ok. 2h udalo mi sie wygospodarowac w srodku nocy na motorstom :
- sprawdzilem 2 nowe trasy. Pierwsza wydaje sie byc b.mala i dosc ciasna...AI prezciwnika nie dalo mi zadnych szans...najwyzej 9 miejsce

Robili ze mna co chieli. Bloto zalewlo mi oczy a slonce wyrywalo galy...
Spocony wybralem druga trase.. 5 razy wieksza. ogrom przestrzeni. Do wyboru kazdy rodzaj pojazdu. Motor-Quad-Bug-Rally-Truck...cokolwiek co ma silnik. Roznice miedzy sterowaniem tymi pojazdami sa tak duze, ze kazdy pojazd to jak nowa gra.
Quad: b.zwrotny, jednak wolny dopal na boost. Przy drugim okrazeniu, gdy oralem bloto gdzies na dole...nade mna pojawil sie cien. W sekunde zostalem zmiazdzony przez Truck, ktory spadal z polki obok. Strzelilem jak purchawka pod butem...i juz mialem 15th place..

Rally: Tutaj nitro dizala wyrazniej. Pieknie sie driftuje. Czulem sie lekko i wygralem swoj pierwszy wyscig, omijajac z respektem duze kloce ryczace w poblizu..
Truck: pomalowany na straz pozarna ruszylem.. rozpet wolny, ale pozniej wszyscy uciekaja z toru. Jak walilem w slupy to tylko blacha odpadala i jechalem dalej... slychac jak silnik wyje i zawodzi w tym wielkim mechanizmie. Cos wspanialego. Jednak w skokach nie jest to najlepszy wybor

Motor i pickup sa znane z demo, wiec nie opisuje.
Roznice w dopracowaniu leveli ocenie jak dotre do levelu ktory jest w demo.
Ta gra nie ma 10 trybow walki. Nie ma tuningu bryk. Player nie moze sie podpisac swoim imieniem (bo nie ma jeszcze online battle) a mimo to Motorstorm to po prostu PERŁA wśród gier.
Wszyscy ci ktorzy zetkneli sie z demo, mogli nie poczuc jeszcze do konca klimatu tej gry.
Majac pelne wydanie nie ma szans, zeby nie zostac wciagnietym z butami..
Oprawa tej gry jest na poziomie jakiego sie nie spodziewalem. Mozecie mi wierzyc. Zajmuje sie 3d i efektami sporo lat, ale to co zostalo tu zrobione wylacznie dla oprawy jest imponujace.
Nie bede pisal ze miazdzy i niszczy.. bo to puste slowa.. to trzeba zobaczyc.
Jak dojdzie online to nie juz nic wiecej nie trzeba tej grze.
Ta gra jest trudna i to w najlepszym tego slowa znaczeniu.
Mysle ze zajmie mi do marca przebijanie sie przez single playera...az do premiery online

Krotko mowiac - polecam ten tytul i nie zapomnijcie dokupic do niego konsle..bez niej nie dziala

? Siedze na forum konkurecyjnego czasopisma, tam nik nie ma własnego PS3 swoje spostrzeżenia dają na podstawie filmików, zdieć i kilku minut/godzin grania w np ten tytuł ( czesto w demo) więc może info od jakiegoś z Polskich użytkowników troche hmmmmm no zmieniło ich zdanie. Część ludzi nie wierzy nawet w słowa zachwalań z czasopism (N+, PSXEx), więc może jakiś ,,żywy użykownik z forum" by coś dał ?
Jak uważasz Mastah - ale dlatego pytam sie publicznie, gdyż nie jestem jedynym użytkownikiem tych 2ch forów, i jak by mozńą ,,publikować" zdanie naszego forumowego najlepszego doztarczyciela infa o PS3 (
) z pierwzej ręki, to i inni by korzystali. JAk bym pisał na PM to tak jakbym chciał dostać exclusiva