Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: MotorStorm
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36
mczaper
Nie no odnosnie tego mojego komenta do jednego screena to joke, nie bede sie czepial szczegolow na zoomie tongue.gif ale widze ze ten tytul zakupie chyba wraz z PS3
YETI
Nocny przejazd
http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=30575
Gwiazdy fajnie odbiaja sie od maski smile.gif

14 motorow plus jedna ciezarowka
http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=30584
Swietna trasa!
GMB
QUOTE(YETI @ 7 01 2007, 10:52) *

Nocny przejazd
http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=30575
Gwiazdy fajnie odbiaja sie od maski smile.gif

Wszystko fajnie ale jednak spodziewałem się że w nocy będzie widać jakieś fajne dynamiczne oświetlenie z lamp pojazdów. Może do premiery coś wymyślą w tej sprawie.
Soul
No Te screen co dał Yeti , dają rade..... wink.gif
Mikes
QUOTE(Memory @ 6 01 2007, 22:26) *

Nie gadaj o grafiką, tylko GRAĆ!!! closedeyes.gif

kurva to mi PS3 z importowanym MotorStormem załatwł.

a screeny piekne, czemu nie ma żadnego filmiku jak koleś sie "pluska" w tym błocie? xD
YETI
sa, np. ten drugi ktory podałem, jest tam moment w ktorym gosc wpada w błoto i ładnie sie "zatapia"
http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=30584
Nirvana: Breed good.gif
Bylo tez kilka innych, na jednym gosc prezentowal jak reaguje zawieszenie samochodu gdy wjedzie na koleiny (MOC!!)
Gemi
Kilka uwag po ostatnich fimikach.. w sumie czesc juz sie nasuwala po wczesniejszych prezentacjach.

Bloto a raczej zachowanie pryskajacego blota spod kol nie zachwyca... momentami to jakos dziwne wyglada. Na ostatnim filmiku (tym z motorami) widac ze bloto ma kolor jakis taki rudawy (to wylatujace spod kol tongue.gif). Niby tak powinni byc bo to jest bloto z czerwonego piasku ale i tak jak dla mnie dziwnie to wyglada (tak troche nienaturalnie).

Inna sprawa to brak swiatel w nocy. No tu to juz dali ciala. Oby ten element zostal poprawiony. Z tymi gwiazdami to juz troche przesada i raczej na sile wrucone. Bo kto jadac samochodem widzial kiedys gwiazdy na jego masce O.o. Juz nie wspomne ze to sa DIRT RACEs smile.gif

Za to na pochwale i to stanowczo zasluguje interakcja. Koles wyletujacy z motoru czy samochodu jest normalnym obiektem i jak widac na filmiku inny kierowca jadacy wpada na niego smieniajac jego tor lotu smile.gif Moze i jest w tym 0 fizyki, bo tak naprawde gdyby inny otocyklista wpadl na jakiegos goscia lecacego w powietrzu to sam by sie wy(pipi)al a nie tylko go przesunal, ale juz sam fakt ze wchodzi z nim w jakas interakcje jest godny zaznaczenia.
To samo jak "cialo" spada na bloto.. widac jak zanuza sie w tym blocie.. ale widac tez jednoczesnie jak prymitywna technika zostala tu uzyta smile.gif

Jak ktos przypomni sobie VF4 o ile tego nie bylo juz w VF3.. tam na arenie ze sniegiem zawodnicy zostawiali slady w sniegu.. I wlasnie podoba technika zostala uzyta w Motor Stormie, choc skala tego jest nieporownywalna, fakt nalezy odnotowac tongue.gif
YETI
QUOTE(Gemi @ 7 01 2007, 14:48) *

Bloto a raczej zachowanie pryskajacego blota spod kol nie zachwyca... momentami to jakos dziwne wyglada. Na ostatnim filmiku (tym z motorami) widac ze bloto ma kolor jakis taki rudawy (to wylatujace spod kol tongue.gif). Niby tak powinni byc bo to jest bloto z czerwonego piasku ale i tak jak dla mnie dziwnie to wyglada (tak troche nienaturalnie).

