QUOTE(h1m3r4 @ 4 12 2006, 14:41)

Chodzi mi o to, ze jak siedze sobie z chlopakiem, to chcialabym tez zagrac z nim online razem z innymi graczami z calego swiata (ten tryb sie nazywa warzone chyba) i z tego, co wiem to nie mozna tak zrobic. Kumasz?
Pewnie ze mozna, wchodzisz w Versus, Player Match i na drugim padzie naciskasz Y - that's all
konstant
4 12 2006, 19:14
Wiem, ze bylo otym pisane, ale jakos nie moge znalesc:
czy z collectors'a z Crave'a filmiki z bonusowego DVD pojda na europejskiej konsoli?
Lord Tidek
4 12 2006, 19:37
a ja mam takie ciekawe pytanko, czy ktoś mogłbt mi zapodać adres skąd można sciągnąc utworek Mad World (ten co przygrywał w trailerze

)
www.google.pl ;]
wpisz tytul + download, ja tak znalazlem ;P
Powiem TAK! Gdy zobaczyłem Gears OF WAR na własne oczy....TO cos jakby pier... mnie w dynie ...

Niemogłem spac całą noc myśląc o tej grze i wogóle... Na drugi dzień zacząłem kombinować skąd tu wyczesać hajs... Hmmm ...Kolejna wysieczka w szkole...odpada...okrasć jakis sklep...słabo... Napaśc jakąs staruszkę...też nie pasi...

Opylić i ogołocić nowego PC z grafy i inncyh pierdoł.... Good IDEA!!!

:D:D A więc po moim cięzkim mysleniu i opyleniu paru "jakichs tam" czesci z kompa w końcu uzbierałem moję kochane 1300zł i nabyłem swojego x'a...dziś jest pon więc pewnie przyjdzie do mnei pocztą gdzieś we środę...a do tego GOW!!! Conajmniej do końca roku niewychodzę z domu....!! GOW RYJE BERETY I ROWY W TYŁKU !!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(xdeadly @ 4 12 2006, 21:17)

Powiem TAK! Gdy zobaczyłem Gears OF WAR na własne oczy....TO cos jakby pier... mnie w dynie ...

Niemogłem spac całą noc myśląc o tej grze i wogóle... Na drugi dzień zacząłem kombinować skąd tu wyczesać hajs... Hmmm ...Kolejna wysieczka w szkole...odpada...okrasć jakis sklep...słabo... Napaśc jakąs staruszkę...też nie pasi...

Opylić i ogołocić nowego PC z grafy i inncyh pierdoł.... Good IDEA!!!

:D:D A więc po moim cięzkim mysleniu i opyleniu paru "jakichs tam" czesci z kompa w końcu uzbierałem moję kochane 1300zł i nabyłem swojego x'a...dziś jest pon więc pewnie przyjdzie do mnei pocztą gdzieś we środę...a do tego GOW!!! Conajmniej do końca roku niewychodzę z domu....!! GOW RYJE BERETY I ROWY W TYŁKU !!!!!!!!!!!!!!
Jak sprobujesz multi w GoW'ie to przyrosniesz dupa do krzesla na miesiac:D
Anyway gratulacje samozaparcia,jak widac jak ktos chce,to potrafi.
Lord Tidek
4 12 2006, 21:46
QUOTE(c1n3k @ 4 12 2006, 23:14)

www.google.pl ;]
wpisz tytul + download, ja tak znalazlem ;P
Mi się udało znajeśc tylko to
http://media3.7digital.com/assets/34/420730.asx
sciagnij sobie teledysk wycignij audio i przerob na mp3 ;p
QUOTE(Tidusus @ 4 12 2006, 19:37)

a ja mam takie ciekawe pytanko, czy ktoś mogłbt mi zapodać adres skąd można sciągnąc utworek Mad World (ten co przygrywał w trailerze

)
Proszę
http://zonebenji.free.fr/OREN/gary%20jules-11-mad_world.mp3
Lord Tidek
5 12 2006, 06:56
QUOTE(Diuk @ 5 12 2006, 00:37)

QUOTE(Tidusus @ 4 12 2006, 19:37)

