toś teraz dowalił
wygrałeś Oskara
QUOTE(Yaxa @ 12 05 2006, 19:47)

Diabeu wiekszosc playerow ma opcje full screen

A jak nie pasi Ci rozdzialka niska to wiekszosc trailerow jest juz w hd.
Kliknie Full screen i bedzie mial na ekranie full pixel
Ryo-San
13 05 2006, 11:46
no niestety Beziol ten gameplay jest tylko na filmiku z konferencji..
btw
Get down! Shut up! This game will own you.IGN Multiplayer Hand's on
http://xbox360.ign.com/articles/707/707205p1.html
Dziekuje Diabeu, odbiore potem
Butcher
17 05 2006, 08:06
Ou yeah... this game pwnz
Oczywiście założenia gry sa proste - jak każdego shootera, ale jeśli chodzi o róznorodność wystarczy sobie przypomnieć trailer bodajże z GDC - ruiny miasta, baza w lesie, czy jazda wózkiem w stylu Indiana Jones. To pierwszy przedstawiciel II generacji gier na X360.
ta gra od początku zapowiadała się na hit a teraz no no chciałbym ją zobaczyć na dużym LCD to musi być coś
fest mi sie podobaly pierwsze trailery, mroczny klimat, nie ten co mzoemy podziwiac w riddick i doom ( cale szczescie... ) ale taki swoj, orginalny na swoj sposob, lecz teraz gra mi sie srednio podoba, szczegolnie jak zobaczylem w dzien rozwalke ta co byla pokazana na E3, jakos bardziej przypadla mi w tej grze noc, ale to jeszcze niejest to czego bym sie spodziewal:) chcialbym zobaczyc wode w tej grze, zdemolowane ubikacje cos co moze juz widzialismy, lecz w innym swietle:)
Butcher
22 05 2006, 07:58
QUOTE(suli @ 20 05 2006, 10:05)

ta gra od początku zapowiadała się na hit a teraz no no chciałbym ją zobaczyć na dużym LCD to musi być coś

Zaufaj mi: ta gra zabija na DOWOLNYM LCD

- na E3 grałem na 26''. W przypadku wysokich rozdzielczości wszystko zależy od odległości od TV...
Mimo ze gra wyglada rewelacyjnie to dlaczego nie mozna puscic wszystkiego z makiem

?? niezniszczalne sciany , niezniszczalne filary , a przedewszystkim nizniszczalne sofy
Ta gra zapowiada się wyśmienicie grafa grywalność i oby fabuła była wporzo
QUOTE(KILL @ 22 05 2006, 22:44)

Mimo ze gra wyglada rewelacyjnie to dlaczego nie mozna puscic wszystkiego z makiem

?? niezniszczalne sciany , niezniszczalne filary , a przedewszystkim nizniszczalne sofy

Gra polega w dużej mierze na chowaniu się za elementami środowiska (meble, sofy, ściany itp.) Jakby po paru strzałach wszystko się rozlatywało to gra straciłaby sens.
ale dałoby to większego kopa adrenaliny, co chwilę zmiana pozycji (lol), mury kruszone ołowiem itp. itd.
co nie znaczy że powinni to uczynić
Frank Jaeger
25 05 2006, 08:17
Mimo ze gra wyglada rewelacyjnie to dlaczego nie mozna puscic wszystkiego z makiem ??ponoc to wynika ze specyfiki UE3
jesli zas o sama gre chodzi to po prezentacji na e3 czekam na Gearsy duuuuzo bardziej, niz na trzecie juz Halo
Gears of War: The Race to E3
http://www.mtv.com/overdrive/player.jhtml?id=1532170
QUOTE(Frank Jaeger @ 25 05 2006, 09:17)

Mimo ze gra wyglada rewelacyjnie to dlaczego nie mozna puscic wszystkiego z makiem ??ponoc to wynika ze specyfiki UE3
jesli zas o sama gre chodzi to po prezentacji na e3 czekam na Gearsy duuuuzo bardziej, niz na trzecie juz Halo
Gears of War: The Race to E3
http://www.mtv.com/overdrive/player.jhtml?id=1532170 No tez to ostatnio slyszalem ze developerzy kodujac na UE3 nie maja wielkiego pola do popisu w kwestji destrukcji ( nie liczac wstawek lub skryprow ) dlatego Epic od jakiegos czasu pracuje juz nad UE4 ...
Szczerze mówiąc trudno powiedzieć. Na pewno gry na UE2 raczej nie miałby destrukcji otoczenia (strasznie to bolało w RSix 2 na PC - czesto nie mogliśmy gościa zabić bo na półce stał niezniszczalny karton ;] ), ale słyszałem że Stranglehold jest na UE3, a w tej grze prawie wszystko da się rozwalić !!!
massmedia
27 05 2006, 11:19
Nie wiem Butcher jak się dopchałeś do jakiegokolwiek standu z GoW, chyba za okazaniem legitymacji prasowej

