Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: MotorStorm
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36
Jakim
Od razu ci powiem że jak OD razu zasiądziesz ONLINE to będziesz pratycznie zawsze w końcówce. Trzeba nieźle poznać trasy aby móc coś zdziałać. Ostatnio zasiadłem (14 bilet ukończony) na europejskim online i najwyżej trzeci dojechałem. Niektórzy kolesie z rangą GOD są przerypani.
crash5
A czy żeby grać online trzeba mieć europejską wersje Motorstorma?? Bo naprzykład mam nba 2k7 i mi niechce sie polaczyc z nikim dodam że jest to wersja AMERYKAŃŚKA. Więc od tego może też zależy??
Jakim
Nie wiem czy akurat europejską wersję gry, czy konsoli ale jedno z dwóch na pewno, gdyż gra widzi tylko serwery europejskie i australijskie.
arab
Jakim - nie jest tak źle, po paru szarpnięciach online, człowiek zaczyna się przyzwyczajać do wyśrubowanego poziomu.
Shadow864
Ding 100% smile.gif Czy ktos poza Yetim jeszcze tego dokonal?
YETI
Gratulacje smile.gif
Z tego co wiem to takze Terrago zaliczył cały MS na gold.
DJ1988
Yup. 100% osiągnięte w środę 11.04.2007 tongue.gif
Emiel
No i gdzie jest achievement za to tongue.gif, bo jakoś nie mogę znaleźć, żeby się coś wyświetlało wink.gif.
Shadow864
na jesieni znajdziesz w domciu tongue.gif
Goldi69-PL-
Kurde jak Cie uwala na cycki na samym starcie to juz nie masz po co jechac praktycznie, ja do dnia dzisiejszego (ok 30 wyscigow) nie bylem ani raz pierwszy sad.gif

Goldi NooB smile.gif
Trzcina
Dlatego wazne jest zeby host ustawil Catch Up. Dzieki temu ten kto jest ostatni ma O WIELE, WIELE, WIELE wiecej turbo niz ten co jest pierwszy i ma szanse ich dogonic. Zabawa jest duzo lepsza w ten sposob smile.gif
YETI
Bardzo dobra recenzja

Kolejna generacja wyścigów właśnie nadeszła. (9.2)
http://www.valhalla.pl/index.php?m=recenzj...;id=114&s=1
Memory
Nadjeżdżają dodatki...

http://www.kikoo.pl/news/186-1/Nadjeżdżają...do-MotorStorma/
Shadow864
heh , bedzie co ma byc. Ja to bardziej czekam kiedy Sony Poland odpali Store bo to sie zaczyna robic smieszne
crash5
Słuchajcie czy w Motorstorm jest wogle możliwość pojeżdzenia sobie w time trial? Lub coś takiego? Czy tylko przechodzenie gry?
Jakim
tylko i wyłącznie przechodzenie gry.
Deadeye
time trial doloza w nadchodzacym patchu
ziolo69
To jakis bug? Nice xD . . .
paulb
sa przeciez kody na duże głowy i odblokowanie wszystkiego .. wink.gif
ziolo69
Do Motorstorm'a pierwsze slysze ale nie zaprzeczam. wink.gif
YETI
UWAGA to sa tylko plotki!

Massive Motorstorm update in May

1. Game List Improvement
- 'Game Status' is now displayed with the game list in the online lobby making it easier to find a session where you'll be able to join and race promptly.

2. Host Identification
- Within the game lobby the host is now clearly identified by a 'host' icon visible to all players and updated during host migration.

3. Boost Exploit
- A bug involving the boost system that allowed a player to use boost in an exploitative manner has been resolved.

4. Buddy List Size
- This has been updated to support up to 50 friends.

5. Text Cut-off
- When playing in standard definition all messages will now display as intended.

6. Improved Stability Online
- Online gameplay stability has been improved.

7. Audio issues
- All known issues with 5.1 / 7.1 surround have been fixed. Audio issues within the front-end have been resolved.

8. Player Ranking
- Players were found to be ranked incorrectly due to a bug. Because of this all online rankings will be reset and the ranking system should now function correctly.

Evolution and Sony apologise for this measure but it will result in a fairer and more stable ranking system for all players.

9. Auto-Start
- Races will be forced to start after a fixed countdown which should dramatically reduce the waiting times in lobbies. Hosts may delay this countdown up to three times.

10. Save Data Corruption
- When quitting the game using the PS button it was possible to corrupt the save game data. This will no longer occur.

