Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: The Getaway
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2
Maiden
http://www.jeuxvideo.com/news/2005/00012385.htm

O co chodzi jakby blink.gif ?
szeni
Uhuhu, niezle! Co prawda bryki troche nie teges, ale otoczenie dobre! Byleby znowu nie chulało w 15 fpsach biggrin.gif
CheeseOfTheDay
Jak bt tak chodziło to był by śmiech na sali. Po filmiku widać że sporo tej grafiki tam będzie.
SIKI
Jak giera będzie trzymała poziom fabularny jedynki to jestem w stanie dla niej kupić PS3...
Technicznie jak to bedzie TaaaaaaaaaaK wyglądać.....
maciek88
Łykacie wszystko niczym młode pelikany. Jakby taka grafioza była to... brak słów. A temu jeszcze fury nie pasują, lol smile.gif
Ja tam nie wierze. Zbyt piękne by mogło być prawdziwe.
CheeseOfTheDay
QUOTE(CoRpsE @ 17 05 2005, 18:55)
Łykacie wszystko niczym młode pelikany. Jakby taka grafioza była to... brak słów. A temu jeszcze fury nie pasują, lol smile.gif
Ja tam nie wierze. Zbyt piękne by mogło być prawdziwe.
*

Tacy jak ty mnie rozbrajają. Jak nic o nowych konsolach nie wiadomo to mówią jaka to wtedy dopiero będzie grafika, nie wyobrażacie sobie wręcz tego i że nowy sprzęt będzie 1000 razy szybszy od obecnej generacji i w ogóle wszyscy będą gryźć ziemię z zachwytu. A jak już pierwsze info, screeny, dema itp. powychodzą to nie do wiary, to musi być render. Powiedz mi co ty widzisz w tym demku, screenach, niewiarygodnego. Może bym widział gdyby sprzęt wychodził jutro. Ale nie za około rok. W ciągu tego roku grafika kolejnych gier (PC już nie długo XBox360) będzie się przybliżać (szybciej lub wolniej) to tego co zobaczymy za rok na PS3. Czy kcesz tego czy nie. tongue.gif
_RikkimarU_
Jak coś takiego wyjdzie to łykne to jak młody pelikan. Grafika jest rozbrajajaca, budynki wygladają jak w rzeczywistości, a najlepsze jest światło padające na budynek na 2 obrazku. The getaway ogólnie mi podpasowała (część pierwsza, w drugą nie grałem), a tym bardziej mi podpasuje w takiej oprawie...pewnie grywalność też będzie duża.
maciek88
Pokaz no mnie moje wypowiedzi, ze grafika bedzie "ło ło i cukierki za darmo". Poprostu na moja pusta glowe to sie nie miesci. Taki obrazek wyglada jak z jakiegos wysokiej klasy filmu komputerowego (FF).
Co widze w demku, screenach niewiarygodnego? No wlasnie nic bo nie widze zadnych demek i screenow tylko 3 śliczne obrazki, ktore nie sa wcale ladniejsze od tych, ktore robia spece od 3Dstudio.
Jak chcesz to łykaj, ja poczekam na jaki sensowny gameplay.
kotlet_schabowy
Jak dla mnie już The Getaway wyglądało nieźle, ale to co jest na tym trailer'ze to szok ! Rzeczywiście, teraz to miasto jeszcze bardziej przypomina prawdziwy Londyn. W sumie mnie też na początku samochody wydawały mi się "dziwne", ale jak zobaczyłem te odbicia i bliżej się przyjrzałem to zmieniłem danie. Kozacko prezentują się też cienie. Co do samej gry, to jak dla to jeden z ciekawszych zapowiadanych tytułów i chciałbym, żeby nie zrobili go :
-za krótkiego
-za łatwego
-ze słabym scenariuszem, dialogami czy bohaterami (może powrót kogoś z "jedynki" ?). O klimat raczej nie ma się co martwić.
Diabeu
to się w pale nie mieści blink.gif

nie uwierzę puki gameplay nie zobaczę, nie ma lewara
CheeseOfTheDay
QUOTE(CoRpsE @ 17 05 2005, 19:21)
Pokaz no mnie moje wypowiedzi, ze grafika bedzie "ło ło i cukierki za darmo". Poprostu na moja pusta glowe to sie nie miesci. Taki obrazek wyglada jak z jakiegos wysokiej klasy filmu komputerowego (FF).
Co widze w demku, screenach niewiarygodnego? No wlasnie nic bo nie widze zadnych demek i screenow tylko 3 śliczne obrazki, ktore nie sa wcale ladniejsze od tych, ktore robia spece od 3Dstudio.
Jak chcesz to łykaj, ja poczekam na jaki sensowny gameplay.
*

