Solidny (pan)
17 05 2005, 18:03
Napewno ktoś z was już widział. Po pokazie Xboxa pojawiło się 8 trailerów. Ściągnęłem jeden na siłe. Na screenach wyglądał jak Burnout3, a to przecież nextgen i taka grafika to o wiele za mało. No i wkońcu przypomniałem sobie, że mam ten trailer i zapuściłem. Przeciętniak?
NIETO właśnie jest następca B3

. Grafika jak na NG przeciętna, ale... ta ROZPIERDUCHA na ekranie jest nieprzeciętna! Wszystkie części trasy, które można nazwać detalami, można też rozwalić na kawałki i wkurzyć przeciwnika. Połowa dźwięków które słyszałem to rozbicia, gnieciona blach, robijane szkło i wybuchy

. Świetnie się zapowiada. Przynajmniej do premiery Burnout 5.
dla mnie tez sie prezentuje lux

bo bije od tego czystym arcade a mi cos takiego poprostu pasuje

czekam na jakies wieksze info
nie no rozje.bka na ekranie urocza, ja tam słyszałem więcej niż 50% massakry mehehehe i te miniguny
dla mnie bomba gierca
ale głupie te emoty:f
IMO to swietna gra na start systemu. Szybka, efektowna i ukazująca cząstkę mocy Xa

Orientuje sie ktos czy bedzie posiadala tryb sieciowy?
Bardzo przyjemna rozwałka, gra przypomina mi trochę czasy Viglante 8 czy Twisted Metal z mieszanką Burnouta i manipulacji czasem, no ale wśród innych tytułów startowych nie ma zbyt dużych szans na przebicie.
Burnout ze spluwami na pokładzie normalnie. Tylko nad optymalizacją kodu muszą jeszcze spooooro popracować, bo fajnie, że rozpierducha, ale że przy okazji co chwila animacja się dławi, to już mniej fajnie x /
..::XMANiAK::..
18 05 2005, 20:33
fajne te cofniece czasu, podbnie jak w POP2, ta gra przypomina mi Twisted Metal w wersji RACE
tekA, jak dla kogo, jako że nic nie słychać o reedycji DDRaw (najlepszy dd) to ja chcę to, niezobowiązująca massakra na 4 kółkach, dużo takich gier to nie dostajemy, a szkoda
Solidny (pan)
15 12 2005, 20:40
Jak oficjalnie podała Sega,
demo gry pojawi się na Marketplace
25 stycznia.
Poza tym datę
premiery ustalono na
21 dzień lutego.
(źródło:
IGN)
xelloss
13 01 2006, 11:57
Z filmików wynika, że gra jest trochę flegmatyczna, ale przy szybszym tempie by pewnie sensowne celowanie diabli wzięli.
http://www.xboxyde.com/news_2475_en.htmlJednak Xbox 360 może mieć AAx4
QUOTE(xelloss @ 13 01 2006, 11:57)

Jednak Xbox 360 może mieć AAx4

A czemu miałby nie mieć? Od programisty zależy tylko czy użyje FSAA w trybie x2 czy x4 (wyłączyć się go nie da). Wg ATI, w rozdzielczości 1280x720, wydajność z FSAAx4 wynosi 95% w stosunku do FSAAx2. Całkiem nieźle!
Link.
pojawił sie nowy trailer na gametrailer który miazdzy!! Ja bym go nazwał "cisza przed burzą" hehe. czemu? obczajcie sami
http://www.gametrailers.com/player.php?id=...l=game&type=mov
Solidny (pan)
16 01 2006, 00:25
Na taki Next-Gen właśnie czekałem

. Mam gdzieś grafikę, może być nawet taka, którą pociągnie PS2 (Burnout Revenge na przykład). Ja chcę nowych, lepszych gameplay'ów

. Jak patrzę na interaktywność/zniszczalność tych tras przechodzi mnie dreszcz. TAKI powinien być next-gen IMO.
seban694
25 01 2006, 06:49
QUOTE(RosTo @ 12 01 2006, 22:17)