)
Proszę
http://zonebenji.free.fr/OREN/gary%20jules-11-mad_world.mp3DZIEKUJE BARDZO
Ja mam takie pytanie odnosnie GoW bo nie jestem pewien jak to jest:
Czy jak gram z kims na co-opie jako marcus,a on Dom,i przejdziemy razem cala gre,to zalicza mi ukonczenie actow w achievements czy musze grac na single?
A jezeli zalicza,to drugie pytanie:
Czy jesli gam jako Dom i przejde z kumplem cala gre(wczesniej tego nie robiac) zaliczy mi acty jako achievementy czy koniecznie trzeba grac marcusem,ewentualnie na single?
zalicza, możesz całość grać w coop, na dodatek zalicza acty na niższych poziomach (zrobisz na hardcore to dostaniesz również za casual)
Oo,dzieki za info.
W takim razie poszukuje jednej chetnej osoby na ostra jazde na Co-opie,chce zaczac od actu 1 i jechac do 5,na hardcore badz insane.Nie przeszedlem jeszcze gry bo za duzo na multi siedze ale mysle ze to nie problem.
chetnie zagram , zapros mnie , greshone
poziom insane od początku:)
El Loco Chocko
5 12 2006, 17:08
Do tego w co-opie jesli jeden kolezka zbiera niesmiertelniki sa one dadawane do konta obydwu graczyzakladajac ze obydwoje juz takiego wczesniej nie posiadali.
Salwador
5 12 2006, 18:55
Przeczytajcię uważnię moją historię...
"MANSION"
Powiał wiatr...Czuję kroplę deszczu obijające o moją zbroję..Usłyszałem grzmot!...a wraz z nim krzyki już poległych mych przyjaciół....I nasatała cisza.....Niezastanawiając się wbiegłem do opuszczonego domu...rozglądając się wszędzie,znalazłem miejsce gdzie leżała czyjaś broń snajperska...szybko podpierając się zaczaiłem się za niewielki meblem..kawałkiem drewna który może nawet ocali moje życię a zarówno pozwoli mi się dopatrzeć zbliżającego się wroga....................Po chiwli ciszy.....usłyszałem od mojej lewej strony przerażający obcy oddech zbliżający się w moim kierunku....bez myślenia spojrzałem snajpą która zagarnełem..i juz po chwili ujrzałem przykucniętego Locusa wbiegającego po schodach...będąc skupionym jedynie na nim,usłyszałem czyjeśc kroki za moimi plecami...w panice odwrociłem się,ale już było za późno...Poczułem tylko już jak ostrza piły łańcuchowej rozrywaja mój pancerz a wraz znim całego mnie......................
Motto z mojej krótkiej historyjiki jest takie...Wsłuchiwajcie się w odgłosy....one są wskazówkami...Wiem co mówię poniewarz moja historyjka opiera się na faktach;)
slaba, nic nowego, zaden Locus, a Locust, slownik ortograficzny dla pana.
a czy ktos chce mi pomoc zabic RAAMa na INSANE? jak cos to n1n3r PL?
na szczescie juz nieaktualne
konstant ja zamowilem limitke z dvd crave i wszystko smiga jak ta lala ... filmiki z dodatkowego dysku ofkoz tez.
jakby kogos interesowalo, to zalozylem topic na forum xbox.com
http://forums.xbox.com/8670773/ShowPost.aspxbo sie zdenerwowalem ;p
WildFirePL
6 12 2006, 09:30
szukam kogos aby grac w co-op od początku gry na insane, ktoś sie pisze? gramy dziś wieczorkiem ok 22 ? na PW prosze pisac
Ok panowie same dobre wiadomosci... Dzis koncze o 15

wiec od okolo 20 czasu polskiego bede na LIVE... Poza tym przeprosilem sie ze swoim ISP, wiec mozna sprawdzic czy bede lagowal jak zaloze Hosta... ponoc odblokowali upload i znowu mam 10Mb/2Mb.
Jak ktos chetny to zbiorka o 20-21... Message na live of course
WildFirePL
6 12 2006, 18:24
QUOTE(Zeratul @ 6 12 2006, 15:05)

Ok panowie same dobre wiadomosci... Dzis koncze o 15

wiec od okolo 20 czasu polskiego bede na LIVE... Poza tym przeprosilem sie ze swoim ISP, wiec mozna sprawdzic czy bede lagowal jak zaloze Hosta... ponoc odblokowali upload i znowu mam 10Mb/2Mb.
Jak ktos chetny to zbiorka o 20-21... Message na live of course
ja koncze prace o 21 wiec bede po 21 napewno
Sylvan Wielki
6 12 2006, 21:31
QUOTE(seban694 @ 29 11 2006, 20:25)

