Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: MotorStorm
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36
TomisH
prawie robi wielką różnicę.
No ale przynajmniej oświetlenie lepsze, nie? wink.gif
YETI
taaaaaa tongue.gif
to mu sie najlepiej udało - lol
Emet
Co za brednie mad.gif JAkei lepsze oświetlenie?? Ten po prawej (prerender) wygląda znacznie naturalniej.
"Poly count identical" - buahaha laugh.gif Porównajcie chociażby rękaw. Po prawej każda zmarszczka jest rzeczywiście w 3D, po lewej jest to zaledwie kwestia bumpmappingu.
Opony może i wyglądają na tym screenie lepiej w realu ale co mi z opon kiedy reszta wygląda znacznie gorzej.
Nie wiem kto robił te porównanie ale chyba coś mu się zryło w główce confused.gif
Trzcina
Przeciez to ironia... smile.gif
Emet
Ale ja nie do YETIego tylko odnośnie tego info (screena) a akurat pisałem posta w tym samym czasie co YETI.
Trzcina
No ale ten screen to wlasnie ironia... tongue.gif
Emet
Oj czy ja wiem? wink.gif Może tak, a może kogoś poprostu (pipi)ło w głowę laugh.gif
VascoDa
Opis kadrow niestety pisal lamer wink.gif

Liczba scianek rzeczywiscie, mozliwe ze identyczna.
Wyglada jednak na to ze efekty typu bumpmap, czy normal displacement zastosowane do trailera nie beda obecne finalnie w grze sad.gif

Oswietlenie realtime nawet nie ociera sie o poziom normalnego renderingu po prawej. To ze sie koles swieci jak nawoskowany nie pomaga mu ale jesli uda im sie w realtime dodac efekt brudu i przy tym efekt matowosci, to bedzie niezle.

Opony plaskie? haha. Oba kola w prawym kadrze sa uchwycona w trakcie rotacji i maja pelny efekt motion-blur, przez co biarznik zlewa sie i wydaje sie byc plaski.
Jesli w lewym kadrze koles akurat hamuje, i tylne koło ma unieruchomione to bierznik moze byc wyrazny. Druga mozliwoscia jest selektywny motion-blur, czyli rozmazanie w ruchu aktywne tylko dla np. scenografii, calych postaci czy aut, ale juz ruch pojedynczego elementu w motorze (kola) nie podlega pod MB(MotionBlur). To ten gorszy wariant.

Generalnie porownanie pokazuje ze realtime nie jest zly. Moze jeszcze dopracuja brudy i bedzie wesolo smile.gif
saper39
Na playstation 3 nie będzie czegoś takiego jak render.Wszystkie filmiki będą roboine na silniku gry.W trailerze motor storm są filmiki przeplatane z gameplayem ale to nie render tylko silnik gry tongue.gif
VascoDa
Jesli mowisz o pierwszej prezentacji-filmie MS jaka sie pojawila, to dla mnie to jest pelny render nie majacy nic wspolnego z silnikiem gry.

Wydaje mi sie, ze akurat na PS3 bedzie sporo takich rzeczy jak render i to dzieki prockowi, ktory przy tej mocy spokojnie moze wykonywac obliczanie volumetryki (warhawk), oswietlenia HDR (fight night r3), czy kolizji (Indiana Jones). Fakt ze silnik gry bedzie tym sterowal, nie zmienia tego ze to procek bedzie robil "realtime rendering" tych rzeczy smile.gif
styxq
QUOTE(saper39 @ 29 07 2006, 18:42) *

Na playstation 3 nie będzie czegoś takiego jak render.Wszystkie filmiki będą roboine na silniku gry.

jak narazie jest odwrotnie ninja.gif , ale wkoncu pokazali ze cos tam jednak robia ( hevently sword)

co do tych screenow to nie bede odkrywczy jezeli napisze ze nie powalaja laugh.gif
saper39
QUOTE(VascoDa @ 29 07 2006, 19:02) *

Jesli mowisz o pierwszej prezentacji-filmie MS jaka sie pojawila, to dla mnie to jest pelny render nie majacy nic wspolnego z silnikiem gry.

