Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: KillZone 2
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
Ryo-San
QUOTE(Pablo el @ 24 01 2007, 15:32) *

mi by szczena nie opadla bo takie Crisis wyglada duzo lepiej. W tym "renderze" szczegolnie slaby byl ogien i dym.

Nie zgodze sie z Tobą Pablo. Cris wygląda tak jakos stucznie, sterylnie, PCtowo do tego animacja nie powala, bron wyglada slabo, tekstury podloza zresztą też, a krzaki(z bliska) to jakis zart. Fakt Crisis jest obłędny ale IMO filmik z Killzone to wizualne mistrzostwo swiata pod niemal każdym względem...fakt ma kilka szczegolow do poprawy ale to tak male detale ze szkoda o tym gadac.

akurat dym i ogien w renderku wypadją OK..Crisis zreszta tez w tym temacie niewiele pokazuje.

Jeżeli Killzone dobije do granicy tego rendera to powtorzy wizualny sukces Soul Calibura sprzed 8 lat( o kurcze ta gra faktycznie ma juz az 8 lat, a nawet dzisiaj jest na czym zawiesic oko), a mocno licze ze im sie uda. 100 developerow, gigantyczny budzet, dev 1st pary, mocny sprzęt - to musi sie udać.
Oby tylko hype nie przerosl tej gry, tak jak to było w przypadku pierwszej częsci.
Pablo el
Co by nie mowic wybuchajacy heli w "jungli" czy tez Humvee sa jednak klase lepsze od tego co jest narazie pokazane z Killzone 2 - ogien jest kreskowkowy wrecz wink.gif

Obczailem wlasne 1m time Crysis z CES + wypowiedzi devp itd i porownalem sobie do Killzone 2 "render".

- Modele postaci z KL2 sa lepsze niz pokazane w Crysis na CES (a tech dema byly porownywalne). Tyle ze cieszko to porownac bo praktycznie nie ma takiego zblizenia na zadnym z filmikow z Crysis jak mamy na KL2
- Bron z KL2 jest mniej szczegolowa (obadajcie moment gdy gosciu zaklada tlumik itp)
- na filmiki z KL2 zarzucony jest blur maskujacy krawedzie i dlatego Crysis wydaje sie "pecetowe" i "gorsze" graficznie. No i stawiam na KL2 w 720p a Crysis pokazano w 1920x1200 i na setupie non-SLI
- texturki w KL2 i Crysis na ziemi sa biedne i w obu tytulach sa maskowane obiektami (w Crysis dochodza cienie)
- liczba obiektow wyswietlanych na ekranie jest w obu przypadach podobna - wiem ze opada szczena na widok miasta ale glupi Rainbow Six Vegas/GRAW ma tez niezle to zrobione mimo ze wyglada mocno srednio. Wyglada na to ze to po prostu nowy trick smile.gif
- auta w Crysis wyglada po prostu biednie (mimo ze ladnie wybuchaja) - wyraznie odcinaja sie na tle innych obiektow
- zarowno w KL2 jak i Crysis mamy max 6 zolniezy na ekranie - przypadek czy jakas zmowa ? wink.gif

Nie wiem tez czy zauwazylicie ale w KL2 zostal zastosowany trick z Doom 3 - wszystkie postacie i obiekty sa sztucznie rozdmuchane przez co wydaje sie ze maja wiecej polygonow. A nie maja wink.gif
YETI
QUOTE(Pablo el @ 24 01 2007, 18:39) *

Nie wiem tez czy zauwazylicie ale w KL2 zostal zastosowany trick z Doom 3 - wszystkie postacie i obiekty sa sztucznie rozdmuchane przez co wydaje sie ze maja wiecej polygonow. A nie maja wink.gif
ninja.gif
na czym to polega?
Pablo el
QUOTE(YETI @ 24 01 2007, 10:46) *

ninja.gif
na czym to polega?

