_Michcio_
5 09 2007, 20:24
Miały sie wyzerowac tylko raz, po wprowadzeniu nowego patcha. Za to system rang miał byc usprawniony ale jakoś tego nie widać
Atmosfear
7 09 2007, 12:45
CYTAT(Amer @ 5 09 2007, 18:49)

Atmosfear - lista tych tracków dostępna jest przeciez w samej grze, więc jakoś barkuje mi przekonania co do tego czy o nią napewno Ci chodziło...

Średnio o to mi chodziło, ale podziękować za dobre chęci można, nie?

Poza tym teraz będę miał spis utworów "na tacy" i nie będę musiał siedzieć z kartką papieru i spisywać po kolei wszystkich piosenek.
ściągnął ktoś nowy dodatek z nową trasą, samochodami, biletami (

) i trybem gry ?
CYTAT(Atmosfear @ 7 09 2007, 13:45)

CYTAT(Amer @ 5 09 2007, 18:49)

Atmosfear - lista tych tracków dostępna jest przeciez w samej grze, więc jakoś barkuje mi przekonania co do tego czy o nią napewno Ci chodziło...

Średnio o to mi chodziło, ale podziękować za dobre chęci można, nie?

Poza tym teraz będę miał spis utworów "na tacy" i nie będę musiał siedzieć z kartką papieru i spisywać po kolei wszystkich piosenek.
Wiec o co Ci chodzilo...??
Są tylko 3bilety

łącznie 9 wyścigów, nowa trasa jest strasznie krótka ok.1minuty i nudna, pojazdy kiczowate szczególnie atv, a nowy tryb jest chyba tylko do grania online. Ogólnie szkoda kasy ponad 20zeta za godzine zabawy
jemu chodzilo o to SKAD moglby je zassac a nie co to za wykonawcy i numery...
nightrunner
7 09 2007, 19:47
Trasa bardzo fajna - w życiu bym ni epowiedział, że to przemodelowany Coyote RAge
IMO intensywność zwykłej Coyote RAge x 2

to co się wyrabia w niektórych miejscach przechodzi ludzkie pojęcie

(np. w miejscu gdzie przejeżdża się pomiędzu nogami stalowej statuy donozaura

)
CYTAT(Masorz @ 7 09 2007, 19:18)

jemu chodzilo o to SKAD moglby je zassac a nie co to za wykonawcy i numery...
Ano chyba ze- zwracam honor
killdante
8 09 2007, 11:28
ten dodatek to kpina, jedna trasa ktora swoja droga jest calkiem calkiem no i trzy pojazdy, motor ( ujdzie ) atv ( wyglada komicznie ) i buggy ( kilka rurek i kolka ) i sumie 9 wyscigow ktore sie przechodzi z palcem w (pipi)e, klopotow dostarcza jedynie nowa trasa coyote reveng z oczywistych przyczyn... mogli sie troche wysilic dodac wiecej tych pojazdow a do starych nowe skory wtedy byloby napewno lepiej a tak jest bardzo slabo.
CYTAT
Są tylko 3bilety mad.gif łącznie 9 wyścigów, nowa trasa jest strasznie krótka ok.1minuty i nudna, pojazdy kiczowate szczególnie atv, a nowy tryb jest chyba tylko do grania online. Ogólnie szkoda kasy ponad 20zeta za godzine zabawy
CYTAT
ten dodatek to kpina, jedna trasa ktora swoja droga jest calkiem calkiem no i trzy pojazdy, motor ( ujdzie ) atv ( wyglada komicznie ) i buggy ( kilka rurek i kolka ) i sumie 9 wyscigow ktore sie przechodzi z palcem w (pipi)e, klopotow dostarcza jedynie nowa trasa coyote reveng z oczywistych przyczyn... mogli sie troche wysilic dodac wiecej tych pojazdow a do starych nowe skory wtedy byloby napewno lepiej a tak jest bardzo slabo.
Czyli powiadacie że niewarto wydawać ponad 20 zeta na ten dodatek?
killdante
8 09 2007, 19:19
na US store mozna kupic samą trase pojazdy są osobno i mozna je sobie darowac, wtedy sie opłaca