Czyli, ze co, granica miedzy renderem i gra zatarla sie? ;p
Takie coś już dawno zostało zrobione - ot choćby Tekken Tag Tournament. Pamiętaj,że im lepsza jakość grafiki tym lepsze renderingi-vide FF X. Niemniej fakt, GoW wygląda lepiej niż niejeden render.
QUOTE(Limak122 @ 29 11 2006, 21:30)

Zatarła się ?? lol Po pierwsze brak AA i AF dyskwalifikuje grę jako bardzo ładną, mała rozdziałka też daje się we znaki. Zatrzeć się może wtedy gdy świat z gry będzie zbudowany z setek miliardów polygonów, nie tak jak jest teraz , że jeden locust ma trochę ponad milion. Na pierwszej prezentacji UE 3 była podana konkretna liczba poligonów z jakiej się składają modele w wersji HIGH i LOW , to świadczy o tym , że na początku gra miała wyjść także na PC no i w zapowiedzi IGN pisze o tym , że gra ma wyjść także na PC. Ciekawe ile dokładnie mają w wersji na X.
Jak dla ciebie ta gra nie ma nie tyle OBŁĘDNEJ grafiki , tylko nawet b. ładna nie jest to pokaż mi śliczna grę.
Nie jestem fanboyem, patrze obiektynie , mam to szczęście jako gracz ,że gram na każdej z konsol z PS3 włącznie + 32' HD i naprawde GoW to najpiekniejsza gra jaka wyszła. Sprawa druga - nie wierz , w takie texty typu "postaci zbudowane są z tylu i tylu", komercyjna papka. BTW 1mln polygono na Locust'a O_o ktos tu przynajmniej jedno zero za dużo dał. No i chciałbym PC zobaczyc ,który GoW by udźwignął (^^)
QUOTE(sebaxfan @ 30 11 2006, 13:01)

Gears of War podniósł poprzeczkę jeżeli chodzi o grafikę, (....) to najładniej zrobiona gra na konsole nowej generacji,testowałem ją zarówno na zwykłym tv jak i na HD,i choć na HD GoW poprostu wypala oczy, na tivikach typu SD nadal wygląda niesamowicie.
Nic dodać nic ująć. Choć muszę nadmienić iz pierwsze gry na PS3 -"Resistance...." mają graficzny poziom zblirzony do 2giej juz przecież generacji na X360 i do tych topowych produkcji .
P.S. I piszcie na temat-Gears of War przyp. i bez kłutni -_-
Nie no musze o tym napisac!

Siedze sobie przy kompie i nagle slysze - leci w tv "Mad World", patrze, a tam reklama GoW! Prawie spadlam z krzesla.

Nie wiedzialam, ze reklamuja to w tv. Bo reklamy x360 sa, to wiem, ale o GoW nie wiedzialam

Ogolnie to za.je.biscie
apropo tej reklamy GoW - w kinach przed seansami tez leci
Dobrze, ze widzialam to pierwszy raz w tv, bo jakbym poszla do kina a tam bym zobaczyla ta reklame nie wiedzac o niczym, to nie wiem jak to by sie skonczylo
konrado0905
6 12 2006, 23:56
musieli walnac na dole ze jest to gra na XBOX 360 bo ludzie by pomysleli ze to film

tylko po co ta reklame skrocili??
Matriks_1111
6 12 2006, 23:58
Ma ktoś może linka do tej reklamy? Chętnie bym ją zobaczył
ta reklama jest moze gdzies na necie ? ;p
Sony Bravia KDL40S2030 + SONY STR-DB1080 6.1 SURROUND + Gears of War = Gdzie jest moja szczęka, GDZIE JA JESTEM !!!!!!

Ale tak na poważnie, jak to wszystko podłączyłem do kupy to myślałem, że się nie pozbieram jak zobaczyłem efekt.
Jeśli ktoś twierdzi że GoW jest grą "ładną" to zapraszam do mnie, chętnie zaprezentuję tytuł na moim sprzęcie i wtedy porozmawiamy
ŁOAAAAAAH, właśnie skończyliśmy sesyjkę w GoW z Zeratulem, KryMasem, Kasiolem i jeszcze paroma chłopami - to, co się działo, zżera wszystko, czego do tej pory można było doświadczyć na XL. Mile jestem zaskoczony totalnym brakiem lagów (nawet przy słabszych łączach), a wrażenia towarzyszące wjechaniu piłą w cielsko COG-a... zdecydowanie priceless

