Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: MotorStorm
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36
GMB
Na jednym filmiku z tego linku co podałem widać jak upada strącony słup i gniecie błoto. Fajny patent z tym błotkiem. Z drugiej strony zastanawiam się ile nagle powstanie teraz gier z takim efektem. Najszybciej spodziewam się takowej na X0 bo Bill pewnie przyuważył ten bajer i on też musi mieć takie coś na swojej konsoli. Amerykanie lubią tak małpować tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Ryo-San
QUOTE(GMB @ 17 12 2006, 15:00) *

Na jednym filmiku z tego linku co podałem widać jak upada strącony słup i gniecie błoto. Fajny patent z tym błotkiem. Z drugiej strony zastanawiam się ile nagle powstanie teraz gier z takim efektem. Najszybciej spodziewam się takowej na X0 bo Bill pewnie przyuważył ten bajer i on też musi mieć takie coś na swojej konsoli. Amerykanie lubią tak małpować tongue.gif tongue.gif tongue.gif

efekt blotka i to calkiem niezlego jak na swoje czasy miala najlepsza gra rally poprzedniej generacji(IMO) czyli Rallisport Challnge 2 na X1
GMB
QUOTE(Ryo-San @ 17 12 2006, 15:29) *

efekt blotka i to calkiem niezlego jak na swoje czasy miala najlepsza gra rally poprzedniej generacji(IMO) czyli Rallisport Challnge 2 na X1

Dobrze że dodałeś "na swoje czasy" bo teraz mamy next-gen i do tej pory niewiele może się równać z tym efektem. Stąd też moje przypuszczenia że dosyć szybko ktoś na X0 wyda gre z takim bajerem żeby pokazać że X też może. Gdzie bym nie był na forum, gdzie bym nie czytał komentów to najbardziej wszyscy są zszokowani właśnie błotkiem. Bill już taki jest że on też musi mieć najlpesze zabawki w swojej piaskownicy
Ryo-San
QUOTE(GMB @ 17 12 2006, 15:40) *

QUOTE(Ryo-San @ 17 12 2006, 15:29) *

Dobrze że dodałeś "na swoje czasy" bo teraz mamy next-gen i do tej pory niewiele może się równać z tym efektem. Stąd też moje przypuszczenia że dosyć szybko ktoś na X0 wyda gre z takim bajerem żeby pokazać że X też może. Gdzie bym nie był na forum, gdzie bym nie czytał komentów to najbardziej wszyscy są zszokowani właśnie błotkiem. Bill już taki jest że on też musi mieć najlpesze zabawki w swojej piaskownicy

tylko ze jak nawet dzisiaj odpalisz Rallisport 2 w 720p to graficznie ta gra i tak zrobi na Tobie mocne wrazenie...i blotko tez jest bardzo ladne...chociaz nie swieci sie jak psu jajca wink.gif
a Bill? co ma Bill do efektow stosowanych w grach? pomijajac juz fakt ze to J.Allard odpowiada calkowicei za nową konsole Micro od strony technicznej to i tak wszystkie smaczki graficzne zalezą tylko i wylacznie od developera.
Wyobrazasz sobie sytacje gdzie Allard dzowni powiedzmy do Rare i mowi im - ej zrobcie w nowym Banjo zajebiste blotko - wtedy pokazemy moc sprzętu lol - sadze ze nie jedna osoba uznanalaby go za idiote ohmy.gif

pozatym tak pieknie odwzorowane bloto musi pasowac do samej gry - poczekajmy do pierwszych next-genowych wyscigow Ralli - wszystko wskazuje na to ze bedzie to nowy Colin - zobaczymy jak tam wypadnie ten efekt
Blim
Albo dzwoni do Rockstar i mówi żeby umiejscowili GTA w Polsce, to wtedy letnią porą jadąc ciężarówką będziemy mieli podobny efekt na super polskim asfalcie.