Wydaje mi sie, ze akurat na PS3 bedzie sporo takich rzeczy jak render i to dzieki prockowi, ktory przy tej mocy spokojnie moze wykonywac obliczanie volumetryki (warhawk), oswietlenia HDR (fight night r3), czy kolizji (Indiana Jones). Fakt ze silnik gry bedzie tym sterowal, nie zmienia tego ze to procek bedzie robil "realtime rendering" tych rzeczy smile.gif

A ja myśle ze ta konsola ma moc i jeszcze zaskoczy wszystkich niedowiarków.HA!
VascoDa
Tez tak mysle wink.gif
PS3 bedie dojrzewalo tak jak PS2 przez kilka lat. Developerzy beda mieli duuzo niezlej zabawy i bolu plecow przy wyciskaniu kolejnych bajerow smile.gif
To jest w tej firmie najlepsze, ze nie robia czegos na moment jak Msoft, zeby napchac jak najszybciej kieszenie tylko robia sprzet na ktorym robi sie kase wolniej ale za to przez wiele lat.
YETI
Najpierw poczekajmy na premiere PS3, bo obecne ocenianie gier ktore sa skonczone w ilus tam procentach mija sie troche z celem.
saper39
Obejrzyjcie sobie (pipi) to i powiedzcie ze dalej nie wiezycie w sony http://www.gametrailers.com/player.php?id=...ype=wmv&pl=game i to jeszcze nie koniec.Ta gra z miesiąca na miesiąc jest dopracowywana a efekt koncowy zryje wam beret.(pipi)AC MICROSOFT
Ryo-San
czlowieku moze przejrzyj najpierw temat zanim cos napiszesz - link do tego trailera zostal juz podany na poprzedniej stronie i tam komentowany...
trailerek mocno sredni z bardzo slaba detekcja kolizji...nic nadzwyczajnego...bez porownania do trailera z E3 2K5 - nie ma sie czym podniecac..przynajmniej na chwile obecna
saper39
QUOTE(Ryo-San @ 1 08 2006, 12:31) *

czlowieku moze przejrzyj najpierw temat zanim cos napiszesz - link do tego trailera zostal juz podany na poprzedniej stronie i tam komentowany...
trailerek mocno sredni z bardzo slaba detekcja kolizji...nic nadzwyczajnego...bez porownania do trailera z E3 2K5 - nie ma sie czym podniecac..przynajmniej na chwile obecna

dobra nie zauważyłem.Ale chodzi mi o to ze gierka wygląda coraz lepij a do premiery jeszcze daleko.Moze nie będzie to to samo co na E3 2005 ale będzie dobrze.Nie wątpie w potęge playa 3.
Trzcina
Ryjek MOCNO przesadzasz mowiad ze trailer conajwyzej sredni...

Jesli o mnie chodzi to wyglada naprawde swietnie. Oczywiscie nie wyglada jak render sprzed roku, ale wyglada swietnie. smile.gif I tak wiem ze byl juz wczesniej ale gdy sobei go teraz przypomnialem i obejrzalem jeszcze raz to utwierdzilem sie w swoim przekonaniu smile.gif
styxq
a ja obejzalem trailer i pomyslalem kurde niezle prawie jak flatout 2 biggrin.gif

flatout 2 wygląda IMO łądniej od aktualnego MS przynajmniej na mnie robi większe wrazenie, moze nie same pojazdy ale fajne trasy fizyka i ostra dynamiczna rozpierducha. a MS moze nie wygląda zle ale jest wooolne no i ten ta trasa ninja.gif pewnie w grze będzie więcej ciekawych ale ta co jest na filmikach wygląda strasznie nieciekawie
Ural
Flatout 2 wygląda lepiej niż Motorstorm? To jakiś dowcip?
Emet
Nie, to nie dowcip. Pod wieloma względami FO2 wygląda lepiej od MS. Tekstury wcale nie gorsze, auta niszczą się wcale nie gorzej niż w MS, a w otoczeniu jest masa elemntów (które co ważne można zniszczyć). Oczywiście pod wieloma aspektami MS bije FO ale póki co nie robi to na mnie żadnego wrażenia. Przecież to gra na Next-gena a nie potrafi nawet wprawić w zakłopotanie z gry z poprzedneij generacji?
Pyton
Według mnie ten tytuł ma potencjał i moze okazac sie duza niespodzianka zarówno w gameplayu jak i grafie smile.gif wiec nieprzyrównywałbym tego do fo2 ino poczekał na premiere zamiast gnoic ten tytuł bo pewnie niejednemu zryje beret wink.gif
styxq
QUOTE(Emet @ 3 08 2006, 00:07) *