Z łykaniem poczekam jeszcze trochę wink.gif
A filmik jest dostępny do ściągnięcia i na prawdę wszystko dookoła wygląda dobrze, a nawet bardzo dobrze. Przede wszystkim jest tego dużo.
Solidny (pan)
Jeśli to jest prawdziwe, to ja chcę GTA zobaczyć biggrin.gif. Nie widziałem Getaway2, ale jedynka miała przeciętną grafikę. Czyżby AŻ TAK się poprawili? Nie ma co, trza przyznać, to prawie fotorealizm.
RoL
Oby sie tylko nie okazalo, ze screeny sa podrasowane, tak jak to mialo miejsce w zapowiedziach pierwszej czesci, zanim PS2 ukazala sie na rynku. Wtedy tez wszyscy sie strasznie podniecali, jaka to zajefajna grafa bedzie, a po premierze... sami wiecie. Ja jestem dobrej mysli i nie powatpiewam w to, ze PS3 da rade to pociagnac. Screeny wygladaja jednak zbyt pieknie. Wiecie, akcja "The Getaway" toczy sie w wielkim miescie, wiec graficy mieliby sporo roboty starajac sie jak najdokladniej odwzorowac metropolie, a ze screenow wynika, ze poziom detali bedzie bardzo wysoki (jakosc foto?).
Mike
QUOTE(Liberty666 @ 17 05 2005, 18:27)
A filmik jest dostępny do ściągnięcia i na prawdę wszystko dookoła wygląda dobrze, a nawet bardzo dobrze.
*

moze jakis link? rolleyes.gif
Diabeu
jedynka miała żenującą grafę, ale fabuła to rekompensowała
kotlet_schabowy
Mike : proszę bardzo http://media.ps3.ign.com/media/748/748448/vids_1.html.
CheeseOfTheDay
QUOTE(Mike @ 17 05 2005, 19:32)
QUOTE(Liberty666 @ 17 05 2005, 18:27)
A filmik jest dostępny do ściągnięcia i na prawdę wszystko dookoła wygląda dobrze, a nawet bardzo dobrze.
*

moze jakis link? rolleyes.gif
*

Ależ proszę bardzo klik tu
Najpierw leci maska jakiegoś kolesia, potem kilka pejzaży, z których prowadzący się chyba wstydzi pokazać bo szybko lecą następne, i na końcu The getaway.
I jak smakowało?

EDIT: O kotlet_schabowy dał leprzego linka bez zbędnych śmieci smile.gif
Hela
Ten trailer to techniczny pokaz mocy, co nie znaczy ze cala gra tak bedzie wygladac. Przypomnijmy sobie skriny z jedynki i poroznajmy je z gra rzeczywista...
Verb
Nie wiem czy sie az ak podniecacie, a jeszcze bardziej dziwie sie tym ktorzy nie wierza ze bedzie az taka grafa. Dzisaj gdzies przeczytalem, ze serce graficzne PS2 ma byc sporo mocnejsze od 2x6800GT pod SLI (na dzien dzisejszy jest to ogromna moc w cenie ~3000zł) wiec nic dziwnego ze taka grafa na skrinach, ALE otocznie jes piekne, samochody juz troche gorsze, a postacie przecietne. Mysle ze taka moc graficzna stac na duzo wiecej :>
Jakim
Tak ale popatrz na przepaść technologiczna obu konsol i teraz dopiero powiedz... to jest możliwe. Szczególnie gdy obejrzysz trailer widac że to jest już Gra. Koles obraca ram kamerą, rozgląda się, przygląda się samochodom. Co do bryczek to są troszkę kanciaste jak na Ps3 ;]
CheeseOfTheDay
To normalne jak spojrzy się na ilość modeli na ekranie. Popatrz jaka była różnica w wyglądzie furek w GT4 a w GTA, analogiczna sytuacja.
Jakim
QUOTE(Liberty666 @ 17 05 2005, 19:59)
To normalne jak spojrzy się na ilość modeli na ekranie. Popatrz jaka była różnica w wyglądzie furek w GT4 a w GTA, analogiczna sytuacja.
*