To zalezy od trasy, na jednej błoto jest "rudawa" na innej brązowe a na jeszcze innej pomaranczowe.
Niby wszytskie trasy polozone sa w kanionie, mimo to kolorystyka dosc znacznie sie rozni.
Błoto pryska podobno bardzo dobrze(PSXE, N+) (hehe ale to brzmi wink.gif ), pewnie filmiki tego nie oddaja.

Z tymi lampami naprawde dziwna sprawa, moze to poprawia.

Pyton
widze ze nie tylko mnie gryzie brak swiateł ale pewnie dorzuca cos takiego wink.gif
Blim
QUOTE(YETI @ 7 01 2007, 12:54) *

Błoto pryska podobno bardzo dobrze(PSXE, N+) (hehe ale to brzmi wink.gif ), pewnie filmiki tego nie oddaja.

O lol czyli filmik powoduje że błoto jest be, a jak odpale na telewizorze to będzie super? blink.gif
Trasa noca miodzio się prezentuje na screenach, jednak ten filmik off-screen robi z niej niebieską kupę. No i niech dadzą światła, jak już pisaliście. biggrin.gif
mczaper
QUOTE(Blim @ 7 01 2007, 16:20) *

O lol czyli filmik powoduje że błoto jest be, a jak odpale na telewizorze to będzie super? blink.gif

Nie wiem co cie tak dziwi. Jak ogladasz film w wersji CAM nagrany w kinie to tez wyglada tragicznie i nie odwzorowuje całości efektów które widać owiele lepiej na ekranie w kinie. To samo jest z tym filmikiem obiektyw nastawiony na tv i nagrywanie. Nigdy to nie bedzie wygladac tak samo jak real.
YETI
QUOTE(Blim @ 7 01 2007, 18:20) *

Trasa noca miodzio się prezentuje na screenach, jednak ten filmik off-screen robi z niej niebieską kupę. No i niech dadzą światła, jak już pisaliście. biggrin.gif

ninja.gif
To teraz sciagni sobie filmik z Gametrailer np. Gears of War, a później zagraj w tą gre...zobaczysz jaka jest roznica.

Poza tym mczaper juz ci to fajnie wyjsnił.

Zadne filmiki z netu, nawet te w najlepszej jakosci nie oddaje tego jak naprawde wyglada gra.
Er_WolvEr
QUOTE(VascoDa @ 4 01 2007, 17:33) *

ok. 2h udalo mi sie wygospodarowac w srodku nocy na motorstom :

- sprawdzilem 2 nowe trasy. Pierwsza wydaje sie byc b.mala i dosc ciasna...AI prezciwnika nie dalo mi zadnych szans...najwyzej 9 miejsce smile.gif Robili ze mna co chieli. Bloto zalewlo mi oczy a slonce wyrywalo galy...
Spocony wybralem druga trase.. 5 razy wieksza. ogrom przestrzeni. Do wyboru kazdy rodzaj pojazdu. Motor-Quad-Bug-Rally-Truck...cokolwiek co ma silnik. Roznice miedzy sterowaniem tymi pojazdami sa tak duze, ze kazdy pojazd to jak nowa gra.

Quad: b.zwrotny, jednak wolny dopal na boost. Przy drugim okrazeniu, gdy oralem bloto gdzies na dole...nade mna pojawil sie cien. W sekunde zostalem zmiazdzony przez Truck, ktory spadal z polki obok. Strzelilem jak purchawka pod butem...i juz mialem 15th place.. smile.gif

Rally: Tutaj nitro dizala wyrazniej. Pieknie sie driftuje. Czulem sie lekko i wygralem swoj pierwszy wyscig, omijajac z respektem duze kloce ryczace w poblizu..

Truck: pomalowany na straz pozarna ruszylem.. rozpet wolny, ale pozniej wszyscy uciekaja z toru. Jak walilem w slupy to tylko blacha odpadala i jechalem dalej... slychac jak silnik wyje i zawodzi w tym wielkim mechanizmie. Cos wspanialego. Jednak w skokach nie jest to najlepszy wybor wink.gif

Motor i pickup sa znane z demo, wiec nie opisuje.

Roznice w dopracowaniu leveli ocenie jak dotre do levelu ktory jest w demo.

