Pisz na privie.
W GW gram od stycznia '07 i nie żałuję czasu spędzonego z tym mmorpg
Zacząłem od Factions (będąc w markecie zastanawiałem się co mam kupic, gdyż nie miałem za bardzo w co grać, zauważyłem pudełko z propem, jednak rozmyśliłem się i odszedłem od działu z grami, lecz później namysliłem sie ponownie i przez pomyłkę, w pośpiechu wziąłem Fac
Skilli było więcej, gra stała się ciekawsza, no i zacząłem farmić w GoA (20k minimum dziennie) stone gemy oraz lightbringera(Mallyxa jeszcze nie ubiłem) moim derwem 130 hp (tak, wiem, tym buildem się nie farmi w GoA, ale ja skombinowałem takie skille, że śmiało mogłem pokonac wszystkie tormenty i inne moby).Na wielkanoc dostałem Propa.Odpaliłem i się zdziwiłem.Najlepsza kampania, super skille, niesamowita muzyka, klimat jeszcze lepszy niż w NFie, bajer PvE, po prostu grać i nie marudzic.Każdemu kto chce zacząć grać w GW polecam na początek Propa(w takich sklepach jak MM, Saturn czy empik ciężko ostatnio znaleźć, dlatego polecam zakup poprzez gram.pl)
Moje postacie w grze:
-Mordechay Uzd-Ranger-PvE
-Mordechay Shah Ray-Derwiszka-PvE
-W Morde Pchay-Rytualsitka-PvP
-Mordechooj-Monk-PvP
-A W Morde Chcesz-Ranger/Necro (toucher)-PvP
W chwili obecnej ciężko jest mnie złapać w GW, ponieważ mam problem ze sprzętem i lagami.
jestem w polskiej gildii Knajpa Morderców (Kurzick, 3kk fac, full sojusz, full members)