Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: KillZone 2
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
maciek88
CYTAT(YETI @ 11 07 2007, 13:36) *
No to znamy odpowiedz na pytanie: "KillZone2, wypas czy porażka?"
WYPAS!!!
wink.gif hehe

Polecam sprawdzic co sie dzieje na zachodnich forach ;D heheh

wypas jeśli chodzi o oprawę wizualną. co do tego nie ma już wątpliwości. kręcić nosem na taki poziom to szaleństwo, dosłownie. ja mimo wszystko i tak nie sikam po gaciach bo:

a) pierwsza część tej gry to dla mnie totalna porażka
b) nie wiadomo jak będzie prezentować się gameplay. czy nie będzie debilnych ograniczeń, bugów, malutkich poziomów przez, które gracz będzie prowadzony jak na smyczy dowiemy się dopiero dostając grę we własne ręce (lub z ocen)

to tyle. jeśli idzie o kwestie grafiki to karty zostały wyłożone na stół i można spać spokojnie. na całą resztę garcze muszą uzbroić się w cierpliwość. ja na szczęście nie jaram się tym tytułem ponieważ szykuje się mnóstwo naprawdę ZA(pipi)I***** gier. no i ta nieszczęsna jedynka.
walek
CYTAT(YETI @ 11 07 2007, 16:36) *
http://i8.tinypic.com/62416dl.gif
Swietne wyładowanie piorunów...jest klimacik smile.gif

Te wyładowania to swego rodzaju "pocisk artyleryjski". Czytaj ponzej (IGN preview):

The Helghast are capable of utilizing, and perhaps even controlling, the weather. This level has you seek out an electrical canon that first absorbs lightning, and then re-use the energy as an offensive weapon. We're not sure how much weather will play out in the rest of the game, but at the end of the demo Guerilla noted that weather will indeed play a part in actual gameplay, and that the Helghast will certainly make use of it.

A to zdolne bestie, potrafią wykorzystywac siły natury.

http://i15.tinypic.com/680403q.gif
cos to komus przypomina wink.gif

Chodzi ci o pierwszą sekwencje rendera z E32005?
J.D
Hmm... no faktycznie ogladam trailer w wersji HD i grafika urywa łeb, singiel napewno bedzie lepszy niz Halo3 ciekawe co z multi ???
KRATOS_PL
Właśnie oglądnełem trailer w HD i całkiem inna jakość! Kurde jak ta gra wygląda! Najlepsza grafa na konsolach. A Gearsy niech się schowają laugh.gif
goggy
czapki z głów tego się nie spodziewałem
jest dobrze
lepiej niż myślałem
Trzcina
Przegralem sobei trailer w formacie mp4, sciagniety z playsyde na ps3 tak zeby obejrzec go na TV smile.gif

Powiem ze wyglada to 'great' i w sumie nie jestem zawiedziony, a obawialem sie tego ze bede ;] Niestety kompresja dalej bije po oczach i trzeba czekac na trailer z PS Store. W kazdym razie GG dali rade i moze byc tylko lepiej biggrin.gif
Dabman
CYTAT(szymku @ 11 07 2007, 14:26) *
CYTAT(Dabman @ 11 07 2007, 14:19) *
ludzie to przeciez bitmapa, plaska czapka, znaczy plaska tekstura, widac to po dziurkach:/ to tak jak by sie excytowac re 0... jest czym, ale to same zdjecia:/

Bo przecież chustka Marcusa Phoenixa wygląda lepiej, zapomniałeś dodać.