a co do tego co napisał Pleyu ze nowa trasa jest nudna to sie nie zgadzam wrecz przeciwnie jest swietna i warto ja zobaczyc dla tego sciagajcie z US samą trase...
JackFrost
8 09 2007, 22:09
To znaczy, że w tym patchu jeszcze nie ma Deloriana ani tego autobusu tylko trasa i 3 wózki ,bez trybu eliminator? Ale kicha

ale i tak kupie... jak się zbiore to założenia wirtualnej kary bo e-karty z mbanku nie łyka. Dawać mi Deloriana...
elo.ja zmienie temat tak na szybko.dzis po odpaleniu pleyaka zrobilo mi sie bardzo smutno.
jakas taka rozkmina mnie naszla ze nie mam zadnych ,,znajomkow,, na liscie

wiec jak cos ,moj nick to krezel i chetnie ustawie sie na pykanko w MS
pozdro
Tryb eliminator jest ale tylko do grania online, co minute odpada ostatni.
Ta nowa trasa nie jest taka zła

ale spodziewałem się czegoś więcej
killdante
9 09 2007, 08:45
CYTAT(JackFrost @ 8 09 2007, 23:09)

To znaczy, że w tym patchu jeszcze nie ma Deloriana ani tego autobusu tylko trasa i 3 wózki ,bez trybu eliminator? Ale kicha

ale i tak kupie... jak się zbiore to założenia wirtualnej kary bo e-karty z mbanku nie łyka. Dawać mi Deloriana...
deloriana i autobus mozesz kupic na US store jako pojedyncze pojazdy kazdy za 0,99 $
JackFrost
9 09 2007, 09:34
To mo poprawiliście humor

teraz tylko znaleźć trochę czasu na granie i będzie gitara.
Witam
Mam taki problem z grą. Zainstalowałem patche do 2.0 potem time trial z PSStore i nadal go nie widzę nie ma nic w głównym menue nowego.
Wie ktoś co jest??
CYTAT(owca @ 9 09 2007, 17:18)

Witam
Mam taki problem z grą. Zainstalowałem patche do 2.0 potem time trial z PSStore i nadal go nie widzę nie ma nic w głównym menue nowego.
Wie ktoś co jest??
obok opcji play i online powinno być wrecreation a w nim właśnie time trial, jeśli nie ma to może zainstaluj jeszcze raz ??
aureliusz
9 09 2007, 19:43
Mam plejke podlaczona do netu,wszystko hula jak trzeba(znaczy stronki,komunikacja z kolega,psstore) a nie moge sie polaczyc w samej grze motorstorm z serwerem...dlugie connecting i nic:(Nie wiem czym to moze byc spowodowane..pomozcie prosze jesli ma ktos jakies pomysly:(
ziolo69
10 09 2007, 06:29
CYTAT
[...]a nie moge sie polaczyc w samej grze motorstorm z serwerem...dlugie connecting i nic:(Nie wiem czym to moze byc spowodowane..pomozcie prosze jesli ma ktos jakies pomysly:(
Jeśli wygląda to tak, że podczas "server connecting" mógłbys czekać do usranej śmierci a później wywala Ci komunikat z którego wynika że nie można połączyć się z serwerem, a następnie dzieje się to samo (and again, and again...) to chyba norma w MS online. Może nie zdarza się to często ale mi potrafi dziać się tak w godzinach od 8.00 do nawet 13.00. Tak więc myślę że nie masz się czym przejmować.
Może niech również inni wypowiedzą się na ten temat.
aureliusz
10 09 2007, 06:39
Tak to dokladnie wyglada...dlugie oczekiwanie,znow proba,oczekiwanie i kompletne zero.Z tym ze jak piszesz u Ciebie jest to czasowe,natomiast u mnie jeszcze nie udalo mi sie polaczyc ani jeden raz.Wczoraj w czasie gdy ja tutaj przeklinalem,kolega z ktorym chcialem pograc laczyl sie jak zloto raz za razem(ja katowice,kolega warszawa).Czy moze to byc w jakims stopniu spowodowane jakoscia lacza(radiowe mam,ale calkiem przyzwoita z calkiem przyjemnym transferem)
ziolo69
10 09 2007, 06:50
Ja mam Neo 512. Nie wiem czym może to być spowodowane.
CYTAT(Łebi @ 9 09 2007, 19:39)

