Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Guild Wars
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik RPG
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
estel
Gram.
Obecnie mam E/N 8lvl i N/Me 9 lvl. Gierka fajna, ale jak sie ma fajna gildie i grupe znajomych z ktorymi mozna popykac. Jak sie gra samemu to zwykly single player.
MichAelis
samemu nie ma sensu grac...
W ktorym miejscu fabuly jestes? moglibysmy sie ustawic na jakies misje wink.gif Ja mam 10 LV W/Mo, wiec jak znasz ludzi na takim etapie to fajnie.
Dzis gralem z jakimis mlotkami, zapieprzali do przodu, nie wiedzieli gdzie isc a na koniec wyszli z gry(2 z 4) xD

PS
ktos wie co sie stalo z guildwars.pl ?
Arox
Padło
wodny1988
Ja zawsze mogę pomóc w grze. Moja postać - Madeline Pryor smile.gif
MichAelis
Ja (pipi)ie, ale dzis bulwersa zalapem. Pomijam to ze wywalilo mnie z gry z 5 razy nie wiadomo czemu, wczesniej tak nie mialem, to wogole nie idzie sie dogadac z ludzmi. Kurde robi sie party i kazdy chce robic swoja misje... potem polowa wychodzi w trakcie, albo cofa sie do miasta, etc O____o. Stwierdzam ze gra nie ma sensu bez dobrego party, w sensie ze uzgadnia sie wczesniej co i jak, albo jakas gildia odpowiednia. Ludzie z lapanki to w wiekszosci kretyni. Ja nie wiem. Takie cos obrzydza mi ta wspaniala gre. Chce grac, ale po ch.uj jak i tak bede sie krecil po miescie bo nic nie zdzialam znowu.
Cerb
guildwars.pl boryka sie z serverem na ktorym stoi strona i forum, po prostu firma ktora ich hostowala zerwala umowe, przyczyna byl podobno zbyt duzy ruch na forum naktory nie byli przygotowani.

A co do party w GW to pisalem juz wczesniej, albo wstap do gildii albo zaloz wlasna, inaczej stracisz mase nerwow

No przeszedlem dzis z kumplem kilka questow w GW : Factions, nowe tereny (jadeitowe morze jest nieziemsko piekne), nowe wymagajace moby, bardzo duze zaleznosci dla jakiej frakcji wykonujesz misje itd. Sporo nowych broni, bardzo ladnie prezentujace sie postacie rytualisty i assasina (szczegolnie kobiece) jest tego sporo. Wracam do gry, a ponizej fota z naszej dzisiejszej wyprawy :

Wszedobylska zielen to wlasnie zastygniete w jadeicie morskie fale :

Moja postac w GW : Factions to ranger, kobietka >>> Kemistry and Storm
Arox
A ja olałem event i poszedłem farmić icon_twisted.gif
Niestety za dużo farmerów wyczaiło okazję i w sumie wyszło na to samo - drop na dotychczasowym poziomie.
Czekam na pełną wersję Factions
Offi
Mam ciekawe screany z tancca synhronicznego assassinek okolo 14 i 2 rytualistki w srodku kola biggrin.gif
Niestety bydlo sie zbieralo od okola i co najgorsza w srodku psojac cala nasza prace sad.gif ale bylo warto jak umieszcze je na jakims serwerze to podam link.
Cerb
Lista gracz y z forum PsxExtreme grajcych w GW :

nick z forum - nick w grze (tak zwane IGN)

Cerb - Moon Slieb
Bartiz - Bartizos Pl
Arcadio - The Farplane Wind
Offi - Jenova Onewinged
Wodny1988 - Madeline Pryor
Pantsu - Pani Tsu
MichAelis - Quintus Michaelis
Estel - ?

Ludzi do friendlisty dodaje sie przez menu dostepne pod litera "N".