Singla pykam jakoś tak bez entuzjazmu (głupota AI, sporo błędów - np. brak możliwości cofnięcia się po Hammera, jeśli nieopatrznie się go gdzieś zostawi), ale Insejnowi tak czy siak nie odmówię
MOC kufa, MOOOOC
ja dzis w koncu dorwalem X'a. w zestawie z gearsami... gra rzadzi!!! olewam single i jade w coopie... po prostu cos niesamowitego. jesli ktos chcialby pograc w coopie to chetnie sie dolacze multi tez nie pogardze bo zacna sprawa

moj tag: Opall
Koso farta mieliscie, ze trafiliscie na moj slabszy dzien

6h meczylem online i ogolnie dzis tragedia, nic ... ZERO NULL NADA. Ide jeszcze sprobowac, ale nie wierze w moje umiejetnosci dzisiaj. Jutro jak co mam szkole po pracy, wiec bede pozniej (3 w nocy czas pol.), ale piateczek standardowo kolo 24, a w sobote to juz kiedy chcecie... Ustaweczke trzeba jakas przyszykowac

Ja nie hostuje, ISP mnie oklamal i jeszcze kaze do M$ dzwonic. Zmienie go ;p
Tak czy inaczej standardowo bylo bardzo przyjemnie

Nie wiem czemu, ale wlasnie multi w GoW bardziej mnie kreci niz w Vegas. W Rainbow jest z pewnoscia bardziej rozbudowany, moze wiecej skilla trzeba i szybciej sie ginie. Rzez jest tu i tu... Nie wiem, po prostu GoW wydaje mi sie chyba nowatorskim podejsciem do multi, a Vegas to zwykly taktyczny FPS (tylko nie bic)...
Ja dzis za to mialem swoj lepszy dzien i troche ostro pojechalem na multi.Potem wzialem sie wkoncu za tryb single bo ile mozna meczyc multi i w coopie dojechalismy do actu 4 na hardcore,jutro prawdopodobnie finish i jazda od nowa na insane.
Pewnie wiele osob juz to wie,ale nie moge sie powstrzymac przed opublikowaniem mojej opinni o coopie,ZZERA MOZG KUFA!Single to single,gra sie od tak sobie,ale cooperation + headset wszystko zmienia,nawzajem sie oslaniacie z kumplem,komentujecie wszystko co widzicie i ogolnie zupelnie inna gra.Sama przyjemnosc z przechodzenia.Ale i tak multiplayer i wyzynanka COG vs Locust ze zgrana ekipka pokazuje prawdziwy POWER,juz wiem na co wydalem cala swoja kase i powiem jedno,nie zaluje.
Zeratul moze sie zalapie w weekend na jakies multi,dzis nie odpowiadalem bo chcialem wkoncu przysiasc do tego coopa bo gre kiedys trzeba przejsc nie?;P
W Rainbow jest z pewnoscia bardziej rozbudowany, moze wiecej skilla trzeba i szybciej sie ginie. Rzez jest tu i tu... Nie wiem, po prostu GoW wydaje mi sie chyba nowatorskim podejsciem do multi, a Vegas to zwykly taktyczny FPS (tylko nie bic)..
ano trzeba, żadnych randomów i jak giniesz to z własnej winy
zwykły taktyczny fps, ehhhhh, jedyny taktyczny fps - GoW to taktyczny arcade, nie ma w tym nic nowatorskiego - sieczka typowa dla Epic
WildFirePL
7 12 2006, 12:04
QUOTE(Velius @ 7 12 2006, 05:50)

Ja dzis za to mialem swoj lepszy dzien i troche ostro pojechalem na multi.Potem wzialem sie wkoncu za tryb single bo ile mozna meczyc multi i w coopie dojechalismy do actu 4 na hardcore,jutro prawdopodobnie finish i jazda od nowa na insane.
Pewnie wiele osob juz to wie,ale nie moge sie powstrzymac przed opublikowaniem mojej opinni o coopie,ZZERA MOZG KUFA!Single to single,gra sie od tak sobie,ale cooperation + headset wszystko zmienia,nawzajem sie oslaniacie z kumplem,komentujecie wszystko co widzicie i ogolnie zupelnie inna gra.Sama przyjemnosc z przechodzenia.Ale i tak multiplayer i wyzynanka COG vs Locust ze zgrana ekipka pokazuje prawdziwy POWER,juz wiem na co wydalem cala swoja kase i powiem jedno,nie zaluje.
Zeratul moze sie zalapie w weekend na jakies multi,dzis nie odpowiadalem bo chcialem wkoncu przysiasc do tego coopa bo gre kiedys trzeba przejsc nie?;P
Dziś też gramy, dzwoniłem do baby że dziś do neij nie przyjde, więc nocka znowu zaliczona bedzie, kończymy dzis i zaczynamy na hardcore, co jak co ale taki nie wyspany wstałem że hej hehehe a z rana to odrazu mocna kawa w pracy, o ktorej bedziesz?
Ludzie tak jak Velius mówi CO-OP jest poprostu wspaniały !!!!! misja w deszczu poprostu przepiękna, mysleliśmy we dwóch że zawyjemy do naszych headsetów
QUOTE(Diabeu @ 7 12 2006, 09:25)

