CYTAT(adamcky @ 22 11 2007, 19:55)

Zapewniam Cie, ze Vascoda zna ten topis od podszewki.
A i moze rzeczywiscie cos jest z Twoim zwrokiem, bo drobne dropy (ale to naprawde BARDZO sporadycznie) sie zdarzaja, ale piszac, ze online chodzi bardzo dobrze, a w karierze sa pokazy slajdow przyprawiles mnie (i pewnie nie tylko mnie) o spory usmiech politowania... Wiekszej bzdury dawno nie slyszalem...
To czemu twierdzi, że ta gra jest idealnie płynna? ściema czy jak?
CYTAT
witam mam pytanko...naprzyklad gdy jade we mgle ok 8 wozow z 15 sie naraz rozwali takie wybuchy sa to gra potrafi troche szarpnac ;/ u was tez tak jest ? nie mocno ale zawsze cos lub gdy jade na takiej mapce i w dom przylupie caly sie posypie ze samochodem tam takze....
CYTAT
Owszem, to chyba w tej grze norma. confused.gif Tak więc nie masz sie czym martwić (jeśli chodziło Ci o problemy z konsolą)
CYTAT
eh sadzilem ze jest cos nie tak z moja konsola tongue.gif....tak pozatym to gra fajna ale jak jade we mgle po blotnej trasie i mi sypnie na ekran to jest masakra nic nie widac:P...a z tym szarpaniem no da sie wytrzymac nie jest czesto ale jak sie rozruba zrobic to szarpie tongue.gif
z
CYTAT
asem potrafi sie przyciac przy wiekszej rozrubie na ekranie biggrin.gif Ale jak juz ktos powiedzial... to norma w MS
CYTAT
No wlasnie tongue.gif....Dla przykladu teraz sobie startuje oczywiscie na samym koncu jak zawszE:P jest taka waska droga wszyscy ruzsaja szybko i zaraz jak sie ktos po boku naprzyklad rozkmini o kamien wtedy szarpie...
CYTAT
Tak samo będzie jeśli trafisz na skupisko minimum 5 pojazdów które będą wzbijać błoto lub tumany kurzu. Wtedy "klatkowanie" stanie sie równie uciążliwe co kamienie na drodze. wink.gif Choć taka sytuacja zdarza się stosunkowo rzadko (mi raptem 2-3 razu gdy zaczynałem pykać w tą grę) może spartolic cały efekt zawodowo wykonanych smash'ów i tym podobnych akcji. wink.gif
CYTAT
Lub na mapie coyote rage jak jedziemy na jednym ze zakretow jest taki domek drewniany i kilka wrakow samochodowych i jak w niego przylupiemy sie posypie ale niezle ugryzie
CYTAT
Właśnie ukończyłem Motorstorma na 100% , nie jest aż tak trudny jak go malują wink.gif Wystarczy zapamiętać poszczególne mapy , rozjady na nich , a gra staje się dużo łatwiejsza. Najbardziej irytują zwolnienia animacje , które wcale nie są takie rzadkie niestety huh.gif Jednak gra godna polecenia zasługuje na bardzo mocne 8+
Takich postów moge tu wkleić dziesiątki, tak samo jak filmików z yotube.