ziemia1
14 06 2007, 06:39
Butcher
14 06 2007, 06:51
CYTAT(ziemia1 @ 14 06 2007, 07:39)

Działa komus ten filmik, bo u mnie nie idzie
ziemia1
14 06 2007, 08:13
CYTAT(YETI @ 14 06 2007, 09:10)

CYTAT(ziemia1 @ 14 06 2007, 07:39)

Działa komus ten filmik, bo u mnie nie idzie

no mnie działa, tyle że trzeba poczekać aż się ściągnie
spróbuj tutaj
http://media.ps3.ign.com/media/748/748488/vids_1.html Video:New Tracks and Trucks (June 13, 2007)
thx, juz idzie

Widze ze Rain God Mesa zostaał bardzo przebudowana, mozna powiedziec ze to zupełnie nowa trasa. Cieszy ze dostaniemy kilka nowych biletów

Dodatkowe autka takze bardzo fajne.
Butcher
14 06 2007, 20:28
Znaleziono sieciowego buga w patchu - możliwe problemy z nawiązaniem połączenia.
Patch przesunięty na
czas nieokreślony.
Terrago
14 06 2007, 21:00
Ale w kulki leca...
mczaper
14 06 2007, 21:41
chyba sie nie doczekamy
CYTAT(Butcher @ 14 06 2007, 21:28)

Znaleziono sieciowego buga w patchu - możliwe problemy z nawiązaniem połączenia.
Patch przesunięty na
czas nieokreślony.LOL
To juz nawet nie jest smieszne. Powinni tam komus po premii pojechac ;P
Z oficjalnego blogo PlayStation
MotorStorm: We’re Bummed About a Bug
http://blog.us.playstation.com/2007/06/14/...ed-about-a-bug/
konstant
15 06 2007, 14:33
Jak dobrze ze sprzedalem tego M'S..
Jest już patch na PSN, ale podobno po ściągnięciu go Motorstorm już się nie odpala ;].
EDIT: Już wiem o co biega, najpierw trzeba ściągnąć patch 1.2 do Motorstorma z poziomu gry, a dopiero potem time attack mode. Jeśli zrobimy na odwrót to skończy się to czarny ekranem, wtedy należy wykasować update 1.1 i wrzucić Motorstorma jeszcze raz, który ściągnie już nowy patch.
W tym nowym patch'u wyeliminowano boostrick?
tak
CYTAT(GMB @ 16 06 2007, 15:43)

W tym nowym patch'u wyeliminowano boostrick?
Raczey to było priorytetem w obecnym patchu. Ja nadal czekam na 1.2 dla usa. Do ludzi którzy już grali na nowym upie, dużo jest nowych ficzerów i suwenirów?
Teraz widac kto jest hostem,widac ktory z pokoi jest w czasie wyscigu,przygotowania albo zbierania ludzi (juz nie trzeba przeszukiwac pokoi zeby sie dowiedziec gdzie mozesz jechac). I to w sumie chyba tyle
mczaper
17 06 2007, 08:47
CYTAT(SZKD @ 17 06 2007, 01:56)

Teraz widac kto jest hostem,widac ktory z pokoi jest w czasie wyscigu,przygotowania albo zbierania ludzi (juz nie trzeba przeszukiwac pokoi zeby sie dowiedziec gdzie mozesz jechac). I to w sumie chyba tyle

i zapomniales dodac ze jezeli host nie wystartuje gry to wciagu 3 min bodajze bedzie autostart

.
Te wszystkie zmiany znacznie ulatwiaja i uprzyjemniaja rozgrywke online.
Pytanko. Dziś po raz kolejny zagrałem w Mota tyle że na LCD w Satrunie. PS3 była podpięta do 26' Bravi.
I teraz tak. Gra zmuszyła koszmarnie. Taki jej urok czy kwestia TV?
Deadeye
19 06 2007, 15:50
CYTAT(Maiden @ 19 06 2007, 16:33)

Gra zmuszyła koszmarnie. Taki jej urok czy kwestia TV?
co to znaczy?
Trzcina
19 06 2007, 16:05
Chyba chodzilo o smużenie?
Jeśli tak, to oczywiscie gra nie ma z tym zadnych problemow.
mczaper
19 06 2007, 16:12

Raczej nie TV tylko kabla pewnie przez zwykly komponent do LCD byla podpieta ;]
Tia, oczwyiście chodziło o smużenie ; )
S obok Z na klawiaturze ; )
konstant
19 06 2007, 16:39
CYTAT(mczaper @ 19 06 2007, 17:12)

Chciales powiedziec kompozyt

..
Incognitos
19 06 2007, 18:38
CYTAT(konstant @ 19 06 2007, 17:39)

CYTAT(mczaper @ 19 06 2007, 17:12)