Proszę cię....

nie napisalem ze chusta cygana wyglada lepiej, ale calosc gry, juz nie mowie jak koncowka wszystko szlo z dymem i locust kolonia ktora sie uratowala odlatywala, zobacz tam jak to wygladalo w powietrzu w porownaniu do tego co mozesz zobaczyc na poczatku filmu z kz2... nie chodzi mi o tend etal, calokrztaltem nie jest tak dobrze jak powinno byc... badz jak byo na renderze, chodzi mi oto ze sony, jako jdyna firma prowadzi polityke, podawac wszystko max doyebane, w finale to co zobaczymy badz na polmetku wyglada wiele gorzej od tego czym nas karmi.
Arkady
A Hiv pisał, że grafa z rendera to czyste science-fiction biggrin.gif
consoleboy
Z całym szacunkiem....Nie wiem o czym wy tu gadacie tongue.gif tongue.gif Żeby nie było przypadkiem jakiś niejasności. Jestem fanem dobrych gier a nie marki konsoli ale co wy widzicie w tej grze takiego rewolucyjnego czy też pięknego to ja nie wiem. Fakt, Halo 3 wygląda jak lekko podpicowana dwójka ale ,żeby po grafice oceniać ,to która gra będzie lepsza?? Ja zarazie nic takiego wybitnego nie widzę, taki np. CoD 4 wygląda zdecydowanie ładniej jak na moje oko ale po takich trailerach nie ma co wyciągać zbyt daleko idących wniosków, bo wyjdzie na to ,że kolenia cześć Killzona, i kolejne halo o nic. Wystarczy popatrzeć na oceny na gamerankingu. Jakie gry, taka oceny. Nothing Special. Trzeba się uzbroić w cierpliwość i czekac na rozwój wydążeń. Trza być dobrej myśli!!
walek
CYTAT(consoleboy @ 11 07 2007, 17:32) *
taki np. CoD 4 wygląda zdecydowanie ładniej jak na moje oko ale po takich trailerach nie ma co wyciągać zbyt daleko idących wniosków, bo wyjdzie na to ,że kolenia cześć Killzona, i kolejne halo o nic

Tez mam podobne odczucia. Widziałem przed chwilą flimik COD4, The Darkness, i rzeczywiście tekstury są słabsze w Killzone. Ale to tylko fimiki- skompresowane jak napisał Ural- nie oddajace cząstke tego co co zobaczymy. Z niecierpliwością czekam na opinie posiadaczy PS3, którzy zobaczą to w HD, po ścignieciu trailera z PS STore. Przed GG jeszcze mnóstwo czasu, na pewno tekstury będą trzymaly poziom GoW-moze nawet i lepiej.

A za niecałe 4 godziny konferencja SOny. Zoabczymy jak to wygląda w akcji!
Gemi
Nie potrafie zrozumiec jak niektorzy moga twierdzic ze ten filmik nieznacznie ustepuje jakoscia (grafiki) renderwi :A Panowie, wszystko wyglada ladnie momentami nawet niesamowicie jak na obecne standardy (romawiamy caly czas tylko o grafice), ale na milosc boska gdzie temu filmikwi do tamtego rederu!!! ? O.o Proponuje sciagnijcie sobie jeszczew raz tamten 'trailer', i zobaczcie to jeden po drugim. Roznica jest duza a momentami kolosalna. Poczawszy od animacji a konczac na wszelakich efektach typu ogien... o texturach to nawet nei wspomne bo to nawet porownywac nie ma czego.

Ktos tam napisal ze Crysis pojdzie na konsole ale.. no wlasnie ALE! smile.gif I tu jest ten problem ze konsolom albo brakuje ramu albo mocy chipu graficznego by przerobic taka ilosc textur jaka juz obecnie potrafia przerobic kombajny wyposazone w 2 karty 8800gtx i 4 czy nawet 8 gb ramu. To sa fakty. Ale widze ze zatwardziali fanboye musza sie jakos dowartosciowac.

Co do innych aspektow tego trailerka to wypowiadac sie chyba nie trzeba.. akcja jest jaka jest, dzieje sie bardzo duzo, klimat jest, po prostu wypas. Z tym ze na creamfields widzialem na zywo na wypasionym LCD gearsy.. i powiem wam ze ten pokaz killzone juz nie robi teraz takiego wrazenia jak powinien. A co dopiero jak pokaza Unreal Tournament 3?

