Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: KillZone 2
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
Forebode
Warte przeczytania:

The Mystery Behind Killzone

Niezly spisek chlopaki wesza wink.gif
easye
Przyjemnie by bylo, gdyby to okazalo sie prawda. Jest to jedyny filmik, ktory zrobil na mnie tak ogromne wrazenie. Nie zmienia to jednak faktu, ze w ogole w to nie wierze. Poczytajcie tekst zamieszczony na IGN. Moim zdaniem Sony znowu mydli oczy i po raz drugi ostro przegina... unsure.gif
TomisH
QUOTE(easye @ 18 05 2005, 09:27)
Przyjemnie by bylo, gdyby to okazalo sie prawda. Jest to jedyny filmik, ktory zrobil na mnie tak ogromne wrazenie.
*

No właśnie. Porównajcie filmiki technologiczne od Sony z trailerami z innych gier - różnicę widać gołym okiem smile.gif
Ficuś
słowa Jonha Davisona jednego z redaktorów serwisu internetowego 1up

"I ran into an old friend from the UK when we were leaving, and it turns out he's now working on Killzone at SCEE. When I asked him how "real" the video we'd just seen was, his response was "just about all of it."

tu macie link do calosci link
Forebode
QUOTE(TomisH @ 18 05 2005, 10:05)
QUOTE(easye @ 18 05 2005, 09:27)
Przyjemnie by bylo, gdyby to okazalo sie prawda. Jest to jedyny filmik, ktory zrobil na mnie tak ogromne wrazenie.
*

No właśnie. Porównajcie filmiki technologiczne od Sony z trailerami z innych gier - różnicę widać gołym okiem smile.gif
*

Tylko ze sony najlepiej zna architekture wlasnego sprzetu i najlepiej jak na razie umie go wykorzystac.
Trzcina
O lol... Dziadek z Silent Hill 3, oraz snake z MGS3 wygladali lepiej niz dziadek ze zmarszczkami... A trzeba wziac pod uwage to ze nie byli jedyny elementami na ekranie w tym momencie...

Gears of War, wyglada bardoz podobnie do K2... Lub inaczej, nei wyglada duzo gorzej, a nikt jakos nie probuje spekulowac na temat tego czy to render czy real time...

Osobiscie uwazam ze takie gadanie do niczego nie prowadzi, wiec jezeli macie ochote dalej kontynuowac debate o tym czy to render czy nie, bez zadnych nowych informacji, a tylko 'wasza opinia' to zachowajcie ja dla siebie...
The Kmieć
Kurde mad.gif !!! Podczas ściągania filmiku z KZ2 siadł mi serwer i widziałem tylko połowe, ale już to doprowadziło do opadu szczęki.
bebbop
Niestety co niektorzy moga sie podlamac ta informacja. Czlowiek z Epic powiedzial, ze TYLKO demo UT 2007 oraz boks od EA bylo liczone w real-timie. Reszta to rendery smile.gif Sorry no bonus....

LINK DO ARTYKULY:
http://ps3.ign.com/articles/615/615531p1.html?fromint=1
Marlon
Nie wiem skad u wiekszosci ta pewnosc, ze Killzone to byl gameplay...
- skryptow to tam pewno na potege musialoby byc
- GDZIE JEST HUD??? tam nawet nie ma celownika, nie mowiac o innych parametrach... No chyba, ze to bardzo wczesna wersja i hud'a pomineli, ale nie wydaje mi sie...
- co z tego, ze widac jak koles celuje? Że niby tego nie mogli wyrenderowac?

Teraz po tych doniesieniach z epic mozna byc na 99% pewnym, ze to tylko render - gdybym mial do kogo, to bym sie modlil o to, zeby to jednak okazal sie gameplay.
Trzcina
QUOTE(bebbop @ 18 05 2005, 11:34)
Niestety co niektorzy moga sie podlamac ta informacja. Czlowiek z Epic powiedzial, ze TYLKO demo UT 2007 oraz boks od EA bylo liczone w real-timie. Reszta to rendery smile.gif  Sorry no bonus....
*

Link? To po pierwsze.

