KZ2 to poprostu must have dla kazdego true posiadacza ps3 i tyle. Wkoncu kazdy doczeka sie swojego egzemplarza i bedzie dobrze
. Animacja jest fajna, lepsza jest moze tylko w Unchartecie choc i to nie jest pewne
Strasznie slabo narazie wypadaja wybuchy i to mnie martwi, uncharted mial ten sam minus ;/ no ale poczekajmy do maja moze cos sie wyjasni chociaz jakiegos ogromnego skoku bym sie nie spodziewal. Chlopcy Z guerilla i tak pokazali klase i za to nalezy sie wielki plus. Narazie musimy uzbroic sie w cierpliwosc
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Człowieku, co ty gadasz. Wielkiego skoku nie ma się co spodziewać? A to dobre. Te całe filmiki pochodzą z UWAGA! 11 Lipca 2007 roku. To rzeczywiście, za krótki czas, żeby coś się zmieniło.
Od ostatnich prezentacji KZ 2 w Sierpniu, nie pokazano nic nowego - a Sony w tym czasie pompuje mnóstwo kasy, ludzi i wszystkiego w KZ2. Nie wspomnę już, że po części wspaniały wygląd Uncharted możemy zawdzięczać GG. Guerilla, jak wszystkie studia Sony, ściśle współpracuje z Naughty Dog oraz Insomniac games. Sony już tam wie co robi.
Jeszcze raz, człowieku te obawy, które wypisujesz były obawami w Lipcu. Trochę to nie mądre przejmować się czymś, co jest stare i nie aktualne. Seb Downie wielokrotnie podkreślał, że gra przeszła już wiele zmian. OPM twierdzi, że KZ2 dorównuje już renderowi. Sony wie, że trzeba dopracować KZ2 tak, aby nikt nie miał się do czegokolwiek przyczepić. Dlatego ciągle nic nie widzimy, bo wciąż czegoś brakuje. Ale czas leci, już niedługo i zobaczymy pomiot. Podsumowując: KZ2 to jest być albo nie być. To jeden z niewielu tytułów, który ma pokazać prawdziwą przewagę PS3 na X360. To tytuł, który ma pokazać, że PS3 jest wstanie wyświetlić wszystko co było na renderach widoczne. Sony wie doskonale, że trzeba wreszcie pokazać przewagę, zmiażdżyć przeciwnika. Na razie tylko GT 5 to po części pokazuje. Tyle aut, 1080p, 60 FPS, piękne samochody. Po części pokazuje, bo nadal brak zniszczeń i dobrego otoczenia. MGS 4 nie pokazuje przewagi PS3. Mimo, że wygląda ładnie, to to nie jest karta przetargowa. Pozostaje więc Final 13 i KZ2. Może pełne GT 5, jeżeli poprawią otoczenie i dadzą zniszczenia. Tekken 6 i MGS 4, raczej nie pokażą powera, jaki naprawdę drzemie.
Czy tylko ja mam przeczucie, że 6 maja nic nie pokażą?