... Trailer z KZ2 to moim zdaniem wizja tego jak bedzie wygladala wlasciwa gra. I mysle ze bedzie tak wygladac cool.gif
Tokar
Jeżeli Oblivion wykorzystuje 100% mocy czegokolwiek, to niech mi kaktus na pycie wyrośnie ;p
szeni
Sildarowi chodzilo wlasnie o to, ze podobonie jak inne gry z X360, poki co wykorzystuje 30% mocy konsoli, a jak bedzie wygladac wersja wykorzystująca pelną moc?
CheeseOfTheDay
Czemu do cholery wszyscy mówią o 30% mocy konsoli i tak dalej i tak dalej.
Może i prawda że "kity" 360-ki były jedno a nie 3 rdzeniowe, ale konsola z samego CPU się nie składa.
Za grafikę głównie odpowiada GPU a on chyba był w całości w "kitach"
Ramek też chyba nie było 100 iluś tam, tylko 512.
Nie chcę już wspominać o przepustowości wszystkich szyn danych, chociaż już wspomniałem.
Więc ja tego nie rozumiem (może jestem głupi, więc niech mi ktoś wytłumaczy).
TomisH
Chipset graficzny (ten z 48 potokami +10 mega pamięci) zaprezentowano dopiero ostatniego dnia. W kitach siedział bodajże Ati (literka)800
CheeseOfTheDay
No o tym to nie wiedziałem tongue.gif. Ale coś mi się nie chce wieżyc że ATI pracowało nad GPU 2 lata i nie dało rady udostępnić ich te parę miesięcy wcześniej. Chociaż prawdopodobnie się mylę.
Kleryk
QUOTE(Vaster @ 23 05 2005, 13:22)
Pamiętam jak przed premierą ps2 jarałem się grą MGS2
Wyglądała szał c,huja.Piękna grafa-oj ja,jaka fotorealistyczna.
A po premierze (na którą troszkę dłuzej czekałem niż obiecali)mina mi zwiędła gdy MGS2 okazał zwykłym średniakiem(dla mnie)
Niechciałbym zeby sytuacja sie powtórzyłą z Killzonem.
*

Masz absolutną rację. Kiedy na rynku pojawił sie MGS2, konkurencja udowodniła już, chociażby argumentem w postaci DMC, ze w oprawie A/V dogoniła wizulanego killera ze stajni Konami. Ten los spotka prawdopodobnie Killzone 2. Tylko mam nadzieje, ze ten proces będzie wolniejszy niż w przypadku MGs2... Obecnie gra/render czy filmik, zabija. Natomiast jeśli w czasie premiery będzie demolował, i tylko rzucał mnie ościanę, też będe happy. smile.gif
Forebode
A widzieliscie ten wywiad z Jack'iem Tretton'em, wiceprezydentem SCEA? Mowil ogolnie o PS3, ale koles przeprowadzajacy wywiad spytal sie takze o Killzone2 i zwiazane z trailerem watpliwosci. Jack przyznal ze jest to absolutnie gameplay... No nie wiem co myslec, ale chyba tak wysoko - jakby nie patrzec - postawiony w sony czlowiek nie rzucalby takich hasel na wiatr. No chyba ze chce sie narazic na chloste po premierze tongue.gif
amar
Forebode LINK, LINK, daj LINK! Bo az mi sie wierzyc nie chce.
Fil-O
Jezeli to rzeczywiscie jest gameplay (a na 98% tongue.gif jest), to kinematografia upadnie... wink.gif
Sparda
A ja dopiero dzisaj oblukałem Trailer Killzone 2.Jak to wygląda nie mam pytan normalnie zgon na miejscu zgon.gif Nie mam pytań,a dpiero pierwsza generacja gier na NextGeny!!Oby to naprawde był Gameplay
TomisH
Aha, pierwsza generacja my ass! tongue.gif
Zobaczysz taką pierwszą generację wink.gif
amar
Fanow X'a glowa boli i serce blush.gif
No offence good.gif
Dragen
Jakich fanów..zauważ tu ludzi trzeżwo patrzących na świat..akurat tych co to pisza znam, i na bank beda mieli 2 konsolki. to po h,u,ja maja wywyższać jakąkolwiek?? wola mieć obie dopasione..1 jest pewne, grafa to nie wszystko..liczy sie grywalność, klimat..czy ktos pamieta ta bijatyke na Ps2? ( cos jak Spikeout) z masakryczną grafą?? lol dostała noty około 5...bo grywalnośc kupa..
ONLINE w tych czasach rządzi i nic nie da super grafa, jak miliony ludzi wolą ciupać w H3 , GR3 i wiele innych..rajcownych gierek
A niektórym po raz enty powtarzam.. kubeł zimnej wody..nie dawajcie sie tak manipulować..lepiej poczekac na chwilę kiedy to zobaczysz..bo IMO chyba lepiej sie milo zaskoczyc niż zaliczyc niezłego zonczka..że cos jest nie tak..
2razyjot
QUOTE(amar @ 23 05 2005, 22:16)
Fanow X'a glowa boli i serce  blush.gif