Nie, to nie dowcip. Pod wieloma względami FO2 wygląda lepiej od MS. Tekstury wcale nie gorsze, auta niszczą się wcale nie gorzej niż w MS, a w otoczeniu jest masa elemntów (które co ważne można zniszczyć). Oczywiście pod wieloma aspektami MS bije FO ale póki co nie robi to na mnie żadnego wrażenia. Przecież to gra na Next-gena a nie potrafi nawet wprawić w zakłopotanie z gry z poprzedneij generacji?

dokładnie, no bo co jak co ale za duzo to my se nie porozpierniczamy na tej pustyni co nas nią karmią na filmikach. chyba ze w full pojawia sie miejscowki w miescie biggrin.gif to by bylo ciekawsze ale jako ze gra traktuje o wyscigach bardziej w terenie nie licze na takie rozwiązanie
McDrive
Widać że pare osób dawno nie było u okulisty.
Marciin
HaHa niemoge FO2 ładniejsze od MS.
Emet
QUOTE(Marciin @ 3 08 2006, 17:49) *

HaHa niemoge FO2 ładniejsze od MS.

Haha laugh.gif nie ma to jak pokazać screen z MS tak zablurowany, ze i tak nic na nim nie widać (chiciaż jednek widac że otoczenia jest dosyć puste) i dla porównania dać chyba najbardziej pusty i biednie wyglądający moment z gry. Grałeś we FO2?? Nie?? To zagraj a przyznasz rację.
OsciBosci
Emet wez sie ogarnij, owszem FO2 wyglada niezle, ale to nie poziom MS. Kazdy to widzi...
Emet
QUOTE(killer-san @ 3 08 2006, 19:23) *

Emet wez sie ogarnij, owszem FO2 wyglada niezle, ale to nie poziom MS. Kazdy to widzi...

Nie mów, że każdy bo to nie jest prwda. Zobaczcie jak to wygląda w ruchu (recenzja): http://www.gametrailers.com/gamepage.php?fs=1&id=2571

Na mnie FO2 robi większe wrażenie niż MS. Owszem MS jest na pewno bardziej zaawansowany od strony technicznej (dobrodziejstwa m.in. SM3.0), ale otoczenie jest puste. Osobiscie nie wątpie, że za jakiś czas pokażą jakieś inne trasy, gdzie będzie roślinność i różne popierdółki wokół trasy, które będzie można rozpruć smile.gif ale na chwilę obecną nielicząc błota MS nie pokazuje sobą nic wybitnego.
YETI
Emet kiedys w przyszłsc jezeli bedziesz miał PS3 i MS podłączone do jakiegos LCD wtedy dojdzie do ciebie jakie głupoty wypisywałes ;P
Poza tym wszytsko co widzilisci do tej pory w MS było ukonczone w 50%
Emet
Czemu głupoty?? Ja nie wątpie, ba! jestem nawet pewien, że koniec końców MS będzie wyglądał pod (prawie) każdym względem lepeij od FO. Może nawet zryje beret wink.gif Ale póki co jest inaczej. MS z E3-2005 robił poprostu pasztet z gałek ocznych (ale tak na dobrą sprawę była to oprawa możliwa do uzyskania co było widać na screenach z trailera w wysokiej rozdziałce). Ale to co jest teraz poprostu wygląda dobrze, ale bez rewelacji. Tak na dobrą sprawę to gdyby nie te deformujące się błoto to nie byłoby w tym tylule nic specjalnego. Jeśli Sony pokaże nowe trasy, biegnące przez bardziej zarośnięte tereny i (jak już napisałm wczesniej) wypełnione po brzegi różnymi "przeszkadzajkami" to oczywiście zdanie zmienię. Ale ja porównuję FO do MS w obecnej fazie, a że jest to dopiero jakieś 50% to sam mam szczerą nadzieję, ze wiele jeszcze poprawią bo to właśnie zakup PS3 (+HDTV a do tego jakiś samochód, najlepiej jakiś model Audi rolleyes.gif ) jest moim celem w ciągu kilku najbliższych lat.
Trzcina
Bleh... Ja nie wiem jak mozna porownywac dwie gry, z dwoch roznych generacji ze soba...