Po drugie nikt nie mowi ze to bylo gameplay wlasciwy, wiadomo ze byla to przeprogramowana scenka, ale chodzi o to ze byla liczona w czasie rzeczywistym... Tak jakw mgs3, albo w dmc3... alo w jakiejkolwiek ze 1231823692 gier na ps2...
Obsolete
no tak..ale tak naprawde do konca nie wiadomo jak to jest.

Z jednej strony podejrzewa sie, ze za prezentacja KZ2 stoi Axis Animation, ktore tworzylo scenki do 1 KZ. Inna teoria mowi, ze to jakies studio z Sheffield tzn Red Star Studio, albo Ark VFX. Wszystko to jednak spekulacje, bo za real time tego co pokazalo KZ2 swiadczyc moga ...bledy. Wlaczcie ten filmik i zauwazcie co sie dzieje miedzy 18, a 19 sekunda. Pop-up. Postac pojawiajaca sie z nikad. Cos czego nie spotyka sie w renderach, a w grach zdarza sie nagminnie (kardynalny blad, ale jakze krzepiacy w tym przypadku). Pojawila sie ponadto informacja, ze gry pokazane na e3 z Xbox360 wykorzystuja tylko 1/3 mozliwosci konsoli (sprawa dev kitow). Zauwazmy jak dobre graficznie sa gry. Nie trudno sobie wyobrazic, jak wygladalby PGR3 korzystajacy jeszcze z pozostalych 2/3. To na pewno nie bylaby kwestia tylko troszke lepszej grafiki...Dlatego nie ma powodu nie sadzic, ze to co pokazalo KZ2 nie jest prawdziwe. Ci co nie wierza wyjda na tym na pewno lepiej, bo moga sie tylko przyjemnie rozczarowac, ale mi zdrowy rozsadek i powyzsze fakty podpowiadaja, ze taka grafika na zblizajacej sie generacji jest mozliwa;]
Jakim
Wogóle po jakiego za przeproszeniem c.h.u.j.a Sony miało by pokazywac rendery? Skoro jest to prezentacja kosoli to wiadome jest że ciągnie z silnika gry! Pokazywac rendery na prezentacji jest całkowicie bez sensu;/ Przeciez Ps2 mogłaby takie rendery powyświetlać więc niby po kij mieli by je puszczać przy Ps3??

Może namotlałem ale chodzi o to że pokaz RENDERÓW przy prezentacji konsoli jest całkowicie bez sensu !
Obsolete
jesli to co znajduje sie w KZ2 jest w real-time to to bedzie wielkie zwyciestwo Sony;] jeszcze chyba nie bylo sytuacji, by rozgorzala taka dyskusja, czy dana grafika jest renderem (z serii "to nie moze tak wygladac"), czy mozliwym jest, by to byl zrzut z gry ...coz kiedys musial przyjsc czas na taka grafike, why not teraz?;] Patrzac na specyfikacje ps3 i o fakcie nt Xboxa360, o ktorym wspomnialem w poprzednim poscie, nie widze obiekcji, by tak nie mialo byc. Jedyne co moze sprawiac watpliwosc to fakt, ze to Sony, firma, ktora pare razy walek odwalala..ale wszyscy sie uczymy na bledach;]
bebbop
Obsolete zgadza sie. Nadal nie wiadomo, skad to tak naprawde wyszlo. Z drugiej strony, ludzie z Epic mowia ze tylko Fight Night Round 3 od EA i Ut 2007 od Epic byly liczone w real-timie. Prawde mowac to czemu nie mielibysmy im wierzyc? To sa przeciez ludzie, ktorzy obcuja z takimi rzeczami na codzien, wiec raczej potrafia odroznic render`a od prezentacji w real-timie. Szczeze mowiac to bardziej wierze Epic niz Sony. Chyba nie tylko ja sie wielokrotnie zawiodlem na Sony i wielokrotnie udowadniali ze ladnie potrafia sciemniac.
C1REX
QUOTE(Trzcina @ 18 05 2005, 10:54)
Po drugie nikt nie mowi ze to bylo real time, wiadomo ze byla to przeprogramowana scenka, ale chodzi o to ze byla liczona w czasie rzeczywistym... Tak jakw mgs3, albo w dmc3... alo w jakiejkolwiek ze 1231823692 gier na ps2...

