Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z Win XP
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Software
Hlipo
Mam problem tak jak temat wskazuje biggrin.gif, a mianowicie wiesza mi się komp gdy wyłanczam go, a robi się to dokładnie gdy widnieje napisz "trwa zamykanie systemu" czy jakoś tak co to może byc do licha
Dzwonek
Witam! Też to kiedyś mialem. Ściągnij Service Pack 2 ze strony Microsoft'u i powinno być po wszystkim smile.gif
szeni
A dla pewnosci walnij jeszcze formata, bo format lepszy niz lewatywa.
Dzwonek
QUOTE(SzERzI @ 18 05 2005, 15:42)
A dla pewnosci walnij jeszcze formata, bo format lepszy niz lewatywa.
*

No to teraz stary mnie zakasowaleś. Po co formata jeżeli to jest luka systemowa ?! wink.gif
erix
Też to kiedyś miałem . To jest jakiś wirus , bodajże "BLASTER" .
I jak zwykle odpowiedź do wszystkiego co sie tyczy kompa znajdziesz na forum Windows Home , w tym wypadku tu.
Tam są profesjonaliści , prawie ze wszystkim sobie poradzą smile.gif .
Proponuję aby jakiś MOD przyklejił temat z linkiem do fora , będzie wtedy mniej burdelu na naszym PE forum smile.gif
Forebode
Ja z kolei polecam forum http://forum.win-os.pl/index.php , nie raz juz mnie wyciagnieli z opresji, niekiedy powaznych ;-p
Hlipo
Jeśli chodzi o service pack 2 to z niego nie skorzystam, bo mam xp pirata i wiem ze da się to wgrać na pirata, ale jest sporo roboty z tym i jeszcze service pack by nic nie dał, bo ja nie mam tak zawsze czasami jak wgram na nowo windowsa to już nie ma tego patentu kiedyś nie miałem wcale takiej sytuacji na xp.
Format robiłem i znowu.
A wirusa nie mam, bo sprawdzałem dysk antywirusem i nic nie było.
A problem dalej jest sad.gif
erix
sprawdzałeś temat który dałem ??
srok@
wszystkie dziury które SP2 łata da sie załatać bez niego... a on łata stare i dodaje nowe (łapa dziure w bluzie innym kawałkiem bluzy wink.gif )
Forebode
Skoro ci sie wiesza nawet po formacie to musi byc hardware, moze cos zasilacz sie pierniczy? Ja nie jestem specem, jak napisalem wczesniej - szukaj pomocy pod adresem http://forum.win-os.pl/index.php .
Hlipo
QUOTE(Forebode @ 18 05 2005, 21:49)
Skoro ci sie wiesza nawet po formacie to musi byc hardware, moze cos zasilacz sie pierniczy? Ja nie jestem specem, jak napisalem wczesniej - szukaj pomocy pod adresem http://forum.win-os.pl/index.php .
*

ale nie zawsze czasami jak wgram windowsa to jest wszystko ok a np. za drugi razem znowu jest przed ostatnim formatem miałem to samo i teraz mam jeszcze
szeni
A formatowales wszystkie partycje? Moze masz jakies zainfekowane pliki na innym dysku? A moze po prostu ktos niezyczliwy sie na Ciebie uwziął i se hakeruje? Jak juz sobie poradzisz z tym problemem, zainstaluj jakis firewall i antywir.
Hlipo
ja mam aby jedną partycję bo tak wole wiec wszystkie pliki były usuniete
Maniek_PL
Kur... on sie nie zawiesza tylko sie nie wyłańcza bo masz wyłączone zaawansowane zasilanie,bierzesz wygaszacz ekranu i zasilanie i bierzesz zaawansowane czy jakoś tak i zaznaczasz zaawansowane zasilanie.biggrin.gif:D:D:D:D:D WoW O_o LoL
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.