Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: MotorStorm
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36
AbraHAM
prawda a pamieta ktos jak nisko ocenili genialnego PREY , bo im sie pewnie krotki czas gry nie spodobal ,oni maja wlasne czasami dziwne kryteria oceniania, osobiscie nie oczekiwalem ze MS bedzie jakims poteznym kilerapem na miare GoW dla XO ( widzac gre w akcji na trailerach )

taki oftop maly Lost Planet dostalo pewnie przez to same 9/9/9/9 bo japonce kochaja sie w mechach ( niewazne jakiej wielkosci) i japoneczkach z niezwykle przerosnietym biustem ( jedna z glownych bochaterek gry)
Er_WolvEr
Jak by to powiedział kolega - ocena była ,,Fikuśna".
Ano, nie ma co sie szczeżyć, albo smucić, lepiej zainteresować sie poszukiwaniem jakiegoś tłumaczenia Famitsu, szczególnie jaki aspekt dostał 6steczke.
Fikuśna też dlatego, że jest to pierwsza ocena tak daleka od reszy - Kikizo, IGN i N+ bardzo wychwalali, i oceny składowe raczej w większości sie tylko z 8semek. Szczególnie gameplay, grafa i sterowanie. No ale z czasem sie okaże co spowodowało tą fikuśność.

EDIT. NAprawde ładne screeny moim zdaniem.
signap
ladnie to wyglada ale zapewnie retusz confused.gif to sa foty z jakiegos gameplayu w HD?
YETI
wszytsko to gameplay, czysty gameplay hyh.gif
http://static.flickr.com/125/321213820_922a8d5b7d_b.jpg
AbraHAM
OMG biggrin.gif przesadzili z tym mokrym efektem , ziemia wyglada teraz jak skora smokow z Lair z pierwszych trailerow biggrin.gif
Ryo-San
QUOTE(Er_WolvEr @ 13 12 2006, 16:13) *

Jak by to powiedział kolega - ocena była ,,Fikuśna".
Ano, nie ma co sie szczeżyć, albo smucić, lepiej zainteresować sie poszukiwaniem jakiegoś tłumaczenia Famitsu, szczególnie jaki aspekt dostał 6steczke.
Fikuśna też dlatego, że jest to pierwsza ocena tak daleka od reszy - Kikizo, IGN i N+ bardzo wychwalali, i oceny składowe raczej w większości sie tylko z 8semek. Szczególnie gameplay, grafa i sterowanie. No ale z czasem sie okaże co spowodowało tą fikuśność.

EDIT. NAprawde ładne screeny moim zdaniem.

widze stary ze troche nie za bardzo lapiesz system ocenianiania Famitsu - 8/8/8/6 to oceny koncowe wystawione przez 4 recenzentow....

a najsmieszniejsze w tym wszystkim jest to ze jezeli Famitsu oceniloby MS powiedzmy na same dychy czy 9tki to byloby juz wiarygodne? tak jak w przypadku FoMa czy innych gier? o ironio

GMB juz wiesz o co mi chodzilo jak pisalem o tym ze w gustach blizej nam do Hamburgerow? no chyba ze z dumą przyjmiesz ocene ~7+ dla Motorstorma?

zreszta Motorstorm to nie gra dla japonczykow. chociaz z drugiej strony FoM tez taka grą sie wydawał a mimo wszystko zostal wypunktowany baaardzo wysoko..no nic poczekajmy na noty amerykancow - sadze ze tutaj bedzie bardzo dobrze
aha i wezcie pod uwage fakt ze japonska wersja MS jest pozbawiona multi - takze oceny tez napewno na tym w jakis sposob ucierpialy.
OsciBosci
Ruo nie oszukujmy sie wszedzie dookola serwisy i ludzie pisza jaka ta gra jest wspaniala, a tu nagle marne 30/40 w Famitsu. Cos jest nie tak, albo ktos klamie albo sie nie zna. Zreszta przeczytaj w N+ recenzje wersji prawie ukonczonej, gosc prawie zjada pada ze szczescia...
Ryo-San
ale to japonczycy killer - oni maja naprawde calkowicie inne gusta i to odbija sie wlasnie w notach - ktorych nigdy nie traktowalem powaznie(Famitsu)
ale smiesza mnie tylko reakcje ludzi ktorzy w przypadku wysokich not z tej gazety wala na forach oceniczke tlustym drukiem, size 25, a w przypadku slabiutkich ocen podwaza sie wiarygodnosc pisma....kumasz w czym dowcip?