Byłem w L.A z służbowo akurat podczas E3 i rzecz jasna na nie poszedłem. Na GoW czekałem w kolejce 4h, musiałem się zmieniać się z kumplem z pracy, który poszedł mi potowarzyszyć
PS gra wydłubuje gałki oczne widelcem robi z nich jajecznice, serio
Here are some new images of Microsoft and Epic Games'
http://www.the-magicbox.com/0605/game060529a.shtml
Butcher
31 05 2006, 09:55
QUOTE(massmedia @ 27 05 2006, 12:19)

Nie wiem Butcher jak się dopchałeś do jakiegokolwiek standu z GoW, chyba za okazaniem legitymacji prasowej
Hm... coś mi tu śmierdzi, bo szczerze mówiąc nie widziałem ŻADNYCH standów z GoW dla tłumu, w normalnej częsci stoiska MS - jesteś pewny, że byłeś na tej samej imprezie??
Ja byłem zaproszony na rozmowy z MS o debiucie X360 w Polsce - miałem wstęp "na piętro" ich zabudowań. Po rozmowie przechodząc korytarzem zauważyłem pokój, w którym zbierała się ekipa do multiplayera GoW. I się wbiłem na chamca - "bramkarz" stwierdził, że nie ma mnie na liście, ale "mogę popatrzeć". Pomyślałem, że patrzeć to ja mogę na trailery - tutaj muszę zagrać

Poszedłem w głąb pokoju, poczekałem chwilę na większe zamieszanie i siadłem przy pierwszym wolnym stanowisku

Oczywiscie nikt niczego nie sprawdzał, wolna amerykanka...
Gow dołącza do grona gier takich jak Ocarina of Time czy RE4, które majstrują z kamerę. Tak przynajmniej sądze po obejrzeniu filmiku, na którym zauważyłem kamerę ustawioną naprawdę bardzo blisko gościa, wskutek czego biegnąc czasem widać najbliższego rywala, a czasem prawie nic. Rozumiem, że ma to budzić uczucie zagrożenia i dynamiki - szybciej zasuwaj i schowaj się za coś, bo dopiero wtedy wszystko będziesz widział. Niby stara technika bieg-przyczajka, ale wykonanie pierwsza klasa.
A jakaś misja zespołowa w lesie/dżungli? To dopiero będzie jazda.
Technicznie Gears of War bardzo przypomina G.R.A.W. - teraz to do mnie dotarło. Dynamiczna kamera podąża blisko za bohaterem, oddając jego ruchy, przyczajkę i klimat zagrożenia. Tak naprawdę konkretny i spokojny rzut oka na pole akcji możemy wykonać dopiero zza jakiejś zasłony - podobnie jak w GRAW. Dlatego napotkamy mnóstwo zasłon terenowych i tak kluczowa jest umiejętność zmiany covera - na hurra niewiele tu zdziałamy.
WildFirePL
8 06 2006, 09:32
QUOTE(Minio @ 18 05 2005, 17:36)

QUOTE(Jakim @ 18 05 2005, 17:25)
Dziękuje.
Tak, bardzo ciężko mi poszukać. Wiedz, że nie jestem jedynym, który nie wie co to za gra. Po prostu wypadałoby pokazać coś, o czym się zakłada temat.
Widac skoro nei wiesz co to za gra , to widocznei nie zabardzo sie interesujesz konsola, kazdy pamieta piekny filmik z E3 2006, oglądając go myślalem ze oczy mi wyjdą.
ty widzisz daty tamtych postów?
WildFirePL
8 06 2006, 10:38
zonk
Butcher
12 06 2006, 07:44
To pierwszy level gry, ten pokazywany w kinie MS na E3 - po uwolnieniu Marcusa przedzieramy się przez dziedziniec więzienia, mamy wsparcie powietrzne.
Dzięki Butch za Spojlery

Możesz za to coś skrobanąć o multi jeśli je pozakazili
Butcher
13 06 2006, 07:29
Nie ma za co

- cała moja zapowiedź z PE#106 dotyczyła tego levelu

Multi jest identyczne jak single - tzn. nic na hurra (chociaż to ofkoz kwestia graczy). Grałem na małej planszy z ruinami, balkonikami i wrakami samochodów na ulicach - ostatnie screeny tutaj wklejane pochodzą właśnie z niej. Działają te same zasady: przyczajki, obczajanie terenu zza winkla, każdego ruchu w tle, przeskakiwanie od osłony do osłony - klimat jest gęsty i zajefajny. A jak podejdziesz gostka i znienacka uruchomisz mu na klacie/plecach Podręczną Piłę Tarczową to już w ogóle mniam