Wiem ze wszyscy to juz wiecie, ale moze trafi sie ktos nowy. Estel podaj nicka to cie dopisze, no i jak ktos jeszcze gra to dajcie znac.
MichAelis
Quintus Michaelis smile.gif
EDIT
Moze ktos chce kupic, bo potrzebuje troche gotowki. Podobno sporo warte tongue.gif jak nie to wyprostujcie moj poglad biggrin.gif
[img=http://img160.imageshack.us/img160/926/gw0099ye.th.jpg]
[img=http://img158.imageshack.us/img158/2395/gw0104fl.th.jpg]
Arox
Teraz każdy to ma i trudno to gdziekolwiek opchnąć. Za 1p moim zdaniem max
Cerb
Za Kole Torment dostaniesz max 5K ale naprawde musisz poszukac kupca (najlepiej w Lions Arch gdzie zapewne nie masz dostepu), dziwie sie tez ze nei masz jeszcze dodatkowych workow na itemy plus run zwiekszajace ich pojemnosc. Worki kupisz w Ascalon City a runy w Piken Squre (o ile dobrze pamietam).
MichAelis
Daleko jest do tego Lions Arch?
Co do tych workow i run, to jakos nie zwrocilem uwagi... poszukam
A jak to jest z tymi runami? Po prostu kupie worek z miejscem na runy?
Cerb
Lions Arch jest za North Shiverpeak (zimowa kraina patrzac na lewo od Ascalonu), ale spieszyc sie tam nie musisz, sprzedaz przedmiotu to czasem kilka godzin stania a czasem i dni. Te 5 tys do niczego ci sie nie przyda, dobre zbroje mozesz zdobyc od Colletorow, a najlepsza bedzie gdzies pod koniec gry W Droknars Forge. GW jest tak przemyslane ze kasy styknie ci akurat na te zbroje do tego oczywiscie zbieraj materialy, dla woja na pewno potrzebny bedzie "Iron" ktory wyciagniesz z przedmiotow zrobionych z metalu (mloty, miecze, cane, niektore tarcze itd.) przedmiot rozbijasz Salvage Kit, mozesz zbierac rozne materialy ktore sprzedaz pozniej u Marchantow lub innym graczom, w Droknars Forge ludzie kupuja praktycznie wszystko.

Co do workow to kupisz je u ktorego z traderow w Asclonie a po runy udaj sie do Piken Square, worki zaloz na postac i pozniej uzyj na nich runy dwukrotnie na nia klikajac i przesuwajac "mloteczek" na worek.

Tu masz mape swiata http://www.stargard.mm.pl/~xtc/xtc/Swiat%20Guild%20Wars.jpg troche zajmuje (okolo 4 MB) wiec sciagnij ja na dysk, jutro usuwam ja z serwera.

PS. Jedno mi sie nie podoba po ostatnim updacie, chodzi o to ze nawet u pierwszego Skill Tradera (w Ascalonie i w innych miastach) mozna kupic wszystkie skille (oprocz elitarnych). Niesamowicie ulatwia to gre i psuje sporo radosci z powolnego zdobywania skilli i tworzeniu wlasnego bulidu.
wodny1988
Ja tam zrezygnowałem z uczestnictwa w tym evencie Factions. Komp mi się psuje a poza tym do premiery
miesiąc więc te 3 dni to żadna strata.
A teraz trochę mojego narzekania na event tongue.gif
1.Myślałem, że dodadzą jakieś ciekawe skille Water Magic a tutaj tylko 2 fajne, reszta bezużyteczna.
2.Twarze postaci są okropne, wszędzie te skośne oczy wacko.gif

Ogólnie gierka zapowiada się bardzo fajnie, ale musiałem sobie trochę ponarzekać biggrin.gif
Offi
Powiedzial bym ze malo wnosi do rozgrywki confused.gif .
Moim mazeniem byle aby ta gra zeszla troszke bardziej w strone typowego rpg a nie ciaglej sieczki to sie robi nudne, podobnie jak z dzialaniem w zespole ogolnie fajny pomysl ale ile mozna(jeden z powodow dla ktorych wole pre asscalon)??
Zabojczynie prezetuja sie swietnie za to rytualisci wyglodaja jak cyganie sciagnieci z dworca confused.gif (takie moje skromne zdanie).
Nie gralem w wowa ale z tego co wiem to wow ma ta przewage ze nie mogranicza sie "tylko" do gry zespolowej i "tylko" do siekania przeciwnikow (nie wliczajac nielicznych zakopow i biegania z miasta do miasta).
Jak to bedzie wygladalo w oststecznej wersji ?? Zobaczymy ale nie spodziewam sie przelomu confused.gif .
Arox
GW nie ogranicza się tylko do gry zespołowej. Chyba że chodzi o pvp to tam inaczej nie da rady.