*

Fanboye PS3 slepo zapatrzeni w nowe nowinki (niczym Szkopy w Hitlera) jak zwykle zakladaja klapki na oczy i lykaja wielka machine marketingowa nie zachowujac dystansu ... Smiac mi sie chce i tyle. Czekam na obydwie konsole a spuszczac sie bede i oltarze stawial jak zagram i JESLI RZECZYWISCIE BEDZIE TAK, JAK NA FILMACH!!

Offence! icon_evil.gif
shy4
A ja wam powiem po co te kłótnie??.....i tak w Polsce zdobedzie popularnośc ta konsola która bedzie przerobiona i miała łatwy dostep do piratów. cool.gif
TomisH
Akurat w przypadku tej generacji konsol piractwo mnie wali. I tak będę popindalał na Live smile.gif

amarq - spokojnie, bo zaczną lecieć ostrzeżenia. I po co?

Owszem, grafa z Killzone jest możliwa, ale nie na starcie systemu. smile.gif
2razyjot
QUOTE(TomisH @ 24 05 2005, 07:36)
Owszem, grafa z Killzone jest możliwa, ale nie na starcie systemu. smile.gif
*

Tutaj juz ja popolemizuje. smile.gif

Nie powiedzialem, ze nie jest mozliwa tylko szczerze w to watpie. Z drugiej strony do startu konsoli full czasu zas bebechy sa znane w tej chwili wiec jesli Gueriila ma juz dev-kity to maja MASE czasu na dopieszczenie gry do takiego stopnia jaki prezentuja filmiki. Aczkolwiek tutaj zachowuje SPORY dystans i nie wierze w to slepo. Jest to mozliwe i tak moze byc ale nikt nie wie na 100 % czy tak bedzie i smiesza mnie wypowiedzi ludkow, ktorzy juz teraz daja nerke pod zastaw Ruskim by miec hajs na PS3 w dniu premiery.

Wyjasnione? smile.gif
Trzcina
Spokoj ma byc, bo jak pisal tomish beda lecialy ostrzezenia, bez znaczenia od statusy na forum...

Ja dodam tylko od siebie ze online mam gdzies. Nie mam czasu siedziec po 10 godzin dziennie i ciupac ze znajomymi w FFXI, czy cokolwiek innego (fpp mnie nei interesuja, gry typu GR rowniez) wiec akurat jesli o mnie chodzi to online wcale nie 'rzondzi'. Zreszta od zawsze wole multi z kims kto siedzi obok (fightery) niz z kims kogo obok mnie nie ma. I prosze nie mowic ze to dlatego ze nie gralem online, bo grac gralem swego czasu zawalilem przez to jeden egzamin... wiec wypraszam sobie ;]