Gra bedzie dobra jesli poprawia slaby gameplay z pierwszej czesci w innym wypadku grafa bedzie na mocne 9, a cala gra na 8.

Ps. Szczerze powiem ze juz wieksze wrazenie robi na zrobil na mnie trailerek Call of Duty 4. W trailerku k2 za bardzo raza BARDZO SLABE textury i mimika a raczej jej brak. Oczy statyczne (textury zwykle), twarz non stop jeden wyraz (na screenach to fajnei wyglada ale w filmiku widac ze nic sie nei porusza)... no i te biedne cienie ;/
Dabman
CYTAT(consoleboy @ 11 07 2007, 16:32) *
Z całym szacunkiem....Nie wiem o czym wy tu gadacie tongue.gif tongue.gif Żeby nie było przypadkiem jakiś niejasności. Jestem fanem dobrych gier a nie marki konsoli ale co wy widzicie w tej grze takiego rewolucyjnego czy też pięknego to ja nie wiem. Fakt, Halo 3 wygląda jak lekko podpicowana dwójka ale ,żeby po grafice oceniać ,to która gra będzie lepsza?? Ja zarazie nic takiego wybitnego nie widzę, taki np. CoD 4 wygląda zdecydowanie ładniej jak na moje oko ale po takich trailerach nie ma co wyciągać zbyt daleko idących wniosków, bo wyjdzie na to ,że kolenia cześć Killzona, i kolejne halo o nic. Wystarczy popatrzeć na oceny na gamerankingu. Jakie gry, taka ocena. Nothing Special. Trzeba się uzbroić w cierpliwość i czekac na rozwój wydążeń. Trza być dobrej myśli!!

Tak, masz racje, ale tu siemylisz tez i to bardzo, w tej grze grafika stanowi podstawe, mianowicie, nie w samej grze, ale firma postawila sobie poprzeczke. Badz, Badzro wysoko, po czym okazalo sie ze to co uwazali za gameplay, bylo renderem, nawet nie odpalonym na ps3, tylko na mac'u. Teraz mamy gre ktora dosyc odstaje od tego rendera, gdyby odrazu bylo tak iz ok, przedstawiaja render, ale na hama prubowali wcisnac w graczy ze tak, tak wygladac bedzie gra, a to co zobaczylismy nie jest tym co widzielismy w 05, badz co badz, podobne, badz nie, NIE JEST TYM, dopiero pozniej powiedzieli ze beda dozyc do tego aby tak gra wygladala. Wczesniej pokarmili klamstewkami.

Chodzi o fakt.

I nie ze jestem fanbojem. Ale jechalem po swoi ukochanym DoA4, gdy zobaczylem rowno... bo badz co badz miedzy DoAU a DoA4 nie ma jakiegos nextgenowego skoku, dopiero docenilem, jak konkurencja sie tez nie postarala...
Ale na dzis dzien mamy gry ktore wygladaja bardzo ladnie, jak nie lepiej, a beda wygladac lepiej CoD4. Mial byc wodotrysk, nie ma go.
GMB
CYTAT(Lestat @ 11 07 2007, 14:31) *
Oj jak dla mnie to troche za bardzo sie podniecacie, owszem wyglada dobrze, ale ni jak ma sie do rendera. Obecnie COD 4 prezentuje identyczny poziom co Killzone 2, czyli super poziom graficzny, ale killzone mialo zmasakrowac konkurencje, a tak sie nie stalo.