Zebym to ja wiedzial to bym gry pisal wink.gif Ale postacie sa po prostu wieksze niz pownny byc i maja lekko zachwiane proporcje. Pierwszym takim tytulem byl doom 3 a potem bodajze Riddick.
Ryo-San
na moje oko to postacie i obiekty mogą sie skladac chocby z jednego poligona, wazne zeby efekt koncowy byl taki jaki jest...
Riddick to jedna z najpiekniejszych gier poprzedniej generacji tak wiec nic nie mam przeciwko temu trikowi:)
Pablo el
QUOTE(Ryo-San @ 24 01 2007, 10:57) *

na moje oko to postacie i obiekty mogą sie skladac chocby z jednego poligona, wazne zeby efekt koncowy byl taki jaki jest...
Riddick to jedna z najpiekniejszych gier poprzedniej generacji tak wiec nic nie mam przeciwko temu trikowi:)

Ja tez , tylko ze nie mozna pisac ze postacie sa zlozone z wiekszej ilosci poly jak nie sa wink.gif
Emet
Tylko, ze prawda jest taka, ze są złożone z większej (nieporównywalnie większej) ilosci polygonów dry.gif I tu nie ma co się kłócić bo to jest logiczne i nie wiem czemu niektórzy się nad tym w ogóle zastanawiają, a wyjątki jak Pablo el jeszcze zaprzeczają closedeyes.gif
Pablo el
QUOTE(Emet @ 24 01 2007, 11:05) *

Tylko, ze prawda jest taka, ze są złożone z większej (nieporównywalnie większej) ilosci polygonów dry.gif I tu nie ma co się kłócić bo to jest logiczne i nie wiem czemu niektórzy się nad tym w ogóle zastanawiają, a wyjątki jak Pablo el jeszcze zaprzeczają closedeyes.gif

w ciagu jednej klatki "cala" postac sie nie "miesci" na ekranie i renderowana jest tylko jej czesc dzieki czemu "cala" postac ma wiecej poly niz faktycznie jest wywietlana podczas jedej klatki uffff wink.gif

Cos takiego zapamietalem z analizy engine d3 beta (source ktory wyplynal na rok przed premiera) ale nie wiem czy to faktycznie na tym polega.
W kazdym razie jakis tam motyw jest na to i wydaje sie ze architektura multi core PS3 umozliwi Killzone 2 wygladac tak jak zostalo to zaprezentowane czego wam i sobie zycze na gwiazdke smile.gif
McDrive
QUOTE(Pablo el @ 24 01 2007, 16:39) *

- Bron z KL2 jest mniej szczegolowa (obadajcie moment gdy gosciu zaklada tlumik itp)

Yyyy... Ty masz na myśli render KZ3 w tym momencie?? Bo ja jakoś nie kojarze aby w tym renderze zakładano tłumiora.
Pablo el
QUOTE(McDrive @ 24 01 2007, 12:23) *

QUOTE(Pablo el @ 24 01 2007, 16:39) *

Yyyy... Ty masz na myśli render KZ3 w tym momencie?? Bo ja jakoś nie kojarze aby w tym renderze zakładano tłumiora.

mam na mysli filmik z Crysis gdzie zaklada gosciu tlumik (ladnie widac bron) vs "render" KL2 smile.gif
Pyton
dla mnie Crysis odpada jesli chodzi o klimat tak samo graw i inne meksykanskie bzdety wink.gif i póki co zauwazyłem kilka przyciec crisis z filmików co były na CES czyli jednak musza sporo poprawic a podłoze to katastrofaa killzone moze byc biedniejszy w grafie chociaz kto wie moze rozwalic wszytsko co do tej pory widzielismy a klimatem napewno nas rozwali smile.gif
walek
Mi w renderze najbardziej spodobały sie skryptowane akcje: wysiadasz z pojazdu desantowego, idziesz kawalek, i widziesz ze za tobą eksploduje statek desantowy, ktory dopiero co wyladował. Po chwili widzisz, ze pod mostem kilku Helgastow pali sie na rożnie. Następnie wbiegasz na schodki, ladujesz z gnata w oponenta, a ten wylatuje przez barierke, wydajac z siebie przezraźliwe dzwieki niczym lord Vader. Potem wpadasz na rzeczony most i widzisz, ze twoi ziomale toczą intesywną walke z oponeten, przy pomocy bojowego quada... etc.

Własnie takiego chce next-genowego FPP- intensywnego i pelnego akcji, iscie w filmowym wydaniu.

Widzialem pare filmików z gameplay'u Crisis, i poza grafiką ten tytuł niczym mnie nie zaskoczył. Biegasz ziomalem po dzungli, likwidujesz łobuzów, i strzelasz w helikopter... etc, etc. Schemat rozgrywki jak w Far Cry. Mnie to nie rusza.
McDrive
QUOTE(walek @ 25 01 2007, 02:25) *

Widzialem pare filmików z gameplay'u Crisis, i poza grafiką ten tytuł niczym mnie nie zaskoczył. Biegasz ziomalem po dzungli, likwidujesz łobuzów, i strzelasz w helikopter... etc, etc. Schemat rozgrywki jak w Far Cry. Mnie to nie rusza.