Poza tym jest lepiej wyważona od WoW. Nie liczą się kosmiczne itemy a właśnie współpraca i skill
Cerb
Przede wszystkim GW to nie jest MMORPG tylko CMORPG (Cooperative Multiplayer Online RPG), co oznacza ze wymagana jest praca zespolowa. Po drugie na ponad 200 questowi misji tylko okolo 10 polega na wybiciu okreslonej ilosci mobow, reszta to zadania do wykonania, wiele mozna wykonac bez walki lub samemu. W GW levelu nie zdobywa sie z tluczenia mobow tylko za questy i misje (dlatego tez juz w polowie gry mozemy miec 20 lvl - maksymalny). W GW licza sie skille i skill gracza, nie liczy sie sprzet, bo bardzo latwo zdobyc od collectorow bronie max dmg (od unikatow roznia sie jedynie wygladem).

W kazdej innej grze online lvl zdobywasz za tluczenie tysiecy mobow, non stop to samo, tworzysz nowa postac to juz idziesz w okreslone miejsca bo wiesz ze tam dobrze lvl leci od tego do tego poziomu i tak dalej.

Co do wygladu rutualistek to ponizej wklejam linki do zbroji, na pewno sa brzydkie ? Na stworzenie ladnej unikatowej postaci trzeba poswiecic sporo czasu, a nie pozniej nazekac ze "moja elementalistka wyglada jakby dostala kule w pysk", jak sie bierze podstawowy wyglad i widzi sie cale stada takich samych postaci to faktycznie chce sie rzucic spawa. Jako ciekawostke napisze ze rangera podobnego do mojego znalazlem po ponad 7 miechow grania a i tak nie jest identyczny (gra w naszej gildii).

A MichAelis jak mnie pierwszy raz zobaczyl (moja necromantke w 15K secie) to powiedzial - "ale ladny jestes" icon_twisted.gif

Zmian w Factions jest masa (sojusze gildii, zdobywanie factions u okreslonej nacji >> Luxon lub Kurzick), calkowicie nowy kontynent, z arichtektura niespotykana w podstawce GW, dwie calkowicie nowe klasy postaci, ponad 300 nowych skilli w tym 90 elitarnych, masa nowych rodzaji broni itp. To ma byc malo ?
Arox
E tam, dla necro ładny jest Fissure armor (bardziej kobieca zbroja bo dla faceta taka sobie. Wogóle faceci nekromanci są jacyś garbaci tongue.gif )
Mam zamiar kupić sobie FoW armor dla rangera ale jeszcze "trochę" mi brakuje
Offi
Cerb zauwazyle mase szmatek wisiorkow bryloczkow kolczykow i innych ozdobek??To wlasnie jest typowo cyganska koltura.
Wiem ja wygladaja postacie bo pierwsze co robilemto przegladalem jak wygladqja na pvp(wszystkie zbroje twarze wlost i tp).I nie gadaj mi ze ta gra nie polega na sieczce bo zeby przejsc z ponktu a do b trzeba wyrznac stado potworow a w takich przypadkach samotny biegac taki jak elementarysta czy monk ma niewielkie szanse nie wspominajac o tym jakie skile mogol miec przeciwnicy (polapki, pindown, crippling ,freez,bleeding i tp)czesto do "przebiegniecia" takiego odcinka trzeba calkowicie zmieniac skile albo nawet cala postac.
Owszem jest nowy kontynent nowa arhitektora skile itemy tryby gry pvp postacie i tak dalej ale takich gadaek nasluchalem sie juz w diablo.

Owszem gra mi sie podoba jest ladna i dosc dobrze zrobiona ale zaczyna sie nudzic a poza mlucka nie ma tam za bardzo nic do roboty( naklaniac innych graczy na taniec synhroniczny smile.gif ).
Cerb
QUOTE(Offi @ 29 03 2006, 17:01) *
Cerb zauwazyle mase szmatek wisiorkow bryloczkow kolczykow i innych ozdobek??To wlasnie jest typowo cyganska koltura

Mi w zadnym momencie z cyganami sie to nie skojarzylo, chyba jestes przewrazliwiony.