Powiedz to tym wszystkim milionom ludzi przez których na całym świecie dziś od rana tematy o Killzone 3 pękają w szwach. Panowie to co się dzieje na zagranicznych forach to totalne szaleństwo. Ja po zobaczeniu trailer'a usiadłem z wrażenia. Detale i dynamika zabijają, tekstury piękne ale to co najlepsze to interakcja z otoczeniem i NIESAMOWITA animacja. Pomyśleć tylko że to bardzo wczesna forma tej gry.
Amer
GMB, jakieś przykłady na tę interakcję?
Jacobss
Jest jeszcze jedna rzecz, którą wszyscy pominęli. Jeszcze w tym roku odbędą się dla graczy Beta-testy Killzone 2. Potwierdził to Seb Downie. Więc, przekonamy się jak się to w ruchu prezentuje.
GMB
CYTAT(Amer @ 11 07 2007, 17:05) *
GMB, jakieś przykłady na tę interakcję?

Oglądnij trailer. Nie widziałeś rozsypujących się kolumn za którymi kryli się żołnierze?

BTW. Ta gra ma chodzić w 720p/30fps?
consoleboy
Nic, czego by nie miał starusieńki Red Faction czy inne topowe FPP..... Pod względem niszczenia otoczenia oczywiście tongue.gif tongue.gif
Dabman
Ja juz nawet czytalem, ze gra jest numerem1! ze przebija crisis'a dry.gif chcialbym zobaczyc porownanie screena z KZ2 do Crisis i GoW, bo juz slyszalem ze GoW ssie graficznie porownujac do KZ2, ta interakcje tez chcialbym zobaczyc, ANIMACJA, nic po za tym w tej grze nie zabija, jezeli sie myle, udowodnijcie to... a juz napewno nie cienie/oswietlenie... ale jak juz ludzie sobie cos ubzduraja, nawet jak zobacza, stana przy swoim. Skonczylem GoW, widzialem co sie da z Crisis + widzialem render + to co teraz niby jet porownywalne do rendera... i nie wiem w czym tojest lepsze graficznie od tych 2 gier, pokazcie screeny. Nawet detale broni. Bo juz smiem sadzic iz UE3.0 to klapa... skoro KZ2 pobija go na morde, tak jak wypisujecie. Teraz drodzy gracze, proponuje zobaczyc filmik z wczoraj chya, z UT3. Tak aby ochlonac.
wiiboxstation
Co jak co ale o halo 3 się mocno rozczarowałem po trailerze z e3 za to killzone 2 zrywa łeb razem z połową korpusu...ohmy.gif omg jak to wygląda!!!!!
Albo mi się wydaje albo to ma lepszą grafę nawet od Gearsów ohmy.gif i jeszcze raz ohmy.gif .
Chyba ją dopiszę do listy gier które zamierzam kupić...smile.gif
Jacobss
CYTAT
Parę stron wstecz jest napisane, że gra będzie chodzić w 1080p.
XM16E1
Właśnie Consoleboy takie duperele to widzieliśmy w Red Faction i więcej bo mozna było się dokopać do chin Rakietnicą (przegiołem biggrin.gif ) Ale na poważnie GMB rozpadająca się kolumna to nic wielkiego takie tytuły jak True Crime już to zawierały! Od konsoli za 2300zł ja oczekuje rozp*****lającego się bloku na tysiąc częsci a nie rozwalenie się płytki na kolumnie cool.gif
W trailerze zawiodły mnie tylko 2 rzeczy:pierwsza to właśnie interakcja z otoczeniem,a druga to ogień i dym.Po obejrzeniu pamiętnego traieru ciągle w głowie mam ten przepiekny widok rozwalającego się statku o ten budynek na początku traileru.Aż poczułem ten smrud sadzy... laugh.gif
Litwin25
Widać że ludzie popadają ze skrajności w skrajność.Gra jest ładna,ale nie to się w niej liczy,poza tym jak po jednym filmiku można się wypowiadać na temat całej gry?Dajmy czas żeby zobaczyć coś więcej,chociaż dla mnie w tej formie już sie podoba.
KRATOS_PL
CYTAT(GMB @ 11 07 2007, 16:59) *
CYTAT(Lestat @ 11 07 2007, 14:31) *
Oj jak dla mnie to troche za bardzo sie podniecacie, owszem wyglada dobrze, ale ni jak ma sie do rendera. Obecnie COD 4 prezentuje identyczny poziom co Killzone 2, czyli super poziom graficzny, ale killzone mialo zmasakrowac konkurencje, a tak sie nie stalo.