tak jak mowie hamburgery napewno gre ocenia bardzo dobrze bo tak jak pisales - widac to po ostatnich prevkach czy opiniach z ostatecznej jap wersji.
GMB
QUOTE(Ryo-San @ 13 12 2006, 17:02) *

GMB juz wiesz o co mi chodzilo jak pisalem o tym ze w gustach blizej nam do Hamburgerow? no chyba ze z dumą przyjmiesz ocene ~7+ dla Motorstorma?

zreszta Motorstorm to nie gra dla japonczykow. chociaz z drugiej strony FoM tez taka grą sie wydawał a mimo wszystko zostal wypunktowany baaardzo wysoko..no nic poczekajmy na noty amerykancow - sadze ze tutaj bedzie bardzo dobrze
aha i wezcie pod uwage fakt ze japonska wersja MS jest pozbawiona multi - takze oceny tez napewno na tym w jakis sposob ucierpialy.

No faktycznie tutaj pojechali z tą oceną dosyć zabawnie. Chciałbym wiedzieć jak graficznie ocenili ten tytuł. Bo taka gra może się Japończykom nie podobać ale grafika każdemu podoba się w równym stopniu.

Po tych screenach który podesłał Yeti jestem w ciężkim szoku. Niech ktoś mi jeszcze powie że to wszystko płynnie śmiga to walne barana w klawke i zawyje do księżyca. Nawet nie chce myśleć jak będą wyglądały tytuły drugiej generacji na PS3.

OH MY LORD!!! THANK YOU wub.gif wub.gif wub.gif
VascoDa
gram teraz w demo i wielu z tych efektow jak np. mokre bloto nie ma, wiec znaczy ze finalnie jest to jeszcze bardziej dopracowane.
Gra wyglada doskonale.
Moim zdaniem bije na glowe inne tego typu tytuly.
Swietny jest patent z boostem, ktory jest caly czas ale szybko przegrzewa silnik.
Trasy sa nieludzko nierowno uformowane, co daje genialne uczucie zasuwania na przełaj.
Nie ma typowych uklepanych miejsc, ktorymi zawsze na luzach przejedziesz.
Trzeba kombinowac dlugo zeby znalezc dobra trase dla swoich 4 albo 2 kolek (zupelnie inne warunki jazdy, swietnie wywazone)

To jest FREE RIDE dekady!
Kupie to jak najszybciej bede mogl i wam tez to polecam, bo w multiplayerze to bedzie uczta jakich malo smile.gif

Ural
Ano, Ryo ma 100% racji - Japończycy mają specyficzny gust - tam po dziś dzień wychodzą gry na Dreamcasta... a raczej "gry", czyli mangowe opowiastki o podrywaniu dziewczynek. Famitsu potrafi wystawiać oceny rzędu 35-40/40 grom o krojeniu kartofli, dlatego dla mnie osobiście ta gazetka nigdy nie była w żaden sposób miarodajna. Zresztą inne podejście do giercowania (gierczenia, jakby to stwierdził Tomasz Kammel, czy jak to się tam pisze jego nazwisko) znajduje swoje odzwierciedlenie choćby w fatalnej wręcz pozycji X360 - po prostu gry typu Gears of War średnio przemawiają do Japończyków. MS wciąż nie potrafi pojąć, że powinien w KKW wypuszczać gry o łapaniu robaków, kolekcjonowaniu majtek 14-letnich gimnazjalistek i robieniu origami. Im głupsza z punktu widzenia Europejczyka gra, tym z reguły większe noty zbiera w KKW. Trzeba po prostu być fanem Japonii by te gry docenić i odwrotnie - w wypadku Japończyka trzeba mieć upodobania wybitnie amerykańsko-europejskie by doceniać gierki pokroju MotorStorma. U nich hitem jest Ridge Racer, który od lat serwuje w 100% to samo odnośnie modelu jazdy i podejścia do kręcenia kółkiem. Nie twierdzę, że wszystkie gry japońskie takie są, bo np. Yu Suzuki wytarmosił mnie genialnym Shenmue (marzę o trzeciej części), niemniej jednak mówimy o zupełnie innej kulturze i Famitsu naprawdę można i powinno się traktować z przymróżeniem oka.
Ryo-San
QUOTE(VascoDa @ 13 12 2006, 17:43) *