Anyway, spokoj ma byc i juz.
Diabeu
blablablabla 3cina, bym zmontowali porządny serv dla teczkena to byś pewno srogo łupał
czy chcesz tego czy nie, to online teraz jest ważnym elementem.
Trzcina
No ale ja ci mowie ze dla mnie nie jest to mi starasz sie cos w usta wozyc... (bez skojarzen ;] ) Gralem dlugo online, chociazby w takie diablo, nie wspominajac o paru innych mmorpg i mnie to naprawde nie rusza az tak jak dwutygodniowa impreza u pabla z tekkenem, albo zeszloroczna impreza u krolika z 5 kg frytek o 2 w nocy i 2 skrzynkami browarow. Mozecie sobie mowic co chcecie, ale dla mnie jest wlasnie tak a nie inaczej. Nie gram online, bo nie mam czasu, bo bardziej lubie gracz kumplami ktorzy siedza obok i tyle. Oczywiscice sa sytuacje kiedy NIE MAM jak z nimi zagrac, np kiedy siedza w USA lub GB, ale to juz inna sprawa...

Dla mnie online NIE JEST najwazniejsza sprawa, bo gry ktore ja najbardziej lubie sa albo single player (RPG - powtarzam jeszcze raz na mmorpg po prostu nie mam czasu) albo zawsze beda najlepsze gdy ktos bedzie obok (fightery - nikt i nic mi nie powie ze lepiej grac w to online, oczywiscie odliczajac kwestie lagow, gdzie nawet ULAMEK sekundy psuje CALKOWICIE zabawe i uniemozliwia granie na poziomie). Ja OSOBISCIE, nie musze miec wszystkiego online, ale to TYLKO MOJE zdanie. Nie zmienia to tego, ze oczekuje ZNAKOMITEGO zaplecza w tej kwestii zarowno od sony jak i M$. Chociazby po to zebymmogl sciagnac jakekolwiek dodatki, mody, czy cokolwiek w ten desen...

Howgh, powiedzialem co moje i tyle ;] Niech nikt mi nie stara sie powiedziec ze ja bym wolal cos gdyby costam... Bo nikt nie jest mna (oprocz mnie ;] ) i nikt nie wie nic na temat co ja bym wolal (again, oprocz mnie ;] ). Dla mnie online ma marginalne znaczenie w kwestii grania, ale ma OGROMNE znaczenia w kwestii ogolnej mozliwosci polaczenia sie... Tyle
Ozi
Jakkolwiek by na ten problem nie spojrzeć to jednak w ogólnym zarysie dzisiejszych graczy jesteś wyjątkiem... hyh.gif A nawet na takie wyjątki (nawet TAK wyjątkowe jak Ty tongue.gif ) producenci nowej generacji konsol nie będą zwracać uwagi. Online musi byc dopieszczony bo ludzie to lubią - i tyle.
Diabeu
Dla mnie online NIE JEST najwazniejsza sprawa

a ktoś tak twierdzi? zapędziłeś się 3cina zdeka hehehe
kwestia jest prosta, online rozumiany jako szereg uslug dostępnych dla userów winien być, czyż nie? jak powiesz nie to przy okazji masz kopa
i wiadomo że 100% userów nie będzie z niej korzystać
też lubię cioranie z friendem obok ale nie zawsze mam okazję, i po to mam live! w klocku
Trzcina
Nie no, napisalem przeca takie cos ;] :

' nikt nie wie nic na temat co ja bym wolal (again, oprocz mnie ;] ). Dla mnie online ma marginalne znaczenie w kwestii grania, ale ma OGROMNE znaczenia w kwestii ogolnej mozliwosci polaczenia sie... Tyle '

Tak wiec, online ma OGROMNE znaczenie w kwestii podlaczenia sie do netu, ale nie jesli chodzi o granie online ;]

I wierz mi ozi wcale nie jestem wyjatkiem ;]
Diabeu
nie napisałeś
jedynie marudzisz że masz w (pipi)e headset:f

skąd wiesz że nie będziesz chciał w takie GoW połupać online? (którym się podniecasz ostro)

no i szerzysz offtop, nieładnie oj nieładnie Pauko wodna

pis
Forebode
Ktos chcial linka do wywiadu z wiceprezydentem SCEA: http://mm2x1.ign.com/%5E16308921/movies/st...?position=front

