Filmik z E3:
http://xboxmovies.teamxbox.com/xbox/1937/P...3-2005-Trailer/Kilka dostepnych, kopiących zady screenow mozna zobaczyc np tu:
http://www.totalvideogames.com/pages/artic...creenshot=41939Jestem ciekawy co Bizarre poprawi w stosunku do PGR2 oprócz grafy. Jakies nowe tryby gry, wiecej zadan do wykonania... No i ofkoaz więcej wozów i tras (choc tych bylo pod dostatkiem :wink: )
Widziałem filmik z konferencji i KOPIE dupsko!! Pokaż mozliwości nowego X360 i jedna z najładniejszych gier wogóle!
Bezkonkurencyjnie najpiękniejsza z pokazanych do tej pory gier na X'a 360, z całą pewnością będzie jedną z pierwszych płyt które wylądująw czytniku mojej trzystasześciesiątki. Czekam na filmiki z gp.
Fajnie,fajnie,tylko niech to się nie skończy na kopiącej grafie.Niechże wreszcie poczujemy tę nextgenowość w takich detalach jak 60 fps i inteligentnych przeciwnikach.Przecież to,co wyprawiali w wyścigach w PGR2 wołalo o pomstę do nieba.Inna sprawa-niech te piękne miasta jakoś ożyją,nie chcę już jeździć po sterylnych lokacjach.Jednym słowem,niech nowe konsole,ich moc,zmienią trochę podejście developerów do filozofii tworzenia gier.
Jeszcze jedno-wiadomo coś o miastach w jakich będziemy robić bydło?
Kenshin
18 05 2005, 12:47
Przed chwila obejrzalem Trailerek PGR3 z konferencji na E3 , wczoraj martwilem sie o X360 gdy widzialem gry na PS3 , dzisiaj juz sie nie martwie , SONY juz podziekojemy

napewno pierwsza gra jaka wyladoje w moim 360 ;D jak to wyglada , co sie dzieje , co sie dzieje
Tak, jedna z tych gier dla których warto będzie mieć XBOXa 360 w domu. Jedyne co bym chciał to miasta tętniące własnym życiem, coś jakby Midtown Madness 3 tam było fajnie jeśli chodzi o ten aspekt bo troche pustawo było w Mertopolisach i Projektach

Ale w PGR 3 czuć MOC
A skad pewnosc ze to gameplay a nie jakis render?
ani to gameplay, ani render - realtime po prostu
zreszta po co te jalowe dyskusje, i tak wiadomo ze gra bedzie wygladala rewelacyjnie, notabene tak samo jak poprzednie PGRy
QUOTE(Fil-O @ 19 05 2005, 11:14)

Bo jezeli to nie gameplay to co to by bylaza rewolucjia ?:>
ps jezeli gry taknie bede wygladaly na nowe konsole to poco one wogule wychodza

Skok ma byc taki ja kz PSX na DC niechce tylk otrche lepszego iXa ja chce iXa ktory zryje czache Swoimi mozliwosciami:]
Frank Jaeger
20 05 2005, 13:26
QUOTE(Soul @ 19 05 2005, 13:40)
QUOTE(Fil-O @ 19 05 2005, 11:14)

Bo jezeli to nie gameplay to co to by bylaza rewolucjia ?:>
ps jezeli gry taknie bede wygladaly na nowe konsole to poco one wogule wychodza