Jak oficjalnie podała Sega,
demo gry pojawi się na Marketplace
25 stycznia.
Poza tym datę
premiery ustalono na
21 dzień lutego.
(źródło:
IGN)
no i nie ma tego holernego dema, albo ja znów jestem ślepy....
g_w_b_b_a
25 01 2006, 06:52
jak demo mialo pojawic sie 25 sty to nie nastawiaj sie ze o 00:01 bedzie juz, pojawi sie pewnie za pare godzin
Chodziło zapewne o Amerykanski market place *
trukfadrat
25 01 2006, 14:18
marketplace jest jeden, to tak jakbys powiedzial 'chodzilo o amerykanski internet'. nie wiem czy wiesz, ale po live grasz czesto z amerykanami
lol ale sa przeciez rozne strefy czasowe :f
to i tak przesunięcie o kilka godzin, nie dni
QUOTE(trukfadrat @ 25 01 2006, 14:18)

marketplace jest jeden, to tak jakbys powiedzial 'chodzilo o amerykanski internet'. nie wiem czy wiesz, ale po live grasz czesto z amerykanami

Nie w kazdym kraju mozna sciagnac z MP to samo, np Niemcy nie dostaja niektorych rzeczy z powodu cenzury ;]
seban694
25 01 2006, 15:35
QUOTE(Matrox @ 25 01 2006, 14:47)

QUOTE(trukfadrat @ 25 01 2006, 14:18)

Nie w kazdym kraju mozna sciagnac z MP to samo, np Niemcy nie dostaja niektorych rzeczy z powodu cenzury ;]
no na początku miałem GT na Niemcy... szlag mnie trafiał, jak czytałem, że na MP jest to i to, a u mnie tego nie ma (vide Quake 4, Condemned). Nie wiedziałem na początku czemu się tak dzieje, aż w końcu mnie olśniło, gdy przypomniało mi się o niemieckich cenzurach

. Raz dwa zrobiłem konto na UK i konsola nie wyłączała się przez dwa dni, bo musiałem to wszystko nadrobić <lol>
trukfadrat
25 01 2006, 16:17
mp jest jedno, tylko niemcy musza cenzurowac

wyjatek potwierdza regule
Do tego dochodzi to, ze niektore kraje dostaja cos szybcie (USA), a inne pozniej, MP jest jedno ale rzeczy ktore sa tam zamieszczane nie sa udosteponiane jednoczesnie dla wszystkich (przynajmniej tak mi sie wydaje)
miedzy wafka a seatle jest 10cio godzinna roznica w czasie. Rememba that.
Market place jest podzielony na regiony.
Na francuskim np do dzis nie ma demka Fight Nighta.
A wiedziec wiem, siedze na livie od poltora roku.
JuanMag
26 01 2006, 00:20
Lipa jest godz. 00:21 a demka na xbl dalej nie ma
Demko juz jest jakby ktos jeszcze nie wiedzial ;]
the-ripper
26 01 2006, 12:03
Sciagalem 1h50min na laczu 512. Pierwsze wrazenie sredniawka (gralem chwile).
Edit: gameplay jakis nijaki. Niby spoko, fajne cofanie czasu, ale ogolenie gra bez rewelacji. Jak przeciwnicy uciekna to ciezko ich dogonic. O grafice sie nie wypowiadam, bo mnie nei zachwycila. Na dlugo mnie to demko nie zatrzymalo przy konsoli. A szkoda....
JuanMag
26 01 2006, 12:06
Dla mnie tez nic specjalnego
Beznadzieja.
Nie tam za te gre wiecej niz 50zł.
Ot bezmózga śćigałka, nawet nie bedąca emocjonującą.
Niby wszystko można rozwalać a jest z tym bardzo róznie.
No i dlaczego do cholery jak strzele w drzewo z Shotguna to ono sie zapala 0_0 ?
seban694
26 01 2006, 15:07
A dla mnie wręcz przeciwnie... Gra nie jest jakimś tam pokazem możliwości tej konsolki, ale jako gra podoba się mi. Nie jest może super, ale gameplay wciąga. Czasami przeszkadza tylko ogrom rzeczy, jakie dzieją się na ekranie, bo w takim chaosie wszystko zaczyna się mieszać i coraz ciężej się gra, popełniając głupie błędy, etc. Na pewno nie kupię jej zaraz po premierze, bo jest to tytuł bardziej currentgenowy niż nextgenowy (przede wszystkim graficznie- ciągle mam, podczas gry, nieodparte wrażenie, że przy przyłożeniu się programistów SEGI do pracy, XBOX pociągnąłby ten tytuł bez większych problemów), ale za 100 zł używaną może i kupiłbym... Takie moje zdanie nt. tego tworu