I nie gadaj mi ze ta gra nie polega na sieczce bo zeby przejsc z ponktu a do b trzeba wyrznac stado potworow a w takich przypadkach samotny biegac taki jak elementarysta czy monk ma niewielkie szanse nie wspominajac o tym jakie skile mogol miec przeciwnicy (polapki, pindown, crippling ,freez,bleeding i tp)czesto do "przebiegniecia" takiego odcinka trzeba calkowicie zmieniac skile albo nawet cala postac.

W wiekszosci gier zeby przejsc dod punktu A do B musisz wybic przeciwnikow, nie mowiac juz o MMORPG. Wazne sa zadania jakie musisz wypelnik w czasie questa, a to kogos uwolnic, cos przeniesc, dostarczyc wiadomosc itd itd. A ze na drodze stoja ci przeciwnicy ktorzy maja w tym zadaniu przeszkodzic to jest juz raczej normalna sprawa. Co do postaci czarujacych to fakt maja ciezko, ale powstalo wiele builidow ze w niektorych miejsca radza sobie doskonale walczac samemu chociazby z ettinami.
Runnerzy to wyspecjalizowana klasa postaci, zeby dobrze biegac to trzeba sie na to przygotowac, czyli to co cechuje te gre to skille ktore trzeba dopasowac dodanej sytuacji. W GW nie ma statow takich jak sila, dex itp. Gra ma po prostu inna mechanike i trzeba ja po prostu sobie przyswoic.
Czas na hexy i kondycje, to wedlug mnie sa jedna z najmocniejszych cech tej gry. Trzeba wiedziec jak sie przed nimi bronic, czynia gre mocno taktyczna (odpowiedni builid zalatwia sprawe).

Owszem jest nowy kontynent nowa arhitektora skile itemy tryby gry pvp postacie i tak dalej ale takich gadaek nasluchalem sie juz w diablo.

GW to gra stworzona przez ludzi z Blizzarda ktorzy byli odpowiedzialni za Diablo 2 (przynajmniej czesciowo), podobna konstrukcja swiata (oddzielne party, tez max 8 osob w druzynie), podobne statystki broni, zielone sety, w dodatku doszla zabojczyni i rytualista, w Diablo 2 doszla zabojczyni i druid, tutaj role druida spelnia rytualista, przywoluje duchy, moze leczyc i wladac magia ofensywna. Podobnych cech bylo by jeszcze wicej, jezeli grales w Factions to zauwazysz maksymalnie mroczny gotycki klimat po stronie Kurzickow.

Owszem gra mi sie podoba jest ladna i dosc dobrze zrobiona ale zaczyna sie nudzic a poza mlucka nie ma tam za bardzo nic do roboty( naklaniac innych graczy na taniec synhroniczny smile.gif ).

Jezeli masz wszystkie skille dla swojej podstawowej postaci, nosisz przynajmiej 15K armor, masz zestaw broni i artefaktow ktorymi mozesz walczyc w praktycznie kazdej sytuacji, zwiedziles juz caly stary Underworld, caly nowy Underworld, cale Fissure of Woe, masz odblokowane wszystko na PvP, jezeli masz wykonane wszedzie wszystkie questy (te z UW i FoW rowniez), masz zaliczone SF i wszystkie titan Questy i teraz zbierasz kase na FoW armor to przyznaje ze nie masz co robic w tej grze. W takim razie czekaj do dodatku, tak jak ja robie.
Offi
Wiekszosci z tych rzeczy akorat nie mam ( nawet razu gry nie skonczylem bedac szczerym w somie dla tego ze mi sie nie chce zostalym mi 2 misje) a perspektywa ich zdobycia czy zaliczenia nie wywoluje u mnie wiekszych emocji.