Ale mieszasz. Real-time to czas rzeczywisty właśnie.

Filmik na bank nie był z gameplayu, bo się nie da tak grać, gdzie się patrzy koleś ciągle na boki. Do tego za miękko celował. Prawie nie da się tak grać myszką lub padem. Spekulacje moga dotyczyć jedynie Realtime/render.

Filmik z MGS4 pomińmy, bo przecież to na ps2 robione było. Na końcu jasno jest to napsane. Zresztą to widać, że jest w niskiej rozdziałce 480i, a nie 1024p jak ma być standardowo w ps3.
Trzcina
O boze, Cirex ty jestes tempy czy tylko udajesz? Napisalem ze to byla scenka liczona. Wiesz co to jest scenka liczona? To np intro z MGS3 gdzie snake lei samlotem, to np scenka w DMC3, gdzie w swoim biurze dante rozwala cala kupe potworow, to jest scenka liczona...

Caly czas pisze ze to jest scenka l iczona w czasie rzeczywistym, a nie ze tam mozesz grac. To jest na silniku gry, nie jest to zaden filmik wyrednerowany przez stacje graficzna. Po prostu glupkowata scenka, ktora mozesz ogladac i po ktorej mozesz wlaczyc sie do gry, ALE NA SILMIKU GRY... Moja poprzednia wypowiedz oznacza tylko to, a jesli ty nie potrafisz odroznic scenki liczonej, on normalnego gameplay to juz nie jest moja wina...

Ale zeby tacy fani semantyki nie mogli sie czepiac, to zmienie real time na gameplay, moze wtedy ci co maja klapki na oczach nie beda toczyli piany z ust.
kubson
chcialbym zeby to okazlo sie prawda ale znajac sony nie bardzo mi sie widzi bo oni jednak lubia mydlic ludzia oczy biggrin.gif no nic okaze sie wszystko przy starcie konsoli wink.gif
C1REX
chodziło mi o to, że napisałeś

Po drugie nikt nie mowi ze to bylo real time, wiadomo ze byla to przeprogramowana scenka, ale chodzi o to ze byla liczona w czasie rzeczywistym..

To zdanie jest zwyczajnie bez sensu.
Jak scenka jest liczona, to jest liczona w real-time. Te przecież jest tłumaczenie.

Game-play pomijam, bo to oczywiste, że nie bedzie pre-renderowany wcześniej, a liczony w czasie rzeczywistym(real-time rendered)
Jakim
QUOTE(kubson @ 18 05 2005, 12:31)
chcialbym zeby to okazlo sie prawda ale znajac sony nie bardzo mi sie widzi bo oni jednak lubia mydlic ludzia oczy biggrin.gif no nic okaze sie wszystko przy starcie konsoli wink.gif
*

To powiedz mi czego spodziewałeś sie po Ps3?? Wyzszej rozdzielczości od Ps2? Wiadome było że gry będą wyglądać lepiej niz powiedzmy Doom3 i co? I wygladają!! I ja się tego spodziewałem i wogóle nie liczyłem na nic gorszego. Dlatego jak zobaczyłem pierwsze trailery z X360 to się zawiodłem.. byłem przyszykowany na coiś mocniejszego i właśnie Killzone pokazał to co miałem nadzijeę ujrzeć na nowej generacji konsol uff biggrin.gif
Trzcina
Lol... no jest liczona w czasie rzeczywistym... ale nie ma w nich zadnej interakcji... po prostu ogladasz to co zaprogramowano, dlatego rozni sie od normalnego gameplay... Konsola moze wtedy troche wicej, bo gracz nie zrobi niczego nieprzewidywanego...