Odniosę się to stwierdzenia jakoby filmiki w HD nie pokazywały jak gra wygląda naprawdę czy nawet (co dla mnie jest zupełnie absurdalne) gubiły szczegóły? ninja.gif Nie wiem jak to się ma do filmików w naprawdę dobrej jakości, gdzie niby miały się podziać te szczegóły? ninja.gif
Trzcina
Blim, jesli cos jest zamazane i slabo to widac, to chyba logiczne ze gubi szczegoly? Jak patrzysz na zamazane kolo i nie widzisz 'szprych', a potem odpalasz filmik w HD i widzisz te szprychy, to wlasnie tak uwazasz. Ze filmik w nizszej rozdzielczosci 'gubi szczegoly'. Nie wiem czego mozna w tym nie rozumiec... smile.gif
OsciBosci
Na tych 4 filmikach gosc jest za kazdym razem 1-szy, czyzby gra byla zbyt łatwa. Okazuje sie ze mozna w 15 scigac sie pomimo wymieszania typow pojazdow....
Blim
QUOTE(Trzcina @ 17 12 2006, 16:10) *

Blim, jesli cos jest zamazane i slabo to widac, to chyba logiczne ze gubi szczegoly? Jak patrzysz na zamazane kolo i nie widzisz 'szprych', a potem odpalasz filmik w HD i widzisz te szprychy, to wlasnie tak uwazasz. Ze filmik w nizszej rozdzielczosci 'gubi szczegoly'. Nie wiem czego mozna w tym nie rozumiec... smile.gif

Filmy w rozdziałce 1280 * 720 nie mają prawa gubić szczegółów. A tutaj niektórzy sugerują, że jest inaczej, o to mi chodziło. tongue.gif
Ryo-San
QUOTE(killer-san @ 17 12 2006, 16:32) *

Na tych 4 filmikach gosc jest za kazdym razem 1-szy, czyzby gra byla zbyt łatwa. Okazuje sie ze mozna w 15 scigac sie pomimo wymieszania typow pojazdow....

no wlasnie to odrazu narzuca sie po obejrzeniu tych filmikow - mimo tylu gongow i startu ze srodka stawki koles bez problemu jest pierwszy na mecie....i wogole brak jakiejkolwiek walki na trasie..licze ze to tylko jakies very easy or novice - zreszta warto wspomniec ze wlasnie jeden z recenzentow z Famistu zarzucil grze...zbyt wysoki poziom trudnosci...dlatego to napewno wina celowego ustawienia poziomu trudnosci na minimum
Master Pain
wiadomo moze czy w ostatecznej wersji po dzwonie i powrocie na trase pojawiamy sie niemalze w tym samym miejscu i tym samym czasie na trasie? (czytaj: przesadny handicap)
CheeseOfTheDay
Blim @
Film nie ważne w jakiej rozdzielczości, zawsze jest kompresowany, inaczej zajmował by kilkadziesiąt giga zamiast 500mb.
Więc to normalne że nie ma takiej jakości i coś się traci na takich filmikach.
OsciBosci
Z tego co zauwazylem to tracisz cenny czas, tzn. przeciwnicy nadrabiaja stracone metry, a Ty pojawiasz sie na wysokosci miejsca gdzie sie rozbiles...
Blim
QUOTE(Liberty666 @ 17 12 2006, 16:50) *

Blim @
Film nie ważne w jakiej rozdzielczości, zawsze jest kompresowany, inaczej zajmował by kilkadziesiąt giga zamiast 500mb.
Więc to normalne że nie ma takiej jakości i coś się traci na takich filmikach.

Logiczne, ale dobry poziom kompresji nie wpływa aż tak znacząco na jakość obrazu, wręcz przeciwnie delikatnie go wygładza przez co miejscami wygląda lepiej. Nie mówię tu przecież o kompresji typu 3gp... Ale koniec tego oftopu. tongue.gif

P.S. Wrzucać więcej linków do tych filmików, najlepiej takich co się coś dzieje, jest jakaś rozpierducha, bo na tych dotychczasowych przez większość czasu gość "po prostu jedzie" i jak to już zauważyliście zawsze jest pierwszy, a kompetycja jest na zerowym poziomie.
GMB
QUOTE(killer-san @ 17 12 2006, 16:32) *

Na tej stronce:

http://www.clubskill.com/Game_News/3155/

luknijcie filmik o tajemniczej nazwie PS3용 '모터 스톰' 플레이 동영상_SD_02 wmv9

Widać że koleś jedzie całą trase niemal bez błedu. Zdarzają mu się lekkie otarcia ale zonka nie zalicza i mimo to w pewnym momencie wyprzedza go przeciwnik. Potem nawet spada na 6 pozycje, a jedzie bez ani jednego wypadku. Ja jednak myśle że ta gra będzie zmuszała nas do częstego wybierania opcji retry.
VascoDa
QUOTE(ural @ 17 12 2006, 15:53) *

Vascoda przestań, bo nie wytrzymam w moim postanowieniu kupienia wersji europejskiej, zamiast japońskiej wink.gif.