BTW: zamiast pytac, zajrzyjcie czasem na ps3.ign.com
2razyjot
QUOTE(Trzcina @ 24 05 2005, 12:45)
Tak wiec, online ma OGROMNE znaczenie w kwestii podlaczenia sie do netu, ale nie jesli chodzi o granie online ;]

I wierz mi ozi wcale nie jestem wyjatkiem ;]
*

Jak przedmowca tak samo bagiete wbijam w granie on-line. Wole z ziomusiami sie w wygodnych fotelach rozsiasc. Grac on-line? Jak ja sie piwem stukne z przyjaciolmi? Poza tym tak zawsze mozna komus swinie podlozyc i kuksanca puscic ...
A.Z.BEST
Fajnie ten temat o Killzone 2 się toczy...
Trzcina
A ile mozna mowic o Killzone? smile.gif Zwlaszcza ze nic wiecej nie wiadomo... Mowimy na cos co sie z tym wiaze niebezposrednio.

Anyway, sluchalem tego wywiadu i Forebode ma racje, faktycznie pada tam zdanie 'one hundred percent gameplay' wink.gif No coz, miejmy nadzieje ze ten pan nie klamie...
Forebode
no ja mysle ze jakby jakis ferment w tym byl to gosciu zamiast mowic ze na pewno jest to real, to powiedzialby cos w stylu "nie chce zdradzac szczegolow" czy jakos tak... a i nie jest to zwykla plotka, tylko jakby nie patrzec wysoko postawiona szycha ;]
Jakim
Jak już wczesniej mówiłem.. pozostaje czekać na więcej informacji... oby jak najszybciej pokazano coś więcej, bo to troche dziwne że screenów, informacji natemat gier do X360 wciaż przybywa a na Ps3 jak od E3 coś pokazano tak do teraz nie ma nic... No dalej sony nie pozwalaj na siebie czekac!
Mike
Jakim: moze dlatego, ze X360 startuje na dniach, a PS3 "troche" pozniej ^^'
Jakim
Pół roku to nie za bardzo na dniach wink.gif
A skoro pokazano na Ps3 "cokolwiek" czyli wiadomo że coś tam skubia to czemu nie pokazywać więcej? A jestem pewien że jest co pokazywać.
Mike
nie wiem moze taka maja polityke lol

ale jakos nie pamietam zeby M$ sypalo screenami z X360 na 10miesiecy przed rzuceniem sprzetu na sklepy (czyli kolo listopada 2004) Nie spieraj sie bo wiesz ze mam racje butcher.gif
Jakim
2005 wink.gif

Chodzi mi o to że konsole pokazano niemal równocześnie i sądzę że gry sa w podobnych studium zaawansowania, tyle że o tych grach z Xa coś słychać a tych z Ps3 juz nic... koniec bo offtopujemy;]
Mike
OT nie OT - na razie nie bardzo o czym jest pisac wink.gif

Gry z X'a ponoc sa ukonczone w 15-30%, te z PS raczej sa we wczesniejszym stadium, wiec ciezko sobie wyobrazic jak mozna pokazywac szpile we wczesniejszym stadium prac.

QUOTE(Jakim)
2005 wink.gif

z moich obliczen wynika ze (minus) 10 miesiecy od premiery 360ki to byl jednak jeszcze 2004 rok =]
szeni
Z moich rowniez... spojrzmy na sytuację SONY: konkurent pokazuje swoj sprzet, ma zamiar wydac go za pol roku. Uwaga Graczy skierowana jest ku niemu. Co zrobic? Odciągnąć ją. Szokując poziomem sprzetowym swojej konsoli. Jako że gry jeszcze we wczesnym stadium, czemu ich nie 'podkolorowac'? Czy nawet stworzyc render? Po to, by w pamieci Graczy zakodowala sie informacja, ze PS3 znacznie wyprzedza sprzetowo X360. Ja bym tak zrobił...
A.Z.BEST
QUOTE(Trzcina @ 24 05 2005, 17:01)
A ile mozna mowic o Killzone? smile.gif Zwlaszcza ze nic wiecej nie wiadomo... Mowimy na cos co sie z tym wiaze niebezposrednio.