11. Lobby Information
- Upcoming track and current lap details will be displayed in lobbies.

12. Vehicle Damage
- When restarting a single player race during a death camera the damage wasn't always reset at the start of the next race. This has now been resolved.

13. Missing Audio
- Audio effects were missing from the death camera, these have now been reinstated.

14. Name Tags
- Added ability to switch the player name tags on / off during online races using a single button press (L1).

ps3forums.com
ziemia1
Because of this all online rankings will be reset

czy ja dobrze rozumiem, jeśli tak to bedzie miazga w długiiiiiiiiii weekend
YETI
Juz bardzije oficjalnie

Motorstorm v1.2 update details!
http://threespeech.com/blog/?p=400
Memory
MotorStorm Tournament Challenge
http://www.gamespot.com/tournaments/msmay07/index.php
YETI
Paczki w drodze
http://www.ps3site.pl/ps3-news/motorstorm-...ze-t1899.0.html

Jak Sony Poland nie wyrobi sie z "naszym" PS Store do wydanie nowych tras do MS to sie lekko zdenerwuje confused.gif
Ambrozik
Właśnie ukończyłem Motorstorma na 100% , nie jest aż tak trudny jak go malują wink.gif Wystarczy zapamiętać poszczególne mapy , rozjady na nich , a gra staje się dużo łatwiejsza. Najbardziej irytują zwolnienia animacje , które wcale nie są takie rzadkie niestety huh.gif Jednak gra godna polecenia zasługuje na bardzo mocne 8+ happy.gif
Shadow864
Dla mnie to nie przejechanie trasy stanowilo problem , tylko te wszystkie przeciwniki co maja gdzies wyscig, one chca zebys ty nie wygral. Ale jak juz na poczatku udawalo mi sie wyprzedzic tlum, to pozniej sie wygrywalo. Gra moze sie wydawac bardzo trudna jesli normalnie grales na easy / normal w inne pozycje bo to to jest ewidetnie cos ala hard. A jako ze czesc osob woli grac na wyzszym poziomie trudnosc to i ta gra byla raczej przyjemna i nie jakas fenomenalnie trudnia.
Robert542
Kurcze, ja zaliczam teraz 18 ticket, wszystkie poprzednie mam już na gold. Ale nie mogę wygrać wyścigu na Grizzlym z 18 ticketu, z 19 czy 20 zresztą też smile.gif. Jaki czas mieliście w tym wyścigu i czym jechaliście? Ciężarówką się nieźle jedzie, ale na końcowej prostej strasznie jest wolna i wszyscy wyprzedzają, tak samo mud plugger. Bike i rally car z kolei grzęzną w błocie.
mczaper
na grizzly tylko rally Car tongue.gif I musisz obrac odpowiednia trase przejazdu bo inaczej faktycznie wpadniesz w blotko
YETI
Ja na Grizzly polecam motor, tylko musisz jechac przez wszytskie skroty.
Shadow864
A ja Tira smile.gif
sidewinder
Zobaczycie, ten content dodadzą jutro.
A kto zauważył, że jedna z tras nazywa się tak jak mój login na tym forum? :-P
Memory
Motorstrom only uses 15-20% of SPU Resource
http://www.ps3forums.com/showthread.php?t=72390
Memory
release on June 7
Kilka screnyy - http://ps3.ign.com/articles/787/787917p1.html

YETI
very nice smile.gif w koncu online bedzie dopracowany. Ciekawe ile szykuja nam nowych tras ?
hyh.gif
konstant
mam problem z wyscigiem w ticket 'cie #8 . trasa sidewinder, pojazd mud plugger. za kazdym razem mam strate ok 20s do prowadzacych rally carow :|. da sie to w ogole wygrac?
szymku
Mam ten sam problem, tzn dojeżdżam w najlepszym wypadku na 2 miejscu. Sposób jest jak myślę jeden:
trzymać sie błota
unikac cięzarowek
wybierać tylko te skróty na ktorych nie traci sie za bardzo predkości

Swoją drogą najładniejsza trasa w grze - do trailera naprawdę brakuje niewiele...
paulb
też się pochwalę, MS pękł u mnie dzisiaj, wszystkie tikety na złoto, idzie na półke, do czasu wyjścia v1.2,
teraz sqpiam się Resistance:online wink.gif
konstant
CYTAT(szymku @ 13 05 2007, 15:02) *
Mam ten sam problem, tzn dojeżdżam w najlepszym wypadku na 2 miejscu. Sposób jest jak myślę jeden:
trzymać sie błota
unikac cięzarowek
wybierać tylko te skróty na ktorych nie traci sie za bardzo predkości

Swoją drogą najładniejsza trasa w grze - do trailera naprawdę brakuje niewiele...