Ural. czekam na twoje zaproszenie do Friend-list cool.gif
Zdrowa logika nakazuje czekac do marca, ale jak powiedzial Mel Gibson w filmie Payback "Prawdziwy facet nie zawsze robi to co dla niego najlepsze..." closedeyes.gif
YETI
QUOTE(Er_WolvEr @ 17 12 2006, 16:58) *

Juz widziałem gdzies ten filmik, widok z nad maski jest swietny.

QUOTE(killer-san @ 17 12 2006, 18:32) *

Famitsu narzekało ze gra jest…za trudna.
Trzcina
Oto co wam moge powiedziec po obejrzneiu wwszystkich poprzednich filmikow z ruliweb i wszystkich nastepnych ktore byly podawane.

Na tych pierwszych gra byla chyba na ultra-uber-very-easy, bo faktycznie koles zrobil czas bodajze 230 na trasie 'the grizzly' i byl pierwszy. Z kolei na tych nastepnych gdzie jechal 'zwyklym samochodem' mial czas cos kolo 1.20 minuty, a mimo to na koncu zajal drugie miejsce... Mial tylko dwa wypadki na trasie, a tk to jechal jakby znal ja na pamiec, zawsze najkrotsza droga, wiekszosc czasu na turbo i smigal miedzy szykanami jakby to on je zrobil.

Sa dwa wyjscia, jedno jest takie ze pierwsze filmy byly na bardzo niskim poziome trudnosci nagrywane, a drugie jest takie z emamy straszny handicap... Ale to drugie jest mniej prawdopodobne, na co wskazylaby pierwsze filmy smile.gif

Co do respawn, to odbywa sie on prawie w tym samym miejscu, ale nie mozna jechac od razu, strata jest okolo 3 sekund smile.gif
Emet
QUOTE(Ryo-San @ 17 12 2006, 13:06) *

Emet mam 3 filmiki z ruliweba - wrzuce je na yousendit.com - cierpliwosci

To fajnie. Tylko jeszcze mam pytanko. Masz je w wersji HD?? I jeśli tak to czy takie własnie wrzucisz?? rolleyes.gif
Ryo-San
niestety mam normlane wersje - filmiki HD(jakiekolwiek) tną mi sie strasznie na kompie;/ nie wiem dlaczego..mam Celerona 2.8 256 mb i 128 mb grafike ATI - a filmow w HD ogladac sie nie da; (
no i niestety pliki sa za duze zeby je wrzucic na ten serw po przy uploadowaniu tak duzego pliku wywala mi time out;/
Trzcina
Ryo, w czym je ogladasz? Niestety sa to wmv, u mnie w MPC (media player classic) tez sie tna, natpomiast w standardowym windows media playerze (WMP) sie nei tna. Sprobuj obejrzec je wlasnie poprzez WMP.

Emet, sciagnac to ja moge (2 mbit wiec w miare szybko jest) ale uploadowac to juz ciezka sprawa (512 kbit...) wyciagam jakies 60 KB uploadu w porywach, a filmiki maja od 350 MB do 250 MB. Abstrahujac juz od tego ze nie bardzo mam je gdzie wrzucic (a chyba nikt nie chce zebym dzielil to na czesci...).

Sprawa jest prosta, stronki dzialaja caly czas, niesety trzeba sie zalapac na slot. W mojej operze po kliknieciu prawym i 'save target as' czasami dopiero po pieciu minutach pojawialo sie okno z zapisem. Z kolei flashget przy wlaczeniu 1 czesciowego sciagania, tez po 10 minutach je zassal... Trzeba miec farta confused.gif

Niemniej jednak moge gdzies tam wrzucic upload nitkorych filmikow (zalezy ktorych, nie wszystkie chcialo mis ie sciagac w HD a jeden skasowalem ;p) jak dasz mi linka do jakiegos sensownego free servera, ktory przyjmie wiecej niz 100 MB tongue.gif
OsciBosci
Ja juz przechodzilem to, poprostu macie za slabe kompy, niewiem jakiego dokladnie podzespolu jest to wina, ale tak niestety jest...
GMB
Emet spróbuj sposób który Ci podałem gdzieś wyżej z tym FlashGet'em. Wyczytałem na innym forum że to działa i wszyscy tak pobierają te filmiki.