Witam
Wie ktoś co jest??
obok opcji play i online powinno być wrecreation a w nim właśnie time trial, jeśli nie ma to może zainstaluj jeszcze raz ??
Jam i tak uczynił ale i to nie pomogło:)
Wygląda to tak: wchodze na PSS ściągam zaraz potem samo się instaluje, patrze w XMB GAME DATA UTILITY jest plik PACK 45kb i UPDATE 2.0 potem profilaktyczny reset, odpalam gre i... i nic sie nie pojawiło dalej 4 opcje do wyboru
killdante
10 09 2007, 19:32
sciagnołem dzisiaj nowego bigriga na US store zainstalowałem ale dziada nigdzie nie ma czy ktos ma pomysł co jest 5 ?
CYTAT(owca @ 10 09 2007, 18:37)

CYTAT(Łebi @ 9 09 2007, 19:39)

Witam
Wie ktoś co jest??
Jam i tak uczynił ale i to nie pomogło:)
Wygląda to tak: wchodze na PSS ściągam zaraz potem samo się instaluje, patrze w XMB GAME DATA UTILITY jest plik PACK 45kb i UPDATE 2.0 potem profilaktyczny reset, odpalam gre i... i nic sie nie pojawiło dalej 4 opcje do wyboru
Hmmm może daj tak: najpierw patch 1.2 > potem time trial > potem patch 2.0
Co prawda nie patchowałem jeszce do 2.0 ale wcześniejsza kolejność skutkowała trybem time trial. Wiem że niektórzy mieli podobne problemy kiedy próbowali time trial przed patchem 1.2 instalować, więc może kolejnosć ma znaczenie ???
ziolo69
10 09 2007, 20:06
CYTAT
sciagnołem dzisiaj nowego bigriga na US store zainstalowałem ale dziada nigdzie nie ma czy ktos ma pomysł co jest 5 ?
Może odblokowujesz go poprzez zaliczenie biletów za które też musisz zapłacić a później ściągnąć?!
killdante
10 09 2007, 20:12
wszystko mam posciagane i zaliczone...
ziolo69
11 09 2007, 13:16
To był w sumie taki żart.

A co do tego pojazdu to lookałeś również w trybie wreakreation? Sam nie wiem dlaczego nie możesz go uzywać (no i nie widzisz)
mczaper
11 09 2007, 13:34
a moze chodzi oto ze te dodatki co sa na PS Store US sa jedynie do wersji NTSC ?? Wiec jak masz wersje PAL to nie beda dzialac.
ziolo69
11 09 2007, 13:55
Najważniejsze pytanie. Czy ściągałeś jakieś inne dodatki z US PSS? A jeśli tak to czy działają. Myśle że nie powinno być problemów z regionalizacją ale lepiej się upewnić i uczyć na błędach innych ludzi

.
killdante
11 09 2007, 15:44
ściągałem tylko autobus do bigrigów nic pozatym, zainstalowałem ale nigdzie go nie ma... moze faktycznie to przez region ale to by była lipa.
mczaper
11 09 2007, 18:59
CYTAT(ziolo69 @ 11 09 2007, 14:55)

ale lepiej się upewnić i uczyć na błędach innych ludzi

.
... ale jezeli to prawda to duzo nie stracil

1$ to nie majatek... naszczeście.
ziolo69
11 09 2007, 19:26
Wiesz mieć, a nie mieć 1$...toć by sobie "chopak" browca walnął xD
Nie no tereaz powaga. Wolałbym jednak aby to był błąd ludzki (jeżeli tak mogę się wyrazić, w dobrym tego zdania znaczeniu) niżeli "feler" związany z regionalizacją gry. Bo jeśli to wina regionu to kicha.
nightrunner
11 09 2007, 21:26
Fajny ten nowy tryb Eliminator:D
Jak z reguły najgorętsza walka była między 1 a 2 miejscem, tak w trybie tym, najgoręcej jest między ostatnim a przedostatnim