Zabijanie wrogow podczas misji w rpg jest prawie zawsze ale zadko kiedy w takim stopniu ze zapomina sie o "misji"(o ile pojscie z jednego miejsca do drogiego i wcisniencie "accept" mozna tak nazwqac, wiem uogolniam ale nic nie poradze) i skopia "hmm jakiego skila by tu zaladowac i co uzyc podczas walk".
Osobiscie uwielbiam role runera bo mozna sie od tego przynajmniej w jakims stopniu uwolnic a i rozgrywka wydaje sie bardziej emocjonujaca.

Im gar brnie dalej tym klimat mi coraz bardziej nieodpowiada confused.gif i jest coraz prostsza (postkowia, jaskinie, czasem jakas ladnie wygladajaca oaza) widac tam coraz mniej zycia nie ma juz zadnej wioski z kolektorem przed domkiem ani nic na czym mozna by zawiesic oko brakoje mi tego za co na poczatku polubilem tol gre, mozna bylo zagadac z Guen bodz innymi npc a szlajanie sie z znajomymi bylo o wiele lozniejsze ( nie to co pozniej zwarty szyk non sto nie mozna sie oodalic za daleko robienie zwiady zazwyczaj konczy sie zje,bami od innych badz smiercia ).Inna monotonna rzecza jes mozyka(element ktory czesto daje "to cos" w danych momentach)malo scierzek i sa wrecz symboliczne i niezauwarzalne(naprawde jeden wielki minus dla tej gry sad.gif ).

Zabawa w stosowanie roznych taktyk potrafi przyniesc wiele przyjemnosci z rozgrywki (glownie na pvp i gvg)ale na pve potrafi niezle zirytowac ( w wiekszosci licza sie skile zadajace jak najwiekszy dmg).

Wiem ze troje ale zawsze biore pod uwagi minusy a w tej grze zaczynam ich dostrzegac coraz wiecej sad.gif .
Cerb
Eeeee to ja sie produkuje a tobie gra sie zwyczajnie znudzila, poszukaj sobie innej tongue.gif

Nowa tapetka z zabojczynia :

Fajoska jest wub.gif

http://www.guildwars.com/gallery/downloads...er/gw-wp062.php
Arox
Cerb pożycz na Fow armor tongue.gif
Cerb
QUOTE(Arcadio @ 30 03 2006, 13:34) *

Cerb pożycz na Fow armor tongue.gif

Tyle to ja w zyciu nie uzbieram, zreszta podobami sie tylko tendla necro (kobiety) a necro nie jest moja piorytetowa ostacia wiec kasy nie bede na to zbieral. Wystarczy ze musze sie meczyc z farmieniem na 15K sety, wiecej nie mam zamiaru wacko.gif .

A dla jakiej postaci chcesz kupic ?
Offi
No tapeta boska dozo leprza niz kodelko factions biggrin.gif
Moze pora zmienic tol na polpicie tongue.gif
Arox
A dla jakiej postaci chcesz kupic ?

Dla Rangera bo Warrior wygląda jak konserwa. Szkoda że nie mam necro bo takim 55hp to można nieźle pofarmić na Ecto. A Rangerem i Warriorem to długo schodzi.
MichAelis
[img=http://img450.imageshack.us/img450/7605/gw0287dp.th.jpg]

Taki fajny toporek mam. Ile wart? Drugie pytanko, czy moge cos jeszcze wsadzic do niego?Wydaje mi sie ze tak, jakies +30 health by sie przydalo...Ile maksymalnie mozna zrobic "upgradow" na jednym przedmiocie?
Arox
Axe jest nic nie wart (while hexed) ale wyciągnij ten upgrade Sundering to może 10p przy dobrych wiatrach wyciągniesz.

Maksymalnie można wsadzić 2 upgrady np. w Axe są Grip i Haft.
Jednoręcznych broni dla magów i offhandów nie można upgadować.