wiem wiem ja tylko daje do zrozumienia że to jest grafika z GRY a nie jakis filmik.. a te samochody tylko mnie w tym utwierdzają
RoL
O ile screeny wydawaly mi sie odjechane, to trailer po prostu spowodowal opad szczeny prawie na podloge biggrin.gif Ach to oswietlenie, ach te detale. Kurcze, ale ja jestem happy, tyle wypasionych zapowiedzi dzisiaj zobaczylem, hehe.
Mike
QUOTE(kotlet_schabowy @ 17 05 2005, 18:42)

w ruchu to wyglada jeszcze lepiej niz na screenach, co nie zawsze jest regula =]
Great-iii
Jak na razie jedyne co wiadomo to z tej konferencji a tam o ile dobrze pamietam ani razu nie pada slowo getaway. Za to slyszalem ze jest to pozyczony model czesci Londynu...
szeni
Panowie, teraz to jest jakosc 'foto' a za 5 lat sie bedziemy sie smiac sami z siebie. O czym to swiadczy? Ze grafika jest sosem polewającym danie glowne: grywalność.
palo
Zdjęcia widizałem. filmik sie własnie ściąga. Powiem tak. Podszedłęm do zdjęć z dystansem, bo raz już na zapowiedziach getaway się przejechałem, ale z drugiej strony po killzone2 jestem w stanie we wszystko uwierzyć.
Tokar
Na IGN filmik z nowego Getaway figuruje jako tech demo, a nie trailer...
Jakim
nowe screeny: tutaj
2razyjot
QUOTE(Jakim @ 20 05 2005, 06:45)
*

Przypomina mi sytuacje z '1' i '2' na PS2, mialo byc cud miod i orzechy wyszlo tak sobie. Wyglada to oblednie ale jak bedzie w rzeczywistosci aczkolwiek nowe moce przerobowe konsol napawaja optymistycznie ... cool.gif
Jakim
Ja tam wierze że to będzie tak wyglądac i basta;] Ciekawi mnie tylko czy oprócz grafiki coś pozmieniaja (szczególnie sterowanie). I jak będzie z interaktywnością.
dante2003
QUOTE(wujaszek_JJ @ 20 05 2005, 07:47)
QUOTE(Jakim @ 20 05 2005, 06:45)
*

Przypomina mi sytuacje z '1' i '2' na PS2, mialo byc cud miod i orzechy wyszlo tak sobie. Wyglada to oblednie ale jak bedzie w rzeczywistosci aczkolwiek nowe moce przerobowe konsol napawaja optymistycznie ... cool.gif
*

Problem z 1 i 2 był taki że pokazali jedynie kilka obłędnie wyglądających screenów. Teraz mamy filmik który na 100% jest real time więc ściemy nie ma.
2razyjot
QUOTE(dante2003 @ 20 05 2005, 09:27)
Teraz mamy filmik który na 100% jest real time więc ściemy nie ma.
*

Nie ma filmikow100 % real-time! Widziales to na zywo? Grales w to? Widziales, ze to tak wyglada itp.? Odpowiedz sobie daruj ... Dystans ludzie, dystans!!! dry.gif
dante2003
QUOTE(wujaszek_JJ @ 20 05 2005, 10:07)
QUOTE(dante2003 @ 20 05 2005, 09:27)
Teraz mamy filmik który na 100% jest real time więc ściemy nie ma.
*

Nie ma filmikow100 % real-time! Widziales to na zywo? Grales w to? Widziales, ze to tak wyglada itp.? Odpowiedz sobie daruj ... Dystans ludzie, dystans!!! dry.gif
*

I mi jeszcze powiesz że w renderowanym filmiku dali słabe samochody i twarze ludzi wyglądające jak placki? Gdyby chcieli dać render to byłby dopracowany do perfekcji. To jest demo techniczne mające za zadanie pokazać jak będą wyglądały miasta w grach przyszłości. Jeśli miałbym trzymać taki dystans jak ty powiedziałbym że Unreal Engine 3 to też ściema, bo wygląda tak samo dobrze. I nie daruję sobie odpowiedzi bo jesteś w błędzie.
2razyjot
QUOTE(dante2003 @ 20 05 2005, 10:31)
I mi jeszcze powiesz że w renderowanym filmiku dali słabe samochody i twarze ludzi wyglądające jak placki? Gdyby chcieli dać render to byłby dopracowany do perfekcji. To jest demo techniczne mające za zadanie pokazać jak będą wyglądały miasta w grach przyszłości. Jeśli miałbym trzymać taki dystans jak ty powiedziałbym że Unreal Engine 3 to też ściema, bo wygląda tak samo dobrze. I nie daruję sobie odpowiedzi bo jesteś w błędzie.
*

Niektorym nie da sie nic powiedziec, smutne. Nie mowie abys rzucil w pi.zd.u nadzieje na taka grafike tylko zebys nie lykal wszystkiego czym karmia nas producenci, a szczegolnie przed premiera nowego produktu. Wiadomym jest, ze teraz nie ujawni sie zadnych wad, niuansow itp. bo to nie wplynie pozytywnie na wydzwiek nadchodzacej generacji konsol.