To tak jakby mowic ze Soul Calibur z Dreamcasta jest ladniejszy niz Tekken Tag T.

Zupelnie bez sensu. Porownujac dwa screeny ktore ktos zapodal widac NIEPRAWDOPODBNA roznice w spsobie przedstawienia otoczenia i pomimo ze w motor storm to jeset to co juz sie widzialo kilkanascie razy, to nie zmienia faktu ze wyglada to bardzo dobrze. Mi sie tam 'grand canyon' bardzo podoba. O pojazdach i animowanych w srodku kierowcach nawet nie wspomne..

Ale zawsze bedzie ktos kto bedzie mowil 'przeciez to wyglada tak jak xxx z konsoli yyy'...
Emet
Nie ma to jak interpretowac wszystko po swojemu a potem komentować. Przeczytaj jeszcze raz co jest napisane wyżej. Te screeny są bardzo złym przykładem. Widziałem obie gry w ruchu (FO2 przeszedłem) i to właśnie FO2 robi na mnie (nie tylko zresztą) większe wrażenie w temcie wizualii (na chwilę obecną co już któryś raz piszę). A co do SC z DC i TTT z PS2, to mało było takich porównań?? tongue.gif
Ale już może skończmy temat bo to może się ciagnać w nieskończoność.
McDrive
<Emet> idź do okulisty bo widze że TV wyżarł ci już ślepia doszczętnie.
Emet
Byłem niedawno tongue.gif Gadajcie co chcecie. Wasza sprawa.
McDrive
QUOTE(Emet @ 4 08 2006, 15:21) *

Byłem niedawno tongue.gif Gadajcie co chcecie. Wasza sprawa.

Ty też godej co chcesz.
Ural
Emet nie wiem czemuś jest tak uparty, ja rozumiem że wkręciło cię FO2, ale od FO ja np. wolę Burnouta i nie śmiem nawet stwierdzić, że Burnout wygląda lepiej od MS. Po pierwsze gdzie widziałeś OBIE gry w ruchu? MS widziałeś co najwyżej na marnej jakości trailerze w rozdziałce pokroju 640x480 (a zapewne w niższej, bo trailery rzadko są w tak wysokiej). Różnice pomiędzy nową a starą generacją najlepiej się uwidaczniają dopiero w rozdzielczości HD, a nie zwykłej telewizyjnej. Jak masz dobrego PC to odpal sobie na nim np. FEAR w rozdzielczości 640x480, a potem przynajmniej w 1024x768 - i zobaczysz ile daje sama rożnica rozdzielczości. Do tego porównaj sobie nie tylko wykonanie modeli aut/motorów z MS (które SĄ lepsze niż w FO2), ale przede wszystkim fizykę - a ta mocno przebija nie tylko FO2, ale i całą masę innych ścigałek. Nowy trailer MS najlepiej ukazuje, że pomimo iż gra nie jest jeszcze ukończona, to jest jej już naprawdę blisko poziomem do pierwszego trailera (wiem że niektórzy mają inne zdanie, ale tak niestety uważam) - zwracam uwagę, że MS nie jest totalną demolką jak Burnout i FO2, co za tym idzie kolizje nie są w tej grze na pierwszym planie - tym samym inna jest czułość pojazdów, tj. nie wystarczy jak w Burnoucie zepchnąć przeciwnika na bandę by się rozlecial w drobny mak. FO2 wygląda najlepiej na PC - z racji oczywiście na możliwość wrzucenia rozdziałki zbliżonej do HD (ot, choćby wspomniane 1024x768), ale niestety w tym wypadku pozostają naleciałości starej generacji konsol - tj. modele i szczegółowość otoczenia (taki urok gier multiplatformowych). Nie wiem czym się w tym wypadku zachwycasz - przecież otoczenie nie wygląda lepiej niż w GTA: SA, a to nie jest gra chodzona tylko wyścigi. Btw - jak ktoś jest z Katowic, to taka ciekawostka: http://media.pc.ign.com/media/759/759361/img_3650050.html - ten budynek na pierwszym planie wygląda identycznie jak przedwojenne Muzeum Śląskie wyburzone przez Niemców - oczywiście zbieg okoliczności, ale zawsze miły akcent wink.gif. Oczywiście możesz zarzucać MS, że otoczenie to tylko pustynia, skały, kaniony, itd., tylko że na nie przypada więcej poligonów niż na te budynki, nie wspominam nawet o śladach po oponach pozostawianych w błocie, które w MS wyglądają naprawdę świetnie - pod względem graficznym nie ma w zasadzie żadnego miejsca w którym FO2 mógłby nawiązać równorzędną walkę z MS - co najwyżej w menusach 2D, bo tych w wypadku tej ostatniej jeszcze nie znamy (tak, to sarkazm). Zmień tok swojego myślenia i postrzegania gier - mówimy o nowej generacji w konsolach, ale będącej czymś więcej niż tylko zwiększoną mocą obliczeniową - mówimy o odejściu od SDTV - konsole wchodzą wreszcie na pole zarezerwowane dotąd dla rynku PC, czyli wysokich rozdzielczości - co za tym idzie porównuj gry z obu generacji w odpowiednich warunkach, tj. uwzględniając specyfikę HD. I przede wszystkim przyjrzyj się dokładniej fizyce pojazdów w MS, tego jak się zachowuje ich zawieszenie, jak się zachowują obiekty po kolizjach i inne pojazdy, itp. - trudno tego wszystkiego nie zauważyć i po prostu sądzę, że w tym momencie twoja upartość wynika wyłącznie z subiektywizmu, bo wszystkie fakty w tej konfrontacji przemawiają na korzyść MS (nie wnikam w grywalność, bo chyba nikt tutaj nie ma pojęcia jak gra wypada w praniu).
Ryo-San
QUOTE(ural @ 5 08 2006, 13:33) *