W Rainbow jest z pewnoscia bardziej rozbudowany, moze wiecej skilla trzeba i szybciej sie ginie. Rzez jest tu i tu... Nie wiem, po prostu GoW wydaje mi sie chyba nowatorskim podejsciem do multi, a Vegas to zwykly taktyczny FPS (tylko nie bic)..
ano trzeba, żadnych randomów i jak giniesz to z własnej winy
zwykły taktyczny fps, ehhhhh, jedyny taktyczny fps - GoW to taktyczny arcade, nie ma w tym nic nowatorskiego - sieczka typowa dla Epic
Moze i tak,ale trzeba pamietac ze GoW wlasnie dzieki temu ma bardzo przyjemne sterowanie i poprostu nawet nowicjuszom gra sprawia duza przyjemnosc,a wkoncu jakby nie patrzec,taki jest cel kazdej gry,ma dawac przyjemnosc i zabawe jak najwiekszemu gronu odbiorcow,dlatego ma taka popularnosc i poprostu "ciagnie do siebie".
W RB:vegas jeszcze nie gralem,zastanawiam sie nad kupnem ale i tak jak wyjdzie halo3 i gow2 to ta gierka pojdzie pewnie w zapomnienie,takie moje zdanie.
lol... gralem wczoraj z kolesiem o nicku redchicken. Za pierwszym razem przeciwko niemu, gra do 11, dostalismy w dupe do zera, a on mial 37 zabojstw...

W drugim meczu szybko dolaczylem do niego... lol... tym razem mial tylko 22... Pogadalem z nim. Koles mieszka na Hawajach i matka mu mowila, ze ma polskie korzenie LOL Ale co istotne... jest bodajze 303 na leaderboards... I tylko potwierdzil moja teorie, wystarczy opanowac shotguna i idzie zabic wszystkich samemu.
nie każdy jest fanem "dostępne dla każdego", a sterowanie nie jest przyjemne - A do wszystkiego to zły pomysł
za duży random w tej grze jest, sprytnie ukryte lagi które widzisz dopiero jak strzelasz - jak ktoś mówi że GoW jest taktyczne to w R6 nie grał
zobaczymy o jakiej grze ludzie zapomną, ekipa co grała w r6 to gra cały czas a ludzie od GoW przesiedli się na VP (zdeka beka)
jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego
QUOTE(Diabeu @ 7 12 2006, 14:56)