Skok ma byc taki ja kz PSX na DC niechce tylk otrche lepszego iXa ja chce iXa ktory zryje czache Swoimi mozliwosciami:]
Myśle, że patrząc na Gears of War i PGR3 właśnie możemy być o ten skok spokojni
Ölschmitz
21 05 2005, 20:38
w 100% zgadzam sie z Soulem.
PGR 3 wyglada ja mega wypasiona gra na pierwszego X'a z konca jego kadencji. moze troche przesadzam, ale po nowej generacji spodziewałem sie czegos wiecej.
QUOTE(Jackass @ 21 05 2005, 21:38)
w 100% zgadzam sie z Soulem.
PGR 3 wyglada ja mega wypasiona gra na pierwszego X'a z konca jego kadencji. moze troche przesadzam, ale po nowej generacji spodziewałem sie czegos wiecej.
Własnie widze jakis konkretny wpis, nie chce tu sie sprzeczac, ale nie wiem co wy widzicie takiego wspaniałego w niektórych grach na X360, poprawa jest wzgledem pierwszego X (w koncu to nowa generacja) ale spodziewałem sie czego lepszego, czegos takiego jak KillZone i MotorStorm. Nie zrozumcie mnie źle, nie chodzi mi o to ze PS3>>>X60, mam tylko nadzieje ze te gry za jakis czas beda wygladały o niebo lepiej, jesli nie to mam nadzieje ze kolejne tytuły na nowego X beda wygladały jak nowe KillZone, bo takiego efektu własnie sie spodziewam po grach na X360 i PS3.
QUOTE(YETI @ 21 05 2005, 21:55)
...ale spodziewałem sie czego lepszego, czegos takiego jak KillZone i MotorStorm.
No i Sony wiedząc czego się spodziewasz dało ci to. Po prostu. Mówisz i masz. Ale to nie jest coś, co jest na wysięgniecie ręki. Coś co będziesz mógł już nabyć w święta tego roku. Killzone z grafą na poziomie tej prezentacji dostaniesz może za rok-dwa, nawet 3 (bo za rok konsolka dopiero). Do tego czasu Xbox już się spokojnie rozkręci i nie taką grafę będzie prezentował.
sorry ale skad wiesz kiedy PS3 bedzie miało swoja premiere(stawiam na marzecz, oczywiscie JAP) i czy jednym z tytułów startowych nie bedzie KillZone2 ???
No widzisz Sony wie czego spodziewaja sie gracze po konsolach typu PS3 i X360, z tym ze Microsoft wyskoczył z jakimis pokazami gier ktore (podobno) wykozystuja 30% mocy konsoli (sami sobie sa winni) a Sony pokazało cos niesamowitego (jestem przekonany ze to samo potrafi X360 - mowa o KillZone2 i MotorStorm - mam taka nadzieje ze to pociagnie...)
J Allard w wywiadzie powiedział, że nie mogli pokazać dema techniczne i rendery, ale tych gracze nie kupią, a że premiera X360 jest w tym roku, musieli pokazać prawdziwe gry. Nie wyobrażam sobie, żeby pokazali jakieś kosmiczne rendery...
Zresztą kto co lubi. Jeden coś co może tak wyglądać albo coś co już tak wygląda.
Szczególnie, że wszystkie gry i dema w przypadku x360 szły na kompach PowerPC

I do ostatniej chwili ATI nie zaprezentowała kości mającej siedzieć w xie
Ryo-San
10 06 2005, 13:10
Nie no, co to w ogóle ma być - słabe to

...
A poważnie -

jak to zobaczyłem... Jeśli takie teksturki będą miały gry na next-geny to... wypada się tylko cieszyc

.
Ryo-San
10 06 2005, 22:04
Info o PGR3Dowiadujemy sie m.in ze gra wyjdzie pod koniec tego roku, bedzie oferowala rozbudowane mozliowsci online i znajdzie sie w niej 80 fur od znanych producentow.
Ryo-San
18 06 2005, 20:06
mnie cholernie cieszy obecnosc fur Lamborgini;]
mam nadzieje ze licencja na te fury dotrwa do Forzy 2;]
tylko 80 samochodów ???
Wie ktos moze ile jest ich w PGR2 ?
QUOTE(YETI @ 19 06 2005, 08:49)
tylko 80 samochodów ???
Wie ktos moze ile jest ich w PGR2 ?
Hehe, po Forzy kazda gra w ktorej bedzie mniej niz 200 furek teraz bedzie ¨tylko¨

W PGR2 jest jakos nieco ponad 100 aut.
Podobnie będzie z pewnością w większości kontynuacji znanych wyścigów - na next-genach opracowanie samochodów będzie trwało jeszcze dłużej, więc stworzenie kilkuset będzie nie lada wyczynem w jak najkrótszym czasie...
QUOTE(Ryo-San @ 18 06 2005, 20:06)
mnie cholernie cieszy obecnosc fur Lamborgini;]
wow, chyba pierwsza gra z licencją na te markę

nieźle pojechali, może jeszcze im sie uda Larena wykupić? Wtedy to by była masakra...
Chyba niewielu z was zobaczyło to zdanie:
"In addition to shiny exteriors, each car will have detailed interiors, complete with fully functioning dashboards."
Czyli mamy 80 samochodów (m.in. od Ferrari, Dodge'a i Lamborghini; coś nie widzę Porsche