Sorki że offtopuje ale mialem to samo co Ryo. Wszystko w HD mi siorbało okropnie. Mam podobny komp do Twojego tyle że Ram 768. Okazało się że to dlatego bo miałem drugi ekran podpięty pod TV Out. Gdy go odłączam niemal wszystko chodzi luksus. Niemal bo okazało się że zdarzają sie takie co tną ale po zmianie programu do odtwarzania na CinemaPlayer teraz już wszystki mi śmigają. W MPC mi np. tną te filmiki i tak samo w SubEdit. Właśnie sprawdzałem jak chodzą w WMP i faktycznie tak jak mówi Trzcina jest OK. Dziwna sprawa

EDIT: Killer-san myśle że na Celeron 2.95GHz, DDR RAM 768MB 400MHz i karcie ATI 128 MB nie powinno być problemów a jednak są.
Emet
Mi filmy nie tną (wyjątek trailer filmu w 1080p którego 29sekund zajmuje 70MB który tnie nieco w WMP ale w ALLPlayerze chodzi jak ta lala smile.gif). A co do FlashGet'a. Próbowałem ściagnać ze strony producenta, ale nie dość, ze transfer mam tam na poziomie kilku Kb/s dry.gif To jeszcze przy ok 800-900Kb przestaje się sciągać confused.gif
Może poszukam na innej stronce. Mam nadzieję że się uda smile.gif
GMB
QUOTE(Emet @ 17 12 2006, 19:40) *

Mi filmy nie tną (wyjątek trailer filmu w 1080p którego 29sekund zajmuje 70MB który tnie nieco w WMP ale w ALLPlayerze chodzi jak ta lala smile.gif). A co do FlashGet'a. Próbowałem ściagnać ze strony producenta, ale nie dość, ze transfer mam tam na poziomie kilku Kb/s dry.gif To jeszcze przy ok 800-900Kb przestaje się sciągać confused.gif
Może poszukam na innej stronce. Mam nadzieję że się uda smile.gif

http://www.kajtekjr.neostrada.pl/fgf173_(w...gramosy.pl).exe

Trzymaj Emet! Tu jest polska wersja. Szybciutko pobiera

Emet
Już mam smile.gif
Miałem wcześniej jakaś czeską (czy jakąś tam;)) ale własnie tą znalazłem po polsku. Wczesniej szło, ale jak przeinstalowałem to stanęło. Wezmę od nowa. Ale skoro wtedy poszło to teraz też powinno smile.gif
Ok ok. Już kończę temat wink.gif tylko jeszcze powiem że idzie, ale strasznie wolno się rozpędza. Ciekawy jestem czy dojdzie to ok 120kb/s. Tak czy inaczej w końcu to zobaczę. biggrin.gif
Trzcina
Ok, ok z problemami z flahsgetem to na PM ;P

Powroce jedynie do kwesti ciecia filmikow, gdyz one badz nie badz lacza sie z ostatnimi filmikami z motor storm.

Kwestia ciecia to w moim przypadku na pewno nie jest wina sprzetowa, tylko programowa. Zreszta to samo jest u ryo... Nie chcialo mi sie nigdy zaglebiac w to dlaczego moj MPC odtwarza pliki WMV gorzej niz WMP (moze dlatego ze WMP jest oryginalny wink.gif ). Mozliwe ze jest to kwestia gorzej obslugi kodekow od wmv, w kazdym razie WMP na pewno nie tnie i mozna smialo ogladac.

A filmiki na prade idzie pobrac, tylko trzeba troche cierpliwosci. smile.gif
OsciBosci
Wiesz ja wczesniej mialem P4 1,8 i cielo przy filmikach HD, a teraz mam P4 3,0 i nic nie przycina...
Ural
Mnie nic nie tnie. Jak już to ma to raczej więcej do karty graficznej i pamięci na niej i co ważniejsze, do akceleracji grafiki HD. Mam gf 6800 która akurat wsparcie dla HD ma i nic nie przycina, ale dodam też, że często winna jest zła kompresja danego pliku, co za tym idzie to wcale nie musi być problem sprzętowy.