PS Widzę że jesteś nieźle zaopatrzony jak na początkującego lv 13 tongue.gif

Wydaje mi sie ze tak, jakies +30 health by sie przydalo

Z tym budżetem i tak byś go nie kupił tongue.gif
MichAelis
ale jak rzuce cos na siebie to nie jestem hexed? Ten co Ty mi dales tez jest hexed.
co to jest Grip i Haft? tongue.gif

co masz na mysli dobrze zaopatrzony?tongue.gif
Arox
Ten co ci dałem to VS hexed foes - ujdzie dla w/n w/me ale to i tak mało lubiana opcja.
Najgorsze jest below 50% hp i while hexed. Below to wiadomo bo jak masz poniżej połowy hp to śmierć jest bliska. While hexed też nie bardzo bo jak masz na sobie jakieś wredne kondycje to też nic nie zdziałasz.
Takie opcje mogą mieć zastosowanie w specyficznych sytuacjach np. gdy zabijasz sam przeciwników rzucających niegroźne klątwy to taki perfekt +20% while hexed może się przydać.

8 platyn, chaos axe max dmg, w storage widzę Victo's Maul i chyba Victo's Axe - ja tak nie miałem na tym etapie tongue.gif (praktycznie całą grę głodowałem tongue.gif )

Axe haft to upgrade który dodaje przedrostek do broni np. sundering axe haft daje efekt sundering.
Axe grip to ten upgrade "z tyłu" np. Axe grip of fortitude daje +health
MichAelis
Czyli jak rzuce na siebie jakies cos to nie jestem hexed?(jakies 10 sek zwiekszenie obrazen, albo cos?)
A te gripy i hafty mozna gdzies kupic? czy tylko wyciagnac?

A ten Victos axe cos wart? tongue.gif

Z Lions Arch gdzie jest jakas misja fabularna?

Co do platyn, to kumpel dal mi dwie laski zebym sobie sprzedal i stad ta kasa wink.gif
A ten Twoj Chaos Axe co mi dales to robi furore, co gdzies wychodze na misje to kazdy chce go kupic tongue.gif ile on jest wart? Juz mi dawali 3,5k, ale ze go uzywam to nie sprzedalem. I do niego tez moge sobie cos wsadzic?
Cerb
Na siebie mozesz rzucic jedynie enchanty czyli skille ktore dodaja bonus do twoich statow itp.

Wszystko mozesz kupic od graczy lub wyciagnac samemu z przedmiotow, jak juz nabijesz ten 20 lvl to mozesz sobie isc pofarmic na slabszych mobach (10 - 15 lvl), leci z nich duzo szajsu ale czesto trafiaja sie przedmioty z niezlymi up'ami w sam raz na poczatek np. +20 life, +4 energii itp.

Ewentualnie moge zrobic kilka runnow moja nekroska (minion Master), avicara i ettiny kiluje w tempie expresowym, i nieraz leci tyle towaru ze nie miesci sie do plecaka. ewentualnie jak bedziesz mial czas jutro pograc to mozesz isc ze mna.

W Lions Arch pozbieraj questy od wszystkich npc i ktorys z nich zaprowadzi cie do nowej misji fabularnej, skonczysz tereny Tyrii (w ktorych jestes teraz) i zacznie sie dzungla czyli pierwsze z trudniejszych lokacji, radze zabierac cos przeciwko truciznie bo monki nie zawsze radza sobie z leczeniem.

Chaos Axe to jedna z najladniejszych broni w grze, dlatego ludzie sie na niego rzucaja a juz szczegolnie newbie co malo widzieli. Co do niego dodac to juz zalezy od statow, pamietam ze mial cos na przedluzanie krwawienia wiec to przydalo by sie zmienic. A najlepiej daj fote toporka.

Jak masz tyle kasy to juz mozesz pokusic sie o toporek z Droknars Forge, bedzie czysty ale z max statami ktore mozesz sobie uzupelnic czyms dobrym, chociazby wlasnie tym sunderingiem z tego toporka co nosisz (szansa na penetracje pancerza).

Jak juz wyladujesz na pustyni i zaczna sie sypac naprawde dobre przedmioty to radze wiekszosc z nich identyfikowac (nawet jezeli nie sa magiczne czyli biale) zwieksza to ich wartosc, a koszt jednej identyfikazji to 4 gold, wiec bardzo sie oplaca.
Arox
A ten Victos axe cos wart?