Udalo mi sie wygrac - jechalem caly czas trasa na prawej stronie.
Niby zla nawierzchnia dla mud pluggera, ale jakos udalo mi sie wygrac.
Jadac w blotku wk.urwialy mnie ciezarowki..
Robert542
heh, też pamiętam, że miałem problemy z Sidewinderem z 8 ticketa. Nie wiem ile razy musiałem jechać ten wyścig, ale na pewno kilkanaście. W końcu udało się wygrać. Potem gdy w którymś z następnych ticketów, zobaczyłem, że to Sidewinder, chwilowo odechciało mi się grać. Jednak spróbowałem raz pojechać... i wygrałem za pierwszym razem. Potem już łatwo mi się jeździło na Sidewinderze, zwłaszcza buggym albo motorem. Teraz to jedna z moich ulubionych tras.

A tak BTW, ciągle nie mogę Grizzly'ego z 18 ticketa wygrać confused.gif.
OsciBosci
Powiedzcie czy warto kupowal dla tej gry PS3?? Wiadomo ze w przyszloisci beda inne gry, ale na dzien dzisiejszy jedynie Motorstorm mnie jera...
Zeusek666
dla zadnej gry nie oplaca sie wywalac 2 tys zl dry.gif
Er_WolvEr
QUOTE(Zeusek666 @ 14 05 2007, 22:41) *

...oprócz MGS4...
Deadeye
CYTAT(OsciBosci @ 14 05 2007, 20:54) *
Powiedzcie czy warto kupowal dla tej gry PS3?? Wiadomo ze w przyszloisci beda inne gry, ale na dzien dzisiejszy jedynie Motorstorm mnie jera...

jesli lubisz masterowac gry i podchodzic do tego samego lvl wiele razy zeby cos przejsc, to tak. jesli wolisz lajtowe gry a zbyt duzy poziom trudnosci cie wkurza- daruj sobie. a co do kupna samej konsoli - zalezy czy nie bedzie ci szkoda kilkuset zeta gdy np. konsola stanieje za pol roku. jesli nie jest to az tak duzo - mozesz brac smile.gif
drako
Swietna gra smile.gif Gram od kilku dni i przeszedlem juz okolo 10 ticketow thumbsup.gif Na 3 levelu zaczynaja sie schody ale jakos daje rade.Juz za kilka dni sprobuje sil w online:)
OsciBosci
No wlasnie uwielbiam wyscigi, Motorstorm mi sie strasznie podoba, no i mam mozliwosc grania online.
konstant
hm. ukonczylem narazie 12 ticket'ow.
i z ciekawosci postanowilem przejechac sie na grizzly'm z 18stego, kilka osob pisalo, ze to najciezszy event.
Ku mojemy zaskoczeniu za drugim razem udalo sie wygrac.
.Motorstorm to naprawde swietna gra. Caly czas zachwycam sie grafiką.
mczaper
mam pytanie.... moze napotkal sie ktos podczas przegladania roznych stron o szkice map motorstorma z lotu ptaka ? Jezeli wogole cos takiego istnieje ;]
VascoDa
CYTAT(Zeusek666 @ 14 05 2007, 21:41) *

Jak mam porownac dziesiec banknotow po 200zl do PS3, to ta kupka papieru slabo wypada wink.gif Wybieram PS3!
Mnie szmal nie jara tongue.gif

A moze po prostu nie przytrafilo ci sie w dziecinstwie zagladac do budy z automatami i wrzucac kiedy sie tylko da po 2 zety, zeby zagrac np. w 1941. Ten pan co wyciagal z tylu twoje dwuzlotowy, niedlugo potem jezdzil BMW...hm..bo nie bylo jeszcze PS3 wink.gif

CYTAT(mczaper @ 17 05 2007, 00:18) *
mam pytanie.... moze napotkal sie ktos podczas przegladania roznych stron o szkice map motorstorma z lotu ptaka ? Jezeli wogole cos takiego istnieje ;]

Jakbys zmienil avatara to moze zrozumialbym o co pytasz...bo sie jakos nie skupiam shifty.gif

Anyway.. trzebaby strzelic fotke jak wczytuja sie levele.. tam sa mapy i oznaczenia pomocne w wyborze fur.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.