Powiedz to tym wszystkim milionom ludzi przez których na całym świecie dziś od rana tematy o Killzone 3 pękają w szwach. Panowie to co się dzieje na zagranicznych forach to totalne szaleństwo. Ja po zobaczeniu trailer'a usiadłem z wrażenia. Detale i dynamika zabijają, tekstury piękne ale to co najlepsze to interakcja z otoczeniem i NIESAMOWITA animacja. Pomyśleć tylko że to bardzo wczesna forma tej gry.

Boban ma racje i poczekajmy do finalnej wersji to będzie jeszcze lepiej.
Jacobss
Właśnie czytam temat na oficjalnym forum Playstation, w którym Seb Downie odpowiada na pytania związane z Killzone 2. Polecam: http://boardsus.playstation.com/playstatio...ding&page=1

Zaciekawiło mnie takie pytanie:

Will we see anymore of Killzone this E3? Any demo's, or another trailer?

Maybe a little more.

Seb Downie - QA Manager - Guerrilla Games
XM16E1
CYTAT(Litwin25 @ 11 07 2007, 17:18) *
Widać że ludzie popadają ze skrajności w skrajność.Gra jest ładna,ale nie to się w niej liczy,poza tym jak po jednym filmiku można się wypowiadać na temat całej gry?Dajmy czas żeby zobaczyć coś więcej,chociaż dla mnie w tej formie już sie podoba.

Pewnie Litwin ale mnie nie tylko grafa się liczy uwielbiam wracaj do starych gier ale niemożna się jarać rozwalającą się płytką na ścianię co nie?! dry.gif
YETI
CYTAT(walek @ 11 07 2007, 15:49) *
http://i8.tinypic.com/62416dl.gif
Swietne wyładowanie piorunów...jest klimacik smile.gif

Te wyładowania to swego rodzaju "pocisk artyleryjski". Czytaj ponzej (IGN preview):

The Helghast are capable of utilizing, and perhaps even controlling, the weather. This level has you seek out an electrical canon that first absorbs lightning, and then re-use the energy as an offensive weapon. We're not sure how much weather will play out in the rest of the game, but at the end of the demo Guerilla noted that weather will indeed play a part in actual gameplay, and that the Helghast will certainly make use of it.

A to zdolne bestie, potrafią wykorzystywac siły natury.

No to całkiem fajny pomysł (wyglada to swietnie). W serii HALO tez mamy tego typu "pociski artyleryjskie" wiec nie mogło ich zabraknąc w grze GG wink.gif

CYTAT(walek @ 11 07 2007, 15:49) *
http://i15.tinypic.com/680403q.gif
cos to komus przypomina wink.gif

Chodzi ci o pierwszą sekwencje rendera z E32005?

Tak, dokładnie cool.gif

CYTAT(raven_raven @ 11 07 2007, 15:46) *
Ale masakra. 36 osób ogląda ten temat, strony pojawiają się w tempie 1 na 3 minuty, a Sony tylko zaciera łapki patrząc na ten hype który się rozpętuje.

CYTAT(GMB @ 11 07 2007, 16:59) *
Powiedz to tym wszystkim milionom ludzi przez których na całym świecie dziś od rana tematy o Killzone 3 pękają w szwach. Panowie to co się dzieje na zagranicznych forach to totalne szaleństwo.