Chciales powiedziec kompozyt

..
To w polsce normalka... albo PS3 jest wyłączona ( w Empiku jest tak non-stop nie widziałem żeby chociaż raz była włączona, co przy włączonym x360 daje do myślenia), a teraz jeszcze widzę, że nawet Motorstorma chcą oczernić. Nie wierzę już w takie zbiegi okoliczności, nagonka na PS3 trwa dalej ja juz mam serdecznie tego (pipi)a dosyć...
Deadeye
20 06 2007, 14:29
CYTAT
To w polsce normalka... albo PS3 jest wyłączona ( w Empiku jest tak non-stop nie widziałem żeby chociaż raz była włączona, co przy włączonym x360 daje do myślenia), a teraz jeszcze widzę, że nawet Motorstorma chcą oczernić. Nie wierzę już w takie zbiegi okoliczności, nagonka na PS3 trwa dalej ja juz mam serdecznie tego (pipi)a dosyć...
o lool ;] powiem ci czemu tak jest - do x360 kabel component jest dolaczony do zestawu, wystarczy go wlozyc i wlaczyc konsole. w przypadku ps3 zaden kabel nie jest dolaczony, a wersje w sklepach maja firmware 1.50, ktory nie wykrywa automatycznie hdmi - trzeba podlaczyc zwyklym kablem i hdmi, wybrac pierwsze zrodlo obrazu w tv, zmienic na hdmi i przelaczyc na drugie ;] to dla wiekszosci ludzi pracujacych w sklepach tego typu jest zbyt trudne
FaRgAtE
20 06 2007, 16:23
Incognitos - jaka nagonka, tak jak Deadeye wspomniał to czyste lenistwo
ściągnąłem demo Motorstorma i mam pytanie.Czy ja jestem już za stary czy ta gra jest taka trudna?Bo jeśli na demie jest poziom trudności z pierwszej planszy to ja wysiadam-po chyba 10 próbie ledwo drugie miejsce fuksem osiągnąłem-z drugiej strony,może to i dobrze-większe wyzwanie?
ziolo69
28 06 2007, 06:22
Mozliwe ze demo winduje Ci wyzszy poziom niz robi to gra na samym poczatku. Fakt gra nie jest latwa ale "jest do przejscia". Jesli zanosisz sie z zamiarem kupna tej gry i lubisz gry traktujace o brutalnych wyscigach w roznych czesciach Amerykanskich kanionow, z pieknymi widokami, wykozystujac pojazdy o roznej masie, wygladzie, szybkosci, niepowinienes sie wahac

.
Butcher
28 06 2007, 07:04
Nie lubię wyścigów, ale MotorStorm to drugi - po Burnoutach - przedstawiciel tego gatunku, który powoduje u mnie niekontrolowany ślinotok, To pewnie przez tą demolkę, wizualia i muzę

Co do trudności: mniej więcej od połowy gry, z każdego 1-szego miejsca będziesz się cieszył jak małe dziecko...
marcin0903
28 06 2007, 08:32
A dla mnie to najlepsza gra z dziedziny "Wyścigi". Dużo ciekawych zwrotów akcji, rozmaite skróty, pojazdy. Czasem myślałem , że z trudnością gry przegięli, ale teraz, jak przeszedłem MotorStorma cieszę się, że było to dosyć trudne bo mam więcej satysfakcji oraz dłużej mogłem sobie w tę grę pograć!
ziolo69
28 06 2007, 08:35
CYTAT
mniej więcej od połowy gry, z każdego 1-szego miejsca będziesz się cieszył jak małe dziecko...
Ooo Butcher swiete slowa. Prawie przez kazdy wyscig trzeba przechodzic kilkukrotnie, a gdy juz ukonczy sie dane wyzwanie na pierwszym miejscu micha zaciesza mimo woli xD.
Faranell
28 06 2007, 08:41
Gierka mistrzostwo swiata,trzyma poziom trudnosci bardzo dobrze,czasami az przegina;/ Najbardziej wkurzal mnie 17 ticket wyscig Buggy na RgM
@adi - wg.mnie demko trzyma poziom początkowych wyscigow;)
ziolo69
28 06 2007, 08:45
CYTAT
Najbardziej wkurzal mnie 17 ticket wyscig Buggy na RgM
Eee, no to akurat lajcik w porownaniu do innych wyscigow.

Chociaz w sumie kazdy ma swoja "ulubiona" trase oraz rodzaj pojazdu ktory mu najbardziej pasuje

A co do poziomu trudnosci to czasami faktycznie przesadzili z tym AI przeciwnikow xD .
marcin0903
28 06 2007, 08:49
No mnie też bardzo zdenerwował ten event

. Żeby wygrać musiałem sobie rozsadzić silnik

, miałem szczęście , że nie odbiłem się od górnej "poprzeczki" na mecie:D.
Czyli jest trudno_h.... tam ,wy daliście rade to ja też dam
CYTAT(adi @ 28 06 2007, 09:53)

I pamietaj ze granie w MS z inna kamera niz z nad maski to grzech smiertelny ;P
ziolo69
28 06 2007, 09:10
CYTAT
Pewnie ze dasz rade. Tylko musisz nastawic swoja psychike na pewne przeciazenia. Czasami masz wrazenie ze juz wygrales, jestes blisko mety, nikt nie moze Ci juz zagrozic a tu nagle nie wiadomo skad wyskakuje np. motocyklista i przejezdza przez mete przed Toba. U mnie to "porzadek dzienny". xD
Powodzenia