nie każdy jest fanem "dostępne dla każdego", a sterowanie nie jest przyjemne - A do wszystkiego to zły pomysł
za duży random w tej grze jest, sprytnie ukryte lagi które widzisz dopiero jak strzelasz - jak ktoś mówi że GoW jest taktyczne to w R6 nie grał
zobaczymy o jakiej grze ludzie zapomną, ekipa co grała w r6 to gra cały czas a ludzie od GoW przesiedli się na VP (zdeka beka)
jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego
To tylko Twoja teoria,zreszta na wieksza skale bledna,jak cos jest do wszystkiego,jest do wiekszego grona odbiorcow i moze przekonac ludzi do tego typu gier.Dyskutowalem wiele razy podczas partyjek w GoW o tej grze,kazdy wypowiada sie pozytywnie wlasnie o sterowaniu,bo jest latwe w opanowaniu i dobrze rozlozone,przynajmniej dla mnie.
Gdyby GoW byl do niczego,nikt by w to nie gral,owszem gra nie jest taktyczna,ale za to daje wielka zabawe na multi,moze dlatego wiekszosc ludzi twierdzi ze lepiej bawia sie na multi GoW niz w innych grach.
Anyway jak moze wydam kase na RB:Vegas to wypowiem sie dokladniej,narazie mowie jak czuje sie ja,ktos kto nie przepadal za strzelankami do czasu gry dostal w lapy GoW;p
skoro nie grałeś w R6 to nie wypowiadaj się o jej walorach, bo to brzmi co najmniej głupio
ależ oczywiście że wielu ludzi będzie chwalić GoW - wielu casual gamerów na pewno, bo to przecież szybkie, ładne i proste w obsłudze - jak zestaw dziecięcy w KFC
mi też się w multi przyjemnie grało, całe 3 dni, potem już mi się nie chciało - wolałem demo multi r6 (a teraz to fulla)
Jakos nie widze siebie wypowiadajacego sie o WALORACH R6 i sam przyznalem ze nie zaczne dopoki gry nie sprobuje,wiec nie szukaj dziury w calym,bo sprowokowac sie nie dam.
Szanuje to ze Tobie np GoW sie nie spodobal i wolisz R6,od tego jest bogaty wybor gier,jedni graja w to,drudzy w tamto a jeszcze inni w obie gry naraz.Ale nie wypowiadaj sie o tej grze w ten sposob,najpierw twierdzac ze jest do niczego,a potem obrazajac ludzi grajacych w to.Moze zaraz dojdziemy do tego ze kazdy grajacy w GoW jest uposledzony,bo gra ma prosta obsluge?
Ale szkoda marnowac miejsce na bezsensowne klotnie,Tobie sie nie podoba,mi sie podoba i tyle.Jak masz za latwo stan na glowie i graj do gory nogami;P
Wrocimy do dyskusji jak zalatwie sobie R6.
masz problem z czytaniem ze zrozumieniem, ale luz
Nie wiem... mi się demka oba R6 dość szybko znudziły...

Wolę ostatnio coś szybszego. A jak chodzi o taktykę to CS ^^ Ale także w GoW-a nie grałem ale z tego co widzę jest lepiej... wypowiem się jak kupię (chrno-x

)
QUOTE(Diabeu @ 7 12 2006, 15:20)

masz problem z czytaniem ze zrozumieniem, ale luz
Nie tylko ja,ale luz
QUOTE(mord00k @ 7 12 2006, 15:20)

Nie wiem... mi się demka oba R6 dość szybko znudziły...

Wolę ostatnio coś szybszego. A jak chodzi o taktykę to CS ^^ Ale także w GoW-a nie grałem ale z tego co widzę jest lepiej... wypowiem się jak kupię (chrno-x

)
no CS na xO nie masz, jeśli chcesz szybkiej zadymy to GoW jest idealne, R6 to metodyczne podchody i czyszczenie terenu - taktyka run&gun tu nie działa
Velius, tak Ci się tylko wydaje, ale luz
weź mi pokaż gdzie obrażam ludzi grających w GoW, no i gdzie twierdzę że gra jest do niczego (w tym temacie to jakiś trend jest), serioserio
Akurat ty w popieram Diabeu... za dużo w tym temacie aktów ataków fanboyów GoW.
Diabeu --> CS to nawet na beznadziejnym kompie ruszy

Dobra, nie do końca wiem jak jest w R6 ale mapa zamieszczona w demie jest dość słaba...
QUOTE(Diabeu @ 7 12 2006, 15:27)

Velius, tak Ci się tylko wydaje, ale luz
weź mi pokaż gdzie obrażam ludzi grających w GoW, no i gdzie twierdzę że gra jest do niczego (w tym temacie to jakiś trend jest), serioserio"jak cos jest do wszystkiego,to jest do niczego",wypowiedz o GoW'ie imo,z tego cytatu stwierdzam ze taki masz zamysl o tej grze,chyba ze chodzilo Ci o cos innego,ale to juz nie moja wina ze piszesz niedokladnie?
"ależ oczywiście że wielu ludzi będzie chwalić GoW - wielu casual gamerów na pewno, bo to przecież szybkie, ładne i proste w obsłudze - jak zestaw dziecięcy w KFC" Moge uznac to w pewnym stopniu za obraze,bo mozna to interpretowac w taki sposob ze graja w to "mniej kumaci" ludzie.
Nie wydaje mi sie,ale luz:P
źle ci się wydaje, po prostu
jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego <--- nie znasz takiego powiedzenia? pech, odejdź 3 kroki i spójrz na nie jeszcze raz, dystans pomaga w interpretacji
każdy powiedział co chciał, koniec offu i wracamy do tematu właściwego
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.