Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Gra ktora wywarla najwieksze wrazenie
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
sildar
Piszcie tutaj jakie gry z tych zapowiedzianych najbardziej was jaraja. Mnie osobiscie do gustu przypadl Ghost Reacon3
Diabeu
nie za szybko taki temat?

toż to spam place a nie dyskusja tu będzie

zamykam

[Fenix powiedzial, ze takie topici maja racje bytu, wiec otwieram - Cegla]
Tokar
Póki co z tego, co widziałem, to zdecydowanie PGR3 i GoW. Imho narazie tylko te dwie gry (no, może plus Ghost Recoon 3) mogą startować poziomem wykonania do tego, co pokazało Sony.
sildar
O______o po zobaczeniu trailerow z Lost Odyssey, Obliviona, GoW moge smialo powiedziec ze to te gry, nie GR3 wywarly OGROMNE wrazenie. Ze szczegolnym naciskiem na Lost Odyssey
Diabeu
ja to mam nawalone bo największe wrażenie zrobiło na mnie Condemned mehehehe
kubson
hehe na mnie tez Condemned i Gears of War biggrin.gif
Mike
wizualnie na pewno kosi Gears of War i Ghost Reccon 3, Condemned nie widzialem closedeyes.gif
CheeseOfTheDay
GoW, Ghost Reccon i UT2007?.
mario87
u mnie bez zmian:
The Elder Scrolls IV: OBLIVION!!

a pozatym gry od Mistwalkera
że co? wszystko to RPG? i o to chodzi hyh.gif
Frank Jaeger
Zdecydowanie ryjący beret PGR3.. a na drugim miejscu, o grubość włosa Gears of War..
Mithos
Ghost Recon 3
tk
Oblivion - co ty gadać, więcej, lepiej
Gears of War - śiwetny klimat i mocarna grafa
PGR 3 - genialny na startowy tytuł
Hlipo
ghost recon 3
TES 4
A to dopiero pierwsze produkcje które wykorzystają bardzo mało mocy konsoli
Kenshin
1.PGR3
2.GoW
3.GR3
4.Wszystko od Mistwalkera biggrin.gif

Kolejność przypadkowa cool.gif
Diabeu
dodaję Dead Rising

urocze ścierwo
YETI
Trudne pytanie bo jakos zadna nie zrobiła na mnie piorunującego wrazenia, ale stawiam na The Elder Scrolls IV: Oblivion.
DOA
No ja chcialbym powiedziec ze DOA4 ale sami wiecie ze gierka jest na tym filmiku ukonczona w 15% wiec bez sesu o tym gadac. A gierka ktora jakos mnie najbardziej zaciekawila to PGR
Trzcina
Zdecydowanie Oblivion, Lost Odyssey, oraz Blue Dragon, reszta gier na nowego x'a albo nie trafia w moj gust jesli chodzi o gatunki, albo po prostu ich nie lubie... (doa, fpp itd..).

Ale oblivion, to jest to na co czekam biggrin.gif
Zimol
Czekać warto według mnie na Oblivion, GR3, Gears of War no i Halo3(niezapowiedziane wprawdzie ale wszyscy wiemy że mistrzowie z Bungie coś tam szykują dla nas) cool.gif .
Co do tego GR3 to mam (moim zdaniem) śmieszną anegdotę... Wcisnęłem ojcu kit że puszczam mu trailer z filmem akcji. Uruchomiłem trailera z mexico city i... mój ojciec zaczął się wypytywać jacy aktorzy tam grają czy to jakaś nowość etc.!!! ROTFL hahaha.gif Dopiero jak zobaczył ujęcie FPP z Hudem to zrozumiał że coś nie gra (i że to gra tongue.gif )!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Dodam tylko że oglądał tv z drugiego końca pokoju, więc nie widział dokładnie. wink.gif To sie nazywa fotorealizm, nie?
_Bobek_
Ghost Recon 3 i Oblivion nic dodac nic ujac smile.gif
Flik
Lost Odyssey. wspanialy klimat. Wielka czworka: Sakaguchi, Uematsu i jeszcze jakis dwoch (pisarz i chara designer). to sie po prostu nie moze nie udac. pierwszy jRPG na konsoli Billa i to od mistrza gatunku. jesli czegos nie spartola mamy system sellera na teren Japonii (joke).
maciek88
Zdecydowanie Dead Rising i Prey. Ten drugi to bedzie jakis hit nad hitami o ile ich ambicja nie przerosnie i zeby nie bylo za duzo futurystyki.
game-walker
Quake 4
Ike87
Perfect Dark i DOA 4 bezdyskusyjnie
Sparda
Na mnie największe wrażenie wywarły Ghost Recon 3 i Gears of War
bolo1lolo
Gears of war, Lost Odyssey, Dead or Alive4, Perfect dark zero. Kupie na pewno ( i to oryginaly tongue.gif )
Darios
Zdecydowanie czekam na ES IV: oblivion i Blue Dragon