Ta gra nie ma 10 trybow walki. Nie ma tuningu bryk. Player nie moze sie podpisac swoim imieniem (bo nie ma jeszcze online battle) a mimo to Motorstorm to po prostu PERŁA wśród gier.

Wszyscy ci ktorzy zetkneli sie z demo, mogli nie poczuc jeszcze do konca klimatu tej gry.
Majac pelne wydanie nie ma szans, zeby nie zostac wciagnietym z butami..
Oprawa tej gry jest na poziomie jakiego sie nie spodziewalem. Mozecie mi wierzyc. Zajmuje sie 3d i efektami sporo lat, ale to co zostalo tu zrobione wylacznie dla oprawy jest imponujace.
Nie bede pisal ze miazdzy i niszczy.. bo to puste slowa.. to trzeba zobaczyc.

Jak dojdzie online to nie juz nic wiecej nie trzeba tej grze.
Ta gra jest trudna i to w najlepszym tego slowa znaczeniu.
Mysle ze zajmie mi do marca przebijanie sie przez single playera...az do premiery online smile.gif

Krotko mowiac - polecam ten tytul i nie zapomnijcie dokupic do niego konsle..bez niej nie dziala wink.gif

Można Cie cytować smile.gif ? Siedze na forum konkurecyjnego czasopisma, tam nik nie ma własnego PS3 swoje spostrzeżenia dają na podstawie filmików, zdieć i kilku minut/godzin grania w np ten tytuł ( czesto w demo) więc może info od jakiegoś z Polskich użytkowników troche hmmmmm no zmieniło ich zdanie. Część ludzi nie wierzy nawet w słowa zachwalań z czasopism (N+, PSXEx), więc może jakiś ,,żywy użykownik z forum" by coś dał ?

mastah:
A możesz takie sprawy załatwiać poprzez PM?

Jak uważasz Mastah - ale dlatego pytam sie publicznie, gdyż nie jestem jedynym użytkownikiem tych 2ch forów, i jak by mozńą ,,publikować" zdanie naszego forumowego najlepszego doztarczyciela infa o PS3 ( smile.gif ) z pierwzej ręki, to i inni by korzystali. JAk bym pisał na PM to tak jakbym chciał dostać exclusiva smile.gif
YETI
QUOTE(Er_WolvEr @ 7 01 2007, 22:13) *

Część ludzi nie wierzy nawet w słowa zachwalań z czasopism (N+, PSXEx), więc może jakiś ,,żywy użykownik z forum" by coś dał ?

Najpierw IGN zachwalał ten tytuł, no to pisali ze iGN mało obiektywny, później była zapowiedz w N+, oczywiscie N+ tez stało sie juz malo obiektywne. Naczed czas na najbardzije obiektywny magazyn PSXE (oczywiscie az do czasu ukazania sie tej zapowiedzi laugh.gif )
Po najnowszym numerze PSXE tez juz wypisuje bzdury, haha

Daj sobie z nimi spokoj, ich nikt i nic do tej gry nie przekona, co innego gdyby MS został wydany na X360.

VascoDa
QUOTE(Er_WolvEr @ 7 01 2007, 21:13) *

QUOTE(VascoDa @ 4 01 2007, 17:33) *

ok. 2h udalo mi sie wygospodarowac w srodku nocy na motorstom :

- sprawdzilem 2 nowe trasy. Pierwsza wydaje sie byc b.mala i dosc ciasna...AI prezciwnika nie dalo mi zadnych szans...najwyzej 9 miejsce smile.gif Robili ze mna co chieli. Bloto zalewlo mi oczy a slonce wyrywalo galy...
Spocony wybralem druga trase.. 5 razy wieksza. ogrom przestrzeni. Do wyboru kazdy rodzaj pojazdu. Motor-Quad-Bug-Rally-Truck...cokolwiek co ma silnik. Roznice miedzy sterowaniem tymi pojazdami sa tak duze, ze kazdy pojazd to jak nowa gra.

Quad: b.zwrotny, jednak wolny dopal na boost. Przy drugim okrazeniu, gdy oralem bloto gdzies na dole...nade mna pojawil sie cien. W sekunde zostalem zmiazdzony przez Truck, ktory spadal z polki obok. Strzelilem jak purchawka pod butem...i juz mialem 15th place.. smile.gif

Rally: Tutaj nitro dizala wyrazniej. Pieknie sie driftuje. Czulem sie lekko i wygralem swoj pierwszy wyscig, omijajac z respektem duze kloce ryczace w poblizu..