Anyway, sluchalem tego wywiadu i Forebode ma racje, faktycznie pada tam zdanie 'one hundred percent gameplay' wink.gif No coz, miejmy nadzieje ze ten pan nie klamie...
*

QUOTE(SzERzI @ 25 05 2005, 15:47)
Z moich rowniez... spojrzmy na sytuację SONY: konkurent pokazuje swoj sprzet, ma zamiar wydac go za pol roku. Uwaga Graczy skierowana jest ku niemu. Co zrobic? Odciągnąć ją. Szokując poziomem sprzetowym swojej konsoli. Jako że gry jeszcze we wczesnym stadium, czemu ich nie 'podkolorowac'? Czy nawet stworzyc render? Po to, by w pamieci Graczy zakodowala sie informacja, ze PS3 znacznie wyprzedza sprzetowo X360. Ja bym tak zrobił...
*

Dokładnie...

A słyszał ktoś z Was o tym, że dostarczono już dev kity do PS3 o_O? No pomyślcie. 100% gameplaya i na czym oni te gry napisali o odtworzyli? IMO: PS3 to RSX i Cell leżące na stole i inżynierowie dumający nad tym jak je połączyć.

Uwagę od konkurenta po prostu trzeba było odwrócić i nawet Nintendo zmuszone było coś zaprezentować, choć niewątpliwie jest najdalej od wypuszczenia Revolution.

Interaktywne demka techniczne śmiało mogłyby być pociągnięte przez jakiegoś wypaśnego peceta z dobrze skompilowanym softem, więc (IMO) nomen omen, PS3 wcale jeszcze nie pokazano. A pamiętacie demko graficzne pierwszego Xbox'a jak babka steruje robotem? Też się zarzekano, że Xbox ciągnie taką grafę w real - time. Póki co jest to robienie wody z mózgu - pokażą gameplay, a najlepiej działające Killzone 2 na następnym E3, to uwierzymy, ot...
Tokar
Kto jak kto, ale Guerillas jako studio należące do Sony, to devkity ma już od dawna imho.
Ozi
QUOTE(Tokar_Sama @ 25 05 2005, 16:17)
Kto jak kto, ale Guerillas jako studio należące do Sony, to devkity ma już od dawna imho.
*

Własnie o to "imho" rozbija się cała sprawa. Nie żebym nie wierzył w to co pokazało Sony ale faktycznie jakoś cicho o tych devkitach...

Tak czy siak, pozostaje jedynie - ile to już razy powtarzane było? tongue.gif - czekać.
Fil-O
QUOTE(Jakim @ 24 05 2005, 22:09)
Jak już wczesniej mówiłem.. pozostaje czekać na więcej informacji... oby jak najszybciej pokazano coś więcej, bo to troche dziwne że screenów, informacji  natemat gier do X360 wciaż przybywa a na Ps3 jak od E3 coś pokazano tak do teraz nie ma nic... No dalej sony nie pozwalaj na siebie czekac!
*

SONY nic nie pokazuje z jednego, prostego i oczywistego powodu - BO NIC WIECEJ NIE MA. Ten "cudowny" trailer Killzone 2 przygotowywany byl na E3 od pol roku i skonczono go doslowanie na pare dni przed targami, podobnie pewnie bylo z innymi grami... Podczas gdy XBOX 360 ma juz niemal rece i nogi, a nowych materialow o nadchodzacych grach przybywa z kazdym dniem, PS3 to nadal jak napisal pieknie A.Z.BEST "RSX i Cell leżące na stole i inżynierowie dumający nad tym jak je połączyć". Puste pudelko pokazana za szklana szybka to za malo zebym dal sie zwariowac, jak to zrobilo tysiace innych graczy. Nie pozostaje nic innego jak czekac. dry.gif