) z odwzorowanymi
wnętrzami. Chyba możemy się spodziewać legalnego (nie takiego, co w PGR2) widoku z wewnatrz samochodu, bo inaczej po co by się chwalili.
@ YETI:
Niby "tylko" 80 samochodów, ale PGR2 był tak skonstruowany, że jeździło się wieloma z nich, i nie tylko stały w garażu. W PGR 2 są 102 samochody. Należy do tego doliczyć jeszcze samochody, które można ściagnąć poprzez Xbox Live! (niestety za opłatą

,o ile posiadam prawdziwe informacje ). Naliczyłem, że można w ten sposób uzyskać dodatkowe 24 pojazdy (tyle jest miejsca w stosownym showroomie).
@ Manor:
Chyba GT3 (Jap. ver.) miało jakiś samochod Lamborghini. Ale to chyba pierwsza gra ze zniszczeniami, gdzie porozbijamy się Lamborghini.
Szykuje się porządny lunch-title dla X360.
CheeseOfTheDay
29 06 2005, 09:42
hmm pokazali by model auta i jego siatkę choć Budyneczek fajnie wygląda.
Najlepsze jest to ,że wiele z tych fajnych szczególików widocznych na budynku i tak przejdzie niezauważone.PGR3 to wyścig,nie przygodówka tpp,w ktorej liżesz każdą scianę.Ziuuum i tyle,było-nie ma,kto będzie się tam gorączkował nad każdą teksturką,każdym detalem.Ale miło,że panowie przykładają się do rzeczy.Niech zapodają jakiś tryb foto a'la GT4 co by gawiedź należycie doceniła piękno miejscówek.Z drugiej strony,przy takim przywiązaniu do szczegółów,nie liczyłbym juz na 10 róznych miast.Ponoć będzie Tokyo,NY,więc zdaje mi się ,że wrzucą tylko jeszcze jakiś europejski grajdołek i tyle.3,może góra 4 miasta...
Nowe screeny - skany (troche kiepskiej jakosci, ale zawsze cos).
http://www.jeux-france.com/news10995_proje...g-3-scanne.html
ok xelloss gdzies wygrzebal tego niusa i zapodal go na innym forum..wiec skopiuje jego posta w calosci..
QUOTE(xelloss)
W Official Xbox Magazine jest zapowiedź PGR3 i oto najważniejsze konkrety:
- 80 cars, all able to go at least to 170 mph
- 6 weeks to create one car, 40.000 polys for the interior alone
- Car data acquired from real live vehicules as much as possible
- Ability to grab your own screenshots from whatever angle you want
- Race creator to edit your own track in the city you chose. Seems quite easy to use.
- 5 cities (New York, Tokyo, and 3 to be unveiled later)
- 3d spectators, all unique looking and reacting to the race
- sound was recorded from every "noisy" point in the car, exhaust, engine, induction system...
- Licensed soundtrack
- No tuning (YAY !)
- 12 players on Xbox Live
- Damage modeling, with some impact on performance
- Force Feedback wheel is planned for near launch time
maciek88
3 07 2005, 14:46
Ja bym chciał zeby wsadzili motory do gry, masa by była

Moze w PGR4.
jakis maly kawalek srodka fury ale zawsze cos;]
MichAelis
4 07 2005, 23:11
zawsze cos????
tam jest normalnie nawet zmiana rodzaju swiateł
Ryo-San
25 07 2005, 12:21
ok pod tym linkiem jest najnowszy filmik z PGR3 z IGN Insider..w rodzialce 640x480 w QuickTime..zajmuje ponad 30 mega
have a fun
http://s48.yousendit.com/d.aspx?id=07Q5J3Q...592NV2JM4LHT4JG UWAGA:
Filmik wisi na darmowym serwerze wiec są limity..po 25 downloadach plik sam usuwa sie z serwera..
-GLD-Uzny
25 07 2005, 13:25
O ja (pipi)ie