hmmm jesli chodzi o tą generacje to MS jest jedynym przedstawicielem tego gatunku - ba nawet jak dodamy past geny to będziemy mogli do worka z MS wrzucic jeszcze conajwyzej 2 gora 3 tytuly - Flatout oraz Smuggler's Run no i ewentualnie starusienki Monster Truck Madness(pamietacie demo tej gry dorzucane do pierwszych PSXow - ahhhh - nie moglem sie od tego oderwac; )
Evolution trafilo ze swoim produktem w niezlą nisze - po czesci nalezą sie brawa za pomysl; )
Er_WolvEr
QUOTE(Ryo-San @ 13 12 2006, 19:53) *

hmmm jesli chodzi o tą generacje to MS jest jedynym przedstawicielem tego gatunku - ba nawet jak dodamy past geny to będziemy mogli do worka z MS wrzucic jeszcze conajwyzej 2 gora 3 tytuly - Flatout oraz Smuggler's Run no i ewentualnie starusienki Monster Truck Madness(pamietacie demo tej gry dorzucane do pierwszych PSXow - ahhhh - nie moglem sie od tego oderwac; )
Evolution trafilo ze swoim produktem w niezlą nisze - po czesci nalezą sie brawa za pomysl; )

Chyba chodziło Mu o gry tego typu, czyli ściganki. A najpiękniejsze / efektowniejsze prazed MSem były Burnouty, Flatouty, PGRy, Full Auto'y, GT'y, NFSy no i te inne.

Hmmm z tego co wiem więszośc gry szły na grafike (GT, Burnout), fizyke jazdy (GT, PGR (?)), efektowność (Burnout, Full Auto), realistyke (F1, GT, ta gra na 360tke co niedawno wyszła) itp - a MS stawia wydaje mi sie na wszystko. Z tego co widze chyba najpiękniejsza gra, model jazdy dobrze oddany, efektowność jazdy, pojazdów i ogólnie grafiki, jak i ,,śmierci"... . Do tego może dojdzie dobry online, i nie dziwie sie nad zachwytami ludzi. Dochodzi do tego różnorodność pojazdów, wydaje mi sie duże replayability, duże możłiwości korzystania ze krów i kombinowania no i grwanancje na to, że przy każdym przejeździe moze cie czekać cośnowego.

Tak mi sie wydaje.
Ekansik
a ja nie wiem nad czym tu sie rozpacza odnosnie niby 'niskich' not w famitsu.

Jesli typowo nie-japonska gra zdobyla u 3 recenzentow 8/10, a u jednego 6/10 to zle? Pamietajcie ze np. w tej wersji nie ma online. Mysle ze smialo mozna stwierdzic, ze jesli by takowy byl, to ocena spokojnie by skoczyla na 34/40 (kazdy by dodal po oczku), jesli nie na wiecej. A to juz i tak solidny wynik jak na tego typu gre oceniana przez famitsu.
Enkidou
Gość który wystawił MS 6 pisał, że gra jest za trudna. Dlatego tym bardziej nie należy się przejmować notami. Nawet jeśli to prawda, niektórzy lubią wysoki poziom trudności. Tak w ogóle zabawne jest jak po recenzjach Lost Planet w Famitsu Xbox 360 pojawiały się komentarze, że oceny z tego magazynu są funta kłaków warte, a teraz nagle jakby zajrzeć tu i ówdzie (nie mówię akurat o tym forum) można wyczuć że Famitsu to prorocy i 30/40 dla MotorStorm to właściwie prawda objawiona! Mam te same odczucia o których pisał kilka postów wcześniej Ryo.

Jednakże jeszcze ku obronie Famitsu chciałbym napisać, że "japońskie popierdółki" powyżej 32/40 dostają tam niezmiernie rzadko. Bardzo często są nawet najsłabiej oceniane. Zdarzają się przypadki jak nieszczęsny Gundam z PS3 (ten na Wii też dużo dostał ale nie wiem jak to z nim jest), jednak to trafia się wszędzie. Niezależnie od terytorium z którego pochodzi dane pismo. Każde ma jakiś wstydliwy epizod i nie ma co zsyłać gromów wyłącznie na Famitsu. A kwestia gustów to inna sprawa: nie są ani lepsze ani gorsze od naszych. Są po prostu inne. Ogólnie uważam, że nie należy traktować jednego źródła recenzji jako tego jedynego nieomylnego.
VascoDa
Warto patrzec co mowia userzy.
Na Gspot albo IGN patrze zawsze na ich ocene, potem na User Rating i z tego robie srednia dla siebie.
Mysle ze to dobry patent smile.gif
Mikes
QUOTE(Ryo-San @ 13 12 2006, 17:53) *