P.S. Chcialbym zeby te gry naprawde tak wygladaly... blush.gif
A.Z.BEST
QUOTE(Tokar_Sama @ 25 05 2005, 16:17)
*

Uwierz mi, że nius nt. dostarczenia dev kitów roznosi się szybko i ochoczo. Tymczasem albo ja taki nius przeoczyłem, albo jego jeszcze nie było... no chyba, że jest strasznie tajny - jest to przeca możliwe.
Trzcina
Eee, ja nie bardzo azbest rozumiem... przeciez te firmy (np Epic) mowil ze dostal dev kita dwa miechy temu... guerilla tez mowila ze dsotala dev kita jakos w listopadzie...

Ja nie wiem w sumie o co chodzi ;]
A.Z.BEST
Racja, zwracam honor.

Nius wygrzebałem na jakimś forum po wpisaniu w google "ps3 dev kit".

One of the next-generation Playstation project from the begining has been computing giant IBM. They helped co-design the system's integral Cell CPU with SCEI, but as PSM has learned from development sources, their involvment is extending way past the deal.

In fact the lastest version of the Playstation 3 development kit, as of this writing, is built around a custom Cell-based PC created by egineers at IBM. The system has a single Cell processor rather than multiple G5 chips some have specualated it would, and runs a custom Linux-based operating system designed by Sony Computer Entertainment and mention at last E3.

At present, the kit has two top-of-the-line NVIDIA graphics cards running in tandem (SLI) and even then, one source tells us it's "not even scratching the surface of what PS3 will be able to do visually

Strach się bać o_O. PS3 ma prezentować jeszcze lepszą grafę, a te aktualne dev kity nawet nie dorastają możliwościom PS3 do pięt. Ale dev kity są - racja, tu się myliłem. My bad.

Wierzysz w to, Trzcina, no powiedz wink.gif?
Łebi
@ FILO

P.S. Chcialbym zeby te gry naprawde tak wygladaly...

Grafa piękna jest ale szoku nie ma. o grafe sie nie martwie tylko o fizykę !! ja nie chcę już postaci haczących o 2 milimetry przeszkody i stających jak wryci lub "sztywno ślizgających" się po nich. postać obracająca się w miejscu ma realistycznie obracać się na nogach jak w rzeczywistości. kolesie mają się odpowiednio nadziewać na przeszkody np. bariarki w zależności od siły uderzenia.
Jednym słowem liczę na cudną fizykę postaci i otoczenia która spowoduje totalną asymilację z growym bochaterem !!

PS kiedy w końcu będę mógł wszystko do okoła rozpierdzielić??
Fil-O
QUOTE(Łebi @ 26 05 2005, 09:27)
*

Zgadujac... gdzies tak w 2040 na PlayStation 10. biggrin.gif
ako
QUOTE(Łebi @ 26 05 2005, 09:27)
*

Prawdopodobnie nigdy, z trzech powodow:
1. Nie po to autorzy tele sie meczyli z tworzeniem skomplikowanych pomieszczen zeby gracz mogl je zrownac z ziemia... Sciane, owszem moze rozwalisz ale calosci nie da rady;)
2. Gdybys wszysto rozwalil to wrogowie nie mieli by sie gdzie kryc, skad wychodzic... Zbyt skomplikowane zeby komus sie chcialo az tak kombinowac smile.gif
3. Co by sie dzialo ze resztkami scian, szkla, metalu ktore juz powiedzmy wysadziles 'w kosmos'? Zapewne musialy by gdzies lezec, leciec, rozpryskiwac sie, nastepnie uderzac o okoliczne budynki ladnie je rozwalajac... a takiej reakcji lancuchowej to jeszcze poza filmami nie widzialem wink.gif
A gdyby te resztki po prostu znikaly? To po ok. godzinie ostrej rozwalanki biegalbys albo po 'niebieskim piekle' albo w jakims brazowym 'czyms' co kiedys mialo symulowac ziemie...

Pozdrawiam:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.