A posta jak juz napisalem, wyedtyowalem, zeby fani semantyki i czepiania sie slowek byly zadowoleni.
Partyzant
To demo rzeczywiście zabija.
NA 100 % są to zescryptowane akcje ale na silniku gry. Żaden pre-render

Właściwy gameplay będzie wyglądac odrobinke gorzej, choc moge sie mylic bo przecież to sa dopiero początki mocy PS3.

Niemniej jednak PS3 kupie w ciemno, zobaczymy jak z Xbox 360 (Online), bo jakos ine wierze żeby SONy dorónało tutaj MS.

P.S. Zwróćcie uwage że właścicwie wszystko znika - trupy, rozwalone pojazdy itp...
Mam nadzieję że tego nie będzie w wersji full. Jak widać ogrom pracy przed nimi jeszcze.
Ale animacja ognia (spalani Helgaści) jest poprostu FENOMENALNA... Wygląda lepiej niz w rzeczywistości nawet...
kubson
QUOTE(Jakim @ 18 05 2005, 12:43)
QUOTE(kubson @ 18 05 2005, 12:31)
*

To powiedz mi czego spodziewałeś sie po Ps3?? Wyzszej rozdzielczości od Ps2? Wiadome było że gry będą wyglądać lepiej niz powiedzmy Doom3 i co? I wygladają!! I ja się tego spodziewałem i wogóle nie liczyłem na nic gorszego. Dlatego jak zobaczyłem pierwsze trailery z X360 to się zawiodłem.. byłem przyszykowany na coiś mocniejszego i właśnie Killzone pokazał to co miałem nadzijeę ujrzeć na nowej generacji konsol uff biggrin.gif
*

chcialbym zobaczyc cos takiego ale naprawde watpie w to... smile.gif wole sie milo zaskoczyc niz pozniej chodzic zawiedziony wink.gif no i tez czekam az x360 rozwinie skrzydla a nie tylko gry robione w 1/3 mocy smile.gif
Ficuś
na oficjalnej europejskiej stronie sony jest wywiad z guerrillas........

pewnie jestescie ciekawi.......wywiad
Kokai
OMG JAK TA GRA MIAŻDŻY biggrin.gif
Trzcina
O wlasnie. Dlaczego nikt nie wysmiewa tego ze pojawily sie teksty io 1/3 mocy xboxa? I ze pojawyly sie po tym jak pokazano prezentacje ps3? Smieszy mnie to jak wszyscy tocza piane ust na temat fake'ow i mydlenia oczy przez Sony. Natomiast lykaja w ciemno wszystko co mowi M$. Co najsmiejniejsze, jeszcze pare lat temu ci ludzie nienawidzili M$ za to ze chce sie wbic na ich zaciesniony rynek konsolowy proponujac im gownianego PC w czarnej obudowie... Ja nie moge z taka hipokryzja, krew mnie zalewa i goruje sie we mnie, to po prostu zakrawa na bardziej bezczelny fakt niz narodziny, w przypadku tych ludzi...

Btw, nie pisze tego personalnie do kogos, to taki ogolny zwrot do community, a ci ktorych to dotyczy doskonale sobie zdaja sprawe ze mowie wlasnie do nich.
Jakim
Is the Killzone sequence a fair example of what people can expect from realtime gameplay on PLAYSTATION 3?

Jan-Bart: Yeah, it's basically a representation of the look and feel of the game we're trying to make.

haha wiedziałem że to jest na silniku gry:D
Diskape
QUOTE(TomisH @ 17 05 2005, 17:21)
Zaraz, zaraz - na razie UT2007 jest zapowiedziany jedynie na xbox360. Co do Obliviona to także nie wiem, czy ma być multiplatformowy.