Zapomniałeś po ATV Offroad fury który z tych gier które wymieniłeś jest chyba najblizszy MS(kilka rodzajów pojazdów, trasy wybitnie offroadowe itp.)
dempsej
Jak ktos jeszcze nie wierzy czy te screeny sa prawdziwe to bijac sie w serce mowie - TAK!!!
Gralem dzis znow w ta gierke, wybralem furke przypominajaca nascar, trasa z ostatnich filmikow, sucha taka...polecam widok znad maski, dynamika, rozwalka - ZRYWA BERET.
Inna trasa, blotko itp. jade na quadzie - gleba, slow motion i widze jak ludek spada na ziemie i wygniata swoim cialem dziure w blocie, myslalem ze tylko kolami mozna koleiny robic. Zeby sprawdzic, czy slady robia sie real-time najpierw przejechalem wzdluz, a potem wpoprzek (tak to sie pisze?) i powstaja extra koleinowa kratka ;]. Mam fotki bede w domu to moge gdzies wrzucic. Generalnie w tej becie, co prezentuje SONY na WoliPark niektore mapki sa takie sobie, a na niektorych wykonanie miazdzy. Wszystko plynniutkie, moze nie 60fps, ale wiecej niz 40 (na oko ;P). Ladnie....
YETI
Mam cos dla was smile.gif filmiki na 99.9% z japonskiej wersji
http://ruliweb2.dreamwiz.com/ruliboard/rea...s04&main=ps

jezeli ktos sciagnie, niech da znac, jak prezentuje sie gra i jaka jakosc filmikow (u mnie dosc wolno idzie confused.gif)
GMB
QUOTE(YETI @ 14 12 2006, 22:24) *

Mam cos dla was smile.gif filmiki na 99.9% z japonskiej wersji

jezeli ktos sciagnie, niech da znac, jak prezentuje sie gra i jaka jakosc filmikow (u mnie dosc wolno idzie confused.gif)

Właśnie oglądałem filmik MOTOR STORM (Coyote Rage)

Napisze może tyle że moja kobieta była mocno niepocieszona. A to dlatego że gdy zobaczyła moją minę po oglądnieciu tego filmiku zrozumiała że czeka ją ciężki czas jak kupie PS3 i Motor Storm'a. Ta gra ryje beret i to ostro. Rozpierducha na trasie, wszystko płynniutko śmiga i to błoto!!!

Oj wydaje mi się że to będzie jedna z tych gier przez które wyłącze komórke, zamkne pokój, zasłonie żaluzje i podepne się pod kroplówke.

MOC!!! icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif

Jutro ściągne reszte. Ależ zazdroszcze tym co już w to grają. Oby do marca Panowie oby
CheeseOfTheDay
No bardzo fajnie gra wygląda. Szczególnie błoto daje po oczach. Chociaż to wygląda ‘tylko’ na zwyczajny parallax, to i tak efekt końcowy wyszedł fajnie:D.
Pavlis
Jakby dodali w tej grze widok z kabiny , to efekty graficzne by sie jeszcze spotęgowały , a znad maski czuc lekki niedosyt.
Ale co do filmiku to opad szczeny , grafa wymiata , błoto fenomenalne (szczegolnie fajnie wyglada te mokre).
Jestem pod wrazeniem choć ta trase co widziałem , to rozpierduchy na ekranie nie uświadczyłem, to ten najmniejszy plik wink.gif
Master Pain
Obejrzalem z trasy Grizzly, tej co motorem, z bagaznikiem jak do dostarczania pizzy, jedzie ktos. Oto jak najczesciej reagowalem: buhaha! smile.gif ale pozytywnie! Jada kolesie wyskakuja z rampy i sru - dzwon w skale, za nim 2 i trzeci bodajze. Ciekawe momenty byly jak zasuwa motorem, a tu nagle nad jego glowa przelatuej samochod Oo hyh.gif No i ostatnia akcja, koniec wyscigu, kiedy juz leci 'demo' - kierowca motoru cieszy jape macha reka, ale... skacze z rampy i ... ponownie blizsze spotkanie ze skala wink.gif