CYTAT
YETI taki z Ciebie kozak to dawaj online

. Nie no spoko

kamera z machy poprostu zabija efektem ale jest zupelnie niegrywalna
VascoDa
28 06 2007, 09:18
Po pol roku grania w MS potwierdza sie ze ta gra to prawdziwy next-gen

i graficznie i pod wzgledem gameplayu.
Tak masakrujacego singla nie doswiadczylem jeszcze.
Z kumplem regularnie lapiemy sie na tym ze opowiadamy sobie motywy z trasy jakbysmy je przezyli nie w grze a w realu.
AI przeciwnikow to sadystyczny majstersztyk. Wystarcza dwie ciezarowy na trasie, zebys robil za zabawke do miazdzenia co 5m.
Widzisz mete 10m od siebie? Skok przeciwnika na twoj dach zostawia cie w postaci kupy blachy a ty w zwolnionym tempie ogladasz finisz reszty przeciwnikow. Nic tak nie boli
ziolo69
28 06 2007, 09:22
CYTAT
Widzisz mete 10m od siebie? Skok przeciwnika na twoj dach zostawia cie w postaci kupy blachy a ty w zwolnionym tempie ogladasz finisz reszty przeciwnikow. Nic tak nie boli
Pieknie to ujales az sie wzruszylem

xD
A szczegolnie ruszylo mnie slowo
KUPA Poprostu cudowne xDD
CYTAT(VascoDa @ 28 06 2007, 10:18)

sad but true
Faranell
28 06 2007, 09:41
Ahhh ta gra to poezja:) Ja,zagorzaly fan FPP,pozostawilem Resistance na pastwe kurzu;d Chyba od miesiaca gram tylko i wylacznie w MS:) Tryb online po tym nowym patchu jest juz grywalny:) Gierka pierwsza klasa:) @Yeti- a co prawda to prawda,tylko kamera z nad maski
CYTAT(ziolo69 @ 28 06 2007, 10:10)

CYTAT
Pewnie ze dasz rade. Tylko musisz nastawic swoja psychike na pewne przeciazenia. Czasami masz wrazenie ze juz wygrales, jestes blisko mety, nikt nie moze Ci juz zagrozic a tu nagle nie wiadomo skad wyskakuje np. motocyklista i przejezdza przez mete przed Toba. U mnie to "porzadek dzienny". xD
Powodzenia

CYTAT
YETI taki z Ciebie kozak to dawaj online

. Nie no spoko

kamera z machy poprostu zabija efektem ale jest zupelnie niegrywalna

No,w demie już pierwszy przyjeżdzam

No i kamera znad maski,oczywiście
k....ale gra!!!
VascoDa
28 06 2007, 14:39
Kamera z nad maski oprocz kozactwa, czasem daje duze plusy. BigRig znad maski pozwala lepiej wpasowywac sie miedzy skalami. Przy racerach juz niespecjalnie

bo predkosc zabija percepcje. Nie wiem czy zauwazyliscie ze zmiana optyki przy boost jest plynna i wydluza smiesznie maske. Zrobili to z niezlym wyczuciem.
ziolo69
29 06 2007, 14:18
CYTAT
No,w demie już pierwszy przyjeżdzam tongue.gif No i kamera znad maski,oczywiście wink.gif
Brawo

CYTAT
k....ale gra!!!
A jesli kupisz pelna wersje, bedziesz zbieral szczeke z podlogi wieeeleee raaazy.

Szczegolnie przyprawiaja o zawrot glowy te ladne widoczki przy akompaniamencie wybuchajacych pojazdow. Mniam, chyba ide pograc . . . xD
CYTAT(ziolo69 @ 29 06 2007, 15:18)

CYTAT
k....ale gra!!!
A jesli kupisz pelna wersje, bedziesz zbieral szczeke z podlogi wieeeleee raaazy.

Szczegolnie przyprawiaja o zawrot glowy te ladne widoczki przy akompaniamencie wybuchajacych pojazdow. Mniam, chyba ide pograc . . . xD
Trasa w demie zdaniem wielu (jak i moim) jest nagorsza w grze (pod wzgledem graficznym) Inne oferuja cos takiego jak...błotko. Bradzo wazna rzec w MS

Wiec nie zastanwiaj sie tylko bierz pena wersja (tanio wychaczysz na allegro).
imho Rain God Messa... jest jedna z lepszych tras w grze...

ale widze ze wiekszosc uwaza inaczej...
Terrago
30 06 2007, 10:11
i ja tak mysle, to jedna z moich ulubionych
grzes_l
30 06 2007, 11:45
A ja nie nawidze tej trasy...
VascoDa
30 06 2007, 12:34
Czy admin moze zalozyc POLL z trasami zebysmy mogli sobie zaglosowac?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.