Wygrzebałem z tego tematu wywiad po E3:
http://www.ps3portal.com/ps3/article/401.htmlI niech ktoś mi powie, kiedy oni zamierzają wydać ten tytuł skoro w ciągu 4 miesięcy posunęli się w pracach "aż" o 10%. A i jeśli prawdą jest to co Yeti mówisz (przydałby się link) to Sony prześcignęło Microsoft w wyłudzaniu pieniędzy od graczy. Na X360 płatne dodatki sprawiają przynajmniej wrażenie, że są robione dopiero po premierze gry (i tak trzeba bulić, ale przynajmniej nie ma się świadomości, że firma ciągnie z Ciebie kasę za coś, co mogła wrzucić na płytę z grą), a jeśli chodzi o Sony to szkoda gadać

. GT HD - to co, że wszystkie auta i trasy mogą zostać wrzucone na płytkę, ciągnij content z sieci frajerze, który już dawno temu zrobiliśmy, a my będziemy zarabiali łatwą kasę. Motorstorm - miało być 12 tras, wrzucimy do gry 8, a resztę niech ciule ciągną za kasiorę z neta. Witamy w erze next-genów, witamy w erze gier za 70, 80, a nawet 500 euro.
Dobra, wyżaliłem się, a co do Motorstorma to się nie wypowiem, bo najpierw muszę obadać filmiki.