I tak jest na kazdym wiekszym zachodnim forum, ludzie dyskutuje tylko o jednym...KILLZONE2. Hype na ten tytuł jest PRZEOGROMNY. Ciekawe czy dzis bedzie mozna bez problemy obejrzec konferencje Sony wink.gif

Nowy art

Kapitalny desing! Od razu kojarzy sie z hitlerowcami.

raven_raven
Eh, poczekajcie jak zagracie, to samo dzieje się w topicu o Tekkenie 6. Wszyscy już grali, wszyscy wiedzą że gra rządzi/ssie, jest lepsza/gorsza od GoW i Halo 3 oraz Crysis których jeszcze nie ma... Opanujcie się! Poczekajcie na grę, zagrajcie i wtedy wydawajcie osądy confused.gif.
XM16E1
Najbardziej wnerwiające jest te porównywanie Killzone do GOW'a i HALO3.No ludzie litości to prawie jak porównywać GTA do Tekkena.

PS.Ten nowy arcik rządzi! biggrin.gif

GMB
CYTAT(Jacobss @ 11 07 2007, 17:16) *
CYTAT

Ja pie....e no i po co? Jak by to robili pod 720p to by mogli osiągnąć jeszcze więcej. Cholera chyba trzeba sprzedać V2500 i kupić jakiś Full HD. wink.gif
YETI
CYTAT(GMB @ 11 07 2007, 17:39) *
CYTAT(Jacobss @ 11 07 2007, 17:16) *
CYTAT

Ja pie....e no i po co? Jak by to robili pod 720p to by mogli osiągnąć jeszcze więcej. Cholera chyba trzeba sprzedać V2500 i kupić jakiś Full HD. wink.gif

To tylko przypuszczenia. Nic nie zostało oficjalnie potwierdzone.
arab
Oficjalnie to na forach playstation w wątku o killzone potwierdzono, że filmik który widzieliśmy pochodzi z wczesnej fazy pre-alpha.

Pdobnoż "nic jeszcze nie widzieliście", a K2 ma pozamiatać na głównym pokazie SONY

Ehhh... zaczyna mi się od tego wszystkiego mieszać w głowie. Panowie - jeszcze 3 godziny! ;D
YETI
CYTAT(arab @ 11 07 2007, 17:48) *
Oficjalnie to na forach playstation w wątku o killzone potwierdzono, że filmik który widzieliśmy pochodzi z wczesnej fazy pre-alpha.

Pdobnoż "nic jeszcze nie widzieliście", a K2 ma pozamiatać na głównym pokazie SONY

To jest jakis zart?
Bo jezeli nie to beda masowe zawały serc podczas konferencji Sony ;P heheh
Jacobss
CYTAT(YETI @ 11 07 2007, 17:50) *

To jest jakis zart?
Coś mi się wydaje, że Guerilla nas stopniowo zachwyca. Najpierw słabej jakości screen, potem ten filmik, który zwalił z nóg, ale to jeszcze pewnie nie wszystko. Jeszcze się okaże, że Killzone 2 wygląda lepiej niż render ohmy.gif
XM16E1
Heh Yeti ja już zaraz dostane bo niebęde miał możliwości dzisiaj tego obejrzenia sad.gif XD
Ciekaw jestem co Sony knuje? wacko.gif
Colio
CYTAT(XM16E1 @ 11 07 2007, 17:17) *
Właśnie Consoleboy takie duperele to widzieliśmy w Red Faction i więcej bo mozna było się dokopać do chin Rakietnicą (przegiołem biggrin.gif ) Ale na poważnie GMB rozpadająca się kolumna to nic wielkiego takie tytuły jak True Crime już to zawierały! Od konsoli za 2300zł ja oczekuje rozp*****lającego się bloku na tysiąc częsci a nie rozwalenie się płytki na kolumnie cool.gif

A co, po trailerze twierdzisz, że gra ma kiepską interakcję? Płytka rozwaliła się nie tak jak powinna, krzywo spadła? Miała zatańczyć kankana i wywołać grzyba atomowego? Wyczilujcie ku/rwać, to tylko trailer jest. Wszystko się elegancko sypało na trailerze, a jakby szło rozwalać mniejsze mury i inne elementy otoczenia to byłoby słodko.
wiiboxstation
jestem ciekaw kiedy demko;)
XM16E1
CYTAT(Jacobss @ 11 07 2007, 17:52) *