Panowie, na necie trąbi się, że to demo jest strasznie stare

Co nie zmienia faktu, że też większych szans tej grze nie daję
Są już pierwsze recenzje , niezbyt pszychylne musze dodać , średnia ocen około 70%
Eh liczyłem na coś lepszego
Official Xbox Magazine - 5.5/10
Jak taki "zupełnie niezwiazany z zadna firma" magazyn dal taka niska ocene, to musi byc slabo. Przeciesz M$ ostro hype`owal ta gre przy kazdej okazji.
massmedia
11 02 2006, 18:40
Beeeznadzieja, napaliłem się na tą grę, a tu co? Szajzz. Demko było bardzo kiepawe. Sega drąży łopatą coraz to większy i grubszy grób pełny średniaków i crapów. Smutne to.
Pierwsze oceny niezbyt wysokie. Szkoda, bo pokładalem spore nadzieje w tym tytule. A moze po prostu wszyscy mieli zbyt duże wymagania i stąd takie noty (podobnie jak przy launch titles)?
heh mam giercę od wczoraj (przez małpę zarwałem nockę, tryb zombie w pracy) co można o niej rzec? nie sugerujcie się reckę Shivy bo w niej nie ma nic wartościowego (w recce) - lanie wody ot co
męczyłem tylko karierę (o multi to może w nocy coś skrobnę) i trzeba przyznać że jest ciekawa i przemyślana - to nie B:R (chociaż system "medali" wskazuje na dzieło Criterion) aby otrzymać złoto zwane tu Full-Auto to nie wystarczy dojechać pierwszym do mety, co to to nie, równie istotne są wreck points - trza demolować ile się da ale z głową, walenie na paukę nic ci nie da poza spadkiem prędkości i zerowymi tarczami - rakietą w CPN/cysternę/budynek i ścinanie latarni, typowy przykład - nie wspominam o masakrowaniu innych rezydentów asfaltu bo to logiczne

bronie są poukładane w zestawy - jedna broń do siania przed siebie, druga na tyły (prosty podział na ofensywną i defensywną), ofensywna z założenia jest ruchoma, nie siedzi sztywno i możesz korygować linię strzału co by np. zdjąc zioma co pierdzi minami - aczkolwiek zasady wyścigu mogą to zmieniać (np. wyrzutnia rakiet i karabin, żadnej broni defensywnej)
samo sterowanie jest proste jednak sprawne manewrowanie furami wymaga ćwiczeń (power slide'y, nawroty itp.), turbo starcza na krótko ale można je szybko naładować - jeden bączek i masz fulla
co by tu jeszcze? huh
jak kręcił cię Carmageddon/Interstate '76/ Destruction Derby to śmiało atakuj - jednak ostrzegam, nie jest to gra warta pełnej ceny startowej
Dokładnie, mi się demko w ogóle nie podobało a łyknąłem pełną nówkę za 100zł i coraz bardziej się wkręcam ;]
rysiu01
29 03 2006, 19:48
Full wersja Full Auto jest Full kozak IMO