A filmiki - miazga, naprawdę... a jestem pewien, że sama gra jeszcze lepiej wygląda, a jeszcze gdy samemu się trzyma pada, to zupełnie inne odczucia... szacun dla panów z Evolution.
Emet
Dobra. Jesteś świerzo po dwóch filmikach (tych ostatnich). I co powiem... wink.gif Na początek mały minus (mam nadzieję że w przyszłosci to się zmieni). Otóz w karoserii aut NIE dobija się otoczenie, jest jedynie stała teksturka obracająca się... hmm.. jak kompas wink.gif. Na szczęście jest to zauważalne praktycznie tylko przy kamerze z maski i... gdy auto jest czyste. A o to jak wiadomo trudno wink.gif
Poza tym poprostu WYPAS. Jeszcze zwrócę uwagę na cieniowanie. Otóż cienie są rzucane nawet na kurz wydobywający się spod kół, wygląda to świetnie. Poza tym pod autem znajduje się delikatny cień, nawet gdy jest ono w miejscu gdzie niby jest "ogólny" cień (tzn rzucany np przez skałę) co jest zdecydowanie in + (co chyba powinniśmy wiedzieć). co prawda to nie jedyna gra gdzie takie coś jest, ale chyba jedyna gdzie wygląda to jak trzeba smile.gif
Ogólnie także dołączam się do osób polecających te filmiki. Po pierwsze pokazują dosyć sporo, po drugie są w naprawdę dobrej jakości (lepszej niż 90% filmów z GameTrailers itp).
Ehh... i pomyśleć, że muszę jeszcze tylko czekać zanim będę mógł w to u siebie spokojnie (powiedzmy wink.gif) zagrać rolleyes.gif
Zeratul
Heh UWAGA FANBOJ XboXa ;p

Ok gralem dzis w circuit city w demko... i musze przyznac, ze ta gra posiada niezly potencjal. Graficznie jakos zabojczo nie jest... nic czego by nie potrafil Xbox 360 nie pokazuje, ale nie mam zamiaru wywolywac jakiejs dyskusji co jest lepsze, wiec skupie sie na grze. Demko posiadalo do wyboru pojazdy, wiec przyszlo mi sprobowac zwyklego samochodu, terenowego i motoru. Nie mialem okazji sprawdzac sterowanie sensorami pada bo nie szukalem tego w opcjach. Ogolnie dla ludzi przyzwyczajonych do duala, przezucenie sie na sixaxisa nie bedzie stanowilo problemu, odczuwalem brak wibracji i wyczulem lekkosc pada. Jestem jednak przyzwyczajony do pada od 360, wiec lekki dyskomfort czulem. Gameplay jest niesamowity dla ludzi kochajacych burnouta ta gra jest jak znalazl, sciganie sie po kanionach, wzgorzach pagorkach itd jest naprawde niezlym uczuciem, do tego trzeba opanowac trase bo zakrety wyskakuja niespodziewanie... zapomnisz zwolnic i spadasz w przepasc. Co do wypadkow, to jakos specjalnie ich nie zauwazylem, raz z impetem przywalilem w scianie i niby auto sie rozwalilo, ale nie dorownywowalo to temu co widzielismy w buronout. Spadek w przepasc tez nie jest jakos fajnie zanimowany, a szkoda... Moja jedyna obawa, czy trasa na ktorych przyjdzie sie sciagac nie beda zbyt monotonne... ale tego nie wiem, wiec nie bede sie wypowiadal. Po wstepnym graniu w markecie nie moge za bardzo tego tytulu oceniac, ale jakbym mial wystawic ocene demku to daje 8.5/10
VascoDa
Warto postac w circuit city chwile dluzej smile.gif i zobaczyc jak wyglada rozwalanie aut i motorow przeciwnikow, jak nagle okazuje sie ze kamien na poboczu jest specjalnie przemyslany zeby zrobic skok i skrocic sobie droge.... ten maly levelik ma w sobie mase rzeczy. pozornie wielkie drewniane osłony skruszyłem samochodem wpadając w kocioł aut jadących normalną trasą. zmiażdzyłem motor, ktory wybuchł pode mną. Rozgniotłem maskę, więc jak przerzuciłem na widok znad maski to zobaczyłem kawał blachy na cały kadr smile.gif później blacha odpadła...było lepiej. Te same deski namierzyłem później motorem...bolało.
Można też grać jak w traffic attack w B4. Tylko, że chłopaki na trasie nie odlatują jak w bajce tylko twardo blokują. Trzeba im pomóc pokazując gdzie jest przepaść... smile.gif
Motorstorm ver JAP zamówiony. Już go dziewczęta z yesasia.com pakują do paczki. Oby samoloty miały czyste niebo...
YETI
Własnie skonczyłem czytac wrazenie z gry w najnowszym PSXE.
PSXE jak Kikizo, IGN czy N+ twierdzi ze gra zabija, do rendera z 2005 jest cholernie blisko, no tak jak to jest PSXE tez wypisuje brednie?
Mamy pierwszego killera na PS3 i co do tego nie powinno byc juz zadnych watpliwosci.
Wstepne oceny w PSXE to: kilu 8+, Sciera:9-, Kali:9-
PSXE testowało najnowsza werjse, ale nie tą finalna koncowa japonska.