To jest jakis zart?
Coś mi się wydaje, że Guerilla nas stopniowo zachwyca. Najpierw słabej jakości screen, potem ten filmik, który zwalił z nóg, ale to jeszcze pewnie nie wszystko. Jeszcze się okaże, że Killzone 2 wygląda lepiej niż render ohmy.gif

Ale by były jaja Jaccobs gdyby okazało się zę ten trailer był robiony zmyślą o E3 ale 2006 ale z prośbą Sony zatrzymali go do dnia dzisiejszego party23.gif A ten prawdziwy pokazą na konferencji sony xD Dobra,zawsze można marzyć ale jeśli "nic jeszcze niewidzieliśmy" to już człowieka nachodzą myśli samobójcze cool.gif
Xymek
Ja powiem jedno, obejrzalem trailer w HD, i w glowie mam cos takiego - PS3 wlasnie dostalo gre ktora jakoscia dorownuje GoW z X360, nie przewyzsza nie powala, ale jest dokladnie ta sama klasa, czyli kolejna pozycja ktora zasluguje na miano prawdziwie next genowej gry. Do klimatu trailera jest bardzo blisko - podkreslam KLIMATU...co do grafiki...nie ma co porownywac...jeszcze nie w tej i chyba nie w nastepnej generacji konsol...podsumowujac KillZone jest takim GoW PS3 i tyle...niczym wiecej niczym mniej - ale czy wlasnie takiej gry nie potrzebowala konsolka SONY?
YETI
CYTAT(XM16E1 @ 11 07 2007, 17:59) *
CYTAT(Jacobss @ 11 07 2007, 17:52) *

To jest jakis zart?

Ale by były jaja Jaccobs gdyby okazało się zę ten trailer był robiony zmyślą o E3 ale 2006 ale z prośbą Sony zatrzymali go do dnia dzisiejszego party23.gif A ten prawdziwy pokazą na konferencji sony xD Dobra,zawsze można marzyć ale jeśli "nic jeszcze niewidzieliśmy" to już człowieka nachodzą myśli samobójcze cool.gif

IMO takie teksty to tylko do podtrzymania hypu (ktory i tak jest gigantyczny)
Jezeli to było nic, i to nic POZAMITAłO 90% graczy, to co oni niby pokaza na tej konferencji?
mellow.gif
wiiboxstation
CYTAT(Xymek @ 11 07 2007, 17:59) *
podsumowujac KillZone jest takim GoW PS3 i tyle

jeszcze nie wiadomo na pewno czy będzie to gra takiego formatu (i nie mówie tu o grafice)
raven_raven
CYTAT
PS3 wlasnie dostalo gre ktora jakoscia dorownuje GoW z X360

I to jest to oczym mówię. PS3 jeszcze nie dostało tej gry, nawet oficjalnej daty wydanie nie ma... A ty już wiesz że jest na poziomie GoW... ludzie. Skąd wiesz co i jak? Może i jest nawet lepiej, ale da się ze średniej gry dobry trailer zrobić. Po trailerze możne sądzić że jest świetnie, ale, na Boga, nie możesz wiedzieć jaka gra jest!
Litwin25
Jest odpowiednikiem II generacji gier dla PS3 a GOW był III generacją,także powoli PS3 pokazuje pazury.
YETI
http://i14.tinypic.com/6f4svw5.gif
nice ^^
Xymek
CYTAT(raven_raven @ 11 07 2007, 18:04) *
CYTAT
PS3 wlasnie dostalo gre ktora jakoscia dorownuje GoW z X360

I to jest to oczym mówię. PS3 jeszcze nie dostało tej gry, nawet oficjalnej daty wydanie nie ma... A ty już wiesz że jest na poziomie GoW... ludzie. Skąd wiesz co i jak? Może i jest nawet lepiej, ale da się ze średniej gry dobry trailer zrobić. Po trailerze możne sądzić że jest świetnie, ale, na Boga, nie możesz wiedzieć jaka gra jest!

ochlon...

a co moge niby porownywac po trailerze z gameplay? Tylko grafike prawda? Chodzi o to ze tu sie wszyscy zachwycaja ze to jest 8my cud swiata, a gra graficznie ma poziom wlasnie GoW (tu juz wszystko bardziej zalezy od gustow co sie bardziej komu podoba pod wzgledem designu graficznego).

