Z forum N+
QUOTE("QOORA")
No coz, probowalem robic dzisiaj fotki cyfrowka, ale to mija sie z celem. Zdjecia 50 - calowej Bravii z jaskrawym MS nie wyszly najlepiej:P Delikatnie powiedziawszy:P
Ale mam za to inna wiadomosc - zagralem w finalna wersje MS, ktora zostanie wydana w Jap. No i musze przyznac, ze gra wyglada JESZCZE LEPIEJ!! Owszem, do pamietnego trailera wciaz troche brakuje i to juz sie nie zmieni w przypadku tej gry, co nie zmienia jednak faktu, ze efekt i tak jest piorunujacy!!
QUOTE("QOORA")
Yeti, nie widzialem wszystkich tras, a nawet wszystkich wozkow, ale te, ktore byly dostepne prezentowaly sie konkretnie. Skrotow jest cale mnostwo, ale tylko na terenie, ze sie tak wyraze" "ograniczonej" rynny. Nie mozna wyjechac gdzies daleko poza trase, bo samochod magicznie wraca na tor:(
Co do blota.... hmmm... dziwna sprawa, raz jest tak, a raz tak. Ogolnie bloto wyglada fajnie i dosyc plastycznie, natomiast kiedy wjedziemy w nie kolem, to ono faktycznie sie w nim zapadnie, ale nie wyglada to tak fantastycznie jak bysmy chcieli ... przynajmniej, jesli sie zatrzymamy i bedziemy to robic z predkoscia 1km/h:P Gra jednak jest bardzo szybka i w ferworze wyscigu wszystko wyglada bardzo ladnie.
Owszem, w najblizszym N+ powinno sie pojawic cos na ten temat:P
Dante, wierz lub nie, wersja z TGS rozni sie od finalnej... baaaardzo. Ale watpie, aby dzielilo ja zaledwie 2 miesiace pracy. A to, ze ostatecznej grze niewiele brakuje do trailerka, nie oznacza jakiejs rewolucji, a jedynie naprawde pieknie wykonany tytul z fantastycznymi efektami (ach, te powiewajace flagi).... ktory ma jednak swoje wady takze w sferze graficznej. W koncu "niewiele" to pojecie wzgledne. Ja po prostu ogladajac trailery sprzed ponad roku nie wierzylem w taki wyglad gier na PS3, a teraz widze, ze chociaz ten poziom jeszcze nie zostal osiagniety, to jednak prawdopodobnie da sie to na PS3 zrobic. A MS daje nam tego przedsmak.
Jak dla mnie to po prostu gra przecietna jako calosc, ale dajaca naprawde sporo nadziei, jesli chodzi o grafe i moc PS3, ktore na pewno zostana wykorzystane przez takich prosow jak Namco, Konami, Square, Capcom, Rockstar, Take T itp, itd.