Tzn nie masz tutaj do końca racji, że zostało 5 miesięcy. Bowiem 5 miesięcy do premiery amerykańskiej - w Japonii gra będzie dostępna na starcie i IGN testowało tę gierkę - ponoć jest mocno podrasowana w stosunku do tego co prezentowano dotychczas oraz znacznie szybsza - mówię - rozpływali się nad gierką. W USA gra wyjdzie później, bowiem pracują teraz nad multiplayerem - wersja japońska będzie go pozbawiona.
Co do Resistance - hmm, nie wiem - na razie nie powaliła mnie ta gra na kolana - na pewno za to nabęde F1, ale ja bym chciał F1 07, a nie coś z podrasowaną grafą - a nie wiem co to wyjdzie teraz

.
Mnie natomiast Motorstorm utwierdził w tym, że niedowiarki nie miały racji - PS3 jest stać na taką grafikę, jak ta z renderów - nawet jeśli MS tylko w 80% wygląda tak jak na renderze, to pamiętajmy, że to pierwsza generacja - więc gry będą coraz lepiej wyglądać. Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że dobrze zrobiłem nie decydując się na X360, tylko czekając na PS3 - nie mogę sie Killzone doczekać i pewnego innego FPSa, który zmierza wielkimi krokami na PS3

.
A jeszcze co do drugiego screena - ten znak jest obraźliwy - nie pamiętam co oznacza dokładnie, ale nie jest to "V" od zwycięstwa, bo wtedy dłoń ma być odwrócona. A tutaj jest tak jak "fuck"

. Nie pamiętam co to "V" ze screena znaczy, ale coś wulgarnego

.