Truck: pomalowany na straz pozarna ruszylem.. rozpet wolny, ale pozniej wszyscy uciekaja z toru. Jak walilem w slupy to tylko blacha odpadala i jechalem dalej... slychac jak silnik wyje i zawodzi w tym wielkim mechanizmie. Cos wspanialego. Jednak w skokach nie jest to najlepszy wybor wink.gif

Motor i pickup sa znane z demo, wiec nie opisuje.

Roznice w dopracowaniu leveli ocenie jak dotre do levelu ktory jest w demo.

Ta gra nie ma 10 trybow walki. Nie ma tuningu bryk. Player nie moze sie podpisac swoim imieniem (bo nie ma jeszcze online battle) a mimo to Motorstorm to po prostu PERŁA wśród gier.

Wszyscy ci ktorzy zetkneli sie z demo, mogli nie poczuc jeszcze do konca klimatu tej gry.
Majac pelne wydanie nie ma szans, zeby nie zostac wciagnietym z butami..
Oprawa tej gry jest na poziomie jakiego sie nie spodziewalem. Mozecie mi wierzyc. Zajmuje sie 3d i efektami sporo lat, ale to co zostalo tu zrobione wylacznie dla oprawy jest imponujace.
Nie bede pisal ze miazdzy i niszczy.. bo to puste slowa.. to trzeba zobaczyc.

Jak dojdzie online to nie juz nic wiecej nie trzeba tej grze.
Ta gra jest trudna i to w najlepszym tego slowa znaczeniu.
Mysle ze zajmie mi do marca przebijanie sie przez single playera...az do premiery online smile.gif

Krotko mowiac - polecam ten tytul i nie zapomnijcie dokupic do niego konsle..bez niej nie dziala wink.gif

Można Cie cytować smile.gif ? Siedze na forum konkurecyjnego czasopisma, tam nik nie ma własnego PS3 swoje spostrzeżenia dają na podstawie filmików, zdieć i kilku minut/godzin grania w np ten tytuł ( czesto w demo) więc może info od jakiegoś z Polskich użytkowników troche hmmmmm no zmieniło ich zdanie. Część ludzi nie wierzy nawet w słowa zachwalań z czasopism (N+, PSXEx), więc może jakiś ,,żywy użykownik z forum" by coś dał ?

mastah:
A możesz takie sprawy załatwiać poprzez PM?

Jak uważasz Mastah - ale dlatego pytam sie publicznie, gdyż nie jestem jedynym użytkownikiem tych 2ch forów, i jak by mozńą ,,publikować" zdanie naszego forumowego najlepszego doztarczyciela infa o PS3 ( smile.gif ) z pierwzej ręki, to i inni by korzystali. JAk bym pisał na PM to tak jakbym chciał dostać exclusiva smile.gif

Pozwole sobie na dwa slowa dygresji:
Zachecony fanzinowym klimatem pisma PSXExtreme zajrzalem na to forum. Nie znam innych.
Tak jak na kazdym forum, tu tez sa dzieci, mlodziez i dorosli (nie chodzi bynajmniej o wiek ale o poziom rozmowy)
Zalamuje mnie jednak czasami jak ludzie zaczynaja mylic forum z chatem. To jest meka. Czytanie jajcarskich odpowiedzi nic nie wnoszacych do tematu.
Na szczescienie jest to regula tego miejsca.

Pisze to glownie po to, zeby zachecic ludzi na tym forum do do dyskusji z konkretna trescia.