Nowy trailer MS najlepiej ukazuje, że pomimo iż gra nie jest jeszcze ukończona, to jest jej już naprawdę blisko poziomem do pierwszego trailera (wiem że niektórzy mają inne zdanie, ale tak niestety uważam)

LOL
jezeli widzisz to co chcesz zobaczyc to napewno jest blisko - ba moze nawet go przerasta o_O
Emet
No to żeś dowalił ural laugh.gif Nie wiem czy wiesz ale na stronie Playstation3 jest trailer w 720p i takowy posiadam też na kompie wiec możesz sobie darować teksty o filmikach w rozdziałkach 640x480 i niższych dry.gif F.E.A.R?? Grałem i nie robi na mnie żadnego wrażenia.
A to że ktoś jest przsadnie zakochany w jakimś tytule (ja w FO na pewno zakochany nie jestem tongue.gif ) niestety powoduje czasami dziwne efekty. możesz wmawiać sobie, ze MS wygląda jak na E3 2005 ale każdy dobrze wie że do tamtego pokazu nawet się nie umywa. Otoczenie we FO2 jak w GTA:SA blink.gif ?? No nie osłabiaj mnie laugh.gif Nie zarzucę nic jeśli chodzi o grafikę np projektowi od Naughty Dog bo to moim zdaniem jeden z najładniej zapowiadajacych się tytulów. Ale ludzie nie dajmy się omamić. MS na chwilę obecną nie licząc błota (te jest niezłe ale też bez porównania w stosunku do tego z 2005) po kątem grafiki nie prezentuje sobą nic szczegónego. Oczywisce jak już ja i sporo inncyh osób pisało to może się jeszcze zmienić ale teraz tak jest a jeśłi ktoś nadal uważa, że MS wygląda jak demo z 2005 (lub prawie tak) to... żal mi go confused.gif
Ural
Naucz się czytać ze zrozumieniem: 1) nigdzie nie napisałem że wygląda jak na E3 2005, 2) o FEAR też nie zrozumiałeś jak widać - nie pisałem że ma zrobić na tobie jakiekolwiek wrażenie, bo jest mi to obojętne i nie jest to tematem dyskusji - chodzi o porównanie jakości grafiki w dwóch różnych rozdzielczościach, 3) skoro wedle ciebie pod kątem grafiki (a przez takową rozumiem również fizykę i efekty) MS nie prezentuje sobą "nic szczególnego" (czyli innymi słowy giera jest graficznie przeciętna), to pokaż mi lepsze ścigałki. Ja uważam, że pomimo iż do ukończenia gry jeszcze sporo czasu, to już prezentuje sobą ponadprzeciętny poziom. Cała rzecz rozchodzi się o to, że do MS porównujesz FO2, które prezentuje się znacznie gorzej pod każdym względem ("tekstury wcale nie grosze" - to jakiś dobry dowcip jak mniemam, zważywszy że wyższa rozdziałka wymusza również użycie tekstur o wyższej rozdzielczości, więc samo twoje rozumowanie jest pozbawione logicznego sensu). Co do produkcji od Naughty Dog, to kiepskie porównanie, bo nie dość że to zupełnie inny gatunek gier, to w dodatku ciężko powiedzieć czy ów trailer pokazywał autentyczną grę, czy też był np. podkręconym renderem. A że z zapowiadanych na PS3 gier