PS. Muzyka w tej grze zabija! min. Elite Force, Nirvana czy...Slipknot 0_o

Marzec kiedy ten marzec ^^

QUOTE(VascoDa @ 18 12 2006, 05:28) *

Motorstorm ver JAP zamówiony. Już go dziewczęta z yesasia.com pakują do paczki. Oby samoloty miały czyste niebo...

VascoDa wiesz ze po odebraniu gry czeka cie zrobienie masy fotek i odpowiadanie na mase pytan ;P
Ural
Mnie bawi co innego - gdy się pojawią wyniki sprzedaży gier, to okaże się, że w Japonii więcej się sprzedało kopii Motorstroma, niż sprzedano tam konsol wink.gif.
AbraHAM
Nie ma sie co dziwic , kazdy chce zarobic , a gry kupuja podobno chinole w hurtowych ilosciach i sprzedaja za granica min USA gdzie kilkaset posiadaczy PS3 nie moze sie doczekac nowych gier...
ghost PL
Tutaj jedna z pierwszych anglojęzycznych recenzji japońskiej wersji Motorstorm. O ile wierzyć recenzującemu, to nie wygląda to zbyt różowo.
VascoDa
haha. fajna recenzja smile.gif koledze brak tuningu aut, nazwywania playerow, mozliwosci zmiany bgm i roznych trybow gry.

Pierwszy raz sie zdarza ze wyscigi sa tak dobre ze nie musza sie przyciagac chetnych bajerami (patrz NFS) i od razu dostaja z(pipi)ke smile.gif

Jedna z sensownych recenzji mowila ze brak jest splitscreen multiplayera, bo skoro nie ma onlnie to chociaz tylko moglo byc. Tu sie calkowicie zgadzam. Zapewne wersja US to ureguluje

Natomiast marudzenie na brak tuningu karoserii, ktora potem rozwalam w 3sek na kawalki i brak roznych trybow gry...hm..jakich? Kto wiecej blota zbierze na maske? Berek? CTF? daajcie spokoj.
YETI
Song List

1. Queens of the Stone Age - Medication
2. Curve - Hell Above Water
3. Kings of Leon - Spiral Suitcase
4. Nirvana - Breed
5. Primal Scream - The 99th Floor
6. Primal Scream - Dolls (Sweet Rock & Roll)
7. Slipknot - Before I Forget
8. Elite Force - Presha
9. Gluecifer - Automatic Thrill
10. Hyper - Hot Rockin'
11. Elite Force featuring Lunatic Calm - Leave You Far Behind
12. Monter Magnet - Powertrip
13. Pendulum - Slam
14. Pitchshifter - Scene This
15. The Reverent Horton Heat - Big Red Rocket of Love
16. Spiritualized - Electricity
17. The Experiment - The Cost of Freedom
18. Trash Palace - Animal Logic
19. Wolfmother - Woman
20. Krafty Kuts & Tim Deluxe - Bass Phenomenon
21. Everytime I Die - The New Black