Co do cytowania to nie widze zadnego problemu. Net jest wolny. Jesli cytat jest podpisany i opisany skad wziety to chyba normalna procedura. Chetnie pogadam z ludzmi na innych forach. Wyslij mi PM co i gdzie.
Pablo el
Czy pelna wersja Motor Storm obsluguje tylko 720p jak demko?
OsciBosci
QUOTE(Pablo el @ 8 01 2007, 15:10) *

Tak
Pablo el
QUOTE(killer-san @ 8 01 2007, 10:02) *

QUOTE(Pablo el @ 8 01 2007, 15:10) *

Tak

to lipa straszna - nie kupuje icon_evil.gif Nawet nie macie pojecia jaka jest roznica miecdzy 1080p a 720p - ridge racer 7 (ktory jest powiedzmy sobie szczerze biedny) wyglada niesamowicie przy motor storm.
VascoDa
Mamy pojecie Pablo. Szybko zauwazysz ze wieksza rozdzielczosc wcale nie oznacza lepszej gry.
Mysle ze mina conajmniej 2 lata zanim pojawia sie tytuly w pelni korzystajace z przestrzeni 1080p. RR jest dobrym przykladem. Wieje z niego pustką.
Dopiero GTHD pokazuje modele, ktore pasuja do tej rozdzielczosci, ale to dopieor pierwsze rodzynki.

Ilosc detalu w obiektach i teksturach, jaka moze pomiescic 1080p jest kompletnie jeszcze nie wykorzystana.

Zastanow sie 2x zanim odrzucisz tytul z takiego powodu...albo najlepiej zapakuj sie do lodowki z piwem na 2 lata i potem niech cie ciocia odmrozi.
wink.gif gry1080p beda czekaly na polkach.

ps. mam obie gry. RR i MS i wg mnie RR wyglada przy MS jak gra z poprzedniej epoki.
Lubie RR za hotwheelowy styl, ale nadeszla burza i zmiotla go wink.gif
YETI
QUOTE(Pablo el @ 8 01 2007, 18:25) *

to lipa straszna - nie kupuje icon_evil.gif Nawet nie macie pojecia jaka jest roznica miecdzy 1080p a 720p - ridge racer 7 (ktory jest powiedzmy sobie szczerze biedny) wyglada niesamowicie przy motor storm.

Chyba sobie zartujesz? ninja.gif
Pablo nie sugeruj sie tym demem z PS Store, bo ukonczona gra wyglada lepiej.

Vascoda juz ci napisal jak RR7 ma sie do MS (obecnie najładniejsza gra na PS3 - zdaniem tych co grali wink.gif )
QUOTE(VascoDa @ 8 01 2007, 18:44) *

ps. mam obie gry. RR i MS i wg mnie RR wyglada przy MS jak gra z poprzedniej epoki.
Lubie RR za hotwheelowy styl, ale nadeszla burza i zmiotla go wink.gif

Pablo el
Wole jusz sobie posmigac w Full Auto 2(tu masz najlepiej jak widzialem wykorzystane detale na 1080p) i RR7 z przerwami na demko GT HD wink.gif

Ale Motor Storm 2 kupie na 100% biggrin.gif wink.gif
YETI
Kompletnie cie nie rozumiem, no ale moze z czasem (po pierwszy recenzjach) sie przekonasz wink.gif
Pablo el
QUOTE(YETI @ 8 01 2007, 10:56) *

Pablo nie sugeruj sie tym demem z PS Store, bo ukonczona gra wyglada lepiej.

Mam nadzieje bo wlasnie widzialem tylko demko. Wypozycze sobie z Blockbuster i obadam jak wyglada zanim kupie wink.gif
Ural
QUOTE(VascoDa @ 8 01 2007, 16:44) *

Ilosc detalu w obiektach i teksturach, jaka moze pomiescic 1080p jest kompletnie jeszcze nie wykorzystana.