OT: swoja droga widzieliscie trailer unreal tourment 3 - to jest dopero wypas, obok CoD 4 druga najbardziej zachwycajaca gra E3 - jak narazie smile.gif
Emet
Wątpie aby to było "nic" i prawdziewe KZ dopiero zobaczymy (prawdziwe=aktualną wersję)... Co nie zmienia faktu, że trochę mi to nerwa rusza i robi mały mętlik w głowie wacko.gif
AngelOfDust
CYTAT(YETI @ 11 07 2007, 18:09) *

Patrzę na to i po prostu nie ma słów, animacja w tej grze to istna poezja! wink.gif Oby na konferencji pokazali jakiś dłuższy kawałek z gameplay'u, bo trailer z rana zaostrzył mi apetyt na znacznie więcej. Killzone 2 to kolejny powód do zakupu PS3 i o ile wcześniej wahałem się pomiędzy 360 a konsolą Sony, tak teraz już wiem, że mimo wszystkich wcześniejszych wypadków warto wybrać ten sprzęt. Skoro gry w początkowej fazie produkcji TAK wyglądają, to aż boję się na samą myśl o kolejnym filmiku tongue.gif...
YETI
CYTAT(Xymek @ 11 07 2007, 18:12) *
OT: swoja droga widzieliscie trailer unreal tourment 3 - to jest dopero wypas, obok CoD 4 druga najbardziej zachwycajaca gra E3 - jak narazie smile.gif

Cod4, UT3 a co to niby jest?
Za takie teksty zostanie zaraz tu zliczowany wink.gif

A tak na powaznie, UT3 i CoD4 graficznie gry pierwsa liga. Mimo to KZ2 zrobiło na mnie najwieksze wrazenie. Obecnie najładniejsza gra na E3, bez dwoch zdan!
Najlepsze jest to ze podczas oglądanie tego trailera, czułem sie jak dwa lata temu. Jakbym wypił z 4 redbulle ;P
Oczywiscie nie wyglada to jak w 2005, ale animacja, dynamika czy grafika, mnie osobiscie powaliły na kolana!
Po prostu ekipie z GG udało sie wywołac u mnie takie emocje jak w 2005, a tego sie w ogole nie spodziewałem.
Bravo panowie! biggrin.gif

A teraz pozostaje mi tylko czekac do 20:30 cool.gif
Coati
CYTAT(Xymek @ 11 07 2007, 18:12) *

dokladnie.

co do killzone'a to to lepiej wyglada na trailerze w normalnej wersji, bo w wersji HD widac te wszystkie niedociagniecia: slabe tekstury tu i tam, widoczny 'niedorobiony' bumpmaping [przypatrzcie sie rułce tego latajacego statku], slaba jakosc cieni lub ich brak w wiekszych zadymach... i... i ten ogie
n jakis taki dziwny jest chytry_.gif
 od rana przybylo w tym temacie chyba z 100postow i wszyscy OH! AH! a to tylko ok 2min trailer...
Yap
Ta gra wygląda obłędnie. Widziałem dziś trailer z E3 i nie mam słów. Mam nadzieję, że gameplay będzie co najmniej równy oprawie.
GMB

Ehhh... zaczyna mi się od tego wszystkiego mieszać w głowie. Panowie - jeszcze 3 godziny! ;D

Ja się pytam ŻE CO? To ściema na 100%! Przecież to wygląda naprawde genialnie więc niech nie wciskają kitów że mają coś lepszego. To już takie nakręcanie hype'u na siłę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.