Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: MotorStorm
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36
mczaper
Premium Pack dla Motorstorma
http://www.kikoo.pl/news/250-1/Premium-Pack-dla-Motorstorma/
YETI
CYTAT(mczaper @ 17 05 2007, 22:37) *

swietnie a polskiego ps store jak nie było tak nie ma confused.gif
paulb
http://threespeech.com/blog/?p=414

z treści jasno wynika, że update już jest w sieci ...
czy ktoś może potwierdzić ?
mczaper
Jaki update ?
darmowy bedzie 25 maja, a platny 1 czerwca
YETI
CYTAT(mczaper @ 18 05 2007, 18:34) *
Jaki update ?
darmowy bedzie 25 maja, a platny 1 czerwca

darmowy 25maja? ostatnio servisy mówiły o 7 czerwca
mczaper
YETI 25 maja ma sie ukazac update ze zmianami i nowym trybem timetrial, a 1 czerwca dodatek za pewna oplata ktorej na dzien dzisiejszy nikt nie zna, w ktorej bedzie nowa mapa, samochody i nowy tryb 'Eliminator'. Przynajmniej tak wynika z info ktore przekazal "Sony senior producer Pete Smith"
YETI
No chyba ze tak mówił pan Smith wink.gif

No to 25 maja wracam do MotorStorm smile.gif
paulb
The first manifestation of this downloadable content (DLC) will be an update to version 1.2, which is essentially aimed at improving the online experience, with detailed updates of the interface and general tweaks to make it easier to set up games and friendlier when you play them. This free update is already sitting on the PlayStation Network, waiting for you to download it.

moje zapytanie opierało sie na tym zdaniu...
YETI
Musiała nastapic jakas pomylka. Przed chwila sprawdzałem nie ma zadnepo patchu.
Ural
CYTAT(OsciBosci @ 14 05 2007, 20:54) *
Powiedzcie czy warto kupowal dla tej gry PS3?? Wiadomo ze w przyszloisci beda inne gry, ale na dzien dzisiejszy jedynie Motorstorm mnie jera...

Dla jednej gry nie warto kupować. MotorStorm poza wypasem graficznym i wizualnym nie jest wcale najlepszą ścigałka na ziemi, co nie zmienia faktu, że jest to killer... ale nie taki, by dla niego samego konsolę kupować. Kwestia jest więc taka, czy są jeszcze inne rzeczy, które w PS3 Cię jarają. Mnie jara ich sporo, więc nad zakupem konsoli nie zastanawiałem się nawet ćwierć sekundy, ale jeśli chodzi Ci tylko o tą jedną gierkę to... poczekaj.
konstant
Ticket #17 - buggy, rain god mesa.
Jakies rady??
Strasznie slabo mi idzie w tym wyscigu.
GMB
CYTAT(konstant @ 20 05 2007, 12:39) *
Jakies rady??

Nie pociesze Cię. Na tym ticket'cie utknąłem na doś długo. Żeby tam ugrać złoto, rwałem sobie włosy z głowy. Ten wyścig sprawił mi zdecydowanie najwięcej trudności w całej grze. Może jest jakiś sposób żeby to bezproblemowo przejechać na 1st ale ja go nie znam.
grzes_l
W ogole ten tor to spore ku...stwo. Ja go nienawidze... Zaden inny tor nie generuje tylu takich samych bledow i nie jest tak niesprawiedliwy...
Shadow864
To jedna z tych plansz gdzie trzeba miec duzo szczescia. Jedz na widoku z gory zeby widziec swoje opony i sie nimi nie zczepic z przeciwnikami. Pamietam ze dobry start jest dosc wazny . A tak wogole to jak widzisz wszyscy mieli z tym problemy i wszyscy sie denerwowali ale wkoncu dali rade . Tak jak ja robilem okolo 2 ticketow na dzien tak to byl wyscig ktory mi zabral dzien. Poziej juz bedzie tylko z gorki. Powodzenia
Amer
no i faktycznie - na zakupionym głównie dla żonki (taaak, jasne...) Motorstormie nie zawiodłem się ani troszeczkę (w przeciwieństwie do R:FoM). W grze najbardziej rozwala mnie strona audio (żona gra, ja słucham) - solidny plus.
Goldi69-PL-
CYTAT(Amer @ 21 05 2007, 11:35) *
no i faktycznie - na zakupionym głównie dla żonki (taaak, jasne...) Motorstormie nie zawiodłem się ani troszeczkę (w przeciwieństwie do R:FoM). W grze najbardziej rozwala mnie strona audio (żona gra, ja słucham) - solidny plus.