Kilka slow do fizyki... czuc arcade. Przy wiekszej predkosci na zakretach motor (po ladowaniu z wyskoku) nie kladzie sie na glebe, tylko calkiem dobrze lapie przyczepnosc, no ale taki juz urok wspomnianego arcade. Jest tez moment w ktorym 2 samochody biora motocykliste w 2 ognie - zblizaja sie do niego i sciskaja go doslownie z 2 bokow... a ten nic... moze detekcja byla na granicy kolizji.

Doczepilbym sie tez do tych spowolnien akcji po kazdej kraksie. Fajnie sie na to patrzy... ale nie ciagle. Przypomnial mi sie Shox... Wie ktos czy mozna to wylaczyc?

Bylbym zapomnial - faktycznie widac, ze sa przesmyki tylko dla odpowiednich pojazdow. Np prosta trasa, ale z wrakami samochodow i jakimis deskami - ciezarowka przejdzie przez to jak po masle, motor nie. Ale tez obok jest trasa po skalach, na ktorej wpsomniana ciezarowka nie dala by rady, za to motor jak najbardziej.

I jeszcze jedno co jest in plus - trasy sa szerokie w pewnych momentach! Naprawde jest gdzie jechac, szukac dla siebie przesmykow i optymalnej drogi przejazdu, a przy okazji mozna znalezc delikwenta i potem na trasie hop... z wysokosci prosto na niego hyh.gif Rewelka!

UPDATE
Dociagnela sie trasa z ciezarowka (~135MB). Hmm... juz nie ta sama frajda co motor, a moze film to tak pokazal. Widac, ze molochy nie spisuja sie na zakretach - lepiej im po blocie, bardziej prostymi odcinkami. Nie bylo tez kraks... szkoda. Co mnie zdziwilo, to to, jak sterowany przez AI pojazd, niby trafil na prosty rozjazd, skrecil w prawo ale jakims cudem w ostatnim momencie odbil lekko w lewo i przywital sie ze skala... :| wtf ??
Ural
Nie no co za pech - jeszcze godzinę temu ssaliście filmiki jak małe boberki, a gdy ja wszedłem na stronę, to nie da się ściągać tych filmów, bo widać albo ktoś usunął pliki, albo serwer padł. I gdzie tu sprawiedliwość? Dupa. Pewnie mi na dokładkę dupę zapipiowało...
walek
Niech ktos "rozbije" pliki na cześci i wrzuci na rapidshare... Prosimy! [382]bow.gif
AbraHAM
niby get flashem da sie je sciagnac
GMB
QUOTE(AbraHAM @ 15 12 2006, 10:55) *

niby get flashem da sie je sciagnac

Właśnie przed chwilą próbowałem FlashGet'em i lipa. Wczoraj przed północą ściągałem ten najmniejszy i wszystko działało a teraz padło. Trudno się mówi. Zapewne i tak zaraz w sieci pojawi się tego więcej
Ural
Ja zostawiłem sobie GetRighta włączonego na noc i possał - czyli pewnie ściąganie działa, gdy kolo jest podłączony do internetu - najlepiej pododawać sobie pliki do listingu i zostawić GetRighta/FlashGeta w tle, żeby co chwilę próbował - w końcu ściągnie. A filmiki są świetne (no, widziałem na razie ten najkrótszy wink.gif), można ssać w jakości HD i wygląda to po prostu super!
VascoDa
Pewnie wszyscy, ktorzy graja w demo to juz wiedza, ale wspomne, ze w dowolnym momencie gry jak zrobi sie pauze, to mozna obracac kamere jak w replayach z SSX. Bardzo piekne widoki smile.gif
YETI
ehh...wracam z pracy, wchodze na ta stronka i...lipa sad.gif
Jak czytam te wasze posty, to az zzera mnie ciekawosc jak ta gra wyglada.