Demo techniczne? Render? Co to ma za znaczenie - nie ma gry w akcji nie ma co sie spuszczac. dry.gif
Dzwonek
W nowej części powinni zmienić:
- tą cukierkową grafikę;
- więcej aut
- lepsza fabulę smile.gif
szeni
Jak donosi Koso, gry na X360 faktycznie wygladają tak na zdjeciach - są juz dostepne wersje playable. Skoro wiec PS3 bedzie troche tam silniejsza od konsoli M$, to bardzo mozliwe, ze taką grafiką wlasnie bedziemy sie cieszyc. Aha, i nie wiadomo, czy te cienie są realtimowe, czy też może - podobnie do tych z Gran Turismo - wczesniej obliczone i zapisane jako tekstury. To by nie bylo takie glupie, gdyby SONY nie zaoferowało nam patentu z płynnymi zmianami pory doby.

EDIT: Mogliby dac patent z tablicami rejestracyjnymi, ktore bylyby wyjątkowe dla kazdego spotkanego pojazdu... To w sumie jest proste - oddzielne tekstury dla kazdej litery/cyfry, odpowiedni kod i hula...
dante2003
Wujaszek JJ: to mi powiedz dlaczego nie mielbyśmy dostać takiej grafy skoro Unreal Engine 3 oferuje tyle samo detali, ale z ładniejszymi postaciami i większą liczbą efektów.
Jakim
Moim zdaniem znowu bezsensowna dyskusja.. poczekajmy az pojawią się filmiki pokazujące gameplay i bdzie spokój.
Diabeu
modele ludzi to jak dla mnie są takie jak w jedynce:f
a reszta sprowadza się do jakości textur, materiałów roboczych narobili w cilula robiąc poprzednie części, więc czemu nie?
jak najbardziej tak
Maiden
Ciekaw jestem cyz rozszerzą mape londynu o jego przedmiescia i obrzeża , teoretycznie mogliby
Dzwonek
W pierwszej bylo 40 km2, w drugiej- drugie tyle! A w trzeciej ... smile.gif ?
szeni
W trzeciej mogliby wyjść z Londynu, bo jedno miasto może się znudzić... No, chyba że wiekszosc budynkow bedzie dostepna 'od srodka'.
Roki
Dla mnie wielkosc miasta moze byc nawet taka sama jak ostatnio - ale pod warunkiem, ze bedzie to wygladalo tak jak na filmiku ohmy.gif
Solidny (pan)
Trailer
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=2169

Dziwne że nikt nie napisał... hmm, sam jeszcze go nie oglądałem biggrin.gif
YETI
Modele samochodów powinny wygladac lepiej.

A co czegos trzeba sie uczepic wink.gif hehe
Dzwonek
Miasto (czyt. powierzchnia gry) mogła by pozostać bez zmian pod warunkiem że programiści polepszyli by textury i oczywiście by można bylo do każdego z osobna wchodzić.
Wiśnia San
Na filmiku gra wyglą wypierdziście widac masa ludzi wydłużające sie cienie. Mam nadzieje że oprócz Londynu będą też przedmieścia oraz mozliwość wbicia się do każdego budynku.

BTW Czy ktoś kojaży nazwe TEAM SOHO, na filmiku jest taki napis oraz logo więc myśle że jest to twórca gry.

Dokładnie 54 sekunda filmiku na ulicy.
Saunter
Team Soho przecież tworzy The Getaway'e od początku.
McDrive
Widziałem ten trailer i musze powiedzieć że jeżeli ta gra będzie tak wyglądać to sie nie obraże. Ładne modele samochodów, świetnie wyglądające miasto. Jeżeli o mnie chodzi to mogliby zostawić sam londyn bez jego okolic ale żeby sterowanie gameplay byłe lepsze od tych z PS2.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.