No u mnie odwrotnie, w R:FoM gram codziennie od 2 miechow, a MS juz ma 3mm kurzu na sobie i czuje ze jeszcze nieco mu przybedzie. :)
konstant
CYTAT(konstant @ 20 05 2007, 12:39) *
Jakies rady??

yes, yes, yes. udalo sie.
wyscig nie jest taki trudny jesli bedziemy sie trzymac zasady - uzywanie boosta jedynie 20-25s przed koncem okrazenia.
Robert542
A mi się wczoraj udało grizzly'ego z 18 ticketa wygrać smile.gif. Ba, nawet za pierwszym razem smile.gif. Wystarczyło dobrą trasę rally carem obrać i sukces gwarantowany. Potem Sidewinder, łatwizna, dalej też łatwizna.

A teraz 20 ticket i motorkiem po Mudpoolu. Jakieś rady? tongue.gif

I jeszcze jedno pytanie: ile wyścigów jest w ostatnim, 21. tickecie?
nightrunner
CYTAT(Robert542 @ 21 05 2007, 19:00) *
A teraz 20 ticket i motorkiem po Mudpoolu. Jakieś rady? tongue.gif

I jeszcze jedno pytanie: ile wyścigów jest w ostatnim, 21. tickecie?

Ten Mudpool to nic w porównianiu z następnym - Mudpluggery na CoyoteRage'u laugh.gif

A wracając do pytania, w ostatnim 21 tickecie są 4 wyścigi. Zatrzymałem się na trzecim... ATV i Tenderizer.... dry.gif
YETI
Dodatki MotorStorm, co zawierają?
http://www.ps3site.pl/ps3/dodatki-motorsto...ja-t2171.0.html
walek
Do tej pory słyszalem, ze Motorstorm obsługuje jedynie 720p. Natomiast pan Fidel-recenzent z Onetu twierdzi, ze mozna tez zagrac w rozdzielczości 1080p. To jak to w końcu z tym jest?

Ostatatni akapit:
http://gry.onet.pl/2218,74037,3,MotorStorm,recenzja.html
Trzcina
Pan Fidel (pipi) wie smile.gif

Mozna grac tylko w 720p. Chyba ze najnowszy patch cos zmienil (dawno nie wlaczalem tej gry) i obsluguje wyzsza rozdzialke. Ale watpie w to.
mczaper
Patch dopiero za 2 dni. Wiec FIDEL nie wie co mowi biggrin.gif poraz kolejny
grzes_l
Jeszcze nie widzialem by wiedzial...
YETI
CYTAT(grzes_l @ 23 05 2007, 19:10) *
Jeszcze nie widzialem by wiedzial...

lol

dobrze powiedziane wink.gif
Polecam odwiedzac bardziej profesjonalne servisy.
pack
Jutro bedzie nowy update! smile.gif
konstant
dalej go nie ma. dziwne.
SM1
CYTAT(konstant @ 25 05 2007, 13:36) *
dalej go nie ma. dziwne.

z tego co mi się obiło o uszy to udate ma być do zassania 07-06-07?
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=76370
konstant
niby tak, ale mowa jest o tym platnym updejcie.
a ten v1.2 z trybem TT mial byc dzis.
ziemia1