QUOTE(VascoDa @ 15 12 2006, 17:24) *

Pewnie wszyscy, ktorzy graja w demo to juz wiedza, ale wspomne, ze w dowolnym momencie gry jak zrobi sie pauze, to mozna obracac kamere jak w replayach z SSX. Bardzo piekne widoki smile.gif

VascoDa podobno to demo ma sie nijak do tej koncowej wersji...podobno bo nigdzie nie moge znaleźć zadnych filmikow sad.gif

QUOTE(walek @ 15 12 2006, 10:15) *

Niech ktos "rozbije" pliki na cześci i wrzuci na rapidshare... Prosimy! [382]bow.gif

dokładnie, niech sie ktos zlituje
wink.gif
Blim
Zassałem dwa filmiki w wersji HD. Grafika zrobiłaby na mnie wrażenie gdyby to wyszło rok temu o tej porze, teraz jest to standard. Piękne błoto i fajne efekty rozpryskiwania się go po ekranie / masce samochodu, jak również tekstury jakimi jest oklejony kanion - coś wspaniałego. Desing gry mi w ogóle nie odpowiada (wykonanie poziomów i samochodów) i w moim przekonaniu nie będzie to ani killer ani system seller. Nie mogę się doczekać pierwszych recenzji w anglojęzycznym świecie. wink.gif
VascoDa
QUOTE(YETI @ 15 12 2006, 15:38) *

ehh...wracam z pracy, wchodze na ta stronka i...lipa sad.gif
Jak czytam te wasze posty, to az zzera mnie ciekawosc jak ta gra wyglada.

QUOTE(VascoDa @ 15 12 2006, 17:24) *

VascoDa podobno to demo ma sie nijak do tej koncowej wersji...podobno bo nigdzie nie moge znaleźć zadnych filmikow sad.gif

No to jest b. mozliwe. Demo jest juz dosc stare. Jak widzialem w jakim tempie chloapki dopracowuja ta gre, to nie zdziwie sie jak bedzie dwa razy lepsza na koncu smile.gif

QUOTE(Blim @ 15 12 2006, 19:14) *

Zassałem dwa filmiki w wersji HD. Grafika zrobiłaby na mnie wrażenie gdyby to wyszło rok temu o tej porze, teraz jest to standard. Piękne błoto i fajne efekty rozpryskiwania się go po ekranie / masce samochodu, jak również tekstury jakimi jest oklejony kanion - coś wspaniałego. Desing gry mi w ogóle nie odpowiada (wykonanie poziomów i samochodów) i w moim przekonaniu nie będzie to ani killer ani system seller. Nie mogę się doczekać pierwszych recenzji w anglojęzycznym świecie. wink.gif

Blim smile.gif Moze podalbys tytuły, które wg ciebie powodują, że Motorstorm to "standard" i nie wyróżnia się od nich niczym smile.gif

Zaraz potem jakbyś się wysilił i dodał co w tym designie ci nie odpowiada i dlaczego, byłoby świetnie smile.gif

mastah:
Edytuj posty.
GMB
QUOTE(Blim @ 15 12 2006, 18:14) *

Dokładnie teraz taka grafa to powinna być standardem i ciesze się żę PS3 trzyma te standardy już w produkcjach Launchowych. Ja np. z miejsca kupuje ten tytuł do PS3. Dla mnie bomba!!! Nie musze czekać aż konsola się rozkręci bo odrazu dostaje tytuły przyrównywane do najpiekniejszych np. do GoW. Evolution Studio stanęło na wysokości zadania. Jeśli tylko dostaniemy online na starym kontynencie to czego tu wieciej chcieć. Już zacieram ręce

PS. IMO sam tytuł nie jest standardowy bo w jakimś stopniu to sucho jest jeśli chodzi o wyścigi tego typu
OsciBosci
Dziwne u mnie filmiki nie dzialaly wczoraj, dzisiaj tez nie dzialaja...
YETI
Tak swoja droga, to dziwie sie bardzo Sony ze gra miała juz swoja premiere a tu zadnego oficjalnego trailera, jakiego filmiku, kompletnie nic.

Tylko na IGN czy Kikizo mozemy sobie poczytac ze gra robi wielkie kuku.

Ostatnie jakies oficjalne filmiki pochodziły z TGS i GD.
W na japonczykow tez nie ma co liczyc bo ta gra u nich pewnie w ogole sie nie sprzeda, mam nadziej ze ludzie z Stanow posprowadzaja gre i dostaniemy jakies relacje graczy czy filmiki.