Ale wiesz - lepiej mieć to samo, dodatkowo z Halo 3 wink.gif
*

UT2007 tylko na 360? no nie wydaje mi sie ;P http://ps3.ign.com/objects/748/748505.html
Oblivion wyjdzie na PC, zreszta tak samo jako Halo 3 (wczesniej czy pozniej)

QUOTE(TomisH @ 17 05 2005, 16:45)
Wybacz, że czegoś nie rozumiem, ale skoro ""unreal tournament 2007 / gears of war / elder scrolls iv - oblivion.. grafika w tych grach jest ciut lepsza niz w killzone 2.."", a wszystkie one wyjdą na xbox360, to o co chodzi z tym:

z niecierpliwoscia czekam na ps3.. xbox360 odchodzi w zapomnienie
blink.gif
*

Ekans_Dilos juz to napisal, ja tylko powtorze.. lepiej miec to samo w mocniejszym pudle. PC juz mam, teraz kupie PS3 i z takim dual combo bede mial gry z 360.. a poza tym.. nie mam przekonania do microsoftu wink.gif szczerze powiedziawszy.. gdyby nie Halo, microsoft nic by nie zarobil na konsolach.. no i bill gates to gej biggrin.gif
Trzcina
TomisH twoje informacje sa jakies lewe...

UT2007 oczywiscie ma wyjsc na PS3, tak samo jak Oblivion...

Bill nie jest gejem... M$ spelnil swoje obietnice co do konsoli. Jedyna roznica to kwestia gier... exclusivy na ps2, duzo bardziej mi odpowiadaly niz odpowiedniki na X'sie... I jezeli to sie utrzyma w nastepnej generacji konsol to oczywiscie ps3 bedzie u mnie w pokoju...
C1REX
QUOTE(Jakim @ 18 05 2005, 11:51)
Is the Killzone sequence a fair example of what people can expect from realtime gameplay on PLAYSTATION 3?

Jan-Bart: Yeah, it's basically a representation of the look and feel of the game we're trying to make.

haha wiedziałem że to jest na silniku gry:D

Przecież to jest dyplomatyczna wypowiedź. To może znaczyć, że to prezentacja wyglądu i odczucia z gier, jakie _starają_ się zrobić. A moze też naczyć, że to real-time.

Na X-a gry pokazują z gameplaya. Poczekam, aż to samo pokaże sony.
Ryo-San
panowie IMO to byl render puszczony z jakies stacji graficznej ale tylko dlatego ze PS3 jeszcze fizycznie nie ma..gry na next geny spokojnie beda tak wygldac ale nie w pierwszej generacji..
konsolka jest jeszcze na papierze..(no nie wierzycie chyba ze na tamtym real foto w konsoli siedzą bebechy..no chyba ze w srodku jest zbiornik z cieklym azotem do chlodzenia..)
chlopaki z Sony wpadli na konferencje..zapodali nam technologie z kosmosu..pokazali co mieli pokazac..poobiecywali..zszokowali i poszli do domu..
takie bylo ich zadanie..odwrocili graczy od Microsoftu? odwrocili..zlożą nam ten sprzęt? zlożą! sklecą nam takie gry? MUSZĄ! bo sami sobie postawili poprzeczke..
Trzcina
Cirex... Trailery z Gears of War sa zmontowne w taki sam sposob jak Killzone, skad ty do cholery masz pewnosc ze to gameplay? Ja cie bardzo prosze wyjasnij mi czy to kwestia prekognicji, czy moze po prostu masz konsole w domu i widziales ze to jest liczone?
Xymek
to normalny render nic wiecej...jak zawsze przy okazji targow takich jak E3 pokazuje sie cos dla rozbudzenia apetytow...nie mowie ze ta gra tak nie bedzie wygladac...ale narazie to zwykly render...na mnie duzo wieksze wrazenie zrobil pokaz dema z Unreala ktory byl Real Time na 100% pytanie tylko na czym sie to toczylo bo przeciez nigdzie obok nie stala PS3...ja sie nie podniecam zycie nauczylo mnie miec duzo dystansu do takich prezentacji...KillZone2 to normalny render zreszta sam przebieg akcji w tym filmiku nam na to wskazuje...jak zobacze kogos z padem podpietym do PS3 grajacego w tak wygladajaca gre to uwierze...narazie poczekam
C1REX
Cirex... Trailery z Gears of War sa zmontowne w taki sam sposob jak Killzone, skad ty do cholery masz pewnosc ze to gameplay? Ja cie bardzo prosze wyjasnij mi czy to kwestia prekognicji, czy moze po prostu masz konsole w domu i widziales ze to jest liczone?