Inaczej mówiąc Crysis to FC w lepszej "oprawie". Też widziałem pare filmików i niezbyt mnie to rusza.
opall
QUOTE(YETI @ 24 01 2007, 16:46) *

ninja.gif
na czym to polega?

czy tu nie chodzi o to ze robia postac powiedzmy z 2 mln polygonow, nakladaja na nia szczegolowe tekstury i potem tworza model tej samej postaci tylko kroja polygony powiedzmy do 1 mln ale nakladaja te tekstury z postaci z 2 mln polygonow... chodzi o to ze efekt jest duzo lepszy a konsola/komputer musi przerzucac o polowe poly mniej? cos mi sie gdzies o uszy obilo takze nie bijcie jak glupoty gadam
Emet
Powiedzmy, ze masz rację wink.gif Z tym, że o ile model hi-poly ma np 2mln polygonów to już model low-poly (stosowany w grze) ma ich kilka-kilkanaście tysięcy (PS2, X) i zapewne w next-genach coś koło kilunastu do kilkudziesięciu tysięcy (pomijam gry gdzie na ekranie jednocześnie może być widocznych max kilka postaci).
Dodatkowo są obłożone tekturami z różnymi formami bump-mappingu itp które symulują drobne nierówności, które to w modelu hi-poly były autentycznie w 3D. I tak się składa, że wstawki FMV (prerenderowane jak np trailer KZ) mają modele hi-poly.
Pablo el
QUOTE(McDrive @ 25 01 2007, 07:45) *
wiąc Crysis to FC w lepszej "oprawie". Też widziałem pare filmików i niezbyt mnie to rusza.

gameplay Crysis a KL2 to dwie zupelnie inne bajki.

Crysis - duuuuze przestrzenie, masa kombinowania i ciche zabijanie albo wesola jatka. Do wyboru do koloru. Do tego dochodzi niesamowity multi na wielkich mapach. Mniam smile.gif W FC byly tez zamkniete levele (raczej pod koniec gry) napakowane akcja wiec i Crysis powinien miec ten element. Narazie praktycznie pokazano tylko jakis smetny oboz, rozp.pi.erdol w jungli i flyby.

KL2 - sadzac po filmiku bedzie to gra z waska sciezka ale napakowana akcja. To raczej typowy gameplay fps na konsole (vide resistance) ktory ma powtarzalnosc = 0. Za to przy odpowiednich skryptach pierwsze ukonczenie gry moze byc przezyciem traumatycznym o ktorym bedzie sie wspominac do konca zycia smile.gif Jakoze konsola ma mniej ramu multi bedzie inne - napakowane szybko akcja itp z uwagi na mniejsze levele.

Dwa zupelnie inne podejscia do FPS - konsolowe i pecetowe. Mam nadzieje ze KL2 wezmie najlepsze cechy obu gatunkow czyli konsolowy single + pc multi + obsluga klawa/mysza

Podsumowujac - bedzie sie dzialo biggrin.gif
Master Pain
QUOTE(Pablo el @ 25 01 2007, 15:11) *

Jakoze konsola ma mniej ramu multi bedzie inne - napakowane szybko akcja itp z uwagi na mniejsze levele.

No to jak wytlumaczysz fenomen R:FoM - wielkie mapy i 40 chlopa na nich?
Pablo el
QUOTE(Master Pain @ 25 01 2007, 09:20) *

No to jak wytlumaczysz fenomen R:FoM - wielkie mapy i 40 chlopa na nich?

mamy troche inne pojecie nt wielkosci. Myslac wielkie przed oczami staje mi BF 2 @ 64 graczy gdzie z buta smigasz dobre 15 minut na drugi koniec mapy smile.gif

Resistance nie testowalem jeszcze na multi ( z uwagi na Sixaxis) ale jeszcze dzis obadam i wtedy bede miec lepsze porownanie.
Trzcina
Dosyc juz tej paplaniny bezs sensu, bo sie zdenerwuje zaraz.