Tylko na IGN czy Kikizo mozemy sobie poczytac ze gra robi wielkie kuku.

edit
ok w koncu cos znalazłem, jakosc słaba na dodatek filmik bardzo krotki, ale zawsze to cos

http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=27445

http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=27443
błoto... ninja.gif

http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=27489
Emet
Szczerze?? Te błoto wygląda.... przeciętnie confused.gif Na tym filmiku
http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=27443
widać te koleiny nie są w 3D.
YETI
tylko ze jakosc jest tragiczna confused.gif
mimo to uwazam ze błotko jest...sliczne wykonane
moze ktos napisac jak to błoto wyglada, oczywiscie kto widział filmiki w dobrej jakosci (te niedziałajace)

Widok z nad maski rzadzi! 0_o

PS. Emet sp[rawdz ten 15 minutowy filmik,
po jakis 8 minutach gosc prezentuje błoto ninja.gif

tak jak napisałem na poczatku, wielka szkoda ze jakosc jest tragiczna sad.gif
Ural
Po tych japońskich filmikach widać wyraźnie, że koleiny nie są płaskie, tylko w 3D. Kwestia jest tylko taka, że prawdziwe błoto jest tylko w kilku punktach na trasie - reszta, to jazda po piachu, a co za tym idzie jedynie ślady opon. Polecam te filmiki co ktoś już tu wklejał (Yeti?), których niby nie da się ściągać - cóż właśnie sse jeden - idzie wolno, bo 30kb/s, ale lepsze to niż nic - już mam ściągnięte wszystkie z wyjątkiem jednego, i to w HD smile.gif. Po prostu trzeba sobie zostawić GetRighta w tle i cierpliwie czekać - tylko koniecznie ustawić sobie 9999 prób, z czego każdą co 120 sekund. I wtedy można nawet iść sobie spać i nazajutrz ma się wszystkie. Wykminiłem, że koleś po prostu stosuje ograniczoną liczbę ściągających, zatem trzeba czekać, aż się zwolni jakiś slot - dlatego to jest kwestia szczęścia, więc najlepiej sprawdza się GetRight. Jeden z tych filmików mnie kompletnie rozwalił.
Ryo-San
QUOTE(killer-san @ 15 12 2006, 18:52) *

te filmiki dzialaja caly czas - poprostu nie klikajcie na linki ale prawym na linku i zapisz obraz jako a filmik ladnie zacznie sie zasysac
AbraHAM
strasznie duzo zajmuja te filmiki , ktory z tych 4 najbardziej warta ogladniecia?
hehe a mi 150 k/s wink.gif aleco z tego , te filmiki pokazuja wszystkie trasy jakie sa dostepne w grze ?
walek
QUOTE(Ryo-San @ 16 12 2006, 00:22) *

QUOTE(killer-san @ 15 12 2006, 18:52) *

te filmiki dzialaja caly czas - poprostu nie klikajcie na linki ale prawym na linku i zapisz obraz jako a filmik ladnie zacznie sie zasysac

He he he.... potwierdzam. Zasysa mi plik mi z prędkością 40k/s.
helveg
First Play - Motor Storm (Full version JPN)

I got Motorstorm today, it's already out in Japan.
Let me say that I downloaded the demo from the US PlayStation Store and I was a bit dissapointed. Playing this full version though was something else.
Forget about the demo, the retail version is absolutely amazing.

I really like the atmosphere of the game. Road Rash meets Mad Max meets Burnout. Talking about Burnout and crazy crashes with damage modelling, Motorstorm beats Burnout in every possible way.

The Japanese version doesn't have online play, but I can't wait to get online with the US version. Graphics are amazing, gameplay is very good with all vehicles and menu's are very simple but they do their job. The music is not bad with Nirvana and Queens of the Stone Age, but there are two things that are wrong about the game.

-No edit mode (uploading avatars from pc and putting them on cars is something next gen should have)
-No music from HD (1995 Ridge Racer anyone?)

So it's not what's in the game that's bad, but what's missing.
Let's hope the sequel will have these features.

Bottom line: buy it on import now (you don't want to wait seriously) and buy the US version for online play which is going to be very, very cool.

Ken
----- zrodlo: http://ntsc-uk.domino.org/showthread.php?t=68033

w koncu kur*a fajna muzyka w scigalce! a nie jakiesz szity amerykanski pop jak w bnurnoucie :> aaaaa!
Er_WolvEr
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!