demko delikatnie zasysalo ale to co sie tutaj dzieje to jedna wielka demolka

jak dla mnie kozak
levelowanie broni - pffffffffff - trza mieć coś nie tak z deklem by tą opcję tak nazwać, bo wygląda to następująco
każda z broni może osiągnąć wartość od 1 do 3, jako że bronie są 2 to liczba slotów równa jest 6, ale punktów do rozdziału masz 4 - reszta to chyba już jasna jest i tłumaczyć nie trzeba
przed każdym wyścigiem można sobie przekładać
np. rakiety na 1 levelu lecą ino prsoto i słabo karzą, ale na 3 poziomie to już lokują się na celu i śmiało za nim gonią
sama gra zwie to Tuningiem
Gra jest naprawde swietna, boze co ci recenzenci od niej chca, prawdziwa masakra na trasie, Sterowanie bardzo intuicyjne, po godzince robi sie juz perfekcyjne powerslidy. Najbardziej podoba mi sie lekkie podejscie do tematu, liczy sie tylko rozwalka nic wiecej. Idelna gra do odreagowania po ciezkim dniu na uczelni. Nic tylko zacisnac zeby i walic we wszystko co sie rusza. Kupa swietnej zabawy. Juz czuje co sie dzieje na livie mmmmm.
Aha nie sugerujcie sie demem ktore nawet do piet nie dorasta pelnej wersji.
Piasecznik
5 04 2006, 22:14
Ja tam odstresowuję się przy Geometry Wars ;D
Gra niedoceniona przez recenzentów. Ale jak komuś uda się jakoś tanio ją wyrwać to nie pożałuje (tak jak ja:P). Zwolnienia animacji wkurzają ale rozwałka jest ostra, główną wadą jest to ze gra po jakimś czasie robi się niestety schematyczna. Ostatnio miałem dylemat - szpilać cały tydzień w Ridge Racera czy w Full Auto -> grałem w full auto.
Piasecznik
5 04 2006, 22:24
Ja właśnie nabyłem Full Auto i Ridge Racera w cenie 109 zł za sztuke.
Czekają narazie na swoją kolej, tak jak jeszcze nieodfoliowany NFSMW.
dobrze jest, ostatnia klasa wyścigów do zrobienia i zostaje tylko jakieś 30 wyścigów do podciągnięcia na Full Auto Medal i mam 100%
gra skrzywdzona recenzjami
Gra jest dosyć krótka bo mam niecałe 5h grania a 68% ukończenia (wszystko na FULL AUTO) albo po prostu mi się coś wali bo w RR6 na 100% grałem 50h ;p
Ale nie ma co gra się całkiem przyjemnie ;-)
Niezgadniecie co mi sie przytrafiło - padł mi sejw z FA O_o Skonczylem normalnie grac na Lajwie, a tu wyskakuje info, że save jest uszkodozny i czy chce zastąpic go nowym

Są 2 mozliwosci: Accept (or sth), albo Choose another device, z tym, że po wybraniu tego drugiego nic sie nie dzieje. Fakt, że po pokazaniu wyników wciskalem 'na wała' pare razy A z nerwów, ale to chyba nie mialo zadnego znaczenia. Po restarcie konsoli to samo.
Dobrze, że juz zaliczylem w tej grze prawie wszystko co chcialem, ale juz se nie pogram... Musialbym zrobic nowego save'a, zapewne z 0% completed.
wpisz jako nazwę profilu magicman
Heh, chyba sie pośpieszyłem za bardzo, bo nadpisałem tego uszkodoznego save'a nowym. Gdzie miałem wpisac tą nazwę profilu? Lookalem na forum xbox.com i tam kazali robic jakies cuda z Memorkami i logowaniem do gry przy byciu wylogowanym z Live'a.
Ale fu.ck it, grac online moge tak samo na nowym profilu więc luz
Fullauto 2 is coming to X360...
Lub coś w ten deseń...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.