QUOTE(YETI @ 21 01 2007, 18:18)

QUOTE(GMB @ 21 01 2007, 19:50)

polecam, bardzo fajna video. recenzja
Z tego co zrozumiałem to takie info jest (częśc juzwczesniej wiadoma)
-15 wozów różnej maści naraz moze jechać ( kiedyś było info iż15 tylko jak tego samego typu, a 12 różnego)
-ONLINE będzie mogło brać udział 8 wozów, korzystanie z headsetu ( 8 ? liczyłem na 12. Ale sie zobaczy)
-nie bedzie split screen'a, ani online ani offline.
-zniszczenia wozu nie działąją w żaden sposób na twuj model jazdy (chyba, że mentalnie)
-nie bedzie tunningu wozów, oprócz kilku skórek na każdy wóz.
-gra wyjdzie za półtora miecha w Ameryce (czyli marzec, zresztadata była juz podawana)
-podoba mi sie MENU

.
Dodam jeszcze co osobiscie zmienił bym w MSie
-,,zgniatanie" trawy itp.
-online na 12/15 graczy
-duża ilośćć świateł w trakcie przejazdów nocą.
-możłiwosć wyłączania filmików po crashu
-nie wiem czy teraz jest zaimpletowanie - ale by przy sytuacji gdy wybuchniemy - wybóchł zmiótł pobliskiego motocykliste, lub też podniszczył wóz obok
-jakiś system oceniania (coś na kształt Burnout'a) sprawiający chęć masterowania wszytkich przejazdów (najlepiej każdym wozem).
-jeszcze większa ilość tras i jakieś ciekawe dodatki (śnieg na pustyni ? poprosze

)
-mniejsza ,,skoczliwość" pojazdów przy crash'ach, bo to wygląda czasami fikusnie.
-duuuża możliwosć kustomizacji ( ale tylko wyglądu) - multi byłoby jeszcze ciekawsze

.
Kilka z tych punktów to tylko moje osobiste ,,propozycje", a część byłaby atrakcyjne dla wszytkich.
Zależy mi by ta pozycja byłą maxymaklnie grywalna - dlatego myśle, że różne usprawnienia odrazu, albo z czasem powinny zostać zaimpletowane. Bez tego też bedzie OK, ale jednak.