jest wiele na bardzo wysokim poziomie graficznym, to wie każdy. Ale porównywanie MS do FO2 jest niepoważne. I tak z gier z E3 największe wrażenie zrobiły na mnie 8 Days (o którym nie wiadomo nic) oraz Crysis na PC - przy czym zakładam że zgodnie z plotkami gra wyjdzie także na PS3 - oby. Mniejsza o moje zdanie na temat poziomu MS w stosunku do trailera z 2005, bo nie musimy się w tej kwestii zgadzać, co więcej nie zależy mi na tym by cię do czegokolwiek w tym względzie przekonywać, bo i po co. Po prostu jak już chcesz dokonywać porównań, to niech to porównanie ma chociaż ręce i nogi, a FO2 pod względem technologicznym i wizualnym się do MS nawet nie umywa, więc nie ma o czym dyskutować - co zresztą stwierdziło już parę osób wcześniej. Dla mnie eot.
Emet
To chyba ty naucz się czytać ze zrozumieniem. I przeczytaj jeszcze raz swojego poprzedniego posta i zobacz jakie barabuły żes tam napisał. Ja też już z tym kończę. Każdy ma swoje zdanie i jak widać chyba nic go nie zmieni.
Trzcina
Dobra, koniec tego dobrego... i dosc juz zostalo powiedziane w temacie 'ms vs fo2'. Zrozumiano?
Memory
Obrazek HD buggy.

http://www.play3-live.com/news-ps3/1693/mo...definition.html
Trzcina
Te screeny wygladaja bardzo smacznie. Czy tylko mi sie wydaje czy sa lepsze niz to co do tej pory bylo?
YETI
http://img244.imageshack.us/img244/2340/ms2ni3.jpg
^^ very nice
otoczenie pierwsza klasa, na samochod przyda sie jeszcze wiecej poligonow

PS. W ruchu to moze byc TO (biorąc pod uwage screeny z HEAVENLY SWORD na ktorych gra nie wyglada za ładnie, zabki itp.) mam nadzieje ze tu sytuacja bedzie taka sama smile.gif
Trzcina
Wlasnie ten screen podobal mi sie najbardizej. Zwlaszcza swietny efekt 'cienia' padajacego na czesc drogi. Bardzo ladnie wyglada tez podloze drogi.

MAm nadzieje ze w ruchu bedzie wygladalo to jeszcze lepiej.
YETI
QUOTE(Trzcina @ 21 08 2006, 21:49) *

MAm nadzieje ze w ruchu bedzie wygladalo to jeszcze lepiej.

Biorąc pod uwage screeny np. z Resistance czy Heavenly Sowrd na ktorych gry prezentuja sie gorzej niz w ruchu...jest spora szansa ze własnie tak bedzie.
TGS is coming piwo.gif

Ciekawe czy to wszystkie pojazdy ktore beda dostepne w grze.
http://playstation3.gaming-universe.de//sc...alerie/1218.jpg ninja.gif
Mikes
Fkatycznie, chyba najłądniejszy screen z MS ale coś mi się wydaje ze gdzies juz był hmm.. dawajta porządnej jakośc gejmplej bo mam dość filmików z targów ninja.gif

btw, oatrząc na design niejtórych fur boję sie fur bonusowych, statek UFO, wyścigówka i rower, jestem tego pewny na 100% ninja.gif
Memory
Otwarta strona oficjalna - http://www.motorstorm.com/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.