Powiem nawet więcej - możliwe, że ilości detali, jaką teoretycznie da się upchać przy 1080p nigdy się upchać nie uda. Do czego zmierzam? Ano do tego, że moc obliczeniowa do wyrenderowania obrazu w rozdzielczości 1920x1080 musi być znacznie wyższa niż moc potrzebna do płynnego renderingu w rozdziałce 1280x720. Co to oznacza? Ni mniej ni więcej, że np. taki Motorstorm jest obecnie nierealny w pełnym HD. Im wyższa rozdzielczość, tym więcej obliczeń. Spodziewam się zatem, że gier w full-hd wcale tak wiele nie będzie, bo po prostu PS3 nie będzie wyrabiać. Owszem, przy prostszych grach typu GT HD, czy np. NBA jest to możliwe i wygląda naprawdę świetnie - ale w niektórych grach będzie to nie do przeskoczenia. Po prostu robienie gier w 1080p będzie wymagało od programistów wiekszego wkładu pracy - nie chodzi tutaj tylko o problem zapełnienia detalami takiej powierzchni, ale o to, by płynnie to sobie mykało. Dlatego gry w Full-HD będą w mniejszości, ale powiedzmy sobie szczerze - przy telewizorach do 32 cali naprawdę nie ma to większego znaczenia. Siedząc te 2m od TV (bliżej przy tej przekątnej już się i tak nieprzyjemnie gra) różnicy większej nie dostrzeżemy pomiędzy oboma trybami. Natomiast Full-HD pokaże pazur dopiero przy telewizorach 37 calowych wzwyż. Stąd też osobiście za bardzo się na ten tryb nie napalam - fajnie że jest, ale sam będę miał TV, który go nawet nie obsłuży, bo ze standardową matrycą 1366x768. Ogólnie bym się tymi rozdzielczościami aż tak bardzo nie przejmował.
Pablo el
Mysle ze bedziesz inaczej niz piszesz - tytulow full HD bedzie coraz wiecej (cala strategia Sony na tym polega 0- blue ray + full HD) a ze nie tak trudno to zrobic pokazal Full auto 2 ktore jest w full HD, ladnie wyglada i pomyka az milo smile.gif

Na pewno bedzie wymagac to zupelnie innego podejscia do generowania obrazu - moc obliczeniowa G70 bedzie tutaj glownym ograniczeniem i to bedzie najtrudniej obejsc

Moze zapodajmy ten temat w innym topiku ( tutaj) tak zeby nie robic zbytniego OT smile.gif
GMB
Ponoć że Motor Storm ma być w 1080p i śmigać w 60 fps'ach. Mowa o europejskiej wersji.
Denerwuje mnie to że Sony tak na siłe chce wydawać gry w Full HD. Jeśli w Motor Stormie ucierpi przez to fremrate to Sony strzeli sobie samobója. Mocno wątpie w to by MS potrafił przy takiej rozdziałce tak płynnie chodzić, tym bardziej że na paru filmikach z JAP. wersji widać sporadycznie że animacja chrupnie.
No chyba że Evolution bardzo dobrze radzi sobie z PS3 i poznało już na tyle architekture tej konsoli że potrafi aż tak zoptymalizować silnik gry.

Ja nie jestem zwolennikiem 1080p. Wolał bym żeby gry były bardziej dopieszczone i miały mase efektów oraz płynną animacje co jak waidomo dużo łatwiej jest osiągnać w 720p.
Wiadomo że najlepsze firmy devolperskie poradzą sobie z opracowaniem takiej gry ale jeśli Sony będzie naciskać na mniejszych twórców gier to PS3 zostanie zalane przez wysyp chrupiących crapów.
Ćwieku
Dropy zdarzaja sie tylko przy totalnej zadymie, choc nie powinno ich byc wcale. Co do 1080p i 60 fps, to... gratulacje jezeli uda im sie to zrobic i do tego wyciagnac nienaganna animacje. Zobaczymy czy PS3 potrafi...
Terrago
Juz sprostowane smile.gif

http://www.gameonly.pl/newsy/10807
Mastah27
http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3156337

Marzenia Petera Dille'a (szychy z SCEA odpowiadającej za marketing) o Motorstormie śmigającym w 1080p i 60 klatkach na sekundę rozwiane. Dla przypomnienia oto co powiedział pan Dille na konferencji (mogłem pominąć jakieś słówko, ale chyba wszystko zapisałem ok).

http://www.gamespot.com/events/ces2007/vid...=all&page=1

Filmik PS3 CES 2007 Keynote Address, około 2 minuty i 30 sekudny

Sony is the only company brings full HD experience to consumers with the PS3. The PlayStation 3 is the only system to feature the highest definition output possible, full 1080p, through HDMI. Now in our booth you see games like Lair or Motorstorm, running on full 1080p at 60 frames per second, they just look fantastic. And this is a thing never before possible on any other computer entertaiment system. In fact the resolution on Motorstorm is so crisp, you can actually see individual mud splatters on the cars, as they race through the tracks.