Btw są jakieś trailery tego ostatniego?
Wolny
Widzieliście Huxley????Grafa niemal jak Killzone2
SnakeMayCry
Lost Odyssey, ładnie wygląda, ale malo widziałem. Natomiast na pewno podoba mi się Ghost Recon 3 jeśli te trailery by pokazywały gameplay, to jest to must have. No i Dead or Alive 4. Polecam sobie ściągnięcie trailera HDTV (5 min, jedyne 430 MB i minimum 2 GHz procek, żeby to obejrzeć).
YETI
QUOTE(Wolny @ 21 06 2005, 20:12)
Widzieliście Huxley????Grafa niemal jak Killzone2
*

Czy my aby widzielismy to samo?
Na innym forum tez zachwalali ten tytuł, z wielko ciekawoscia zassałem trailer i co...buhahha, ZENADA.
Zupełnie nie rozumiemy czemu ludzie tak sie podnieceja, ja spodziewam sie czegos wiecej niz lepszych tekstur.
Jedyny pozytyw to OBLIVION, na tak ogromny swiat grafika jest swietna.

PS. Albo taki NFS: Most Wanted, po obejrzeniu traileru pokazujacego gampley, zadałem sobie tylko jedno pytanie chy oni robia z nas jakis idiotów, to jest chyba jakis zart. To wyglada troche lepiej niz FM lub GT4.

Na chwile obecna ja widze to tak, jak by M$ wydał zupełnie nowa mocniejsza karte graficzna a nie konsole która ma zachwycac przez 5lat.
bebbop
Z checia oczekuje gry ALAN WAKE. Zapowiada sie na bardzo interesujaca produkcje. Byc moze wniesie lekki powiew swiezosci do gier i nie bedzie meczyc w kolko oklepanych schematow. Pozyjemy zobaczymy wink.gif
xelloss
Na chwile obecna ja widze to tak, jak by M$ wydał zupełnie nowa mocniejsza karte graficzna a nie konsole która ma zachwycac przez 5lat.

Spokojnie te wszystkie gry były pisane na zupełnie innym sprzęcie, finały ma być 5 razy lepszy. Na pocieszenie screen z Halo z wersji PC ze stycznia 2001, zanim zaczęto przepisywać grę na Xboxa (bo sytuacja analogiczna do dzisiejszej). Różnica między tym a końcową wersją masakryczna, a jeszcze wększa jest między dzisiejszymi grami. Ja bym nie panikował cool.gif Trzeba mieć nadzieję, że po otrzymaniu ostatecznych wersji grafa w grach będzie jeszcze ładniejsza.
PC:

http://xboxmedia.ign.com/media/previews/image/halo/halo9.jpg
YETI
xellos mam nadzieje ze sie nie mylisz.
Frank Jaeger
QUOTE(YETI @ 21 06 2005, 21:30)
xellos mam nadzieje ze sie nie mylisz.
*

Xelloss dobrze gada.. devkity Xa na których były pisane wersje gier pokazane na e3 mają karte graficzną ati, która na rynku jest już sporo czasu.. a jak wiemy GPU 360tki będzie duużo mocniejsze.. czyli bez paniki Yeti biggrin.gif
Malin
Bez dwóch zdań najlepsze jak dotąd giery na nowego X'a to: DoA 4, PGR3 i CoD 2 biggrin.gif
ping
PGR3 a z utęsknieniem czekam na oblivona, nie grałem jeszcze w condemned ale z tego co widziałem to klimacik pierwsza klasa.
Flik => małe sprostowanko - na konsole billa były już japońskie RPGi. Znalazł się nawet shin megami tensei nine
Ras
Z aktualnie wydanych gier najwieksze wrażenie zrobiło na mnie Kameo. Z utęsknieniem czekam na Oblivion( wiadomo kiedy premiera?) i Gears of War. Mam nadzieję, że się nie zawiodę wink.gif
trukfadrat
oblivion (premiera kolo konca marca), gow, fnr3, LOST ODYSSEY(!!!), blue dragon, a z tych co wyszly to condemned (jako gra i grafika), kameo (grafika!!!)... a nfs to zwykly port z pc ale i tak fajny (choc grafika nie umywa sie do pgr3)
Mikes
z tych które śa teraz ro szczerze mówiąc ŻADNA, z tych co mają być to kilka, między innymi Full auto
seban694
Jak dla mnie to:
1. Fight Night Round 3
2. Gears of War
3. Perfect Dark Zero (na XL rzecz jasna)
Solidny (pan)
Oblivion i... tada! Full Auto tongue.gif hie hie hie
Mefisto
Z tych co grałem to COD2 robi największe wrażenie . Na drugim miejscu PDZ .A najmniejsze : Gun
Psychonaut
Z tych co ja gralem i widzialem to nic nie zrobilo na mnie konkretnego wrazenia. A z tego co ma nadejsc ofkoz Oblivion i gra pana Bleszinksyego.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.