Filmik na youtubie finalna wersja ( to tylko poglądowo smile.gif )
http://www.youtube.com/watch?v=WZVcsQlG8zg&eurl=

Ztąd też można sciągać podane przedtem filmiki
http://www.ps2on.com/cgi-bin/display_notic...&id_joc=357

Jeden filmik z gametrailers
http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=27445

MotorStorm Best-Selling PS3 Game in Japan
The UK title has won Japanese hearts.

http://ps3.ign.com/articles/751/751194p1.html

QUOTE(helveg @ 16 12 2006, 01:03) *

w koncu kur*a fajna muzyka w scigalce! a nie jakiesz szity amerykanski pop jak w bnurnoucie :> aaaaa!

No nie denerwuj mnie, Burnout Revenge ma świetną ścieżke dzwiękową, 3jka jak dobrze pamietam też takiej złej nie miała. O niebo lepsza niż np Need For Speed'y ostatnie

Zobaczyłem kawałek filmiku Grizzly - zaczne od wady, czyli przechodza przez trawe - a teraz superlatywy - cała reszta. OD grafiki, nie... GRAFIKI, przez gameplay aż po grafike smile.gif. W niektórych mometach... przypomina mi osobiście pewnie taki... trailerek... ale to tylko moje odczucia smile.gif.

Aha - co do tych minusów gościa - On chyba nie ma problemów w życiu, czepianie sie dla samego czepiania sie ninja.gif . Dla mnie akurat tamte minusy to śmiech na sali.
YETI
QUOTE(Er_WolvEr @ 16 12 2006, 02:18) *

Ztąd też można sciągać podane przedtem filmiki
http://www.ps2on.com/cgi-bin/display_notic...&id_joc=357

dzieki ci wielkie!
sciagac panowie i podziwiac ninja.gif

PS. Polecam filmik The Grizzly i The Madpool.
Master Pain
QUOTE(Er_WolvEr @ 16 12 2006, 00:18) *

Aha - co do tych minusów gościa - On chyba nie ma problemów w życiu, czepianie sie dla samego czepiania sie ninja.gif . Dla mnie akurat tamte minusy to śmiech na sali.

Ktorego goscia?
Er_WolvEr
QUOTE(Master Pain @ 16 12 2006, 03:37) *

Ktorego goscia?

Looknij na post helveg'a.
Sylvan Wielki

QUOTE(helveg @ 16 12 2006, 01:03) *

No nie denerwuj mnie, Burnout Revenge ma świetną ścieżke dzwiękową, 3jka jak dobrze pamietam też takiej złej nie miała. O niebo lepsza niż np Need For Speed'y ostatnie
W niektórych mometach... przypomina mi osobiście pewnie taki... trailerek... ale to tylko moje odczucia smile.gif.

Amerykanski pop gr przygrywa w Burnout mowisz -_- Odwiedz laryngologa a o muzyce MotorSort VS cokolwiek , to .... pamietajmy ze KAZDY ma inne gusta. Mnie tam akurat baaaardzo sie podoba-ot do klimatu pasuje. Co wy Dvorakov'a chcecie tutaj O_o

Po kilkudziesieciu godzinach gry w MS moge juz obiektywnie rzec....gra jest fenomenalna (^^) Graficznie chyba tylko GoW ( x360 ) jest piekniejsze . Kto watpil w moc PS3 i ze trailer to bezczelny render moze teraz puknac sie w glowe . A teraz przypomnijcie sobie jaki szczekopad RR na PS2 wywolal a jaki przeskok odbyl sie wraz z GT3, jesli MS TAAK wyglada - ta gra nawet na zwylkym tv jes przesliczna - to co pozniej bedzie ?
Model jazdy - ta plynnosc - swietna sfera audio, noi i gameplay (^^) W chwili obecnej moj nr 1 na PS3.
Nie czekam nawet na nowego "barnalta".

P.S. Ma kto juz odblokowane all O_o
YETI
Co ma odblokowane all?

Czyli mam rozumiec ze grasz w pelną jap. wersje?
od kiedy masz gre?
dry.gif
AbraHAM
a ile jest tras? gra wydaje sie dluga , nie ogarnia cie poczucie monotoni ze ciagle te same trasy i podobne pojazdy? , uswiadczymmy trase niespodzianke ? moze jakis lesny kawalek , sa zadania i eventy ala B: REVANGE np w ciagu wyscigu zniszcz 2 motory i 1 ciezarowke albo cow w tym stylu ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.