icon_twisted.gif

cheapassgamer.com pierwszy raz sie stykam z tym servisem
Ural
No dla mnie akurat brak tuningu to wielki atut Motorstorma, bo już mam dość takiej zabawy, po wszystkich ostatnich odsłonach NFS...
ghost PL
Trudno nie zgodzić się z tym, że tylko jeden tryb gry może szybko znudzić. Nie ma nic poza samym ściganiem, tym bardziej pozbawienie japońskiej wersji trybu online czy jakiegokolwiek multi skraca żywotność gry. Poza tym zmiana BGM to bardzo przydatna rzecz, nie każdemu może odpowiadać rodzaj muzyki w soundtracku. Być może daje o sobie znać przyzwyczajenie z X360, ale dla mnie to poważna wada.
OsciBosci
QUOTE(ghost PL @ 18 12 2006, 18:53) *

Tutaj jedna z pierwszych anglojęzycznych recenzji japońskiej wersji Motorstorm. O ile wierzyć recenzującemu, to nie wygląda to zbyt różowo.

"The following article is based off the Japanese retail version of Motorstorm, which was released on December 14th."
ghost PL
To chyba dobrze, nie? Wolałbyś czytać recenzję dema albo prasówki?
Blim
QUOTE(VascoDa @ 18 12 2006, 19:23) *

brak roznych trybow gry...hm..jakich? Kto wiecej blota zbierze na maske? Berek? CTF? daajcie spokoj.

Na przykładzie PGR czy Burnouta widać że jednak tryby gry mają znaczenie. W Motorstorm spokojnie można było upchnąć wszystkie znane tryby z tych dwóch pozycji i to z powodzeniem.
Ural
Spokojnie, dojdzie opcja online w wersji europejskiej i może coś jeszcze... a granie po sieci nigdy się nie nudzi, jeszcze w taką gierkę... smile.gif
YETI
QUOTE(ural @ 18 12 2006, 22:13) *

Spokojnie, dojdzie opcja online w wersji europejskiej i może coś jeszcze... a granie po sieci nigdy się nie nudzi, jeszcze w taką gierkę... smile.gif

Dokładnie, online to bedzie prawdziwa masakra ninja.gif

Jezeli chodzi o tą "recenzje", to nie ma co sie przejmowac bo nawet takie tytyuły jak Gears of War czy MGS3 otrzymywały 8 (poza tym servis mało znany - wiarygodny)
Moim zdaniem gra zarzadzi, co do tego wątpliwosci nie mam zadnych. Po roznych testach w IGN, Kikizo, 1UP czy tym angielskim servisie (zapomniałem nazwy) moglismy tylko przypuszczac ze do bedzie dobra gra. Na szczescie najnowsze numery N+ i PSXE rozwiały wszelkie wątpliwosci cool.gif

Vascoda pisałes ze zamówiłes jap. MS, planujesz w marcu zakup eur. wersji dla trybu online?
Blim
Na gametrailers jest ładniusi filmik z gameplayu, polecam obejrzeć. I ciekawi mnie jedna rzecz, czy w Japonii nie ma fanowskich stron o konsolach na których byłyby już jakieś recenzje tego tytułu?
a_di1
Jak dala mnie filmik jest rewelacyjny. Chcę poczuć moc tego tytułu na własnej skórze, chcę dotknąć SEXISA biggrin.gif i nim pomachać cool.gif . Chcę tego po prostu.
Grę łyknę wraz z konsolą w końcówce 2007 roczku. Już mnie łapy swędzą.
YETI
QUOTE(Blim @ 19 12 2006, 09:31) *

Na gametrailers jest ładniusi filmik z gameplayu, polecam obejrzeć.

http://www.gameonly.pl/trailer.php?id=15765

fajna trasa, tylko szkoda ze nie ma w ogole błota.
Ural
http://ps3.ign.com/articles/751/751452p1.html <- to może tłumaczy czemu w Japonii tak niskie oceny były...
YETI
No to co w marcu mozemy spodziewac sie w 100% ukonczonego, "prawdziwego" MS? smile.gif
(moze nawet jeszcze z lepsza grafika!?)
smile.gif
Ural
No wszystko możliwe - ja wciąż po cichu liczę na ujęcie ze środka pojazdu smile.gif.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.