A jak jeszcze zegar zacznie tykać, przypominając o zbliżającej się śmierci, to już w ogóle adrenalina skacze jak szalona
PS. W nowej trasie fajny jest moment gdzie pzrecinają się dwie skocznie (pod prostopadłym mniej więcej kątem) - można się przypadkowo zderzyć z kimś lecącym akurat z boku
Groosiek
16 09 2007, 09:49
Czy da się w jakiś sposób zresetować własne statystyki w Motorstormie?
killdante
16 09 2007, 14:43
CYTAT(Groosiek @ 16 09 2007, 10:49)

Czy da się w jakiś sposób zresetować własne statystyki w Motorstormie?
ja z tym nie mam problemu srednio kilka razy w miesiacu się zerują, chociaz ostatnio to sie troszke zmieniło
Cos cicho sie zrobilo w tym temacie. Jak tam wasze potyczki tych co nie pokonczyli jeszcze singla ?
4 level daje ostro w kosc, zostaly mi jeszcze niecale 3 tickety i bedzie koniec. Oczywiscie wszystko na zloto.
Orientujecie sie jak to jest z autami ? Zawsze kazde nastepne jest lepsze od poprzednich, czy nie ma na to regoly ?
CYTAT
Orientujecie sie jak to jest z autami ? Zawsze kazde nastepne jest lepsze od poprzednich, czy nie ma na to regoly ?
Nie, to rządzi się nieco inną regółą, tutaj sam wykminiasz jakim pojazdem zrobisz najlepszą czasówkę. Tutaj prawie każdy pojazd z tej samej grupy ma podobną prędkość, ale jeden ma większe przyspieszenie, drugi mniejsze, kolejny ma twarde zawieszenie natępny miękkie. Tak więc tutaj sam kombinujesz co Ci bardziej pasuje.
JackFrost
6 10 2007, 15:46
Wracając do ostatniego upgrade'u gry; Ktoś kupował dodatek z trasą, trybem itd. z sklepu US do europejskiej wersji gry? Bo z tego co pamiętam killdante kupował jeden pojazd i gdzieś mu wsiąknął... nie chciałbym żeby to samo mi stało się z trochę droższym pełnym dodatkiem
killdante
7 10 2007, 08:30
lepiej sobie daruj US store bo mozna stracic kase
GuiltyBullet
11 10 2007, 14:24
Mozna w motorstormie grac na podzielonym ekranie??????????????
Niestety, nie można
wiedzminka
25 10 2007, 12:25
Ściągnąłem już update i mam pytanie, w statystykach doszła opcja gloating index, co to oznacza? Dodatkowo w lobby przy ikonce siły sygnału pojawiła się jeszcze jedna która też pokazuje siłe czegoś, tylko właśnie, czego ?
killdante
26 10 2007, 16:51
o (pipi)a gloating index gdzieś ty to znalazła jakoś mi to umkneło ?
Z PS Store można zassać nowe autko (free)
neospiderman
26 10 2007, 21:19
CYTAT(YETI @ 26 10 2007, 22:13)

No prawie

, a dokładnie skin do Castro Robusto, ale dobre i to

.
ziolo69
26 10 2007, 21:34
CYTAT(neospiderman @ 26 10 2007, 22:19)

CYTAT(YETI @ 26 10 2007, 22:13)

No prawie

, a dokładnie skin do Castro Robusto, ale dobre i to

.
Którego PSS? Wiem ze moge poszukać ale...
Mastah27
27 10 2007, 06:40
Na pewno z angielskiego.
wiedzminka
29 10 2007, 11:10
CYTAT(killdante @ 26 10 2007, 16:51)

o (pipi)a gloating index gdzieś ty to znalazła jakoś mi to umkneło ?
Wejdź w swoje statystyki, lub innego gracza.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.