Najpierw kłamstwo w sprawie nagrody dla SixAxisa, teraz sprawa Motorstorm. A potem wszyscy się dziwią, czemu Sony ma taką złą prasę. I jeszcze te głupie wymówki o szerszym kontekście wypowiedzi Dille'a laugh.gif.

edit:
Widzę, że Terrago mnie uprzedził smile.gif.
YETI
MotorStorm will have voice chat during the online races
http://www.edge-online.co.uk/archives/2007...terview_e_1.php
Ural
O no to super - akurat dziś gadałem ze znajomym, który poddawał w wątpliwość wykorzystanie voice chata w grach na PS3 smile.gif. Tylko bym musiał sobie łącze zmienić i jakiegoś headseta kupić kompatybilnego z PS3. Niemniej osobiście dalej liczę na kamerę ze środka pojazdu smile.gif.
Gawlick
NIe mogę się dozcekać onlinowych wyścigów z kumplami biggrin.gif I te bluzgi przez HS biggrin.gif
Tak BTW to headset od PS2 powinien działać z PS3 nie? (Logitech V2 USB)
Ciekaw jestem czy na mojej radiówce jaką mam teraz w PS2 pojdzie tez PS3... smile.gif
Ćwieku
Voice Chat = masa bluzgów = gameplay up! mellow.gif
YETI
I to bedzie cos pieknego podczas online, znajac amerykancow to bluzgi beda szły co chwile...a ja mu z łokcia podczas wyscigu happy.gif
miooooooodzik twisted.gif
Ryo-San
QUOTE(YETI @ 13 01 2007, 16:25) *

MotorStorm will have voice chat during the online races
http://www.edge-online.co.uk/archives/2007...terview_e_1.php

przeciez ta opcja jest dostepna w kazdych wyscigach od zarania dziejow:f zreszta trudno to nazwac opcją...bo to jest przeciez....normalne ze gracze podczas gry online ze sobą rozmawiają....
nie kumam więc ideii tego "niusa"
YETI
QUOTE(Ryo-San @ 14 01 2007, 00:51) *

nie kumam więc ideii tego "niusa"

To nie jest nius o tym ze bedzie mozna sobie porozmawiac (nawrzucac wink.gif ) podczas wyscigu, to jest wywiad z gosciami z evolution studiu i akurat taki fragment zostal wybrany (dlaczego akurat taki? nie do mnie to pytanie)
YETI
Europejska okładka
http://www.gameonly.pl/news/2007-01-15/108...0020c7cf95.jpeg

swietna!
mczaper
QUOTE(YETI @ 15 01 2007, 21:37) *

No no ladniutka biggrin.gif Juz chce miec ta gre. Na 100% oficjalna?
signap
ale chbya to ta sama co w NTSC lub dla Jap
YETI
Oficjalna,
Japonska byla inna.
erix
Na stronie 46 tego tematu Vascoda zamieścił zdjęcia okładki jap i faktycznie europejska lepsza smile.gif
Pyton
Motorstorm to lose split-screen play
http://www.psu.com/node/6964
Ural
Ciekawe... bo jak czytałem wywiad z kolesiem z Evolution, to mówił wyraźnie, że w ogóle split-screen nie planują.
jasiumaster
Detale online Tutaj.
Trzcina
Niestety, my również raczej spleet-screena nie dostaniemy,

O LOL!!! Fachowy tekst nie ma co ;D
OsciBosci
QUOTE(Trzcina @ 16 01 2007, 15:50) *

Niestety, my również raczej spleet-screena nie dostaniemy,

O LOL!!! Fachowy tekst nie ma co ;D

Wogole powinien byc tu zakaz dawania linkow do polskich stron z newsami...
Ural
Motorstorm przesunięty na marzec w USA:

http://ps3.ign.com/articles/756/756701p1.html
YETI
QUOTE(ural @ 19 01 2007, 13:20) *

Motorstorm przesunięty na marzec w USA:

http://ps3.ign.com/articles/756/756701p1.html

Mam nadzieje ze nasza wersje zostawia w spokoju i gra z godnie z planem wyjdzie w marcu.
mczaper
YETI te screeny sa z gameplay-a ? ohmy.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.