Skoordynowane działanie w grupie bardzo pomaga (jak zawsze), chociaż na E3 cięzko było o to, a i tak było czadowo.
Multi zapowiada się rewelacyjnie, chociaż liczę na jakieś ciekawsze patenty niż tylko podchody i więcej urozmaiceń rozgrywki (pułapki?pojazdy?większe areny?)
Mastah27
3 07 2006, 00:00
Video z cyklu "Zabawy level designerów z Unreal Engine 3":
http://www.xboxyde.com/news_3113_en.html
Mastah27
27 07 2006, 12:42
W przyszłym tygodniu czeka nas ważne oświadczenie w sprawie Gears of War:
http://www.gamespot.com/news/6154650.htmlSpekuluje się, że chodzi o ujawnienie daty premiery GoW, choć także pojawiają się głosy, że nie będzie to dotyczyć fulla, ale dema gry.
odnośnie postu wyżej
http://www.360monster.com/newspost.php?id=0000001000user - its gotta happen sometime right? (premiera gry)
Mark Rein - Sounds like maybe the announcement that is going to be made isn't what you think it is
user - its gotta happen sometime right? (premiera gry)
Mark Rein - Sounds like maybe the announcement that is going to be made isn't what you think it is
Powie że nie wydają jej na 360 tylko na PS3

hmmm.. skoro data pramiery to to nie będzie to moze wezmą graczy z zaskoczenia i wydzadzą demo?
kij wie co to będzie, ale efekt został osiągnięty - spekulacje czas rozpoczać
stawiam na limitowane breloczki do kluczy:f
sadze ze za jakis czas dostaniemy demo ^^
Premiera w Stanach 12 listopada, w Europie 17.
Gheehhehe...
17-tego listopada powiadasz? Ciekawe dlaczego ?
QUOTE(TomisH @ 3 08 2006, 17:24)

spekulujesz czy wiesz?
Piasecznik
3 08 2006, 16:34
Ja widze właśnie na witrynie x360monster że EU dostanie ją 3 listopada a US Q4/2006
QUOTE(jiloo @ 3 08 2006, 16:30)

QUOTE(TomisH @ 3 08 2006, 17:24)

spekulujesz czy wiesz?
Wiem.
Heh, myślałem już, ze o tym głośno, ale ok - macie linka do oficjalnej wypowiedzi:
http://www.evilavatar.com/forums/showthrea...3419#post363419W UK już potwierdzono start GoW na 17.
QUOTE(Piasecznik @ 3 08 2006, 17:34)

Ja widze właśnie na witrynie x360monster że EU dostanie ją 3 listopada a US Q4/2006

O tym piszesz ? Bo ja widzę co innego...
Okej. Czy ktoś wie, czy Europa będzie również miała edycję kolekcjonerską jak to jest w U.S.A? Bo szukałem ofert Gears of War Limited Edition i są jedynie w systemie U.S.A NTSC, żadnych Pal. Czyżby australia i europa miały być poszkodowane? Gdyby ktoś znalazł sklep z limitowaną edycją gry w wersji Pal to wdzięczny byłbym za link.
teraz z checia zobaczylbym wiecej artworkow, screenow i filmikow.
a grywalne demko byloby wisienka na czubek tortu na oslode.
no nic czekam ;-)
Piasecznik
3 08 2006, 17:39
QUOTE(Butcher @ 3 08 2006, 17:51)

QUOTE(Piasecznik @ 3 08 2006, 17:34)

O tym piszesz ? Bo ja widzę co innego...
Heh, jak pisałem tamtego posta to na linku który podał Diabeu, z prawej strony widniały właśnie takie daty.
Teraz już są poprawione, zarówno w twoim jak i diabła linku.
QUOTE(Butcher @ 3 08 2006, 17:28)

Gheehhehe...
17-tego listopada powiadasz? Ciekawe dlaczego ?

dobre pytanie

czyli 17 listopada po Gears of War i PS3 ?

Microsoft announced the release date of the highly anti(pipi)ted first person shooter Gears of War is set to November 12, 2006, the game will be packaged with the "Destroyed Beauty" artbook and a bonus "The Making of Gears of War DVD", all for US$69.99.
Kilka screenow
http://www.the-magicbox.com/0607/game060730a.shtmlpychaaaaaaaaa
W kwestii dema GOW:
"W tej sprawie wypowiedział się już Mark Rein i dał do zrozumienia, że dema przed premierą gry na pewno nie będzie. Zdaniem pracownika firmy Epic Games, przygotowanie edycji pokazowej znacznie opóźniłoby prace nad finalną wersją programu, a co za tym idzie, również jego rynkowy debiut.
Rein nie potrafi też odpowiedzieć na pytanie, czy demo pojawi się po debiucie Gears of War w sklepach. Epic Games planuje skoncentrować się nad przygotowaniem rozmaitych dodatków, a te ostatnie mają zdecydowanie większy priorytet niż wersja pokazowa."[TH: A link gdzie?]Hmmm szkoda...
Piasecznik
4 08 2006, 10:41
cyt: "..highly anti(pipi)ted first person shooter.."
ROTFLMAO
Filtr anty bulbulwy miażdży pyte

cyt: "... anty bulbulwy ..."
No już spadłem z krzesła
B L U Z G zamienia na bulbul
Proszę bardzo:
nie będzie dema GoW ??oraz kilka fotek z "Destroyed Beauty" - dodatku do
GoW Limited Edition
MaxVarEmreis
7 08 2006, 10:36
QUOTE(_Diabeu_ @ 7 08 2006, 10:19)

Diabeu zły link
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.