To by bylo NA TYLE jezeli chodzi o far cry, crysis czy resistance. Jak obie gry wyjda to bedziecie sie podniecac gdzie liscie wygladaja lepiej i gdzie widac wlosy w nosi a gdzie nie. smile.gif
van_daal
QUOTE(Emet @ 25 01 2007, 16:56) *

Powiedzmy, ze masz rację wink.gif Z tym, że o ile model hi-poly ma np 2mln polygonów to już model low-poly (stosowany w grze) ma ich kilka-kilkanaście tysięcy (PS2, X) i zapewne w next-genach coś koło kilunastu do kilkudziesięciu tysięcy (pomijam gry gdzie na ekranie jednocześnie może być widocznych max kilka postaci).
Dodatkowo są obłożone tekturami z różnymi formami bump-mappingu itp które symulują drobne nierówności, które to w modelu hi-poly były autentycznie w 3D. I tak się składa, że wstawki FMV (prerenderowane jak np trailer KZ) mają modele hi-poly.

To ja wam pomoge i wytlumacze o co chodzi. Ta technika to displacement mapping.
I wcale postacie na next genach nie beda zbudowane z kilkudziesieciu tysiecy polygonow, co najwyzej kilkunastu tysiecy. No ewentualnie w bijatyce gdzie beda 2 postaci na ekranie, bo tu nie jest konieczne doladowywanie kolejnych obiektow.

A przyklad damy na podstawie UE3.0:
- model low-poly, jak widac nieco ponad 5k polygonow
zdjecie 1

- model hi-poly, wymodelowany na stacjach graficznych, na jego podstawie przygotowuje sie mape przemieszczen
zdjecie 2

- efekt koncowy w grze, na model low-poly nalozona mapa przemieszczen
zdjecie 3
Emet
Właśnie o to mi chodziło, tylko powiedziałem to neico innymi słowami wink.gif i bez przykładów.
Ale myslę jednak, że modele dochodzące do kilkudziesięciu tysięcy polygonów w grach innych niż bijatyki będą się pojawiać. Szczególnie w grach pochodzenia japońskiego (Silent Hill, Resident, Final Fantasy itp) a w szczegolności podczas wstawek (real-time'owych).
YETI
z forum Gameonly

QUOTE("zielarz")
Być może zobaczymy demo KZ tuż przed rozpoczęciem bety Halo 3. Tak twierdzi Luke Smith z 1UP (przysięga, iż jest to news z dobrego źródła).

^^
Jacobss
QUOTE(YETI @ 6 02 2007, 11:04) *

z forum Gameonly

QUOTE("zielarz")
Być może zobaczymy demo KZ tuż przed rozpoczęciem bety Halo 3. Tak twierdzi Luke Smith z 1UP (przysięga, iż jest to news z dobrego źródła).

^^
Na demo bym nie liczył. Bardzo wątpliwe, aby byli już w takim zaawansowanym stopniu pracy by na wiosnę serwować demo. Bardziej bym liczył na jakiś filmik z gameplayu.
Sarge
No cóż, ja już na takie każde kolejne info patrzę z przymróżeniem oka - ile to już razy do tej pory miało nam zostać coś nowego pokazane? Nie twierdzę, że nie chciałbym zobaczyć co też Guerillasom udało się przez te niemal dwa lata zrobić, ale no właśnie - niech wreszcie coś rzeczywiście pokażą icon_twisted.gif
bakman65
Witam! Ja także pokładam w Killzone spore nadzieje-tak z 45% jakich mam.Bardzo chce aby to była
wyjątkowa gra pod każdym względem ,godnie konkurowla z Halo... Było napisane gdzieś że jest to najdroższa gra na świecie bo budżet to 20mln dol..Pomyslałem że to coś niesamowitego dopóki nie
przeczytałem chyba na xbonline albo igncom ,nie pamiętam,że Lost Planet -gierka od Capcomu na
X360 kosztowała 20mln dol a przecież to nie jest aż taka superprodukcja jak Killzone ..
Trzcina
Killzone to NAJDROZSZY projetk multimedialny w Holandii, a nie najdrozsza gra w europie. Albo zle pamietasz, albo ktos zle tlumaczyl newsa.
a_di1
Za gameonly KILZONE 2 za miesiąc ?
więcej na: http://www.gameonly.pl/newsy/11113
Jacobss
QUOTE(a_di1 @ 7 02 2007, 14:03) *

Oby. Killzone 2 to tytuł flagowy PS3, więc musi być wreszcie pokazany gameplay z oszałamiającą grafiką, fizyką i animacjami jak na renderze.
SpideyPL
QUOTE(Jacobss @ 7 02 2007, 15:19) *

Oby. Killzone 2 to tytuł flagowy PS3, więc musi być wreszcie pokazany gameplay z oszałamiającą grafiką, fizyką i animacjami jak na renderze.

a słonie zaczną latać...
Jacobss
QUOTE(SpideyPL @ 7 02 2007, 15:53) *

a słonie zaczną latać...