Pewności nigdy nie ma, ale:

a) na stronie Time'a był komentarz, że to real-time
b) na screenach obiekty 3D mają mała pikselozę na krawędziach.
Jakim
no i popatrz teraz: skoro developery dysponuja aktualnie 30% mocy x360 a gra wygląda jak wygląda to czemu niby Killzone 2 który wykorzystuje większą cześć mocy swoejej konsoli nie miałby wyglądac tak -> jak na zaprezentowanym filmiku??
Ryo-San
panowie te 1/3 mocy odnosi sie zarowno do Xboxa360 jak i do PS3..dlatego nie wiem dskad sie Wam wzial ten X360 tylko...
gry bedą tak wyglądac jak KZ2..zarowno na PS3 jak i na X360
Jakim
A nie wiem tylko Microsoft coś tambiadolił o 30% jak narazie.
C1REX
QUOTE(Jakim @ 18 05 2005, 12:11)
no i popatrz teraz: skoro developery dysponuja aktualnie 30% mocy x360 a gra wygląda jak wygląda to czemu niby Killzone 2 który wykorzystuje większą cześć mocy swoejej konsoli nie miałby wyglądac tak -> jak na zaprezentowanym filmiku??

Zmieniniłeś temat. Dyskutujemy o tym, czy filmik z killzona, to render, czy real-time.
Natomiast sprawa wyglądu nowych gier to zupełnie coś innego. Tak, wierzę w to, że nowe gry będa w przyszłosci tak wyglądać. Nawet Killzone może tak wyglądać.

Na dzień dziesiejszy uważam, że ps3 będzie mocniejsze od X-a. Nawet M$ temu nie zaprzecza.
Mam jedynie wątpliwość, czy akurat ten filmik, to nie render.
Xymek
QUOTE(Jakim @ 18 05 2005, 12:11)
*

nie mowie ze ma nie wygladac:)..ale to co zaprezentowano na E3 to zwykly reneder i koniec co do tego nie ma nawet dyskusji...co innego bylo z demem Unreala gdzie zatrzymali kamere obrucili pokazali ze to wszystko jest w realtime liczone kazdna nawet najdrobniejsza iskra jaka zostawia na podlodze pancerz zolnierza...tutaj zdjolem normalnie czapke z glowy...ale KillZone2 to normalny render zadne real time - Dlaczego? - bo by w takim razie zaprezentowali KillZona a nie Unreala i udowodnili ze to realtime...poza tym tak jak napisalem z Unrealem tez nie mozemy byc pewni skad to lecialo bo przeciez nigdzie tam nie stala PS3ka:]
Cines
Nawet jeżeli to jest render, to i tak gra bedzie wygladac nie wiele gorzej, a moze nawet lepiej tongue.gif
Jakim
Teraz się pogubiłem...
Przedstawię moja opinię:

Filmik jaki nam zaprezentowano oczywiście nie przedstawia grywalnego fragmentu. Pokazuje nam jaka grafike i efekty jest w stanie wyprodukować nowa konsola Sony. Moim zdaniem pokazują nam kawałek filmiku w oparciu o engine gry!!
Xymek
QUOTE(Jakim @ 18 05 2005, 12:24)
Teraz się pogubiłem...
Przedstawię moja opinię:

Filmik jaki nam zaprezentowano oczywiście nie przedstawia grywalnego fragmentu. Pokazuje nam jaka grafike i efekty jest w stanie wyprodukować nowa konsola Sony. Moim zdaniem pokazują nam kawałek filmiku w oparciu o engine gry!!
*

a ja podtrzymuje swoje zdanie to nie jest Real Time...
to zwykly render....gdyby to byl Real Time Sony nie omieszkalo by sie tym pochwalic i udowodnic nam to:)...
a podpieram sie ciagle prezentacja Unreala gdzie udowodniono wszystkim ze to Real Time
Jakim
W takim razie powiedz mi w jakim celu przy prezentacji Ps3 puszczono zwykły renderowany film??