Jesli bede mial nowego xa to bedzie to 1szy tytul ktory kupie

Dzieki za host Ryo
Grafika powala, ludki na widowni -
Przeciez ten filmik mozna sciagnąc z Xboxyde czy IGNu bez problemu O_o
Ale grafa rządzi, to fakt. Fajne to wyzlobienie napisu F40 na lusterku Ferrarki. Widac ze szczególy beda powalac.
OT:Widownia tak powinna wyglądac w PES6
Ryo-San
25 07 2005, 14:07
QUOTE(zax The Player @ 25 07 2005, 15:04)
Przeciez ten filmik mozna sciagnąc z Xboxyde czy IGNu bez problemu O_o
oczywiscie ze mozna..ale w dwa razy mniejszej rodzialce (320x240)...
Ta gra zabija grafą ,jak te samochody ładnie się błyszczą
Ryo-San
25 07 2005, 21:45
na IGNnie pojawil sie PGR3 Update
4 nowe filmiki(nie z gry..tylko pokazowe w postaci shootow - z konferencji)..szczegolnie polecam wam zassac filmik
Next Gen Audio - probki dzwięku silnika - Ferrari F355 i Nisan Skyline GT-R(BNR34)
po tym co uszlyszalem naprawde nie potrafie wyjsc z podziwu..poprostu szok przez duze
Shttp://media.xbox360.ign.com/media/741/741362/vids_1.htmlp.s oczywiscie volume w glosnikach podkrecic jak sie da - no ale to chyba oczywiste hehe
konstant
25 07 2005, 22:03
QUOTE(zax The Player @ 25 07 2005, 14:04)
Fajne to wyzlobienie napisu F40 na lusterku Ferrarki.
To nie F40 tylko F430
Mnie bardzo ucieszyl widok TVR Sagarisa

. Ciekawe kiedy pokaza gameplay...
Ryo-San
25 07 2005, 23:27
Ferrari F430 - piękna fura
jak ktos chce zobaczyc jak ta furka sprawuje sie w realu na drodze to zapraszam do zassania tego filmiku (ot taka kompletnie nie związana z tematem ciekawostka)
http://s22.yousendit.com/d.aspx?id=1DLNL6Q...B73UNSQAHUB58O5 dzisiaj wyszly tez nowe robocze jeszcze shootyz PGR3, ktore pokazują jak to Ferrari bedzie sie prezentowalo wewnatrz...

Jak komu sie bedzie chcialo obejrzec filmik do ktorego linka podalem..to zobaczycie z jaką dokladnoscią developer odwzorowywuje wnętrza aut..poprostu szok
nawet kolor obrotomierza sie zgadza o_O
QUOTE(konstant @ 25 07 2005, 23:03)
To nie F40 tylko F430
'3' wcieło

QUOTE(Ryo-San)
Oh fuck, toz to poezja! Oprocz HDTV bedzie trzeba zainwestowac w 5.1
CheeseOfTheDay
26 07 2005, 10:44
Piękne, po prostu piękne. Z ciekawostek, na jednym z filmików kolo mówi że fury składają się średnio z 80 tys. poli., 40 tys. na wnętrze i 40 tys. na zewnętrzną część fury (w co specjalnie nie wierzę, bo programiści lubią mylić lekko cyferki w tym temacie) a cała fura w PGR2 składała się z około 10 tys. poli. (a przed wyjściem gry mówili o około 16 tys

) No ale nie ważne. Gierka robi najlepsze wrażenie z innych, pokazanych na 360'ke. Po prostu piękne.
CichyGrzmot
26 07 2005, 16:07
Ta gra to pierwsza generacja na Xboxa360, pomyslcie jak będą wygladać gry puzniej

.Wiecie jaka różnica była między PGR, a PGR2...
Równie dobrze różnica moze byc taka jak pomiedzy GT3 a GT4.
Nikt tu nie zapewni ze gry beda sie tak roznic jak swego czasu PGR i PGR2 (oczywiscie mowa o PGR3 i 4)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.