Motorstorm Online Pack Coming to Japan

http://ps3.ign.com/articles/791/791888p1.html

jak ktoś ma jeszcze płytę z Japan to może już online, ciekawie kiedy dodadzą splita?
marcin0903
Mam mały problem w tickecie na 4 lvl, (tam gdzie są tylko 2 wyścigi) nie umiem wygrać 1 wyścigu. Poprostu nie ma szans. Trzeba jechać tam Bugiem. Odstawiają mnie gdzie tylko się da. Jest to trasa Raining Good Messa. Ma ktoś może jakieś wskazówki?
konstant
Jak bys looknal strone wstecz to by bylo wyk.urwiscie.
Shadow864
Ehh ja nie wiem co jest z tymi ludzmi. Jakos ja skonczylem MS i nikt mi nie podpowiadal. Po pierwsze nie jezdzij na widoku przez szybe. Po drugie jak nie mozesz czegos przejsc to idz na spacer i sprobuj ponownie jakies czas pozniej. Jak wydaje ci sie ze plansza jest nie do przejscia to sie mylisz. Pare osob juz skonczyla gre w 100%. Nie uzywaj non stop boosta. Lepiej poczekaj na kawalek prostej i uzyj calosci. Pozdro
marcin0903
Dzięki za radę, nie popatrzyłem się stronę wcześniej- mój błąd wink.gif, będę miał nauczkę na przyszłość biggrin.gif.
YETI
Zna ktos dokładna date wydania tych dwóch dodatków ?
marcin0903
OK poradziłem sobie z tym wyścigiem, ale ciężko było. A wygrałem dlatego, że zapomniałem zdjąć palec z boosta biggrin.gif. W odstępie 2 sek. wszyscy przekroczyli metę!
YETI
Wczoraj po dosc długiej przerwie wróciłem do MS. Zupełnie jak przy pierwszy odpaleniu gry, ten tytuł robi ogromne wrazenie. Szczegolnie ze wzgledu na znakomita kamera z nad maski i to co sie dzieje na trasie. Evolution Studio w drugiej czesci powinni umiescic w grze tylko jedna kamera...tak tą z nad maski smile.gif Grac w kamerze w ktorej widac cały samochod to...zbrodnia.
Dopiero wtedy gra nabiera rumiencow, wszytsko rusza sie tak samo jak na renderze z 2005. Obecnie nie widze na rynku gry traktujacej o wyscigach ktora emanuja taka EFEKTOWNOSCIA.

PS. 7 czerwca wychodzi patch!
ziolo69
Mam do Was pytanie. Czy we wloskiej wersji Motorstorm'a mozemy wybrac jezyk angielski?? Prosze o odpowiedz bo mam okazje kupic takowa po nizszej cenie smile.gif .
Trzcina
Wersja europejska ma do wyboru bodajze 6 roznych wersji jezykowych, podczas uruchamiania gry... Watpie zeby wersja wloska byla w tej kwestii inna wink.gif Wiec mozesz smialo kupowac. Chyba tongue.gif
karol885
Ja mam ta wersje i jest 12 języków do wyboru. nawet Korean sie trafił biggrin.gif Angielski oczywiście tez jest
ziolo69
Dzieki chlopaki. A zeby off'a nie bylo to zapytam sie czy mozna skads skombinowac angielska (moze polska tongue.gif ) instrukcje do tej gry tongue.gif . Jezeli bylo takie pytanie to bardzo przepraszam.
Trzcina
Na pewno gdzies na necie jest w formacie PDF. Poszukaj na stronie sony... albo producenta gry wink.gif To nie jest ani nielegalne, ani rzadkie wink.gif
W.A.Rebel
dzis mial wyjsc patch 1.2 do MS i jak na razie ani widu ani slychu...
YETI
CYTAT(W.A.Rebel @ 7 06 2007, 18:32) *
dzis mial wyjsc patch 1.2 do MS i jak na razie ani widu ani slychu...

Jeszcze kilka godzin pozostało. Dzis takze bedzie update do PS Store (znana jest juz zawartosc) wiec patch wrzuca moze w tym samym czasie co nowe rzeczy do PS Store.
W.A.Rebel
a to co innego, wiec czekam niecierpliwie i bedzie mozna pograc online tak jak nalezy.
YETI
Sytuacja juz sie wyjasniła, patch został przesuniety na 11 czerwca (ten płatny bedzie dostepny 14 czerwca)

We know you have all been looking forward to the release of the MotorStorm 1.2 update. Due to technical issues we have decided to make a number of small changes to this important release schedule. As a result the update, which includes all the fixes and improvements previously announced, will have a small delay in release. The highly anti(pipi)ated new game mode, 'Time attack' will be available for download through the PLAYSTATION®Store on June 14th. Online updates and fixes as part up update 1.2 will be made available as of June 11th. I am sure you all understand the need for us to ensure we deliver to you content of the highest possible quality and that small delays are sometime unavoidable.
Emiel
To już wiemy co się wielkiego wydarzy 11 tongue.gif. Szkoda, szkoda, choć i tak mam sesję.
YETI
CYTAT(Emiel @ 8 06 2007, 01:30) *
To już wiemy co się wielkiego wydarzy 11 tongue.gif

heheh, patch w real-time o ktorym X360 moze tylko pomarzyc ;P
Terrago
wg IGN dzisiaj ma ukazac sie update a tu ani widu ani siychu...
ziemia1
Trochę zajęło mi znalezienie, jak było to ranting.gif. okazuje się że kilku miejsc jeszcze nie odwiedziłem
Dust Devil

Mudpol

The Grizzly

Sidewinder Gulch

Rockhopper

Rain God Mesa

The Tenderizer

Coyote Rage

http://www.motorstorm.com/en_GB/minigame/index.html
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.