I nie wierze w bajki że Sony chce nas zbajerować... jakos tym razem wierze w prawdziwą moc tej konsoli... taka jaką pokazał nam Killzone 2 czy inny MotorStorm
SM1
ku$%^&a jego mać niech ktoś zamknie ten temat!!!!!!!! co mozna było powiedzieć na temat "gry" zostało powiedziane!!!! reszta to .... co to k.... jest!!!!!!
Xymek
QUOTE(Jakim @ 18 05 2005, 12:32)
W takim razie powiedz mi w jakim celu przy prezentacji Ps3 puszczono zwykły renderowany film??

I nie wierze w bajki że Sony chce nas zbajerować... jakos tym razem wierze w prawdziwą moc tej konsoli... taka jaką pokazał nam Killzone 2 czy inny MotorStorm
*

wlasnie w takim celu pokazano tego rendera zeby sie wszyscy podniecali i zastanawiali czy to render proste jak drut:)wszystkich porazila specyfikacja konsoli(szkoda ze przedstawiona jak zawsze tylko na papierze) i stad te znaki zapytania - i marzenia ktore bysmy bardzo chcieli zeby sie spelnily - oby ten render okazal sie realtime z gry:]
Diabeu
skończcie to pie.rdolenie "render / real time"

nie nudzi wam się to?

zamykam szajs bo trza tu sprzątnąć
Trzcina
Pojawily sie nowe screeny z Killzone, oczywiscie wziete z filmiku, polecam sie poprzygladac im, zwlaszcza niektorym elementom, moga dac do myslenia.

Specjalnie nie mowie co mam na mysli, zeby znow nie zaczynac bezsensownej dysputy render/nierender.

Oto link :
http://media.ps3.ign.com/media/748/748475/imgs_1.html

Temat otwieram, ale jak sie zacznie burdel to znowy go zamkniemy.
amar
Uh, oh! Znalazlem zabki na bronii ze screena
Nad celownikiem :>
C1REX
Rozdzielczość screenów przynajmniej pasuje, choć nie wiem, czy to ma jakiś związek.
Wygląda kozacko i można mieć nadzieję, że taka grafa będzie standardem w lepszych produkcjach na next-geny.

Render, czy nie, to jest to zapowiedź wyglądu przyszłych gier. Pozostaje nam się cieszyć i czekać na konsole.
Trzcina
Mialo sie odbyc bez gadania czy render czy nie... Tak wiec zakoncze to nim sie na dobre znowu rozpoczelo, dodajac ze mnei bardziej zaintrygowalo podloze po ktorym oni chodza po prawej stronie...

I to tyle, koniec pseudodywagacji nad tym czy to nie render bo sie znowu zamknie :>
Kleryk
Właśnie obejrzałem filmik prezentujący Killzone 2, i tak się zastanawiam-tak jak milony, którzy to oglądali- czy to co zobaczyły moje oczy, rzeczywiście jest prawdziwe, i czy bedzie zaimpletowane w grze. Jeśli tak, to k**a nie ma mam pytań, z miejsca kupuje PS3, i gram w te cudo. Bo to co zmajstrowali "Goryle", zdemolowało mnie totalnie. Ta grafa, żywe otoczenie, pole bitwy... wooooow!!!! Teraz Doomy i Hal-Life mogą sie chować... Nadchodzi nowa jakość, nowy Killzone, nowe wrażenia. Ps3 rządzi!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.