Czemu? tongue.gif Osobiście bym się nie zdziwił gdyby słonie zaczęły latać. Nie mam nic przeciwko. biggrin.gif
Emet
Dopóki któryś nie wylądowałby ci na głowie tongue.gif
A co do KZ, to mogliby coś pokazać. Ja osobiscie nie oczekuję takiej oprawy jak w renerze. Jeśli będzie w 1/5 taka jak na renderze to będzie dobrze.
Pablo el
QUOTE(SpideyPL @ 7 02 2007, 09:53) *

a słonie zaczną latać...

a Jumbo to pies? wink.gif No i jeszcze byl jakis film (nie kreska) z latajacym sloniem wiec one lataja wink.gif
Jakim
No co ty Emet. 1/5 jakości grafiki renderka K2 to była by kapa nieziemska. Jakość animacji- owszem jest na najwyższym poziome ale sama grafika myślę że będzie do osiągnięcia prędzej czy później na tej generacji konsol.
Deadeye
QUOTE(bakman65 @ 7 02 2007, 03:34) *

Pomyslałem że to coś niesamowitego dopóki nie
przeczytałem chyba na xbonline albo igncom ,nie pamiętam,że Lost Planet -gierka od Capcomu na
X360 kosztowała 20mln dol a przecież to nie jest aż taka superprodukcja jak Killzone ..

tak tylko na marginesie na te koszty nie ma co patrzec, bo one sa manipulowane w odpowiedni sposob. jedne firmy wliczaja wszystko co sie tylko da (jak pewnie capcom) zeby zwiekszyc sumke i sugerowac ze gra jest swietna skoro wydali na nia tyle kasy, inni (jak epic twierdzacy ze gow kosztowal ok. 9 mln $) zanizaja, zeby sugerowac (w tym przypadku) ze gre na ich engine'ie mozna zrobic bardzo tanio. a wlasnie najwieksze koszty to koszty technologii, unreal engine 3 kosztowal kilka(nascie?) razy wiecej (epic wykupil w miedzyczasie 3 firmy zajmujace sie produkcja engine'ow zeby moc wykorzystac pomysly tych developerow). w przypadku kz2 nie wiadomo jak wyglada produkcja technologii, ale raczej na pewno jest ona optymizowana pod katem tej tylko gry, a wiec jest tansza niz np. capcom pewnie wliczajacy tworzenie bardziej uniwersalnego engine'u.
Pablo el
QUOTE(Deadeye @ 7 02 2007, 14:53) *
tak tylko na marginesie na te koszty nie ma co patrzec, bo one sa manipulowane w odpowiedni sposob.

dodam tylko ze zwykle wliczaja wszystko co sie da bo odliczaja sobie potem to od podatku. Przynajmniej amerykanskie firmy tak robia smile.gif

Pozatym najpewniejsze dane bedziesz miec z IRS a nie od producenta bo je mozna zweryfikowac.
YETI
Swietna wiadomosc, mam nadzieje ze to nie zadna sciama wymyslona przez redaktorów CVG (1up ostatnio tez o tym donosił...wiec smile.gif )

Ciekawe czy i tym razem GDC bedzie pokazem zamkniety (w tamtym roku tak było ale i tak WSZYSTKO wyciekło smile.gif )
Uff...to poczatek marca zapowiada sie iscie gorący, podobno mozemy spodziewac sie pokazów takich gier jak Eighty Days, Uncharted: Dra ke's Fortune, Ratchet & Clank czy nowych dem Heavenly Sword i LAIR.
Moze zaprezentuja zuepłnie jakies nowe tytuły na PS3? smile.gif

Oby do 5 marca wink.gif

edit

Killzone MIA at GDC
"No, Killzone won't be GDC at all," stated SCEA Manager, Ryan Bowling, in a conversation with IGN held earlier this afternoon. "The time for that game is coming and we'll have new information about it in the future, but not at GDC."
AbraHAM
QUOTE(YETI @ 8 02 2007, 10:04) *

edit

Killzone MIA at GDC
"No, Killzone won't be GDC at all," stated SCEA Manager, Ryan Bowling, in a conversation with IGN held earlier this afternoon. "The time for that game is coming and we'll have new information about it in the future, but not at GDC."