25 platyn

Chaos Axe który ci dałem nie jest wiele wart ze względu na słaby dmg bonus. Jakby to było +15% above 50% hp to byłby wart jakieś pół miliona a tak 5-10p

PS mam rare War Axe, max dmg, req 12, +14% always -10arm na sprzedaż jakbyś był zainteresowany tongue.gif
5 patoli
Ale jak masz Victosa to co ci więcej trzeba...

Albo rare Skull Shield req7 tct, -2 stance (wyceniona na 15 ale mogę sprzedać taniej)
Arox
Ech, odechciewa mi się w to grać jak mnie spotykają takie rzeczy. Pie****ni oszuści!

Gram od nowa Necrosem, mam 6 lv
Jak ktoś też jest na początku to chętnie pomogę
Cerb
QUOTE(Arcadio @ 4 04 2006, 11:34) *
Ech, odechciewa mi się w to grać jak mnie spotykają takie rzeczy. Pie****ni oszuści!

Ktos cie okradl ? Podobno zdazaja sie wałki w czasie handlu.
Arox
Temat był szerzej poruszany na gw.pl ale już jest po sprawie.
MichAelis
a mozesz przyblizyc co sie stalo?
Arox
Nie ma o czym gadać. MichAelis chcesz tą tarczę co wyżej podałem? Dam ci za fri bo nie mam co z nią zrobić
MichAelis

prosze o wycene biggrin.gif
Arox
Wyciągnij armor +5
MichAelis
w calosci tego nie sprzedam? a ten armor za ile? latwo bedzie sprzedac?
Arox
2-5k

Ja mam 2 i nie mogę za cholerę upchnąć
Rince
Ostatnio naszło mnie na jakiegoś dobrego MMORPG i zwróciłem uwage na GW. Słyszałem od kumpla że przy każdym wyjściu z miasta gra generuje osobną mape dla jednego graca lub jednej drużyny - prawda li to? Jesli tak to wydaje mi sie ten patent co najmniej dziwny, co to za RPG gdzie nie można być z zaskoczenia zabitym przez łowce noobów biggrin.gif
bartiz
Michu ta laska akurat dla mnie jest ;->
MichAelis
ok jest Twoja wink.gif

kurde zagralbys :>

Scieram sie teraz z misja w elona reach, teraz mam problem cholera, bo mam wrazenie ze 70% ludzi ktorzy siadaja do GW maja zespol downa. Misje sa coraz trudniejsze a oni mysla ze przejda je bo ktos do kogos zagada, a oni beda rozwalac kogo sobie chca. Masakra jest. Przez ta (pipi)a misje, nie chce mi sie grac w GW, robia ja juz z 4 dni O__o i za kazdym razem trafiam na conajmniej dwoch kretynow. Zyc sie odechciewa...

BTW,
Mam ochote zagrac (nieco pozniej) druga postacia, ale nie wiem co wybrac. Myslalem nad elementalista, ale necromanta tez jest fajny no i z lukiem i zwierzaczkiem tez bym posmigal tongue.gif. Jakies madre rady?? Co byscie brali po W/Mo? Moze co jest praktyczne ?
bartiz
Spoko zagram smile.gif Przetestuje się ten sprzęcik :-)
Arox
Michu jak masz problem to powiedz a pomogę. Elona Reach łatwo się robi z henchami jak się wie co i jak. (zawsze można też wziąć runnera za 800g tongue.gif )
Niestety mimo iż wydawało by się że im dalej w grze to tym lepsi gracze to tak nie jest.

Jak chcesz mieć zawsze coś do roboty w grze to zrób monka albo necro. Ranger też jest dobry ale nie do każdego buildu pasuje
Cerb
No panowie za 2-3 dni rusza GW : Factions, preordera juz potwierdzilem i licze ze jutro lub pojutrze juz bedzie u mnie w chacie.

Na http://www.guildwars.com/ jest nawet licznik odliczajacy czas do startu Factions smile.gif .

Na tej stronie mozna tez obejrzec/sciagnac filmik wprowadzajacy w fabule GW : Factions - "Guild Wars Factions Cinematic" - calkiem niezly (film jest tez dostepny na DVD dolaczanym do CD Action).
MichAelis
(pipi) a ja nie dostalem maila potwierdzajacego a jutro wysylka ma byc sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.