No to kapa , ale to bylo do przewidzenia , gra wyjedzie pewnie gdzies w polowie 2008 a juzby mieli pokazac demo techniczne confused.gif ?!?
Ural
Harrison przebąkiwał, że w tym roku coś pokażą, więc liczę, że tak będzie. Może dopiero na E3.
Pyton
QUOTE(YETI @ 8 02 2007, 11:04) *

Swietna wiadomosc, mam nadzieje ze to nie zadna sciama wymyslona przez redaktorów CVG (1up ostatnio tez o tym donosił...wiec smile.gif )

Ciekawe czy i tym razem GDC bedzie pokazem zamkniety (w tamtym roku tak było ale i tak WSZYSTKO wyciekło smile.gif )
Uff...to poczatek marca zapowiada sie iscie gorący, podobno mozemy spodziewac sie pokazów takich gier jak Eighty Days, Uncharted: Dra ke's Fortune, Ratchet & Clank czy nowych dem Heavenly Sword i LAIR.
Moze zaprezentuja zuepłnie jakies nowe tytuły na PS3? smile.gif

Oby do 5 marca wink.gif

edit

Killzone MIA at GDC

jestem ciekaw jak wyglada eights days bo mieli troche czasu nad tym tytuem a co do killzone to chyba lepiej jak potrzymaja nas w niepewnosci i wybuchnie bombka z hiciorem smile.gif bo zwalic tego tytulu chyba niemoga wink.gif
Dr.Czekolada
Trailer ładny nie powiem. Ale to temat poświęcony grze a nie temu renderowi, ona nie musi wcale tak wyglądać (to prawda nie znamy mocy next genów ale nie od dzisiaj robią takie animacje). BTW tym trailerem to sie podniecacie, ale jak pokazali owy FF XIII to sie ludzie obgrażali iż to nie wyjdzie tongue.gif.
McDrive
Hmmm... Twarzowo trzyma poziom renderu jeżeli to nie jest żaden fake(którym napewno jest).
YETI

Moim zdaniem na 99.9% fake

Ale nie powiem, chciał bym aby tak wygladała gra happy.gif
Jakim
a czy przypadkiem nie jest to kadr z filmu Final Fantasy The Spirit Within?
Hela
QUOTE(Memory @ 16 02 2007, 21:02) *

Fajne, ale to jest koles z Final Fantasy: The Spirits Within ;p

heh, jakim byl pierwszy...
YETI
hahaha.gif
To sie dopiero nazywa "profesionalny fake"
haha
Wafrzo
Final Fantasy. ALe profesjonalne... blink.gif
YETI
Plotki ploteczki tak bardzo je kochamy prawda? smile.gif

On Killzone 2 appearing at GDC: “Killzone appearing at GDC makes sense in the timing — it’s a European made game, and appearing just before the European launch would seem to make strategic sense.”

On rumors of a Killzone 2 Demo: “There has been no official denial of the rumor from SCEA. The only denial, and one was issued, was in the form of Killzone not appearing at GDC. Killzone 2 will have its day in the sun.”

My take on the Killzone 2 demo? It’s coming, but it won’t be at GDC. As for other PS3 project disappointments, mark it down that Sony will have many more disappointments (or missing “expected” news) at GDC besides the whole Warhawk ordeal.

http://www.rumorreporter.com/?p=196

YETI
Guerrilla games says

"We walked into Ps3 and cell development knowing what every other developer knew. Nothing! You can bet your ass we're walking out with the most technologically advanced console game on the market!

Q - When will we be able to finally play it? "

A - You'll be seeing it, rather than playing it, in early march. We've put together a surprise demo for the Psn and will be available soon.

Q - Do you feel it'll live up to the hype or can it at this point?

A - The more you talk up something, the more momentum it builds. That momentum can be good or bad, depending. Not only will this game live up to the graphical presentation we put up two years ago, it's going to exceed it."

Taken from the new EGM... Same one where I was told it was illegal for me to post pictures taken from another site from the mag. "shrugs"
http://boards.gamefaqs.com/gfaqs/genmessag...;topic=33941360

0_0 Ciekawe czy to prawda.
Cos mi sie wydaje ze na GDC jednak zaprezentuja KILLZONE
Jakim
Zobaczymy coś na początku marca... czyżby trailer Killzone który ma być dostępny na PS Store 7 marca pokazywał gameplay? Módlmy się oby tak było heheh.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.